- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.261
Selam sekerler
En son nerelerde kaldım hatırlamıyorum ama burda zaman geçirmeyi acayip özledim
Son durumumu anlatayım kısaca
Yorgunum yorgunum yorgunum dinlenmek mümkünse kafamı dinlemek ve atık o bu be durumda doye düşünmek isteniyorum
Cuma gunü damatilik teslim alinicak hafta sonu menü seçilecek ve oturma yeri planı teslim edilecek yarın kargoyla davettiyelet adreslere teslim ediliyor onlar isimlenip dağıtılacak yarın kina abiyesi almaya gidicem nişanlım muhtemelen deliricek bugun düğün yerindeydik o bu derken bir süre extira çıktı bitirdin beni dediğini cok net hatırlıyorumsonraaaa gelinlik artık teslim alınacak durumda sanırım aradılar duymamıştım çünkü az ısımız var gibi sıkılip sinema kaçamagi yaptık bugun bu isler neden birmiyor site bugun bide birbirimize sardık ben onun yüzünden diyorum o benim yüzümden diyor stresleyim yorgunum sıkıldım imdaaaat modundayim bu arada nişanlım beni abimin Nisaninda o kadar sinir ettiki o gece onu oldurebilirdim aileme şükretsen dans operasyonuyla baristirildik
Sizler neler yaptınız cok merak ediyorum fırsat bulduğun ilk anda kaldığım yerde gecmisi olucam
Ayy ben bağımlımı oldum buraya ne gercekte arıyorum burayı
O kadar iyi geliyormuş birası bana desarj oluyormuşum sohbet etmeyi özledim sizlerle
Herkese mutlu günler sekerler
selam kızlarr....
çok siteye giremiyorum bilgi işlemden uyarı geldiii(
anca böyle işleri bitirip eve gitme vaktinde açabiliyorum
15 günlük evliyim kızlarrrr şaka gibi sanki....
genel olarak evlilik:
pazar sabahları istediğin saatte uyanmak,
gözünü açtığında sevdiğini yanında görmek,
akşam eve gittiğinde kendin ne yemek istiyorsan onu pişirmek,
yaptığınız yemekler nasıl olursa olsun "YEDİĞİM EN GÜZEL YEMEKTE" denilince ayakların yerden kesilmesi....
" ŞU DOLABINI TOPLA ARTIK "diye karışanın olmaması :)
cumartesi gecesi tv de izleyecek birşey bulamayınca "TESTERE" filmi gibi romantik (!) bir cd takıp izlemek yanına birde mısır patlatmak :))
ilk defa çıkılan semt pazarından, genel olarak eve ne alınacağını bilmediğinizden pazar ortasında gülme krizine girmek :)
pazardan 8 adet dolmalık biber alınmayacağını illa 1 kilo yada yarım kilo alınacağını öğrenmek.... gibi şimdilik sıralayabiliriz.
:)))))
heeee birde +18 lik durumlar var bayanlarr .... :)))
AYYYY gece rüyamda koşuşturmaktan yorulmuşum valla
kına günümmüş..ortada heüz elbisem bile yok..gidiyoruz elbiseyi almaya bol geliyor..oradan buradan tutturuyorlar...kuaföre gidiyorum iğrenç bişi yaypıolar...foto çekinicez yağmur başlıyor...rüyamda olabilecek tüm aksilikleri gördüm...uyandığımda nefes nefese kalmışım
Bu rüyaları bende çok sık görüyorum düşünerek yatıyoruz etkisinde kalıyoruz
günaydın güzel gelinlerrrrrrrrrr
Günaydınnnnnnhttp
günaydınnnnn
kına günümmüş..ortada heüz elbisem bile yok..gidiyoruz elbiseyi almaya bol geliyor..oradan buradan tutturuyorlar...kuaföre gidiyorum iğrenç bişi yaypıolar...foto çekinicez yağmur başlıyor...rüyamda olabilecek tüm aksilikleri gördüm...uyandığımda nefes nefese kalmışım
iyi akşamlar canım ben mesaideyim
selam kızlarr....
çok siteye giremiyorum bilgi işlemden uyarı geldiii(
anca böyle işleri bitirip eve gitme vaktinde açabiliyorum
15 günlük evliyim kızlarrrr şaka gibi sanki....
genel olarak evlilik:
pazar sabahları istediğin saatte uyanmak,
gözünü açtığında sevdiğini yanında görmek,
akşam eve gittiğinde kendin ne yemek istiyorsan onu pişirmek,
yaptığınız yemekler nasıl olursa olsun "YEDİĞİM EN GÜZEL YEMEKTE" denilince ayakların yerden kesilmesi....
