- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.341
o tarafı hiç bilmiorum canım o yüzden bişey diyemem ama gezinirken bakın şöle bi saç yaptır ilgilerine bak derim ben
dün kayınvalideme oturmaya gittik çok keyifli geçti annem de geldi anneme allah nazardan saklasın
herşey mükemmel kızımız mükemmel umarım oğlumuz da size layık oluyordur dedi çok mutlu oldum yaa
Canım benimde büyük olduğu için desteksiz aldım bele kadar yüksek korse tek basına kayıyor bilgin olsun bende ona bi çare buldum sütyenime diktim :)
ne yapim başka çarem yoktu ama desteksiz en güzeli
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugun rahat bir nefes aldım sabahdan dersim olduğu için yazamadım
dün annemle kazan kepçe gezdik kına kutuları yaptırmıştım üzerinde kınamıza hoşgeldiniz yazan 12 tl ye aldım 50 tanesini
dün 50 tanesini 5tl te gördüm köpürdüm köpürdüm bundan sonra internetten alışverişi kendime yasaklıyorum
nişanlıma akşam baş başa yemeğe gitmeyi önericem bakalım
zamanla ister istemez öyle oluyorsun zaten canım
günaydın canım iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın? ben piyasasını bildiğim dışarda daha pahalı olan int.te daha uygun gördüğüm+hediye çekim varsa kargo cret ödemeyeceğim şeyler dışında bişi almıyorum internetten sende dikkat et canım kazıklanmayalım bidegidin gidin yemeğe biz daha hiç akşam akşam gezemedik öle gündüz buluşabiliriz 8 i geçmeden evde olmalıyız babamın kuralları işte evlenince bol bol gece gezmek istiyoruz
Selam kaymaklı lokumlar
Bende gün içerisinde 8-9 sefer wc ihtiyacı olan biriyim napıcaz artık bilemedim
Oyyy benim babamda akşam yemeğinde hepimizin sofrada olmasını isterdi.. ne zaman nişanlandım ne çıkarken soruyorum nede babam nerden geliyorsun diye soruyor.
Ama benim en büyük şansım nişanlımla ev mesafemiz arabayla 5-10 dakika
Ve nişanlım sağolsun beni tek başıma hiçbiryere göndermiyor nereye gitsem birlikte gidiyoruz bazen güzel bazen çok sıkıcı bir durum bu
Bende sabah saat 8:45 de yataktan fırlarım elimi yüzümü yıkayıp üstüme ne bulursam giyerim hoppaa 9:15 de dükkandayım...
her sabah babamdan fırça yiyorum en geç 8:30 da dükkanda olmamı istiyor ama napim yetişemiyorum
Ben de dikerim o zaman. Hiç aklıma gelmemişti kayıcağı.:44: Teşekkür ederiiiiim.
Canım ben daha önce yazmıştım. İnternette 2 katından fazla fiyata satılıyo. 100 tanesi 10 liraydı eminönünde.
Biz de haftasonu akşam canlı müzik için çamlıcaya gittik. Gerçi fazla kalamadık ama olsun.
Ay inşAllah. Zavallı sözlüm bekleye bekleye yaşlandı.
Bütün babalar öyle kuzum. Babam bi ramazanda eve geç gelmeme kızmıyo iftar vs diye. Normalde 10dan sonra eve girene öyle bi bakış atar ki. :18:
kızlar yatak odası takımım.yatak başlığı arası kahve yatak çerçevesi krem olucak inşallah güzel olur.yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 424643
Eki Görüntüle 424644
kızlar yatak odası takımım.yatak başlığı arası kahve yatak çerçevesi krem olucak inşallah güzel olur.yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 424643
Eki Görüntüle 424644
Eki Görüntüle 424643
Eki Görüntüle 424644
benimde bazalı köşe koltuğum var bende düşünmüyorum hem yerde yok zaten yaa iyidir dadlım senden naber?
aynen tatlım özellikle koridor yolluklarını halıcıda tablo gibi izlemiştim int.teki resmi acayip soluk bişi
bizde de sandığa oturulur ama kız alır sandığı
ne etsekki kızzzzz
çok güzelmiş canım güle güle kullan
kusura bakmayın bi ohaaaaa çekicem yani
ayy resmini bulur bulmaz koy çok merak ettim
görüşürüz canımmmmmmm
tatlım çok güzellll iyi günlerde kullan inşş
çooookkkk merak ettim şu örtüyüü
bende almıcam yaaa gereksiz geldi bana da yer bulamam koyacak
adet öyleyse yapın tabi kuzum. sen bize bakma
sandığın gerçekten güzel
bunu şifonyer gibide kullanabilrsin gayet kullanışlı gibi görünüyor.
aynen öyle şeker zevkli hatunlar sizi sizi
çok güldüm yaaa, haftada bir çeyrek altın veren yatak örtüsü he
1450 abovvvv
bence nişanlılarımız çok şanslı , benimki de bu ne fiyat yaaa falan derdi öyle bir şey almaya kalksam.
Kızlarrr
Nişan kıyafetim için 2. provada iç çamaşırı ve ayakkabımla gidicem.
Nasıl bişey alsamm?
Göğüslerim küçük sayılmadığından desteksiz alıcam bide göğsüme kadar korse mi alsam?
Hiç bi bilgim yok bu konuda.
Canım sen söylemiştin zaten belki bilmiyolardır. Boşver takılma kullanmazsınız olur biter. sen annen ne yaptıysa koy bohçalarına belki bişeyler görürler. Daha sonra sen ne yaptın ki demelerine fırsat verme.
Üzülme hiiiiç bugünler gelmez bi daha.
Güzelmiş canım söylemesen şifonyer sanardım.
