2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
günayyyyydıııınn 2012 nin tontişşşş gelinleri:)

direk dalıcammm evet tuvalet işini nasıl yapıcaz?????bende çok sık wc ye giden biriyim çatlarımmm altıma yaparım valla.allahım rezilliikkkkkk

günaydınn sonn 39gün:))

günaydın canım, heyecan ne alemde bakalım

eylül gelini geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

eylül topiğine takılıyordum burayı bi gördüm kalabalık kalabalık ne güzel geldim hemennnn....30 eylül 2012 ye beni de ekleyebilirsinizzzz

gel canım gel hoşgeldin biz hepimiz burdayız

aaazz kaldıı kuzummmm

az kaldı valla

aman ne iyiyim ne kötü galiba

sen yine iyi 15 dk ben 5 dk da çıkıyorum evden

5 dakkamı abovvv. naptın kuzum

Hoşgeldiiin çok kalabalığız biz gel gel.

Ben de öyle olmak istiyorum yaa.

zamanla ister istemez öyle oluyorsun zaten canım

Evet bunu çok iyi anladım internet alışveriş no artık hehehe allahdan benim babamın böyle
kuralları yok allahdan 09:30 da en son eve giriyorum

Evet bunu çok iyi anladım internet alışveriş no artık hehehe allahdan benim babamın böyle

Benimde babamım kuralları yoktu..gece 1'de bile eve bırakırdı nişanlım...ama son olaydan sonra artık akşam en geç 9'da evde olucakmışım...ve hergün buluşmak yasakmış...siniri geçineye kadar huyuna gidicez artık

günaydın canım, heyecan ne alemde bakalım

gel canım gel hoşgeldin biz hepimiz burdayız

az kaldı valla

5 dakkamı abovvv. naptın kuzum

zamanla ister istemez öyle oluyorsun zaten canım

he ya 5 dk bi pantolon bi tişört yüzümü yıkayıp çıkıyorum

öyle canım uyacan aman şunun şurasında ne kaldı

ya kızlar bi yardımcı olsanız

konu nedir yardımcı olalım

düğün ne zamandı senin canım?[/QUOTE]

30 eylül cnmmm [/QUOTE]

senin az kalmış canım inan göz açıp kapayana kadar geçiyo benimde 23 haziran yani son 31 gün

benim babamın öyle kuralları vardır ve diktatördür ezip geçemezsin o kuralları Allahtan son günlerde işte düğün yaklaştığı için iş çıkışları bir iki kere koltuk bakmaya gittik 10 da geldik eve

düğün ne zamandı senin canım?

30 eylül cnmmm [/QUOTE]

senin az kalmış canım inan göz açıp kapayana kadar geçiyo benimde 23 haziran yani son 31 gün

benim babamın öyle kuralları vardır ve diktatördür ezip geçemezsin o kuralları Allahtan son günlerde işte düğün yaklaştığı için iş çıkışları bir iki kere koltuk bakmaya gittik 10 da geldik eve[/QUOTE]

belki bu kurallarıda özliyeceğiz ne dersin

Son düzenleme:
tam neresinde avrupa yakası dedğin zaman ben gaziosmanpaşa da önerebilirim şuan gittiğin bir kuaför yokmu

Başakşehirde oturuyorum,bizim orda ki kuaförler cidden işe yaramaz,gittiğim kuaförede makyaj saç yapımı filan hiç yaptırmadım tesadufen gittiğimde düğün için gelenlere yapılan saçları gördüm çok kötüydü,saçı makyajı güzel yapabilecek güzel kaliteli bi yer arıyorum.düğünde her kız en güzel olmak ister :)

günaydın canım,

şimdi işe dönmem lazım çeyizlerimleee geri döneceğim güzellerrr görüşürzzzz

dönüşün muhteşem olsun
kolay gelsin canım

he ya 5 dk bi pantolon bi tişört yüzümü yıkayıp çıkıyorum

günaydın canım , bende bilmiyorum valla

9 eylülde düğünümüz var ama ben güzel bir kuaför bulamadım,istanbul avrupa yakasında yaşıyorum.
Önerebileceğiniz bi yer var mı

bir 9 eylül gelini daha yaşasın
canım ben şişlide oturuyorum hiç bilmiyorum başakşehir taraflarını ben

o tarafı hiç bilmiorum canım o yüzden bişey diyemem ama gezinirken bakın şöle bi saç yaptır ilgilerine bak derim ben

sende benim gibi makyaj yapmıyorsun heralde ondan biz hemen hazırlanıyoruz

kesinlikle çooooook özleyeceğiz çooooookkk

dün kayınvalideme oturmaya gittik çok keyifli geçti annem de geldi anneme allah nazardan saklasın
herşey mükemmel kızımız mükemmel umarım oğlumuz da size layık oluyordur dedi çok mutlu oldum yaa

yer fark etmez heryere giderim

Selam kaymaklı lokumlar
Bende gün içerisinde 8-9 sefer wc ihtiyacı olan biriyim napıcaz artık bilemedim
Oyyy benim babamda akşam yemeğinde hepimizin sofrada olmasını isterdi.. ne zaman nişanlandım ne çıkarken soruyorum nede babam nerden geliyorsun diye soruyor.
Ama benim en büyük şansım nişanlımla ev mesafemiz arabayla 5-10 dakika
Ve nişanlım sağolsun beni tek başıma hiçbiryere göndermiyor nereye gitsem birlikte gidiyoruz bazen güzel bazen çok sıkıcı bir durum bu
Bende sabah saat 8:45 de yataktan fırlarım elimi yüzümü yıkayıp üstüme ne bulursam giyerim hoppaa 9:15 de dükkandayım...
her sabah babamdan fırça yiyorum en geç 8:30 da dükkanda olmamı istiyor ama napim yetişemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…