" ŞU DOLABINI TOPLA ARTIK "diye karışanın olmaması :)
cumartesi gecesi tv de izleyecek birşey bulamayınca "TESTERE" filmi gibi romantik (!) bir cd takıp izlemek yanına birde mısır patlatmak :))
ilk defa çıkılan semt pazarından, genel olarak eve ne alınacağını bilmediğinizden pazar ortasında gülme krizine girmek :)
pazardan 8 adet dolmalık biber alınmayacağını illa 1 kilo yada yarım kilo alınacağını öğrenmek.... gibi şimdilik sıralayabiliriz.
:)))))
heeee birde +18 lik durumlar var bayanlarr .... :)))
Evet tatlim hallettik bur cok ısı haftaya düğün haftamız kendimle ilgilencem dokunmasınlar bana
Nişanlım bana hediye diye aldığı minik bilgisayarımı istila etmeseydi yuklucektim hala tlfndan giriyorum Nisan cok guZel oldu sacım harikaydi söylemeden geçemedimof yaa evlenmememize cok az kaldı 12 gün sonra evleniyoruz
kızlar aranızda benim gibisi var mı gelinliğe bi kerede karar verdim gerçi daha dikilecek ama şu gelin buketine karar veremedim koyu mor mu lila mı pembe mi iyi durur sırf dantel gelinliğim kırık beyAZ
Canım yardım edermisin ekliyorum seninkiler ne renk acaba
Kızlar sözlüm bana nişan için hediye almak istedi ama bu özel olucağı için senin istediğin olsun vs dedi. Kelepçe yada tamtur düşünüyomuş.
Ben set aldığımda zaten kelepçem olucak tamtur mu alsak?:44:
günaydın güzel gelinlerrrrrrrrrr
Günaydınnnnnnhttp
günaydınnnnn
ayyy kuzum bitmez eksiklr hiç bitmez düğün günü bile peşini bırakmaz...tadını çıkar canım bunlar tatlı yorgunluklar.
Allah ağız tadınızı bozmadan kavuşun biribirinize inş...çok mutlu olun...sen böyle yazdıkça ben heyecanlandım...bizde göreceğiz inş o günleri
yakında banada uyarı gelir bilgi işlemden
ohhh ne güzel anlatmışın evliliği...evlilik olayını yeni evlilerden dinleyeceksin...5-6 yıllık evliler hep şikayey modundalar...bizde ölemi olucaz acaba
yok kuzum yahu...aylardır belkide ilk defa hiçbirşey düşünmeden yattım...tv izlerken uyumuş kalmışım yorgunluktan...ama demekki bilinç altımız dolu bunlarla
Günaydın kızlarrr.
Uyku düzenim iyice bozuldu. 2 buçukta yat 8 de kalk.
Kendimi çok yorgun hissediyorum. Sizler nasılsınız?
Günaydın kızlarrr.
Uyku düzenim iyice bozuldu. 2 buçukta yat 8 de kalk.
Kendimi çok yorgun hissediyorum. Sizler nasılsınız?
Bende hep böyle rüyalar görüyorum
kuaföre yetişemiyorum fillan
Gelinliğim olmuyor
Ay allah korusunnn
Gece rüyamda böcek gördüm ve mangal bağdaştıramıyordum ayrı ayrı manalarına baktım sıkıntılardan kurtulacağıma işaretmiş.
günaydınnnnn güzell gelinlerrrrr
günaydın canım
bende çok yorgunum bu aralar, havalardan olabilirmi acaba ya:44:
sen gene iyi ben 6:45 de uyanmaya çalışıyorum erteleye erteleye 7:15 oluyor o. 7:30 da servise zor yetişiyorum valla.
Gelinliğim olmuyor
Ay allah korusunnn
Gece rüyamda böcek gördüm ve mangal bağdaştıramıyordum ayrı ayrı manalarına baktım sıkıntılardan kurtulacağıma işaretmiş.