Güle güle kullan.
Ben alıp almamakta kararsızım.
Yatağın ucuna puf gibi olanlardan istiyodum ama herkes al bitane ufakta olsa dedi. :97:
Ben de sarevde bi yatak örtüsü begendim. Sırf fransız danteli ve hafif ışıltılı. O kadar zarif o kadar güzeldi kii.
Paranın gözü kör olsun dedim.
1800 falan.Nedir ya elimin kiri.
Canım 3 ay kalmış boyatma bence uçlarda kalınca üzerine yeni boya tutmaz. Düğünden önce boyatırsın. Ben öyle yapıcam.
Ten rengin nasıl?
Ben beyazım biraz ama karamel istiyorum. Daha önce hiç o rengi denemedim :44:
Hoşgeldin canım.
Seramik tavalar teflon tava gibi yapışmıyo ve çok daha az yağ kullanabiliyosun. :34
Çok fena özendimmmmm.
Allah aşkınızı daim etsin gelin hanım.
Selam kızlar,ben geldim,nasılsınız?
canım bence gereksiz,hem öyle ucuz eşyalar değil bu sandıklar,hem çok yer kaplıyo,hem de emin ol annelerimiz zamanındaki gibi kimse sandıkta çeyiz saklayıp yıllarca gözü gibi sakınmıyo..yine de sne bilirisin.ben bi ara sırf fiyatını merak ettiğimden sordum,üzerinde bi de makyaj sandığı vardı deniz kabuğu şeklinde,hatırlamıyoum da bayağı bi fiyat söyledi,şimdi dedim bunu karşı tarafa aldıracağıma bu paraya kendime neler alırım,evimize birşeyler alırız,yazık günah ya,bu çeyiz olaylarından kaymak yemeye çalışılıyor yazık bence..
kızım çok hoşsun ya,dimi ben de öyle yapıcam nasipse
çiğdem senin sandığın benim fiyatını sorduklarımdan değil,komodine benziyor,onun gibi kullanabilirsin sanırım,hayırlı olsun..
Kız allah da seni güldürsün pakizeeeeeivana sert hatta ya ne buuu,öyle yatağa yatılmaz dediğin gibi hatta başında kuluçkaya yatılır dediğin gibi birşey olabilir mi diyeee
ay onları ben de gördümdü de,çeyizcide kalıyor sandım,yoksa onlarla mı satılıyor?zaten sandığı bırak,gelin gibi süslü yatak örtüleri ya,ben mi gelinim yatak örtüsü mü anlamadım
AYYYY gece rüyamda koşuşturmaktan yorulmuşum valla
kına günümmüş..ortada heüz elbisem bile yok..gidiyoruz elbiseyi almaya bol geliyor..oradan buradan tutturuyorlar...kuaföre gidiyorum iğrenç bişi yaypıolar...foto çekinicez yağmur başlıyor...rüyamda olabilecek tüm aksilikleri gördüm...uyandığımda nefes nefese kalmışım
canım bizde geçen ramazan başbaşa iftar yapalım dedik ne gerek var çocuğu masrafa sokucan dedi girsin masrafa bi seferlik dedim gece gece gezilmez dedi masraf bahane yani nişanlımda izin almak için aradı o sıra onada dedi masraf etme gel bize bizde yiyin işte
bnde ayak ucu puflarından cok ıstıodum ama malesef yatak odam buyuk degıl mobılyalarımı bıle zor sıgdırdık o yuzden bunu antreye koymayı dusunuyorum
selam kızlarr....
çok siteye giremiyorum bilgi işlemden uyarı geldiii(
anca böyle işleri bitirip eve gitme vaktinde açabiliyorum
15 günlük evliyim kızlarrrr şaka gibi sanki....
genel olarak evlilik:
pazar sabahları istediğin saatte uyanmak,
gözünü açtığında sevdiğini yanında görmek,
akşam eve gittiğinde kendin ne yemek istiyorsan onu pişirmek,
yaptığınız yemekler nasıl olursa olsun "YEDİĞİM EN GÜZEL YEMEKTE" denilince ayakların yerden kesilmesi....
" ŞU DOLABINI TOPLA ARTIK "diye karışanın olmaması :)
cumartesi gecesi tv de izleyecek birşey bulamayınca "TESTERE" filmi gibi romantik (!) bir cd takıp izlemek yanına birde mısır patlatmak :))
ilk defa çıkılan semt pazarından, genel olarak eve ne alınacağını bilmediğinizden pazar ortasında gülme krizine girmek :)
pazardan 8 adet dolmalık biber alınmayacağını illa 1 kilo yada yarım kilo alınacağını öğrenmek.... gibi şimdilik sıralayabiliriz.
:)))))
heeee birde +18 lik durumlar var bayanlarr .... :)))
evet canım inşallah herseyın en hayırlısı olur düğnümüz,evliliğimizne güzel :)benim en stresli zamanımda sen herşeyden kurtulmuş olacaksın.. Hayırlısıyla gelsin günler...
canım güle güle kullan inşş
canım çok güzel güle güle kullan seninle tarzlarımız çok uyuyo zaten bende baştan böle istedim ani bi kararla beyaz aldım ama koltuklarımız biraz benziyo rahat bi tarz
güle güle kullan canım :)
çok teşekkür ederim kızlar ALLAH razı olsun.
my_everything bende beyaz istiyodum ama sonra böyle bi karar verdim.mobilyamı daha düzgün yükleyemiyorum inşallah yükleyebilirim.
canım bende beyaz diyordum ilk etapta ama herkeste beyaz var, birde modası geçiyor o tarzların hemen.
gayet güzel mobilyan iyi günlerde kullan
şuandaa acayip sinirliyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?