- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.101
biliyorum o muhabbetlerini ya bende onu anlamıorum siz mi veriyorsunuz arkadaş parayı siz size düşen
kısmını halledin gerisini bize bırakın valla benim tek ümidim altınları
bize ödetmemeleri
Kızlar doğum kontorl hapı için tamam doktora test yaptırrız da acaba nikah işlemleri için gerekli mi test??
aman yaa sıkmayın canınızı ben sıktım sıktım ne oldu hiççç hala aynı tas aynı hamam ama düğün bitsin bi lira yararım olmayacak kımseye,kayıvalıdem kredı cektı bılırsınz cogunuz,16 kendısı 5 de damadı,onunla düğün yapacaktık,para suyunu cekmeye baslamıs,allahan 5 bılezigı aldırmıstım nısanlıma,şimdi nişanlım yetmeyecek koltuk tk ve köşeyi taksıtle alıca zdıyo gel de delırme haa tabı annesının kredı odemesıne yardım etcekmısız vee durun durun bitmedi dünde bankadan aramıslar babasının ölmeden önce cektıgı kredıyı odemek zorundalarmıs sigorta karsılamıyomus
Işte bunları dusunsem ben kafayı yerdım heralde bakalım ne olacak halmız ben hayal peşindeyim baksanıza,ins hepimiz mutlu oluruz
good heart cnm sana bişi sorcm yeni gelini korkutur derler uykudayken sendede oldumu böle şeylerr
aslen nerelisin canım
iyi akşamlar kızlar
çıkıyomusun kuzumm
iyi akşamlar tatlım yarın görüşmek üzere
Canım valla ben hemen sorunu çözebilen çiftlere hayranımdır
Biz öyle olamıyoruz yaa
Genelde bi kaç saat trip yapmakla geçiyor en son işte yumuşamaya başlıyoruz falan ancak zorla çözebiliyoruz
Evlilere mi sordun ben direk atladım ama
valla kuzum konudan konuyya değişir bizde...ama genelde sinirli iken çok konuşmayız...sinirimiz geçincede oturur konuşup hallederiz...o konu bir dahada açılmaz bizde
ben sorunu biraz sakinleşince çözmek iterim ama sevgilim hemen konuşulsun ister hoş birazda sevgilim daha alttan alır eğer ben sinirliysem ama bir sorun varken çözülmesi taraftarıyım ve birdaha bunu ısıtıp ısıtıp önümüze gelmesin deriz ikimizde.konuşup halledip öyle düzelmeliyiz diye düşünüyorum.eğer telefonda çözemediysek muhakkak yüzyüze konuşuruz kırıldığım noktaları söylerim oda üzüldüğü noktaları söyler mantıklı bir yol bulduk şimdiye kadar.
inşAllah hep böyle olur
paylaşırım tabiki canım
ben kavga esnasında sinirlerime hakim olamıorum kapatıorum pat die telefonunu nişanlım çok sabırlı saatlerce açıklama yapar durumu toparlar ama fıtratımda var ara ara sunarım yine aynı meseleri önüne yanlız o zaman çok sinirlenio
eğer kalabalık biyerdeysek susarım.. gözlerimle belli etmeye çalışırım.. ama ayrıysak mutlaka çözmeye çalışırım.. aklımda kaldıkça kendimi yerim ben...nişanlım sinrliyken çok konuşurben o anın geçmesini bekler sonra ben başlarım vır vır diye...onun hiç ısıtma gibi bi huyu yok ama aynı hatalara düşmesin die ben hatrlatırım.. ama çok piştik bu nişanlılık dönminde yaa... sevgili olunca başkaymış.nişanlılık başka. bakalım evlilik nasıl olcak..
