2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

ayyy kuzum bitmez eksiklr hiç bitmez düğün günü bile peşini bırakmaz...tadını çıkar canım bunlar tatlı yorgunluklar.
Allah ağız tadınızı bozmadan kavuşun biribirinize inş...çok mutlu olun...sen böyle yazdıkça ben heyecanlandım...bizde göreceğiz inş o günleri

yakında banada uyarı gelir bilgi işlemden
ohhh ne güzel anlatmışın evliliği...evlilik olayını yeni evlilerden dinleyeceksin...5-6 yıllık evliler hep şikayey modundalar...bizde ölemi olucaz acaba

Bu rüyaları bende çok sık görüyorum düşünerek yatıyoruz etkisinde kalıyoruz

günaydın güzel gelinlerrrrrrrrrr

Günaydınnnnnnhttp

günaydın canlar

kısss sen şimdiden yordun kendini heee

çok düşününce böyle oluyor bana da arada bende daha önce evlendiğimi görmüştüm ama nişanlımda damatlık yok hasta olmuş kuaföre gidicez saçımı yapamıyorlar. nikahım saat 17:00 de saat 16:30 olmuş kimse yok ortada. gelinlik diye beyaz bir kaftan giymişim , böyle saçma sapan bişiler görmüştüm

iyi akşamlar canım ben mesaideyim

oyy kuzum benim

kızzz güldğrdğn beniii ohh ne güzelde anlattın kuzumm
ayy ben hiç pazara gitmedim bilirim ama sevmiyorum
insanın kendi evi gibisi yok kızlarr ohhh bu işte rahatlık diyosunuzzzz

çokkk azzzzzzzz kallldıııııı

kızlar aranızda benim gibisi var mı gelinliğe bi kerede karar verdim gerçi daha dikilecek ama şu gelin buketine karar veremedim koyu mor mu lila mı pembe mi iyi durur sırf dantel gelinliğim kırık beyAZ

ayakkabın ne renk canım

Canım yardım edermisin ekliyorum seninkiler ne renk acaba

kelepçe aldır derim canım setinde olsun ama ayriyetten kibar bir kelepçe

günaydın güzel gelinlerrrrrrrrrr

Günaydınnnnnnhttp

günaydınnn tatlılarımm nasılsınız bakalım

rabbim inşş hiçbir aksilik olmazzzz

göreceksiniz allahın izniyle kuzummm en güzel mutlulukk

yok kuzum yahu...aylardır belkide ilk defa hiçbirşey düşünmeden yattım...tv izlerken uyumuş kalmışım yorgunluktan...ama demekki bilinç altımız dolu bunlarla

Bende hep böyle rüyalar görüyorum
kuaföre yetişemiyorum fillan
Gelinliğim olmuyor
Ay allah korusunnn

Gece rüyamda böcek gördüm ve mangal bağdaştıramıyordum ayrı ayrı manalarına baktım sıkıntılardan kurtulacağıma işaretmiş.

Günaydın kızlarrr.
Uyku düzenim iyice bozuldu. 2 buçukta yat 8 de kalk.
Kendimi çok yorgun hissediyorum. Sizler nasılsınız?

Bizde hep yorgun hissediyoruz normal
Daha nişanlancan,evlilik hazırlığına girde görelim seni

Günaydın kızlarrr.
Uyku düzenim iyice bozuldu. 2 buçukta yat 8 de kalk.
Kendimi çok yorgun hissediyorum. Sizler nasılsınız?

günaydın canım
bende çok yorgunum bu aralar, havalardan olabilirmi acaba ya:44:
sen gene iyi ben 6:45 de uyanmaya çalışıyorum erteleye erteleye 7:15 oluyor o. 7:30 da servise zor yetişiyorum valla.

hayrolsun kuzum. sıkıntıların bitecek inşallah

günaydınnnnn güzell gelinlerrrrr

günaydın

günaydın canım
sen gene iyi ben 6:45 de uyanmaya çalışıyorum erteleye erteleye 7:15 oluyor o. 7:30 da servise zor yetişiyorum valla.

benim eski halimmm ayn bende öyleydim kuzum 6:45 7:15 kalkar ne bulursam giyer yetişmeye çalışırdımm ama şimcik 6da kalkıyorumm kocişimleee

