ikili testin beta hcg değerlerine göre cinsiyet konusu olmuş akşam,bende yazmadan edemedim şimdi görünce,benimki 33,2 çıkmış kızım olucak inş.bendede tutmadı yanii
dils senidemi uyku tutmadi aybuke yanimda uyuyo burnum tikali ben uyuyamiorum
kesinlikle böyle şeylere inanmamalı bencede,tesadüfen tutanlar vardır elbet ama yanlş bişeymiş demekkievet seninki ile birlikte baya bi tutmayan oldu , bu tez de çürümüş oldu böylece.
aynen bende ya, nasıl geçecek bu burun tıkanıklığı deli etti beni.
Ikili teste göre cinsiyet nasıl belli oluyo yaa, bende perşembe alacam sonucumu.
bhcg değeri 50 nin üstüyse kız altıysa erkek diye bir söylenti var...
çin yağı kokla burun tıkanıklığın için...
Ikili teste göre cinsiyet nasıl belli oluyo yaa, bende perşembe alacam sonucumu.
olmuyo canım yok öyle bişey boşver hiç kafanı bulandırma bile,yalanlandı o tez,öyle bişi yok
Merhaba kızlar, günler nasıl geçicek derken böyle bi platformda buluşmal harika.. Ara devam eden bulantılar halsizlikler daha neler neler :))
bhcg değeri 50 nin üstüyse kız altıysa erkek diye bir söylenti var...
Çin yağı kokla burun tıkanıklığın için...
Sen kaçıncı haftandasın?
Bhcg biz de denedik,yakın bi arkadaşımın 27 değeri ve cinsiyeti erkek,benim 58 kız ,biz de tuttu yani.
Anchusa Senin kızın olacak gibi bi his var içimde
ben 13 haftanın içindeyim bulantıların 13 ve 14. haftalarda kesileceği söyleniyor, doğrumu 16. haftada olanlar :)
Ben de 13. haftadayım ve bulantılarım devam ediyor. Kimisinin 9 ay devam ediyormuş ama genelde 14. haftada kesiliyormuş bıçak gibi. İnşallah bizim biter çünkü midem bulanınca çok yiyorum ben. Bulantıyı kesmenin tek yolu yemek yemek.
ben 13 haftanın içindeyim bulantıların 13 ve 14. haftalarda kesileceği söyleniyor, doğrumu 16. haftada olanlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?