- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.141
Cats by luya 'da Marine temelı tabaklar bardaklar var yeni modelleri sanırım.. Kahvaltı takımı da olur.. Eylül arıyordu sanırım..
ben evlendim ama ne kek nede börek yapmasını biliyorum
kızlar günaydın çok canım sıkıldı sabah sabah yaa
işe gelirken teyzemin kızıyla denk geldik kendisi bi 3-5 sene kadın doğum uzmanının yanında çalışmıştı bana dedi sen neden hala hapa başlamadın bende düğüne 1 ay kala gidicem doktora dedim olur mu 2 ay önce başlaman gerekiyo sen geç kalmışsın dedi canım sıkıldı bugün doktora gidicem işte off yaa
kızlar arastırma yaptum geldim,içerik olarak mg!ı en düşük ilaç yasmin imiş ve ilk kullanılmaya baslandıgında bas agrısı mıde bulantısı gibi yan etkileri bulunyormus.Doktorlara sorular sormuslar ve ben yanıtlarınıda okudum.Bu hapı adetin ilk günü kullanmak gerekiyormus,21 gün aynı satte hiç aksatmadan içip ilk kutu bıtınce 7 gun ara verilecekmiş,bu aarda zaten 2 gun sonra kanama oluyomus,sonra 8.günde diğer kutuya baslanacakmıs,bu aradakı boslukta da koruyucu etkı deva edıyomus,ama bı gun bıle unutulursa 7 gun boyunca ek bır koruma yöntemı kullanmak gerekliymiş,risk acısından,ben simdi ayın 20-25 i arsı adetin ilk günü başlıycam 10 hazirana kadar aksatmadan kullanıcam inş,koruyucu olacakmıs,tabi yine de önlemde alırız ben korkarım yoksa kesın zehır ederım o anları kendıme de nişanlıma da o yuzden en mantıklısı bu bence
başka bir soru mesela ranızda bir sıkıntı var bunu ne şekilde çözersiniz muhakkak noktauı hemen koyarmısınız yoksa zamana yayılırmı aynı yemeği ısıtıp ısıtıp öne sunarmısınız?
kızlar günaydın çok canım sıkıldı sabah sabah yaa
işe gelirken teyzemin kızıyla denk geldik kendisi bi 3-5 sene kadın doğum uzmanının yanında çalışmıştı bana dedi sen neden hala hapa başlamadın bende düğüne 1 ay kala gidicem doktora dedim olur mu 2 ay önce başlaman gerekiyo sen geç kalmışsın dedi canım sıkıldı bugün doktora gidicem işte off yaa
kızlar arastırma yaptum geldim,içerik olarak mg!ı en düşük ilaç yasmin imiş ve ilk kullanılmaya baslandıgında bas agrısı mıde bulantısı gibi yan etkileri bulunyormus.Doktorlara sorular sormuslar ve ben yanıtlarınıda okudum.Bu hapı adetin ilk günü kullanmak gerekiyormus,21 gün aynı satte hiç aksatmadan içip ilk kutu bıtınce 7 gun ara verilecekmiş,bu aarda zaten 2 gun sonra kanama oluyomus,sonra 8.günde diğer kutuya baslanacakmıs,bu aradakı boslukta da koruyucu etkı deva edıyomus,ama bı gun bıle unutulursa 7 gun boyunca ek bır koruma yöntemı kullanmak gerekliymiş,risk acısından,ben simdi ayın 20-25 i arsı adetin ilk günü başlıycam 10 hazirana kadar aksatmadan kullanıcam inş,koruyucu olacakmıs,tabi yine de önlemde alırız ben korkarım yoksa kesın zehır ederım o anları kendıme de nişanlıma da o yuzden en mantıklısı bu bence
başka bir soru mesela ranızda bir sıkıntı var bunu ne şekilde çözersiniz muhakkak noktauı hemen koyarmısınız yoksa zamana yayılırmı aynı yemeği ısıtıp ısıtıp öne sunarmısınız?
hemen kavga ederiz... sonrasında içimizdekileri dökeriz...başka bir soru mesela ranızda bir sıkıntı var bunu ne şekilde çözersiniz muhakkak noktauı hemen koyarmısınız yoksa zamana yayılırmı aynı yemeği ısıtıp ısıtıp öne sunarmısınız?
