- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #20.981
saol canım şükür diyelim evli bir bayan olarakkEvimiz temizledimmmm cumartesi pazarda dinlendimm
günaydın kızlar çok güzel bir kına düğün ve balayının ardından ilk iş günüm :) Her şey çok güzeldi darısı sizlere inşallah
hımmm kuzucum gider sorarsın..havalar düzelsin bol bol gezersin gelinlik için kuzucum...çok uykum varrrr
:
hımmm kuzucum gider sorarsın..havalar düzelsin bol bol gezersin gelinlik için kuzucum...çok uykum varrrr
Ohhh ne güzelnaptın kahvaltıya çağırdınmı annenleri kuzum
Ayyy darısı bizim başımıza....
son 32
günaydın canım kolay gelsin şimdiden, çabucak biter inşallah
çok şükür iyiyim canım, haftasonum bol bol dinlenmekle geçti hava kötü diye gelinlik bakmaya da gidemedim zaten fatihe
ama beyaz cadde diye bir yer açılmış profilo avm'nin içinde bir girdim bayıldım resmen. gelinlik mağazaları var içinde
ama heyecandan fiyat alamamışım
sen nasılsın bakalım?
günaydın canım, nasıl keyifler?*
saol canım şükür diyelim evli bir bayan olarakkEvimiz temizledimmmm cumartesi pazarda dinlendimm
nasılsın canım
OHH EVLENMİŞTE, İŞLERİNİ DE YAPARMIŞ ELLERİNE SAĞLIK KUZUM
gidicem sorucam yaaa şaşkınlıktan napcamı anlamadım zaten. ölesine gezmeye diye gidip gelinlikleri görünce kendimden geçmişimistanbula yolunuz düşerse mutlaka görmeniz tavsiye ediyorum şekerler.. çok güzel consept yapmışlar. girişte gelin damat var nikah masası var, evlilik cafesi falan yapmışlar. farklı bir yer gibi sanki avm içinden ayrı
son 32
Günaydın kızlar,
Ayyy ne güzel...istanbula gelmem imkansız düğüne kadar...ama istanbulda olsaydın %100 giderdim...merak ettim...keşke burayada bölyle şeyler yapılsa yahuuu
Teşekkür ederim ballarıımmm
iyiyim Allaha şükür
Hafta sonu çok yoğundum çok yorgun başladım uykusuzum
Bende çok yorgun ve uykusuzum....bugünden itibaren yemek yapmayı öğreniyorum kızlar....akşam yemekte yeşil fasülya varannemle başlıyoruz derslere
herkese günaydın...1haftadır koşturmaktan fırsat bulamadım.samsundaki ve elazığdaki düğün yerimizi ayarlayıp geldim.aa bi de nikah yaptık:)
Bende çok yorgun ve uykusuzum....bugünden itibaren yemek yapmayı öğreniyorum kızlar....akşam yemekte yeşil fasülya varannemle başlıyoruz derslere
ayyy bayılırımmm taze fasüyeye bende size yemeğe geliyorummm
Bugün diyete başladım
tekrardan
beyaz cadde hakkında internetten bulduklarım kızlar
alıntıdır ....
Profilo avm'den müjde! Artık düğün alışverişi yapanlar için yepyeni bir adres var: Beyazcadde! Songül sarpbaş, esin arıcan, mesut kirazlı, nuray b moda evi, esramoda evi, nihan gelinlik, tuğba moda, kaneviçe, hülya moda, çiğdem gelinlik,aydın göynü, nur banu gelinlik, madame amour, istanbul moda, ipekten, serapgelinlik ve robe blanche'ın da içinde yer aldığı 19 yerli gelinlik markasını aynı cadde üzerinde görme imkanı sunan beyaz cadde
Eki Görüntüle 423318 Eki Görüntüle 423330 Eki Görüntüle 423329 Eki Görüntüle 423328 Eki Görüntüle 423327 Eki Görüntüle 423326 Eki Görüntüle 423325 Eki Görüntüle 423324 Eki Görüntüle 423323 Eki Görüntüle 423322 Eki Görüntüle 423321 Eki Görüntüle 423320 Eki Görüntüle 423319 Eki Görüntüle 423317 Eki Görüntüle 423316 Eki Görüntüle 423331
ohh evlenmişte, işlerini de yaparmış ellerine sağlık kuzum
canım hoşgeldin
Senide ekledik evliler kervanına desene
Güzel geçmesine çokk sevindim
gidicem sorucam yaaa şaşkınlıktan napcamı anlamadım zaten. ölesine gezmeye diye gidip gelinlikleri görünce kendimden geçmişimIstanbula yolunuz düşerse mutlaka görmeniz tavsiye ediyorum şekerler.. çok güzel consept yapmışlar. Girişte gelin damat var nikah masası var, evlilik cafesi falan yapmışlar. Farklı bir yer gibi sanki avm içinden ayrı
günaydın kızlar,
teşekkür ederim ballarıımmm
Iyiyim allaha şükür
hafta sonu çok yoğundum çok yorgun başladım uykusuzum
ilk olarak bu yemekle başlıyoruz kuzum bakalım
dün nişanlıma büro temizledik...öldüm öldüm resmen....ama çokta zevkliydi..prova oldu bize...nişanlım sende çalışcaksın dedi...o yüzden pazar yada c.tesi sabah ben geç giderim beraber yaparız temizliği dedi...çooookkk mutlu oldum
sen naptın kuzum...konser, düğün nasıldı bakalım?
canım çok güzell modeller ben 3. Gelinliği sevdim
naptın kuzum hafta sonu. Konser nasıl geçti
ilk olarak bu yemekle başlıyoruz kuzum bakalım
dün nişanlıma büro temizledik...öldüm öldüm resmen....ama çokta zevkliydi..prova oldu bize...nişanlım sende çalışcaksın dedi...o yüzden pazar yada c.tesi sabah ben geç giderim beraber yaparız temizliği dedi...çooookkk mutlu oldum
sen naptın kuzum...konser, düğün nasıldı bakalım?
good_heart
beraber çalışcaksız yani
yardım etmiş olursun ne güzel
ama dinlenemeyeceksin hiç
Konserrr çok güzeldiii
Düğünde çok durmadık çok organizasyonsuz bir düğündü
arkadaşlarla buluşcaz diye zaten 21:320 da ayrıldık
c.tesi evimize gittik
boyacı,doğal gazcı ile anlaşttık
fayanslarımızı aldık
bataryalarımızı aldık
boya baktık ama almadık
yine alışveriş modundaydık
günaydın kızlar
nasılsınız?
Günaydın kızlar
nasılsınız?
Sevindim cnım eğlenmiş kafanı dağıtmış oldunn
günaydın canımm nasılsınn
günaydın canım, iyiyiz çok şükür sen nasılsın bakalım?
Beraber çalışcaksız yani
Yardım etmiş olursun ne güzel
ama dinlenemeyeceksin hiç
Konserrr çok güzeldiii
Düğünde çok durmadık çok organizasyonsuz bir düğündü
Arkadaşlarla buluşcaz diye zaten 21:320 da ayrıldık
C.tesi evimize gittik
boyacı,doğal gazcı ile anlaşttık
fayanslarımızı aldık
bataryalarımızı aldık
boya baktık ama almadık
yine alışveriş modundaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?