- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.121
kimse bişi demeyecekmi ??
Allah sabır versin diyorum gerçekten canım sana zor bi durumdasın farklı şehirlerde olmanızın bir etkisi vardır diyorum ama en azından telefonla konuşsanız diycem ama ondada 10 dk geçmez diyorsun... sana karşı ilgisizliğinden şikayetçisin sanırsam bunu anlatmışsın ewet ama bir sefer daha dene güzel bir mesaj yada mail at istersen bana karşı daha ilgili olmanı beklerim diye durumunu anlat ve mutsuz olduğunu söyle böyle devam ederse zarf at (inşallAh zarf ta kalır) bu kararımı bir daha düşüneceğim ciddi sorunlarımız var de ve sen bunu anlamadan ben senin telefonlarına cevap vermeyeceğim biraz düşün de ....
ay ne bileyim sıkma sen canını herşey senin kalbin kadar güzel olsun tatlımm...
canım okudum yazdığını ama ne diyeceğimi bilemedim zor tabi ama hepmi böyleydiniz yani ben pek seni şırtmak istemiyorum şöyle yap böyle yap die ama anlatıyosun söylüyorsun sonuç 0 oluyor işte bu gerçekten zor. bişay soracam annenle babanla arası nasıl yani soğukmudur :44::44::44:
aileme benden daha duyarlı düşünceli onlara karşı soruyor ediyor hediyeler alıyor bana daha adam akıllı bi hediye bile almış değil ailemde onu seviyor o yüsdende sıkıntılarımı söyleyip etkilemek istemiyorum onları ama yanlış yoldamıyım diyorum nefesim darlanıyor bıktım ya
ben söyledim ki bak dedim mutlu değilim mutsuz olmak için evenmez insan senin bu tavırların yüzünden korkularım bitmiyor net olamıyorum dedim düşüncelerimde sen önemsemesende benim için büyük sorun dedim o kadar çok söyledimkiben bugün hiç telefonu açmadım ama biliyormusun içimden konuşşmakt gelmiyor hemde hiç çünkü onla konuşunca rahatlamıyorum dahada üzülüyorum çünkü içimi anlamıyor ne kadar acıdığını ve ona göre şuan bir sorun yok habire canım aşkımlı mesajlar yazıyor..... dahada salak hissediyorum kendimi
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakınn olurmu
kalpleralası sende canını sıkma olurmu iyi düşün iyi olsun dua edelim birbirimize herşey gönlümüzce olsun diye
İYİ AKŞAMLAR,
ben de daha burdayım az kaldı şimödi iyi de evlenince ne yapcam ben nişanlım5.30 da çıkıyo bıde eve yarım saat yuruyerek gelıyo,ben 1 satte anca gidiyorum yanı benden önce evde olcaküstelik cumartesid ecalışmıyo beyfendı ben nası kalkcam o uyrken yaff
ayyy kızlar ilk defa sütlaç yaptım bugün şimdi tadına baktım çok güzel olmuş.. baya yemek işlerine sardım evleneceğim diye..
nişanlımın canı istemiş sütlaç dün demişti, bu akşam götürürüm artık..inş. beğenir..
ben evlendim ama ne kek nede börek yapmasını biliyorum
Evet bahsettiğin durum zor bir durum insan gün içinde 4 5 kez konuşmak istiyor ve bekliyor bu çok normal böyle olmayıca da üzülüyorsun
aslında bence değişimi zor kendimi düzelticem desede düzelmez belki bir ihtimal mesela ban nişanlıma iş stresini bana yansıtma beni gördüğünde
yüzün asık olmasın dedikçe aynı şeyi yapıor sana öyle geliyor diyo ama ben üzülüyorm mutsuzluğumu dile getiriyorum. anlık düzelmeler oluyor
ben bunu biraz da kişiliğe bağlıyorum bence kendini üzüp ilişkine zarar verme evlenmene az kalmış kendini yıpratma derim o aramıyorsa sende
arama bakalım ne yapıcak:44::44::44::44:
sanırım ailelerin tanıştırmasıyla oldu diye düşünüyorum sizin birlikteliğiniz ee o durumlarda direk karşıdaki insana bi sevgi olmaz yavaş yavaş olur herşey.
olsun sen söylemekten çekinme bi daha söyle sizin düğününüze şurda ne kaldı mutsuz olarak bir karar vermeni istemem
ben mesela nişanlımın bana düşkünlüğünü biliyorum sevgisinide biliyorum ve bazen beklediğim cevap yada davranışları olmadığında burda bunu yapmanı isterim diye beklentilerimi söyledim ee biraz erkekler yanlış anlamayında hödük yontulmamış odun yani hani bazen diyorum ki ona seni bunca yıldır değil de yeni tanısam bi daha düşünürüm diyorum onların doğaları farklı...
sen bide bildiğim kadarıyla ona hiç seni seviyorum dememiştin belki oda bunu bekliyordur..
bilmiyorum ya çokda yorum yapamıyorum birbirinize daha bir bağınızmı olmadı bilemiyorum..
biraz düşün sakin kafayla kendinin ve onun artı ve eksileri ni düşün olurmu tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?