2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kimse bişi demeyecekmi ??

Ah tatlım ne desek bilemedik sanırım, Şimdi sizin ilişkiniz çok kısa olmuş başlayalı 5. görüşmemiz de nişanlandım diyorsun, Nasıl bu kadar zamanda birbirinizin isteklerini anlayıp ona göre davranmaya başlayabilirsiniz ki.. Yani sonra da nişanlın zaten evleneceğiz moduna girmiştir belki ondan pek ilgisini göstermiyordur..

Ben nişanlımı çok uzun süredir tanıyorum, 3 yıldır da nerdeyse hep bir aradayız.. inan ilk 1 yıl bizim için de çok zordu.. aramazdı, merak etmezdi, sık görüşmezdik.. biz birbirimizi yavaş yavaş sevdik sonra herşey düzelmeye başladı.. Belki dediği gibi zamana ihtiyacı vardır.. Ama senin de ona yol göstermen şart.. Sessiz kalma kırıldıysan hemen söyle, sonra da aslında nasıl davranması gerektiğini söyle.. Birlikte keşke daha çok zaman geçirebilseniz.. bu da çok önemli aslında..

ben söyledim ki bak dedim mutlu değilim mutsuz olmak için evenmez insan senin bu tavırların yüzünden korkularım bitmiyor net olamıyorum dedim düşüncelerimde sen önemsemesende benim için büyük sorun dedim o kadar çok söyledimki ben bugün hiç telefonu açmadım ama biliyormusun içimden konuşşmakt gelmiyor hemde hiç çünkü onla konuşunca rahatlamıyorum dahada üzülüyorum çünkü içimi anlamıyor ne kadar acıdığını ve ona göre şuan bir sorun yok habire canım aşkımlı mesajlar yazıyor..... dahada salak hissediyorum kendimi

canım okudum yazdığını ama ne diyeceğimi bilemedim zor tabi ama hepmi böyleydiniz yani ben pek seni şırtmak istemiyorum şöyle yap böyle yap die ama anlatıyosun söylüyorsun sonuç 0 oluyor işte bu gerçekten zor. bişay soracam annenle babanla arası nasıl yani soğukmudur :44::44::44:

aileme benden daha duyarlı düşünceli onlara karşı soruyor ediyor hediyeler alıyor bana daha adam akıllı bi hediye bile almış değil ailemde onu seviyor o yüsdende sıkıntılarımı söyleyip etkilemek istemiyorum onları ama yanlış yoldamıyım diyorum nefesim darlanıyor bıktım ya

Canımm aslında cok iyi anlıyorum senı bız bu kadar cok görüşebilmemize rağmen ben bı ıkı mesajıma ıs yuzunden cevap vermeyınce cıldırıyorum, ya da o kadar konussak bıle sorunu cozemıyoruz bazen o yuzden haklısın ne diyeyim. Sanki birz sorun karakter farklılıgında bız sverek nısanlandık mesela senın onu tanıma asık olma gıbı bı durumun olmadan bu ısın ıcınde bulmussun kendını konustugun halde duzelmemıs bılemıyorum ı tatlım,yapabılecegın bısey olsa soyle yap derım ama karsı tarafı degıstıremeyız kı İnşllah cözersiiniz nnu durumu tatlım konusamıyo olmak zor bı durum özellikle bayanın,sefkate,ilgiye,alakaya ihtiyacı oluyo bu zamanlrda

Evet bahsettiğin durum zor bir durum insan gün içinde 4 5 kez konuşmak istiyor ve bekliyor bu çok normal böyle olmayıca da üzülüyorsun
aslında bence değişimi zor kendimi düzelticem desede düzelmez belki bir ihtimal mesela ban nişanlıma iş stresini bana yansıtma beni gördüğünde
yüzün asık olmasın dedikçe aynı şeyi yapıor sana öyle geliyor diyo ama ben üzülüyorm mutsuzluğumu dile getiriyorum. anlık düzelmeler oluyor
ben bunu biraz da kişiliğe bağlıyorum bence kendini üzüp ilişkine zarar verme evlenmene az kalmış kendini yıpratma derim o aramıyorsa sende
arama bakalım ne yapıcak
:44::44::44::44:

tatlım sonuçta bu adamla bir ömür geçirecek olan sensin annen veya baban değil onlarla anlaşması çok güzel sevmesi sayması ama sen varsın herşeyden önce bana göre birdaha konuş bastıra bastıra söyle bunları

sanırım ailelerin tanıştırmasıyla oldu diye düşünüyorum sizin birlikteliğiniz ee o durumlarda direk karşıdaki insana bi sevgi olmaz yavaş yavaş olur herşey.
olsun sen söylemekten çekinme bi daha söyle sizin düğününüze şurda ne kaldı mutsuz olarak bir karar vermeni istemem
ben mesela nişanlımın bana düşkünlüğünü biliyorum sevgisinide biliyorum ve bazen beklediğim cevap yada davranışları olmadığında burda bunu yapmanı isterim diye beklentilerimi söyledim ee biraz erkekler yanlış anlamayında hödük yontulmamış odun yani hani bazen diyorum ki ona seni bunca yıldır değil de yeni tanısam bi daha düşünürüm diyorum onların doğaları farklı...

