2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
biliyorum o muhabbetlerini ya bende onu anlamıorum siz mi veriyorsunuz arkadaş parayı siz size düşen
kısmını halledin gerisini bize bırakın valla benim tek ümidim altınları
bize ödetmemeleri

aman yaa sıkmayın canınızı ben sıktım sıktım ne oldu hiççç hala aynı tas aynı hamam ama düğün bitsin bi lira yararım olmayacak kımseye,kayıvalıdem kredı cektı bılırsınz cogunuz,16 kendısı 5 de damadı,onunla düğün yapacaktık,para suyunu cekmeye baslamıs,allahan 5 bılezigı aldırmıstım nısanlıma,şimdi nişanlım yetmeyecek koltuk tk ve köşeyi taksıtle alıca zdıyo gel de delırme haa tabı annesının kredı odemesıne yardım etcekmısız vee durun durun bitmedi dünde bankadan aramıslar babasının ölmeden önce cektıgı kredıyı odemek zorundalarmıs sigorta karsılamıyomus

işte bunları dusunsem ben kafayı yerdım heralde bakalım ne olacak halmız ben hayal peşindeyim baksanıza,ins hepimiz mutlu oluruz

Son düzenleme:

doğru diyorsun düşünmemeye çalışıyorum bende canım

good heart cnm sana bişi sorcm yeni gelini korkutur derler uykudayken sendede oldumu böle şeylerr

allaha şükür olmadı tatlım

liberte11
chnhn gelmedi daha akşam üzeri gelirim diye yazmış..herhalde ben çıkınca falan gelir

evet gelmedi hala işleri uzadı heralde ütü yapacaktı

valla kuzum konudan konuyya değişir bizde...ama genelde sinirli iken çok konuşmayız...sinirimiz geçincede oturur konuşup hallederiz...o konu bir dahada açılmaz bizde

çok teşekkürler cevaplarınız için şimdide benim durumumu değerlendirmenizi isteyeceğim nişanlımla tanıştığım gündendr ilk bir hafta hariç zaten hep ayrı illerde olduumuzdan günde 10 dk dan uzun konuştuğumuz hiç olmadı ilk 4-5 ay boyunca ayda sadece birergün görüştük zaten 5. görüşmede nişanımızdı.hep sıkıntımız bana vakit ayıramaması ben bu yaşıma kadar her sıkıntımı konuşarak çözdüm içimde kalmasını istemedim eşim olacak kişi sonuçta içime atsam ben en son buz gibi olup silerim çok sabırlı oldum müsait anlarda telefonda yada yüzyüze konuyu açtım her defasında fix cevap haklısın hayatım düzelecem oldu yada ben en ciddi konuları konuşurken sırf işine gelmediğinden kendince konuyu dağıtmak için alakasız birşey sorarak konuyu değiştirmeye çalıştı beni daha çok gerdi ona karşılıkta yüzyüze oturduk bak dedim senle ben sıkıntılarımı çözemiyorum konuşamıyorum konuşup hiçbir sorunumu çözemiyorum ben mutsuzum dedim doluyorum normalde çok sabırlı bir insanken şimdi agresif asabi oldum mutsuz olmak için evlenemem dedim yine fix cevap farkındayım düzelecek inşallah dedi ben 8-9 aydır aynı şeyleri konuşmaya çabalamaktan ve konuşamamaktan bıktım hak veriyor sözüm ona beni hiç anlamıyor bazen kırılıyorum kırıldığımı belli etmek için telefonu bye diyip kapatıyorum adam üzerime düşmeyi bırak umrunda değil 2 saat sonra hiçbirşey olmamış gibi aradığında daha çok canım yanıyor kendimi yapayalnız hissediyorum hiç bir sıkıntımı ailele paylaşmıyorum boğazıma kadar doluyum ne yapmalıyım tavsiyenize ihtiyacım var

Kan tahlili oluyormuş, sağlık raporu alıyormuşsun.

Benım bildiğim bu, detay bilen varsa öğrenmek isterım bende kızlar?

kan tahlili sağlık raporu resim ve ikimetgah eğer bulunduğunuz yerde kıydıracaksanız birinizin ikametgaı yeterli hatta biz ikametgah bile almadık direk sistemden buldular

kimse bişi demeyecekmi ??

Allah sabır versin diyorum gerçekten canım sana zor bi durumdasın farklı şehirlerde olmanızın bir etkisi vardır diyorum ama en azından telefonla konuşsanız diycem ama ondada 10 dk geçmez diyorsun... sana karşı ilgisizliğinden şikayetçisin sanırsam bunu anlatmışsın ewet ama bir sefer daha dene güzel bir mesaj yada mail at istersen bana karşı daha ilgili olmanı beklerim diye durumunu anlat ve mutsuz olduğunu söyle böyle devam ederse zarf at (inşallAh zarf ta kalır) bu kararımı bir daha düşüneceğim ciddi sorunlarımız var de ve sen bunu anlamadan ben senin telefonlarına cevap vermeyeceğim biraz düşün de ....

ay ne bileyim sıkma sen canını herşey senin kalbin kadar güzel olsun tatlımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…