- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.301
günaydınn sonn 39gün:))
eylül gelini geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)
eylül topiğine takılıyordum burayı bi gördüm kalabalık kalabalık ne güzel geldim hemennnn....30 eylül 2012 ye beni de ekleyebilirsinizzzz
aaazz kaldıı kuzummmm
aman ne iyiyim ne kötü galiba
sen yine iyi 15 dk ben 5 dk da çıkıyorum evden
Hoşgeldiiin çok kalabalığız biz gel gel.
Ben de öyle olmak istiyorum yaa.
günaydın canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın? ben piyasasını bildiğim dışarda daha pahalı olan int.te daha uygun gördüğüm+hediye çekim varsa kargo cret ödemeyeceğim şeyler dışında bişi almıyorum internetten sende dikkat et canım kazıklanmayalım bidegidin gidin yemeğe biz daha hiç akşam akşam gezemedik öle gündüz buluşabiliriz 8 i geçmeden evde olmalıyız babamın kuralları işte evlenince bol bol gece gezmek istiyoruz
benimde hep gelmemesi gereken durumlarda gelir bende yandım valla o konuda
düğün ne zamandı senin canım?
Evet bunu çok iyi anladım internet alışveriş no artık hehehe allahdan benim babamın böyle
kuralları yok allahdan 09:30 da en son eve giriyorum
günaydın canım, heyecan ne alemde bakalım
gel canım gel hoşgeldin biz hepimiz burdayız
az kaldı valla
5 dakkamı abovvv. naptın kuzum
zamanla ister istemez öyle oluyorsun zaten canım
Benimde babamım kuralları yoktu..gece 1'de bile eve bırakırdı nişanlım...ama son olaydan sonra artık akşam en geç 9'da evde olucakmışım...ve hergün buluşmak yasakmış...siniri geçineye kadar huyuna gidicez artık
ya kızlar bi yardımcı olsanız
Evet bunu çok iyi anladım internet alışveriş no artık hehehe allahdan benim babamın böyle
günaydın canım, heyecan ne alemde bakalım
gel canım gel hoşgeldin biz hepimiz burdayız
az kaldı valla
5 dakkamı abovvv. naptın kuzum
zamanla ister istemez öyle oluyorsun zaten canım
düğün ne zamandı senin canım?
öyle canım uyacan aman şunun şurasında ne kaldı
konu nedir yardımcı olalım
9 eylülde düğünümüz var ama ben güzel bir kuaför bulamadım,istanbul avrupa yakasında yaşıyorum.
Önerebileceğiniz bi yer var mı
ya kızlar bi yardımcı olsanız
tam neresinde avrupa yakası dedğin zaman ben gaziosmanpaşa da önerebilirim şuan gittiğin bir kuaför yokmu
benim giyinmemde 5 dkk
belki bu kurallarıda özliyeceğiz ne dersin
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugun rahat bir nefes aldım sabahdan dersim olduğu için yazamadım
dün annemle kazan kepçe gezdik kına kutuları yaptırmıştım üzerinde kınamıza hoşgeldiniz yazan 12 tl ye aldım 50 tanesini
dün 50 tanesini 5tl te gördüm köpürdüm köpürdüm bundan sonra internetten alışverişi kendime yasaklıyorum
nişanlıma akşam baş başa yemeğe gitmeyi önericem bakalım
şimdi işe dönmem lazımçeyizlerimleee geri döneceğim güzellerrr görüşürzzzz
he ya 5 dk bi pantolon bi tişört yüzümü yıkayıp çıkıyorum
günayyyyydıııınn 2012 nin tontişşşş gelinleri:)
direk dalıcammm evet tuvalet işini nasıl yapıcaz?????bende çok sık wc ye giden biriyim çatlarımmm altıma yaparım valla.allahım rezilliikkkkkk
9 eylülde düğünümüz var ama ben güzel bir kuaför bulamadım,istanbul avrupa yakasında yaşıyorum.
Önerebileceğiniz bi yer var mı
Başakşehirde oturuyorum,bizim orda ki kuaförler cidden işe yaramaz,gittiğim kuaförede makyaj saç yapımı filan hiç yaptırmadım tesadufen gittiğimde düğün için gelenlere yapılan saçları gördüm çok kötüydü,saçı makyajı güzel yapabilecek güzel kaliteli bi yer arıyorum.düğünde her kız en güzel olmak ister :)
sende benim gibi makyaj yapmıyorsun heralde ondan biz hemen hazırlanıyoruz
kesinlikle çooooook özleyeceğiz çooooookkk
yer fark etmez heryere giderim
günaydın canım,
dönüşün muhteşem olsun
kolay gelsin canım
günaydın canım, bende bilmiyorum valla
bir 9 eylül gelini daha yaşasın
canım ben şişlide oturuyorum hiç bilmiyorum başakşehir taraflarını ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?