- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.281
günaydın güzel gelinler......
evet kızlar iyi hatırlattınız, bununla alakalı size tavsiyem: jartiyer giyin... bana da demişlerdi de dinlememiştim.... pişmanım
sabah kuaföre gitmeden rahatça evde girdim tuvalete birde, akşam evde gelin almaya gelicekleri sırada binbir güçlükle görümcemin yardımı ile girebildim, tuvalet sonrası içimdeki bustiyer kaydı, çorabı tam çekemedik falan falan
desene o zaman evlilikte keramet var, bekarlık rezillikmiş beaaaa
bir kaç tane daha görürsem bunlarda bir daha uyumam herhalde düğüne kadar
stresi yetiyor zaten, Allah'ım böyle aksiliklerden hepimizi uzak tutsun sorunsuz geçirelim bu dönemleri inşallah
uzun zaman once yazmistim..bayagi olmus girmeyeli..kimileri evlenmis bile ne guzel..Kimisine cok az kalmis..Herkese mutluluklar diliyorum..
Benimde dugunume 1 ay kaldi..tam olarak 31 gun :))) safak sayiyorum sanki:))
Ben yurt disinda calisiyorum..esimlede burda tanistik..sonra aileleri tanistircaz diye TR ye gittik..Tabi millet nisanli olarak bizi buraya geri gondermek istemedi cunku oyle bir ulkedeyimki elele tutusup gezmek bile suc....dini nikah kiyildi,resmi nikah kiyildi ustune birde nisan merasimi yapildi haziran 24 e dugun tarihi belirlendi..TR'den ayrildik ve geldik buraya yine..Iste evliligin ne oldugunu daha dugunum olmadan anladim burda..
guzel yanlarinin yani sira,aksamlari birinin senden yemek beklemesi (ikimizde ayni saatte eve geliyoruz isten) ,hic biryere cikmadan evde zaman gecirmek isteyen bir koca, en onemliside kiskanclik krizleri..daha onceden giyilenlerin bir daha giyilmemesi yasagi.. :)))
Tabi yukardakiler olumsuzda olsa hos ama daha hoslari her yere beraber gitmek,beraber uyunmak,evin icinde cocuklasabilmek,alisverisi beraber yapmak,beraber yemek hazirlamak falan falan ....cok guzel seyler..
Simdi biz TR'ye dondugumuzde dugunumuze 1 hafta kalcak..Askim benim, simdiden sen benimle kalmayacan mi diyo :))))
Insan alisiyor yaa...Ben bile dusunuyorum,1 hafta simdi yanliz mi yatcam diyorum ? :)) |Sanki 26 yildir yanliz yatmiyormusum gibi :)))
Herkese mutluluklar diliyorum arkadaslar...HEpiniz cok ama cok mutlu olun :))))))
15 dakikada nasıl yetişiyosun kız ben en az 1 saat önce kalkıcam ki hazırlıklarım bitsin.
günaydın kızlar nasılsınız?
evet kızlar iyi hatırlattınız, bununla alakalı size tavsiyem: jartiyer giyin... bana da demişlerdi de dinlememiştim.... pişmanım
sabah kuaföre gitmeden rahatça evde girdim tuvalete birde, akşam evde gelin almaya gelicekleri sırada binbir güçlükle görümcemin yardımı ile girebildim, tuvalet sonrası içimdeki bustiyer kaydı, çorabı tam çekemedik falan falan
elbetee zor yanları var canım
en önemlisi büyük bir sorumluluk
artık ev kızı değil ev hanımısın
güzel yanlarıda varr
herşeyi istediğin gibi yapıyosun
karışanın yok
ne istiyosan nasıl istiyosan sen ayarlıyosun
evlilik çokkk güzelllll
sevdiğin yanında sabah kokusuyla uyanıyosun gözlerini açtığında ilk onu görüyosun çokk ayrı bir mutlulukkk
Allah'ım bizede göster o günleri.
son 109 gün
canım hayırlı olsun. ömür boyu mutluluklar diliyorum
valla nasıl hazırlandığımı bende bilmiyorum
önce yüz yıka sonra üstünü giyin, bir şal bağla başına çık o kadar işte
günaydın canım, çok uykuluyum ben sen nasılsın?
günaydın taze gelin. bunu kesinlikle dikkate alıcam
eylül gelini geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)
eylül topiğine takılıyordum burayı bi gördüm kalabalık kalabalık ne güzel geldim hemennnn....30 eylül 2012 ye beni de ekleyebilirsinizzzz
valla nasıl hazırlandığımı bende bilmiyorum
önce yüz yıka sonra üstünü giyin, bir şal bağla başına çık o kadar işte
eylül gelini geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)
eylül topiğine takılıyordum burayı bi gördüm kalabalık kalabalık ne güzel geldim hemennnn....30 eylül 2012 ye beni de ekleyebilirsinizzzz
Kızlarrr
Nişan kıyafetim için 2. provada iç çamaşırı ve ayakkabımla gidicem.
