Herşeyden önce sağlıklı olsun ama kız çok isterim.Rüyamda da kız gördüm. Tokalarla, eteklerle süslerim, annesinin takılarına ortak çıkar, beraber kek kurabiye yaparız, alışverişe çıkarız.Anne kız arasındaki bağ daha farklı oluyor. Bu bhcg %65 te tuttu %35 te tutmadı şu ana kadar yazanlar arasında. Benimki de 69.04 ama cinsiyet belli olmadığı için bilemiyorum..
Kadın doğum uzmanları annelerin hislerinin % 90 doğru çıktığını söylüyorlar,ben de 2 kez rüyamda kızım olacağını görmüştüm ve rüyalarım doğru çıktı.Sağlıklı olsunlar en önemlisi o tabiki.Senin kontrolün ne zaman?
kesinlikle doğru bence de ben de daha en başından beri oğlum olacak oğlum olacak diyip duruyordum. hatta kontrolde de dedim erkek değil mi diye doktor da şaşırdı :) ve sonunda oğlum oluyor hislerimde yanılmamışım.
merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:) nasılsınızzz kızlarr
Angelllsss ben de aynı şeyi yaşadım desem erkek erkek bu diye tutturdum, öyle kuvvetli bir histi ki anlatamam. Doktor kız galiba dediğinde nasıl ya ben erkek bekliyordum diye ağzımdan çıkıverdi :)
Angelllsss ben de aynı şeyi yaşadım desem erkek erkek bu diye tutturdum, öyle kuvvetli bir histi ki anlatamam. Doktor kız galiba dediğinde nasıl ya ben erkek bekliyordum diye ağzımdan çıkıverdi :)
merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:) nasılsınızzz kızlarr
Merhaba iyiyiz,sen nasılsınnnn?
kızlar bebişler sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün olsun hayırlı olsun cinsiyee hiç önemli değil boşverin:))
Allah iylik versin cnaım maşallah maşallahhh:))
ben işteyimmmmm ama çalışasım yok kendimi buraya attım hehee
Allah iylik versin canımmmm bende çok iyiyim maşallahhh kıyafetlerim dar gelemye başaldı bu haftaa hehe alışveirşmi yapmsam diyeiçimi gıdıklıyorummerhaba iyiyizzz sen nasılsın :) hava hakketten muhteşem
:))))) gerisi boşş :)))amin canım inşallah tabiki önce sağlık
Bu güzel havada çalışmak çok ağır yaa
Allah iylik versin canımmmm bende çok iyiyim maşallahhh kıyafetlerim dar gelemye başaldı bu haftaa hehe alışveirşmi yapmsam diyeiçimi gıdıklıyorum
Şuan köşe koltuğun köşesinde oturmuş sizlere yazıyorum bir yandan eşim kahvaltı hazırlıyor midem bulanıyor diye.. Hamilelik güzel şey be kızlar :) Sultanlığımız Eylül aynında bitecek sanki :))
Şuan köşe koltuğun köşesinde oturmuş sizlere yazıyorum bir yandan eşim kahvaltı hazırlıyor midem bulanıyor diye.. Hamilelik güzel şey be kızlar :) Sultanlığımız Eylül aynında bitecek sanki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?