Bizde hep yorgun hissediyoruz normal
Daha nişanlancan,evlilik hazırlığına girde görelim seni
oyy kuzum benim
rabbim inşş hiçbir aksilik olmazzzz
göreceksiniz allahın izniyle kuzummm en güzel mutlulukk
günaydın canlar
kısss sen şimdiden yordun kendini heee
çok düşününce böyle oluyor bana da arada bende daha önce evlendiğimi görmüştüm ama nişanlımda damatlık yok hasta olmuş kuaföre gidicez saçımı yapamıyorlar. nikahım saat 17:00 de saat 16:30 olmuş kimse yok ortada. gelinlik diye beyaz bir kaftan giymişim , böyle saçma sapan bişiler görmüştüm
sağol canım haklısın mutlu olmam lazım benım,ailem için nişanlım için gülmem lazım hep,bu arada ben 13 gunluk evlı olucam senın düğünde 10 haziranda benim düğünüm
Ya kızlar kafama bişey çok takılıyor:44:
Gelinliği giydik
E oldu da tuvaletimiz geldi nasıl olacak o mesele yaaa:18:
Ben bi de çok sık giden bi insanım düğünde heyecandan dsha sık gitmekten korkuyorumm ne yapıyor gelinler
Sorum özellikle TRİANKA VE GOOD HEART a yönelik tabii
bu arada bendeçok merak ediyorum geinler koca tarlatanla nasıl wc ihtiyacını karşılıyor diye bende sürekli wc yi kullanan biriyim ne yapacağız acaba ???:26:
bu arada iç çamaşırı için yeni inci, zeki triko,ten,ay yıldız mağazalarına bakabilirsiniz hatta boynerde bile çok çeşit var iç giyim bölümünde..
uzun zaman once yazmistim..bayagi olmus girmeyeli..kimileri evlenmis bile ne guzel..Kimisine cok az kalmis..Herkese mutluluklar diliyorum..
Benimde dugunume 1 ay kaldi..tam olarak 31 gun :))) safak sayiyorum sanki:))
Ben yurt disinda calisiyorum..esimlede burda tanistik..sonra aileleri tanistircaz diye TR ye gittik..Tabi millet nisanli olarak bizi buraya geri gondermek istemedi cunku oyle bir ulkedeyimki elele tutusup gezmek bile suc....dini nikah kiyildi,resmi nikah kiyildi ustune birde nisan merasimi yapildi haziran 24 e dugun tarihi belirlendi..TR'den ayrildik ve geldik buraya yine..Iste evliligin ne oldugunu daha dugunum olmadan anladim burda..
guzel yanlarinin yani sira,aksamlari birinin senden yemek beklemesi (ikimizde ayni saatte eve geliyoruz isten) ,hic biryere cikmadan evde zaman gecirmek isteyen bir koca, en onemliside kiskanclik krizleri..daha onceden giyilenlerin bir daha giyilmemesi yasagi.. :)))
Tabi yukardakiler olumsuzda olsa hos ama daha hoslari her yere beraber gitmek,beraber uyunmak,evin icinde cocuklasabilmek,alisverisi beraber yapmak,beraber yemek hazirlamak falan falan ....cok guzel seyler..
Simdi biz TR'ye dondugumuzde dugunumuze 1 hafta kalcak..Askim benim, simdiden sen benimle kalmayacan mi diyo :))))
Insan alisiyor yaa...Ben bile dusunuyorum,1 hafta simdi yanliz mi yatcam diyorum ? :)) |Sanki 26 yildir yanliz yatmiyormusum gibi :)))
Herkese mutluluklar diliyorum arkadaslar...HEpiniz cok ama cok mutlu olun :))))))
kelepçe aldır derim canım setinde olsun ama ayriyetten kibar bir kelepçe
günaydınnn tatlılarımmnasılsınız bakalım
Gelinliğim olmuyor
Ay allah korusunnn
Bizde hep yorgun hissediyoruz normal
Daha nişanlancan,evlilik hazırlığına girde görelim seni
günaydın canım
bende çok yorgunum bu aralar, havalardan olabilirmi acaba ya:44:
sen gene iyi ben 6:45 de uyanmaya çalışıyorum erteleye erteleye 7:15 oluyor o. 7:30 da servise zor yetişiyorum valla.
benim eski halimmm ayn bende öyleydim kuzum 6:45 7:15 kalkar ne bulursam giyer yetişmeye çalışırdımm ama şimcik 6da kalkıyorumm kocişimleee
İnş kuzum bütün sıkıntıların bitsin...bir dahada hiç sıkıntı çekme canım...
valla gece gece sinir oldum yani...böyle rüyalar daha çok görücekmişiz...deneyimli hanımlar öyle diyor
gece gece saçmaladım işte... düğün yaklaştıkça daha çok görücez böyle rüyalar
Günaydın canım.
Çok kararsızım artık alıcağımız zaman karar vericem hangisi hoşuma giderse.
Ben de rüyamda nişan günü sevdiceğimin kaçtığını gördüm sabah hemen kavga.
Şaka bi yana 9 saniyelik bi rüya beni strese soktu gün boyu öyle olsa ne olur diye düşündüm. Allah korusunn.
Yok kuzum nişan hazırlıkları yormuyo beni anlayamadım üzerimde bi halsizlik var.
15 dakikada nasıl yetişiyosun kız ben en az 1 saat önce kalkıcam ki hazırlıklarım bitsin.
günaydın kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?