2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
selam kızlaar :) şu andan kayınvalidem ve kayınpederim, ankarada bizimkilerin yanındalar. düğünden önce bi ziyaret etmek istemişler, kalkmışlar manisadan gitmişler. ben de sevindim düşünmelerine, babam azcık bozuluyodu gelmiyolar gitmiyolar diye, gönlü olmuş olur :)

canım o öyle değil, ilacı adetinin ilk günü almaya başladığında, ilk haptan itibaren korumaya başlıyor merak etme. doktorlar, vücudun alışması ve yumurtlama dönemlerinizin düzene girmesi için bi kaç ay erkenden başlatıyo olabilirler. ama koruması konusunda sorun yok, istersen sor doktoruna.

kuşum, miligramı yasminden daha düşük olan yeni nesil haplar var, isimleri yazz ve belara. nerden biliyosun derseniz, ben adet düzensizliği sebebiyle bir yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum ve sürekli doktor gözetimindeyim. ilk başta yasmin verdi bana, o çok dokununca yazz ile değiştirdi. şu an çok rahatım, yaklaşık 7 aydır yazz'ı kullanıyorum, en ufak bi yan etkisini görmedim. tabii bu ilaçları asla kafana göre almamalısın, mutlaka gerekli tüm testlerı yaptır. birine iyi gelen ilaç, diğerine gelmeyebilir. bu arada doktorumun dediğine göre, bu haplar yumurtlamayı düzenlediği için, çocuk sahibi olmayı da kolaylaştırıyormuş. inşallah bi aksilik çıkmazsa, hapı bıraktıktan sonra rahatça bebiş sahibi olabiliriz yani :)

ben eskiden çok sinirli davranırdım tartışmalarda ama bu ilişki başka, bu seferkiyle ömür boyu gidecek. o yüzden daha sakinim, mümkünse o anda sorunu çözüp, barışıp öyle kapatıyoruz telefonu. baktık çözülmüyo, kapatıyoruz, daha sonra hiçbi şey olmamış gibi devam ediyoruz; başka türlü olmaz çünkü, insan yürütemez ilişkisini.

selam kızlaar :) şu andan kayınvalidem ve kayınpederim, ankarada bizimkilerin yanındalar. düğünden önce bi ziyaret etmek istemişler, kalkmışlar manisadan gitmişler. ben de sevindim düşünmelerine, babam azcık bozuluyodu gelmiyolar gitmiyolar diye, gönlü olmuş olur :)

canım o öyle değil, ilacı adetinin ilk günü almaya başladığında, ilk haptan itibaren korumaya başlıyor merak etme. doktorlar, vücudun alışması ve yumurtlama dönemlerinizin düzene girmesi için bi kaç ay erkenden başlatıyo olabilirler. ama koruması konusunda sorun yok, istersen sor doktoruna.

kuşum, miligramı yasminden daha düşük olan yeni nesil haplar var, isimleri yazz ve belara. nerden biliyosun derseniz, ben adet düzensizliği sebebiyle bir yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum ve sürekli doktor gözetimindeyim. ilk başta yasmin verdi bana, o çok dokununca yazz ile değiştirdi. şu an çok rahatım, yaklaşık 7 aydır yazz'ı kullanıyorum, en ufak bi yan etkisini görmedim. tabii bu ilaçları asla kafana göre almamalısın, mutlaka gerekli tüm testlerı yaptır. birine iyi gelen ilaç, diğerine gelmeyebilir. bu arada doktorumun dediğine göre, bu haplar yumurtlamayı düzenlediği için, çocuk sahibi olmayı da kolaylaştırıyormuş. inşallah bi aksilik çıkmazsa, hapı bıraktıktan sonra rahatça bebiş sahibi olabiliriz yani :)

ben eskiden çok sinirli davranırdım tartışmalarda ama bu ilişki başka, bu seferkiyle ömür boyu gidecek. o yüzden daha sakinim, mümkünse o anda sorunu çözüp, barışıp öyle kapatıyoruz telefonu. baktık çözülmüyo, kapatıyoruz, daha sonra hiçbi şey olmamış gibi devam ediyoruz; başka türlü olmaz çünkü, insan yürütemez ilişkisini.

selam güzeller,ben konuya yeni dahil oluyorum da, bende kısmetse inşallah 20 ağustos 2012 de gelin olucam ,heyecanlıyım ama memleketten ayrı old.için hiçbi hazırlık yapamıyom (gelinlik ,bindallı,foto vs.konuda) var mı benm gbi olan

hemen kavga ederiz... sonrasında içimizdekileri dökeriz...