Canım valla ben hemen sorunu çözebilen çiftlere hayranımdır
Biz öyle olamıyoruz yaa
Genelde bi kaç saat trip yapmakla geçiyor en son işte yumuşamaya başlıyoruz falan ancak zorla çözebiliyoruz
Evlilere mi sordun ben direk atladım ama
Biz uzak olduğumuzdan her an her dakka telefon kulağımızda yaşıyoruz malesefff
Görüşmek de ayda yada 45 günde bir oluyor yaa nişanlılıkta böyle..
Çıkarken 1 yıl görüşemediğimiz bile oldu
Çok şükür bugünlerimize
Babamın gözü önünde sürekli telefonla gezmek istemediğimden, konuşmadığımız zaman da mesajla hallediyoruz :))))
Adamcağızı gıcık etmeye lüzum yok ne de olsa
waowwww,ben de ben de söyle bi parfüm sıksam saclarımı acsam yanında ölüyo bitiyo zor olan hep guzeldır yaa,yakın olcam ama yıne suprızler,oyunlar,sınavlar yaparım ben farklı fantazilerim var hayal bıle kurarım sımdıden film gibi yanı evın ıcınde ne farklı anılarımız olacak kımbılır bızde bu kafa varken oooo hiç sıkılmayız inşaalh
evlilik cüzdanı haricinde hiçbiryere para ödemedik biz :)kızlar soru sorcam yarın rapor alcaz da sağlık ocağından para verdinizmiii
aman yaa sıkmayın canınızı ben sıktım sıktım ne oldu hiççç hala aynı tas aynı hamam ama düğün bitsin bi lira yararım olmayacak kımseye,kayıvalıdem kredı cektı bılırsınz cogunuz,16 kendısı 5 de damadı,onunla düğün yapacaktık,para suyunu cekmeye baslamıs,allahan 5 bılezigı aldırmıstım nısanlıma,şimdi nişanlım yetmeyecek koltuk tk ve köşeyi taksıtle alıca zdıyo gel de delırme haa tabı annesının kredı odemesıne yardım etcekmısız vee durun durun bitmedi dünde bankadan aramıslar babasının ölmeden önce cektıgı kredıyı odemek zorundalarmıs sigorta karsılamıyomus
işte bunları dusunsem ben kafayı yerdım heralde bakalım ne olacak halmız ben hayal peşindeyim baksanıza,ins hepimiz mutlu oluruz
Kan tahlili oluyormuş, sağlık raporu alıyormuşsun.
Benım bildiğim bu, detay bilen varsa öğrenmek isterım bende kızlar?