benm yapım sinirlidir yani bianda keser atarım ama benimki öle deil ya sanki ben psikologlar gibi konusur uzmanı sanki ince ince anlatır ama ben bu durumdanda sıkılıyorum valla ya bağırıp çağırmazz sakin sakinnn ama ebn ölemiyim hayırrkonsusmam epey süre o yaklaşır barışırıs garibiz valla
canım tartıstıysak eger bız ben hemen baslarım tartısmaya unutamam,bekleyemem cok tez canlıyım hemen koparırım ipleri nişanlımda benım tutumuma gore alevlenır felan ama genelde alttan o alır,ya da ben hatamı farkedersem en gec 1-2 saat sonra özür dilerim oda hemen yumusayıverir,o hatalıys o özür diler biz sık sık Aşkım özür dilerim kırdıysam modundayız,bazen cok mu özür diliyoruz diye gülüyoruz hatta sonunda
gecmiş olsun canım dikkat et bende kansızlık hazlsizlikten dolayı dahiliyeye hep gittim bulamadılar hıcbısey endokrıne yonlendırdıler, vee sonuc troid cıktı bende yavas calısıyormus doktor sok oldu degerlerımı gorunce hap kullanıyorum ,send de cıkabılır tshlarına baktır gecmeden canım,simdi korktum acıkcası troidi olanlara bu yasmın ters etkı yaparmı acaba hamılekte felan kontrol altında olmam gerekıyomus benım:26::26::26:
herkesin durumu farklıdır tabi benim nişanlım aynı zamanda benim komşum da oluyor :) aklıma birşey gelse akşam 10 - 11 de bile gidebiliyorum yanına çoğunlukla da işten dönüşte önce bize gelir beraber yemek yeriz.. o iş yerindeyken de 3-4 defa telefonlaşırız.. ama uzak olsaydı bu kadar sık görüşemezdik anca telefonla.. Biz hiç mesaj yazmayız bir de.. zor iş aklıma gelince ararım hemen.. Bazen özel bişiler olduğunda mesaj yazarım değişiklik oluyor.. yada evine girerim o yokken mektup, not falan bırakırım..
Hep ben trip yaparım, kızdığım birşey olduğunda sindirmeden o konuyu konuşamam çünkü biliyorum dilimi tutamıyacam onu daha fazla kıracağım.. ben genelde beklerim bir içim soğusun diye.. Nişanlımda tam tersi hemen konu kapanacak.. konuşcaz, halledemediğimiz bir sorunumuz olamazmış ona göre.. çok canı sıkılıyo ben ona tavırlı olduğumda ama yapacak bir şey yok.. o da beni üzmesin o zaman dimi
Canım ben Tekirdağdayım o İstanbulda, haftaiçi görüşemıyoruz, haftasonu birlikteyız, genelde 2 günü de birarada olmaya ayırıyoruz, en az 1 gün birlikteyiz.
İşyeri haricinde telefon elimizden düşmüyor hala ilk gün aşıkları gibi chat yapıyormışçasına mesajlaşıyoruz, kalktığımda onun günaydın tavuğum mesajını görmezsem uyuyakaldı demektir yani rutin alışkanlıklarımız bitmedi hiç sıklıgıda azalmadı allaha sukur
Eğer küçücük bir sorun bile olduysa oturup birdaha olmasın diye ne yapalım konusuyoruz, anlaşıp kapatıyoruz, evlenınce sevgılı triplerini yaşamamak için, evlilik bambaşka birşey, yer kalmasın istiyoruz böyle saçmalıklara.
Zaten ben ilişkimiz başladıgından beri haklı oldugum bir tartışma görmedim, hem suçlu hem güçlü oldum o da anlayışlı oldu çözdük birşekilde,
Maşallah uzun zamandır herşey yolunda, arıza çıkarmıyorum
Kan tahlili oluyormuş, sağlık raporu alıyormuşsun.