bende konuşarak sorunları sakin sakin çözen çiftlere hayranım
Nasıl başarıyorlar acaba bunu???

benim babamda mesajlasana telde konuşana gıcık olur :)
hep sessizdedir bu yüzden telefonum
Ama napalım teknolojiden faydalanıyoruz nimet bu nimet :))

fantazilerine hayran kaldım takibindeyim

kızlar soru sorcam yarın rapor alcaz da sağlık ocağından para verdinizmiii
evlilik cüzdanı haricinde hiçbiryere para ödemedik biz :)

Allah yardımcın olsun sıkma kendini tatlım baştan mesafeni koru )
Sen bilirsin işini umarım mutlu oluruz hepimiz....

Kan tahlili oluyormuş, sağlık raporu alıyormuşsun.

Benım bildiğim bu, detay bilen varsa öğrenmek isterım bende kızlar?

önce aile hekimine gidiyorsun kan alıyorlar ve sana barkot veya numara veriyorlar onu kaybetme kuzum :))
3 gün sonra evlendirme sağlık merkezi mi ne adını unuttum doktor söyler zaten oraya gidiyorsun.. evrak dolduruyorsun sonra o evrakları alıp ciğer filmi çekiyorlar.
Sonra aynı binadan başka bi odaya gidiyorsun sana evraklarını veriyorlar... Sonracıma nikahınızın kıyılacağı yere gidiyorsun evlilik cüzdanı için 45 tl ödüyorsun.. evrakları veriyorsun olup bitiyor :))

Tatlım Allah sabır versin öncelikle işin zor açık açık beklentilerini söyle net konuş... ima ile hiçbirşey olmaz...

Söylemek istediklerimi yalın bir dilde anlatmışsın teşekkür ederim arkadaşım

ŞehkeR napıyosun yavrum )

Hoşgeldin canım
Aramızda 1 gün var senden sonra hemen ben evlenicem
Gerçi benim 2 düğün 1 haftaya yayılmış durumda ama olsun ilk düğünüm senden 1 gün sonra
Zamanla yaparsın hazırlıkların kasma kendini daha benim de öle herşeyim hazır deil ki

Neden ayrısın ailenden?? Çalışıyor musun??

kimse bişi demeyecekmi ??
canımmm okudum ama ne yazcamı bilemedim... nolur bunlar sadece fikirlerimiz iyce sıkma kendini.. ama nebilim birz tuhaf değil mi bu durumlar.. bak kendinde okudun nişanlılarımızla günde kaçdefa görüşür mesajlaşırız.. yani hele de görüşülmüosa sık sık arar sorar işte.. Milena yazmışya sanki evlenceksiniz nasılsa o gözle bakıo sana.. yani cepte görüo seni.. sıkma canını ama bu yolla çözemezsin.. bıkmadan usanmadan konuş.. düğüne az kalmış. bence çeyizlerden önce bunları halletmen lazım.. sık sık konuşş hep anlat anlasın durumu,ciddiyetini.. bize de yaz. atma içine.. evdekilere de anlatılmaz bölesi.. onlar farklı düşünür.. sen kendini sıkmadan konuşarak halletmeye çalış

ayyyy salihaaaaaa bnmkide 5.30 da çıkıo cmrtesi çalışmıo.. şuan çalışmıom..iş buluyom hiç uymuo bize.. 7de paydos.. peeeeh.. eee napcam aşkom yemek hazırlayıp beni mi beklicek..ki buldugum işler eve de uzak.. 8 gibi evde oluom.. hiç hayalimdeki gibi değil .....adamın işi tam bana göre aslında ama işte
hem he yaaa beyfendi uyucak horul horul ben işe mi gitcem cmrtesileri.. adaletin bu mu dünyaaaaaaaaa:19
:

hoşbulduk tatlımm,aramızda bi gün olması ne hoş bi tesadüf olmuş :) senn ilk düğün olurken benm 2.düğün olucak inş. :) urfada öğretmen old.için ayrıyım memleketten canım ya o yüzden böyle panik yapıyom çünkü sanırım 16-20 haziran öncesinde orda olamıyorum seminerlerden dolayı hatta Allah korusun ama bu süre 1 temmuzu bile bulabilir henüz net diil seminer tarihleri-süreleri temmuz-ağustos arasına ramazan da giriyo inşallah buna ragmen hersey yetişir..amin :)

