2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

ne güzel canım iki tarafta birbirinden memnun olunca herşey çooook daha güzel oluyo sevincini anlayabiliyorum

Canım benimde büyük olduğu için desteksiz aldım bele kadar yüksek korse tek basına kayıyor bilgin olsun bende ona bi çare buldum sütyenime diktim :)
ne yapim başka çarem yoktu ama desteksiz en güzeli

Ben de dikerim o zaman. Hiç aklıma gelmemişti kayıcağı.:44: Teşekkür ederiiiiim.

Canım ben daha önce yazmıştım. İnternette 2 katından fazla fiyata satılıyo. 100 tanesi 10 liraydı eminönünde.
Biz de haftasonu akşam canlı müzik için çamlıcaya gittik. Gerçi fazla kalamadık ama olsun.

zamanla ister istemez öyle oluyorsun zaten canım

Ay inşAllah. Zavallı sözlüm bekleye bekleye yaşlandı.

Bütün babalar öyle kuzum. Babam bi ramazanda eve geç gelmeme kızmıyo iftar vs diye. Normalde 10dan sonra eve girene öyle bi bakış atar ki. :18:

Aleykümselam canım bu tuvalet konusunda hepimiz muzdaribiz
sen yine iyi babanın yanıdasın ben sabah patronla ufaktan tartıştım o daha can sıkıyo

canım bizde geçen ramazan başbaşa iftar yapalım dedik ne gerek var çocuğu masrafa sokucan dedi girsin masrafa bi seferlik dedim gece gece gezilmez dedi masraf bahane yani nişanlımda izin almak için aradı o sıra onada dedi masraf etme gel bize bizde yiyin işte

gunaydın gevezeler:))) ne cok konusmussunuz yıne ya oku oku anca bıtırdım. bır suru alıntı yaptım bıraz uzun bı cvp olucak sanırım ıdare edın artık

tesekkur ederım cnm sandıgımı begendıgın ıcın :)))

tatlım çok güzellll iyi günlerde kullan inşş

çooookkkk merak ettim şu örtüyüü

tesekkur ederım sekerım:))

bnde öle dusundum sandıgı koyar bı kenara gereksızlerı tıkarım ıcıne artık :)))

bnde ayak ucu puflarından cok ıstıodum ama malesef yatak odam buyuk degıl mobılyalarımı bıle zor sıgdırdık o yuzden bunu antreye koymayı dusunuyorum

tatlım senın sordugun ne kadrdı bılmıyorum ama bız bunu 120 tl ye aldık

cnm nısanlımla ıkımız nısan ustu bu tarz ruyalar cok gormeye baslamıstık sanırım dugun yaklastıkca baslıcak bnmde enteresan ruyalarım. hep aksılıkler goruoduk ya kıyafet yetısmıyo ya dugune kımse gelmıyo ya hastalık cıkıyo hep böle ruyalar gorup bırbırımıze anlatıp guluoduk. :))))

Ayy benim annemde öyle. Ona masraf buna masraf gelip evde yiyin diyo. Cümbür cemaat çok romantik.

bnde ayak ucu puflarından cok ıstıodum ama malesef yatak odam buyuk degıl mobılyalarımı bıle zor sıgdırdık o yuzden bunu antreye koymayı dusunuyorum

Olsun canım bu da çok güzel. Güle güle kullan.

günaydın tatlı gelinlerrr

özete bayıldım süpersin canım,hayalim seninki gibi bi evlilik ben de hep bu yonden bakıyorum aynı şeyleri sveerek yapmak en güzeli,tabi son durum da var

ne güzel :)benim en stresli zamanımda sen herşeyden kurtulmuş olacaksın.. Hayırlısıyla gelsin günler...
evet canım inşallah herseyın en hayırlısı olur düğnümüz,evliliğimiz

canım güle güle kullan inşş

canım çok güzel güle güle kullan seninle tarzlarımız çok uyuyo zaten bende baştan böle istedim ani bi kararla beyaz aldım ama koltuklarımız biraz benziyo rahat bi tarz

güle güle kullan canım :)

çok teşekkür ederim kızlar ALLAH razı olsun.

my_everything bende beyaz istiyodum ama sonra böyle bi karar verdim.mobilyamı daha düzgün yükleyemiyorum inşallah yükleyebilirim.

çok teşekkür ederim kızlar ALLAH razı olsun.

my_everything bende beyaz istiyodum ama sonra böyle bi karar verdim.mobilyamı daha düzgün yükleyemiyorum inşallah yükleyebilirim.

canım bende beyaz diyordum ilk etapta ama herkeste beyaz var, birde modası geçiyor o tarzların hemen.
gayet güzel mobilyan iyi günlerde kullan

canım bende beyaz diyordum ilk etapta ama herkeste beyaz var, birde modası geçiyor o tarzların hemen.
gayet güzel mobilyan iyi günlerde kullan

aslında belki daha bakabilirdim ama büyüklerde yanımızdaydı her kafadan bi ses çıkıyo o kadar daraldımki başıma ağrı girdi bi an önce alıp çıkmak istedm ve öyle oldu.nasibimiz buymuş diorum.

karamel allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin cnmcım.darısı başımıza:)karar vermek ne güzel bir şey...ben daha 33 parça kahvaltılık takımına karar veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…