2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim de kusmaktan ziyade öğürmek ve gün boyu bulantı şeklinde seyrediyor. ama berbat bişi, tüm hayatını etkiliyor insanın. umarım bu haftadan sonra biter.

ben çok şanslıyım bu konuda hiç mide bulantım ve kusmam olmadı , inşallah sizinkilerde biran önce geçer.

Kadın doğum uzmanları annelerin hislerinin % 90 doğru çıktığını söylüyorlar,ben de 2 kez rüyamda kızım olacağını görmüştüm ve rüyalarım doğru çıktı.Sağlıklı olsunlar en önemlisi o tabiki.Senin kontrolün ne zaman?

kesinlikle doğru bence de ben de daha en başından beri oğlum olacak oğlum olacak diyip duruyordum. hatta kontrolde de dedim erkek değil mi diye doktor da şaşırdı :) ve sonunda oğlum oluyor hislerimde yanılmamışım.

Angelllsss ben de aynı şeyi yaşadım desem erkek erkek bu diye tutturdum, öyle kuvvetli bir histi ki anlatamam. Doktor kız galiba dediğinde nasıl ya ben erkek bekliyordum diye ağzımdan çıkıverdi :)

Angelllsss ben de aynı şeyi yaşadım desem erkek erkek bu diye tutturdum, öyle kuvvetli bir histi ki anlatamam. Doktor kız galiba dediğinde nasıl ya ben erkek bekliyordum diye ağzımdan çıkıverdi :)

:)) inanırım valla hatta eşim benim inadıma ben kız istiyorum diyordu sürekli bende ona boşuna heveslenme erkek o diyordum :) baya eğlenmiştik cinsiyeti öğrenene kadar ben oğlum o kızım diye seviyordu :))

kızlar bebişler sağlıklı sıhatli eli ayağı düzgün olsun hayırlı olsun cinsiyee hiç önemli değil boşverin:))

Şuan köşe koltuğun köşesinde oturmuş sizlere yazıyorum bir yandan eşim kahvaltı hazırlıyor midem bulanıyor diye.. Hamilelik güzel şey be kızlar :) Sultanlığımız Eylül aynında bitecek sanki :))

:))) ohhh sefan olsun canım:))
evet sultanlık bitecek bebeklereeeeeeeeee hizmet dönemi başlayacak hehehe
ozamana kadarrr çıkarrr tadını hiç birşeyin ağzının tadını kaçırmasına müsade etme

ooohhhh keyfini çıkar tatlımmm.....Benim bulantılarım 13. haftada bitti,eşime kıyamadım mutfağa girdim
2 ay yaklaşık girmemiştm mutfağa giriş o giriş şimdi yine yalnız değilim eşimle birlikteyz mutfakta ama olsunnn
o yapınca daha tatlı oluooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…