Nasıl bişey alsamm?
Göğüslerim küçük sayılmadığından desteksiz alıcam bide göğsüme kadar korse mi alsam?
Hiç bi bilgim yok bu konuda.
Canım benimde büyük olduğu için desteksiz aldım bele kadar yüksek korse tek basına kayıyor bilgin olsun bende ona bi çare buldum sütyenime diktim :)
ne yapim başka çarem yoktu ama desteksiz en güzeli
hoşgeldin kelebek,maşaallah herşey hallolmuş nerdeyse,biz de nişanlımla herşeyi kendimiz yapmaya çalışıyoruz,zor yanları olsa da bir o kadar da zevkli..kendi evimize,kendi el emeğimizle birşeyler almak,beraber seçmek..çok güzel,Rabbim isteyen herkese yaşatsın..ben de ailemden uzaktayım,nişanlımdan da,öyle uzaktan yürütmeye çalışıyoruz herşeyi napalım..ben de İst.a gelin gidicem nasipse,hiç bilmediğim bi yer,bir arkadaşım var orda,bir tane kk.dan edindiğim gönlü güzel,kendi güzel bi ark. daha var,birkaç tane de nişanlımın tanıştırdığı,arkadaşlarının eşleri..zamanla bizim de çevremiz olur,biz de severiz gittiğimiz yerleri eşlerimizden dolayı.hem üzülme,bak burada da güzel arkadaşlıklar kuruluyor,belki birgün topikçe görüşürüz bir yerlerde belli mi olurbalayına nereyi ayarladığınızı merak ediyorum,bize de fikir olur paylaşabilir misin?
Hoşbuldum eylül bende istanbula gidiyorum bi kaç arkadaşım var ama onlarda cok uzak ve çalışıyorlar kırkta yılda bir görüşebilirsem
tabiki nişanlımın arkadaşlarıylada tanışıp kaynasınca baya cevre edinirim inşallah bir gün buluşur ve hiç yalnız kalmayız
Canım balayına Adrasan aslıhan motele gideceğim en sonunda bi arkadaşımında tavsiyesiyle buraya karar verdim
Balayı bana göre sakin bir yerde o düğünün yorgunluğunu atmak adrasanda tam boyle bir yer çok sakin ve güzel eğer böyle bir yer istiyorsan bakmanı tavsiye ederim
ayrıca hemde cok hesaplı
canım yani doktora gitmeden eczaneden alsam olur mu diyosun???
peki bu hapın koruyuculuğu ne olur? yani açık açık söyleyemiyorum da sadece hapla korunsa bi kadın,nedir riskler?%99 diyenler var da bilemedim şimdi,,aa bi de şey sorucaktım,bu hapa illa adetin ilk günü mü başlamalı? benim şimdi hastalanmama daha 2 hafta filan var,şimdiden alsam ne olur?adetim mi gecikir,anormal bi durum mu olur ne olur,adeti mi bekliyim?
kalplerasi canım netim koptu,yeni geldi kusura bakma yazdım ama yoktun..
beeeenn,haftalardır ne rank olsun diye foto bakınıyorum,buket buluyorum ona uygun şık ayakkabı bulamıyorum hoooop sil baştan of ya..bu arada nereye yaptırıyorsunuz buketleri kızlar??
ben hastanede çalışıyorum ve bu gibi bi durumda kızlar kesinlikle çekinmeden kadın doğum uzmanına gidin onlar ayrıntısıyla herşeyi anlatıyorlar bana tavsiye edilende yasmin ama nede olsa kimyasal bunuda göz ardı etmemek lazım hem şimdi artık birde fitiller var bi arkadaşım kullanıyor hiçte sorun yaşamadı ama bilemiyorum
Bu arada herkese günaydın....
hoşgeldin canımm hazırlıklar nasıl gidiyoo bakalım
günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım bugun rahat bir nefes aldım sabahdan dersim olduğu için yazamadım
dün annemle kazan kepçe gezdik kına kutuları yaptırmıştım üzerinde kınamıza hoşgeldiniz yazan 12 tl ye aldım 50 tanesini
dün 50 tanesini 5tl te gördüm köpürdüm köpürdüm bundan sonra internetten alışverişi kendime yasaklıyorum
nişanlıma akşam baş başa yemeğe gitmeyi önericem bakalım
Benim için çok büyük 1 sorun olacak..yarım saatte 1 giden biriyim.. Nikahım saat 14.45de ve akşam 19 da yemekli düğün başlıycak okadar saat gitmemem mümkün değil.. Ne yapıcağımı bilmiyorum ben de kızlar .. wc ler de hiç geniş değil..
tam gaz devam canımmmsalonumuzu yeni tuttuk çok heyecanlıyızz ama sanki zaman geçmiyor durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?