İnş kuzum bütün sıkıntıların bitsin...bir dahada hiç sıkıntı çekme canım...
valla gece gece sinir oldum yani...böyle rüyalar daha çok görücekmişiz...deneyimli hanımlar öyle diyor
oyy kuzum benim

rabbim inşş hiçbir aksilik olmazzzz

göreceksiniz allahın izniyle kuzummm en güzel mutlulukk

İnş kuzum küçük aksilikler nazarlık olsun sadece o kadar inş bizlerde siz gibi mutlu günlere erişiriz :26::26:

gece gece saçmaladım işte... düğün yaklaştıkça daha çok görücez böyle rüyalar

sağol canım haklısın mutlu olmam lazım benım,ailem için nişanlım için gülmem lazım hep,bu arada ben 13 gunluk evlı olucam senın düğünde 10 haziranda benim düğünüm

ne güzel :)benim en stresli zamanımda sen herşeyden kurtulmuş olacaksın.. Hayırlısıyla gelsin günler...

uzun zaman once yazmistim..bayagi olmus girmeyeli..kimileri evlenmis bile ne guzel..Kimisine cok az kalmis..Herkese mutluluklar diliyorum..
Benimde dugunume 1 ay kaldi..tam olarak 31 gun :))) safak sayiyorum sanki:))

Ben yurt disinda calisiyorum..esimlede burda tanistik..sonra aileleri tanistircaz diye TR ye gittik..Tabi millet nisanli olarak bizi buraya geri gondermek istemedi cunku oyle bir ulkedeyimki elele tutusup gezmek bile suc....dini nikah kiyildi,resmi nikah kiyildi ustune birde nisan merasimi yapildi haziran 24 e dugun tarihi belirlendi..TR'den ayrildik ve geldik buraya yine..Iste evliligin ne oldugunu daha dugunum olmadan anladim burda..
guzel yanlarinin yani sira,aksamlari birinin senden yemek beklemesi (ikimizde ayni saatte eve geliyoruz isten) ,hic biryere cikmadan evde zaman gecirmek isteyen bir koca, en onemliside kiskanclik krizleri..daha onceden giyilenlerin bir daha giyilmemesi yasagi.. :)))
Tabi yukardakiler olumsuzda olsa hos ama daha hoslari her yere beraber gitmek,beraber uyunmak,evin icinde cocuklasabilmek,alisverisi beraber yapmak,beraber yemek hazirlamak falan falan ....cok guzel seyler..
Simdi biz TR'ye dondugumuzde dugunumuze 1 hafta kalcak..Askim benim, simdiden sen benimle kalmayacan mi diyo :))))
Insan alisiyor yaa...Ben bile dusunuyorum,1 hafta simdi yanliz mi yatcam diyorum ? :)) |Sanki 26 yildir yanliz yatmiyormusum gibi :)))
Herkese mutluluklar diliyorum arkadaslar...HEpiniz cok ama cok mutlu olun :))))))

günaydın güzel gelinler......

evet kızlar iyi hatırlattınız, bununla alakalı size tavsiyem: jartiyer giyin... bana da demişlerdi de dinlememiştim.... pişmanım

sabah kuaföre gitmeden rahatça evde girdim tuvalete birde, akşam evde gelin almaya gelicekleri sırada binbir güçlükle görümcemin yardımı ile girebildim, tuvalet sonrası içimdeki bustiyer kaydı, çorabı tam çekemedik falan falan

hayırlı olsun canım çok merek ettim nerde yaşıyosun:44::44:

kelepçe aldır derim canım setinde olsun ama ayriyetten kibar bir kelepçe
günaydınnn tatlılarımm nasılsınız bakalım

Günaydın canım.
Çok kararsızım artık alıcağımız zaman karar vericem hangisi hoşuma giderse.

Ben de rüyamda nişan günü sevdiceğimin kaçtığını gördüm sabah hemen kavga.
Şaka bi yana 9 saniyelik bi rüya beni strese soktu gün boyu öyle olsa ne olur diye düşündüm. Allah korusunn.
Yok kuzum nişan hazırlıkları yormuyo beni anlayamadım üzerimde bi halsizlik var.

günaydın canım

15 dakikada nasıl yetişiyosun kız ben en az 1 saat önce kalkıcam ki hazırlıklarım bitsin.

Son düzenleme:
benim eski halimmm ayn bende öyleydim kuzum 6:45 7:15 kalkar ne bulursam giyer yetişmeye çalışırdımm ama şimcik 6da kalkıyorumm kocişimleee

desene o zaman evlilikte keramet var, bekarlık rezillikmiş beaaaa

bir kaç tane daha görürsem bunlarda bir daha uyumam herhalde düğüne kadar
stresi yetiyor zaten, Allah'ım böyle aksiliklerden hepimizi uzak tutsun sorunsuz geçirelim bu dönemleri inşallah

senin içinden ne geçiyosa onu al kuzum sonuçta sen kullanacasın

günaydın kızlar nasılsınız?

günaysın balımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…