Selam sekerler
Bugün bir sürü gelişme oldu hemen paylaşayım
Dün aksam babam nişanlımı çağırdı sabah geldi babam iste olduğu icin önce annem ve benimle konuştu ne gerekiyorsa söyledi annem olanları bide annem anlattı nişanlım ailesinin tutumundan dolayı mahcup tabi ben ne gerekiyorsa yapıyorum dedi tanı ailem bazı konularda benimde hatalı oldugumu söyledi fazlasıyla inatcilik yaptığımı falan sonra biz nişanlımla oturduk konuştuk tabi nişanlım beni ikna etti her seyin istediğim gibi olucagini falan ben senin yanındayım benim icin sen önemlisini dedi ikna etti aramızdaki sorunlarda buzlarda yok oldu aksam üstü babam geldi gayet ılımlı her şeyi sordu söyledi beni ikna etti ikimizinde yanında olduğunu birbirimizi yipratmamamizi istedi ben inat giymicem dedikcede Canim babam o kadar iyi o kadar ılımlıki kiyamadim nişanlımla düştüm yola geldim izmire tutumum değişmedi sadece ailemin emegi icin burdayim ve nişanlımın mahcubiyeti kiyamadim iste yarın islerimizin bı kısmını halledicez cuma gunü kalan nikah işlemlerini yapcaz cumartesi gunü abimin nişanına gidicez sabahtan şimdilik planımız bu
Bana geçirdiğim zor süreçte hepiniz cok destek oldunuz kızlar hepinize çok teşekkür ederim
Umarım artık bı sorun yasamam hersey yolunda gider
Sabah msj okuyan arkadaslara günaydın
Hepinize mutlu günler

Kucak tepsileri harikaymış. Ben de bi kaç model begendim. Teşekkürler canımm.

rica ederim canım..

Aranızdaki sorunların çözülmesine sevindim canım..

günaydın canlar

dün baya bir iş yaptım.
önce ev temzilendi camlar,perdeler yıkandı falan,
sonra birkaç komşu geldi yardıma sağolsunlar çeyizlerimi ütüledik, çok zevkli yaaa, Allah'ım herkese nasip etsin
bir an inanamadım evlendiğime
biraz daha işimiz kaldı sonra hepsini hurçlayacaz

Ben de herşeyi yapıyorum ama daha evlenemedim

hayırlısıyla evleneceksin kuzum

canım çok sevindim sorunların çözülmesine rabbim gönlüne göre versin

ohhh maşallahhh canım benim dün gözlerim seni aradı nasılsın kuzum

güzelll gelinler günaydınnnnn

kızlar sizlere bi soru ben bu pazar kayınvalidemleri ve görümcemleri kahvaltıya çağıracam sizce nasıl bişeyler yapmalıyım değişik ve kolay yapabileceğim bir menü istiyorum:44::44::44::44:

ohhh maşallahhh canım benim dün gözlerim seni aradı nasılsın kuzum

güzelll gelinler günaydınnnnn

günaydın canım,
valla bomba gibiyim dün o kadar iş yaptım hala zindeyim maşallah inanamadım kendime.
demekki işlerini aşkla yapınca yorgunluk kalmıyor

bende sizleri çok özledim 1 günde arada gireyim dedim ama şimdi bir dalarsam çıkamam güzel sohbetlerinizden işlerim yarım kalır diye girmedim nete. ama zor tuttum kendimi valla

kuzum sen nasılsın bakalım , ne işler ne yemekler yapıyorsun tüyo ver accık bize

Günaydın kızlar
SEHKER ne güzel oturup konuşmuşunuz...büyük bir yol katetmişiniz..çok sevindim kuzum.
CHNHN Ayy ne güzel tatlım...büyük bir işi daha bitirdiniz siz...dün hep bakındım sana yoktun :44::44:
Good-heart Tatlım sabah sabah aklıma ilk gelen patatesli yumurta oldu

kızlar sizlere bi soru ben bu pazar kayınvalidemleri ve görümcemleri kahvaltıya çağıracam sizce nasıl bişeyler yapmalıyım değişik ve kolay yapabileceğim bir menü istiyorum:44::44::44::44:

kahvaltıda çok ağır yiyecekler olmayacağını düşünürsek bence bir krep yap, bir de omlet yap
zeytin peynir domates salatalık reçel bal v.s.
ohhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…