çok teşekkürler cevaplarınız için şimdide benim durumumu değerlendirmenizi isteyeceğim nişanlımla tanıştığım gündendr ilk bir hafta hariç zaten hep ayrı illerde olduumuzdan günde 10 dk dan uzun konuştuğumuz hiç olmadı ilk 4-5 ay boyunca ayda sadece birergün görüştük zaten 5. görüşmede nişanımızdı.hep sıkıntımız bana vakit ayıramaması ben bu yaşıma kadar her sıkıntımı konuşarak çözdüm içimde kalmasını istemedim eşim olacak kişi sonuçta içime atsam ben en son buz gibi olup silerim çok sabırlı oldum müsait anlarda telefonda yada yüzyüze konuyu açtım her defasında fix cevap haklısın hayatım düzelecem oldu yada ben en ciddi konuları konuşurken sırf işine gelmediğinden kendince konuyu dağıtmak için alakasız birşey sorarak konuyu değiştirmeye çalıştı beni daha çok gerdi ona karşılıkta yüzyüze oturduk bak dedim senle ben sıkıntılarımı çözemiyorum konuşamıyorum konuşup hiçbir sorunumu çözemiyorum ben mutsuzum dedim doluyorum normalde çok sabırlı bir insanken şimdi agresif asabi oldum mutsuz olmak için evlenemem dedim yine fix cevap farkındayım düzelecek inşallah dedi ben 8-9 aydır aynı şeyleri konuşmaya çabalamaktan ve konuşamamaktan bıktım hak veriyor sözüm ona beni hiç anlamıyor bazen kırılıyorum kırıldığımı belli etmek için telefonu bye diyip kapatıyorum adam üzerime düşmeyi bırak umrunda değil 2 saat sonra hiçbirşey olmamış gibi aradığında daha çok canım yanıyor kendimi yapayalnız hissediyorum hiç bir sıkıntımı ailele paylaşmıyorum boğazıma kadar doluyum ne yapmalıyım tavsiyenize ihtiyacım var
Allah sabır versin diyorum gerçekten canım sana zor bi durumdasın farklı şehirlerde olmanızın bir etkisi vardır diyorum ama en azından telefonla konuşsanız diycem ama ondada 10 dk geçmez diyorsun... sana karşı ilgisizliğinden şikayetçisin sanırsam bunu anlatmışsın ewet ama bir sefer daha dene güzel bir mesaj yada mail at istersen bana karşı daha ilgili olmanı beklerim diye durumunu anlat ve mutsuz olduğunu söyle böyle devam ederse zarf at (inşallAh zarf ta kalır) bu kararımı bir daha düşüneceğim ciddi sorunlarımız var de ve sen bunu anlamadan ben senin telefonlarına cevap vermeyeceğim biraz düşün de ....
ay ne bileyim sıkma sen canını herşey senin kalbin kadar güzel olsun tatlımm...
selam güzeller,ben konuya yeni dahil oluyorum da, bende kısmetse inşallah 20 ağustos 2012 de gelin olucam ,heyecanlıyım ama memleketten ayrı old.için hiçbi hazırlık yapamıyom (gelinlik ,bindallı,foto vs.konuda) var mı benm gbi olan
Pakizee gecmisi okuyordum Canim san napiyosun ?
canımmm okudum ama ne yazcamı bilemedim... nolur bunlar sadece fikirlerimiz iyce sıkma kendini.. ama nebilim birz tuhaf değil mi bu durumlar.. bak kendinde okudun nişanlılarımızla günde kaçdefa görüşür mesajlaşırız.. yani hele de görüşülmüosa sık sık arar sorar işte.. Milena yazmışya sanki evlenceksiniz nasılsa o gözle bakıo sana.. yani cepte görüo seni.. sıkma canını ama bu yolla çözemezsin.. bıkmadan usanmadan konuş.. düğüne az kalmış. bence çeyizlerden önce bunları halletmen lazım.. sık sık konuşş hep anlat anlasın durumu,ciddiyetini.. bize de yaz. atma içine.. evdekilere de anlatılmaz bölesi.. onlar farklı düşünür.. sen kendini sıkmadan konuşarak halletmeye çalışkimse bişi demeyecekmi ??
İYİ AKŞAMLAR,
ben de daha burdayım az kaldı şimödi iyi de evlenince ne yapcam ben nişanlım5.30 da çıkıyo bıde eve yarım saat yuruyerek gelıyo,ben 1 satte anca gidiyorum yanı benden önce evde olcaküstelik cumartesid ecalışmıyo beyfendı ben nası kalkcam o uyrken yaff
Hoşgeldin canım
Aramızda 1 gün var senden sonra hemen ben evlenicem
Gerçi benim 2 düğün 1 haftaya yayılmış durumda ama olsun ilk düğünüm senden 1 gün sonra
Zamanla yaparsın hazırlıkların kasma kendini daha benim de öle herşeyim hazır deil ki
Neden ayrısın ailenden?? Çalışıyor musun??
Kucak tepsileri harikaymış. Ben de bi kaç model begendim. Teşekkürler canımm.