sen bide bildiğim kadarıyla ona hiç seni seviyorum dememiştin belki oda bunu bekliyordur..
bilmiyorum ya çokda yorum yapamıyorum birbirinize daha bir bağınızmı olmadı bilemiyorum..
biraz düşün sakin kafayla kendinin ve onun artı ve eksileri ni düşün olurmu tatlım

kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakınn olurmu

kalplerasi sende canını sıkma olurmu iyi düşün iyi olsun dua edelim birbirimize herşey gönlümüzce olsun diye

Son düzenleme:
İYİ AKŞAMLAR,
ben de daha burdayım az kaldı şimödi iyi de evlenince ne yapcam ben nişanlım5.30 da çıkıyo bıde eve yarım saat yuruyerek gelıyo,ben 1 satte anca gidiyorum yanı benden önce evde olcaküstelik cumartesid ecalışmıyo beyfendı ben nası kalkcam o uyrken yaff

benim eşimde bende önce evde oluyo iş yeri evimize çok yakın 15 dk evde ben ise 45 dk anca evde oluyorum ve ramazanda cumarteside çalışmıcak

ayyy kızlar ilk defa sütlaç yaptım bugün şimdi tadına baktım çok güzel olmuş.. baya yemek işlerine sardım evleneceğim diye..

nişanlımın canı istemiş sütlaç dün demişti, bu akşam götürürüm artık..inş. beğenir..

Cats by luya 'da Marine temelı tabaklar bardaklar var yeni modelleri sanırım.. Kahvaltı takımı da olur.. Eylül arıyordu sanırım..

ben evlendim ama ne kek nede börek yapmasını biliyorum

ben evlendim ama ne kek nede börek yapmasını biliyorum

Ben de onları biliyom doğru dürüst yemek yapamıyorum.. Doğrusu geçen sarma bile sardım.. :) öyle aklımda çok yemek yok.. tarife bakarak yapabiliyorum ama her zaman olmuyor.. hiç bakliyat yemeği yapmadım mesela.. Nişanlımla konuştuk.. aylık yemek listesi hazırlayacağız, ne pişirsek diye düşünmeyeceğiz.. Hem de alış verişi ona göre yapacağız..

Maşallah nişanlım çok güzel yemek yapar yardımcı olur bana alışıncaya kadar

ben zaten hiç aramıyorum o aramasa isterse 10 gn geçsin aramam çünkü zaten ilk gündendir yeterince aramıyor ...ama ona sor bana çok ilgi gösteriyormuş çok arıyormuş en uzun konuşmmıız 3 dk gün içinde 2-3 defa 3 dk dan say işte anca yabancı muhabbeti nasılsın napıyorsun ....beni kafamda bu kadar sorun dolanırken ona sor hiç bi sorun yok herşey tıkırında wallahi kafam almıyor billahi almıyo sorun ondamı bendemi ne bu aynı nokta etrafında dolanmaktan bıktım pervane gibi hissediyorum kendimi

bende nişanlımın bana olan sevgisinden şüphe etsem bi dk düşünmezdim canım ve hep eşim beni onun sevdiğimden çok sevsin isterdim...evet hiç demedim sevdiğimi ama ona izahta ettim neden olduğuunu sakin kafayla düşünüyorum canım tamam artıları var ama ben yapı olarak çok hassasım yaradılış bu ya herşeyi ince düşünürüm tamam yontulmamış odun say o da kabul ediyor ama ağustos ayındandır 10 ay geçmiş o kadar az yol aldı ki yoruluyorum bilmiyorum inanın çok korkuyorum kafam karmakarışık tam kabullenmeye başlıyorum yine birşey yapıyor bi anda buz kesiyorum ben onunla ilk tanıştığımda arkadaş aracılığıyla tanıştırıldım ona dediğim tek şey ben evleneceğim kişiden hiç birşey istemem tek şey dışında dedim ben demeden beni anlasın kafi ben dedikten sonra anlamı kalmaz dedim ben demeden anlamayı bırak milyon defa söylesemde aynı tas aynı hamam üzülüyorum tavır yapıyorum tamam çok sabırlı ama artık sabırmı umursamazlıkmı ayırt edemiyorumda ama hep alttan alıyor ben ona ses yükseltmişimdir ama o bana daha hiç ses yükseltmedi herşeyi benim istediğim gibi yapıyor düğün hazırlığında ama manevi olarak aç kalıyorum kfam bulanık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…