Benım bildiğim bu, detay bilen varsa öğrenmek isterım bende kızlar?
işte mesaide bitti kuzum yeter bugünlük bu kadar
allaha şükür olmadı tatlım
allaha şükür olmadı tatlım
çok teşekkürler cevaplarınız için şimdide benim durumumu değerlendirmenizi isteyeceğim nişanlımla tanıştığım gündendr ilk bir hafta hariç zaten hep ayrı illerde olduumuzdan günde 10 dk dan uzun konuştuğumuz hiç olmadı ilk 4-5 ay boyunca ayda sadece birergün görüştük zaten 5. görüşmede nişanımızdı.hep sıkıntımız bana vakit ayıramaması ben bu yaşıma kadar her sıkıntımı konuşarak çözdüm içimde kalmasını istemedim eşim olacak kişi sonuçta içime atsam ben en son buz gibi olup silerim çok sabırlı oldum müsait anlarda telefonda yada yüzyüze konuyu açtım her defasında fix cevap haklısın hayatım düzelecem oldu yada ben en ciddi konuları konuşurken sırf işine gelmediğinden kendince konuyu dağıtmak için alakasız birşey sorarak konuyu değiştirmeye çalıştı beni daha çok gerdi ona karşılıkta yüzyüze oturduk bak dedim senle ben sıkıntılarımı çözemiyorum konuşamıyorum konuşup hiçbir sorunumu çözemiyorum ben mutsuzum dedim doluyorum normalde çok sabırlı bir insanken şimdi agresif asabi oldum mutsuz olmak için evlenemem dedim yine fix cevap farkındayım düzelecek inşallah dedi ben 8-9 aydır aynı şeyleri konuşmaya çabalamaktan ve konuşamamaktan bıktım hak veriyor sözüm ona beni hiç anlamıyor bazen kırılıyorum kırıldığımı belli etmek için telefonu bye diyip kapatıyorum adam üzerime düşmeyi bırak umrunda değil 2 saat sonra hiçbirşey olmamış gibi aradığında daha çok canım yanıyor kendimi yapayalnız hissediyorum hiç bir sıkıntımı ailele paylaşmıyorum boğazıma kadar doluyum ne yapmalıyım tavsiyenize ihtiyacım var
çok teşekkürler cevaplarınız için şimdide benim durumumu değerlendirmenizi isteyeceğim nişanlımla tanıştığım gündendr ilk bir hafta hariç zaten hep ayrı illerde olduumuzdan günde 10 dk dan uzun konuştuğumuz hiç olmadı ilk 4-5 ay boyunca ayda sadece birergün görüştük zaten 5. görüşmede nişanımızdı.hep sıkıntımız bana vakit ayıramaması ben bu yaşıma kadar her sıkıntımı konuşarak çözdüm içimde kalmasını istemedim eşim olacak kişi sonuçta içime atsam ben en son buz gibi olup silerim çok sabırlı oldum müsait anlarda telefonda yada yüzyüze konuyu açtım her defasında fix cevap haklısın hayatım düzelecem oldu yada ben en ciddi konuları konuşurken sırf işine gelmediğinden kendince konuyu dağıtmak için alakasız birşey sorarak konuyu değiştirmeye çalıştı beni daha çok gerdi ona karşılıkta yüzyüze oturduk bak dedim senle ben sıkıntılarımı çözemiyorum konuşamıyorum konuşup hiçbir sorunumu çözemiyorum ben mutsuzum dedim doluyorum normalde çok sabırlı bir insanken şimdi agresif asabi oldum mutsuz olmak için evlenemem dedim yine fix cevap farkındayım düzelecek inşallah dedi ben 8-9 aydır aynı şeyleri konuşmaya çabalamaktan ve konuşamamaktan bıktım hak veriyor sözüm ona beni hiç anlamıyor bazen kırılıyorum kırıldığımı belli etmek için telefonu bye diyip kapatıyorum adam üzerime düşmeyi bırak umrunda değil 2 saat sonra hiçbirşey olmamış gibi aradığında daha çok canım yanıyor kendimi yapayalnız hissediyorum hiç bir sıkıntımı ailele paylaşmıyorum boğazıma kadar doluyum ne yapmalıyım tavsiyenize ihtiyacım var
Aaa ben bilmiyorum böle bişeyi yaa lohusaları korkutuyorlar biliyorum da yeni gelinlerle de mi uğraşıyo bu 3 harfliler
Beni bilgilendirinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?