Selam sekerler
Bugün bir sürü gelişme oldu hemen paylaşayım
Dün aksam babam nişanlımı çağırdı sabah geldi babam iste olduğu icin önce annem ve benimle konuştu ne gerekiyorsa söyledi annem olanları bide annem anlattı nişanlım ailesinin tutumundan dolayı mahcup tabi ben ne gerekiyorsa yapıyorum dedi tanı ailem bazı konularda benimde hatalı oldugumu söyledi fazlasıyla inatcilik yaptığımı falan sonra biz nişanlımla oturduk konuştuk tabi nişanlım beni ikna etti her seyin istediğim gibi olucagini falan ben senin yanındayım benim icin sen önemlisini dedi ikna etti aramızdaki sorunlarda buzlarda yok oldu aksam üstü babam geldi gayet ılımlı her şeyi sordu söyledi beni ikna etti ikimizinde yanında olduğunu birbirimizi yipratmamamizi istedi ben inat giymicem dedikcede Canim babam o kadar iyi o kadar ılımlıki kiyamadim nişanlımla düştüm yola geldim izmire tutumum değişmedi sadece ailemin emegi icin burdayim ve nişanlımın mahcubiyeti kiyamadim iste yarın islerimizin bı kısmını halledicez cuma gunü kalan nikah işlemlerini yapcaz cumartesi gunü abimin nişanına gidicez sabahtan şimdilik planımız bu
Bana geçirdiğim zor süreçte hepiniz cok destek oldunuz kızlar hepinize çok teşekkür ederim
Umarım artık bı sorun yasamam hersey yolunda gider
Sabah msj okuyan arkadaslara günaydın
Hepinize mutlu günler
Ben de herşeyi yapıyorum ama daha evlenemedim
Selam sekerler
Bugün bir sürü gelişme oldu hemen paylaşayım
Dün aksam babam nişanlımı çağırdı sabah geldi babam iste olduğu icin önce annem ve benimle konuştu ne gerekiyorsa söyledi annem olanları bide annem anlattı nişanlım ailesinin tutumundan dolayı mahcup tabi ben ne gerekiyorsa yapıyorum dedi tanı ailem bazı konularda benimde hatalı oldugumu söyledi fazlasıyla inatcilik yaptığımı falan sonra biz nişanlımla oturduk konuştuk tabi nişanlım beni ikna etti her seyin istediğim gibi olucagini falan ben senin yanındayım benim icin sen önemlisini dedi ikna etti aramızdaki sorunlarda buzlarda yok oldu aksam üstü babam geldi gayet ılımlı her şeyi sordu söyledi beni ikna etti ikimizinde yanında olduğunu birbirimizi yipratmamamizi istedi ben inat giymicem dedikcede Canim babam o kadar iyi o kadar ılımlıki kiyamadim nişanlımla düştüm yola geldim izmire tutumum değişmedi sadece ailemin emegi icin burdayim ve nişanlımın mahcubiyeti kiyamadim iste yarın islerimizin bı kısmını halledicez cuma gunü kalan nikah işlemlerini yapcaz cumartesi gunü abimin nişanına gidicez sabahtan şimdilik planımız bu
Bana geçirdiğim zor süreçte hepiniz cok destek oldunuz kızlar hepinize çok teşekkür ederim
Umarım artık bı sorun yasamam hersey yolunda gider
Sabah msj okuyan arkadaslara günaydın
Hepinize mutlu günler
günaydın canlar
dün baya bir iş yaptım.
önce ev temzilendi camlar,perdeler yıkandı falan,
sonra birkaç komşu geldi yardıma sağolsunlar çeyizlerimi ütüledik, çok zevkli yaaa, Allah'ım herkese nasip etsin
bir an inanamadım evlendiğime
biraz daha işimiz kaldı sonra hepsini hurçlayacaz
ohhh maşallahhh canım benim dün gözlerim seni aradı nasılsın kuzum
güzelll gelinler günaydınnnnn
kızlar sizlere bi soru ben bu pazar kayınvalidemleri ve görümcemleri kahvaltıya çağıracam sizce nasıl bişeyler yapmalıyım değişik ve kolay yapabileceğim bir menü istiyorum:44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?