- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #21.381
karamel allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin cnmcım.darısı başımıza:)karar vermek ne güzel bir şey...ben daha 33 parça kahvaltılık takımına karar veremiyorum
sakin ol kuzum sen boşver, sabır çek, işini ve çalıştığın yeri seviyorsan takma fazla kafana. yol ve yemek parası yokmuş bu kötü işte
evet o evli
üzülme canım yaaa işini seviyosun belli ama bu kadar ezdirme kendini ilk çalıştıgım yerde bende 1000 lıraya calıstım 6 cıkıs saatimdi ben sormadan cıkamıyordum,adam yarım saat bı saat oluyodu cık demıyodu bana,ama şimdi girdiğim yerde ilk günden 6 oldumu ben cıkıyorum deyıp cıktım kımse bısey demıyo,üzme kendini ama hakkını savun
sen chnhn 'misin yoksa?
Aleykümselam canım bu tuvalet konusunda hepimiz muzdaribiz
sen yine iyi babanın yanıdasın ben sabah patronla ufaktan tartıştım o daha can sıkıyo
tunaydin kizlarr anadolu yakasinda oturan varmi
ben varım
tünaydın kızlar bu arada
biz ofiste 3 kişiyiz bişey olduğunda hemen .......... sen yarım saat dururmusun .......... az beklermisin .......... anahtarımı unuttum gelirmisin beni hep boş boş bekletiyolar bazen hiçç anlaşamıyorum müdürümle ama insanlık bende kalsın die hep tamam diyorum işimi seviyorum işyerimi seviyorum aslında nie katlanıyosam buraya bak sinirlerim gerildi iyice yemek parası vermezler yol paramı vermezler verdiklerim maaş 725 tl benim borcum var sırf buyüzden katlanıyorum bunun kaçını borcuma ödeyeyim kaçını yemek parası kaçını yol parası yapayım iştee onuda geçtim seviyorum burayı. neyse herzaman beni gıcık etmesini başarıyoooooooevden yemeğe bekliyolar aradılar (annem-ablam) dedim ben çıkyorum sonuçta benim saatim belli bu şekilde anlaşıldı 1. ben 2. burdaki abla 3. müdürüm çıkıyoruz dedim başka zaman sonra çıkarım ama bugün yine saatimde çıkayım sonuçta anemler bekliyo veeee biliyoda annemin memleketten geldiğinii herzaman göremediğimi gıcıklığınaa yapıyooo yaaaaa
kızlar yatak odası takımım.yatak başlığı arası kahve yatak çerçevesi krem olucak inşallah güzel olur.yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 424643
Eki Görüntüle 424644
canım sıkılıooooooooooooooo püüüffff
siz de mi 23 haziran Ben de :)
evetttttttttttttttttttttttt 23 hazirann :)))))))))))))))))))))))))))))))) beni ekleyin listeyee
biz ofiste 3 kişiyiz bişey olduğunda hemen .......... sen yarım saat dururmusun .......... az beklermisin .......... anahtarımı unuttum gelirmisin beni hep boş boş bekletiyolar bazen hiçç anlaşamıyorum müdürümle ama insanlık bende kalsın die hep tamam diyorum işimi seviyorum işyerimi seviyorum aslında nie katlanıyosam buraya bak sinirlerim gerildi iyice yemek parası vermezler yol paramı vermezler verdiklerim maaş 725 tl benim borcum var sırf buyüzden katlanıyorum bunun kaçını borcuma ödeyeyim kaçını yemek parası kaçını yol parası yapayım iştee onuda geçtim seviyorum burayı. neyse herzaman beni gıcık etmesini başarıyoooooooevden yemeğe bekliyolar aradılar (annem-ablam) dedim ben çıkyorum sonuçta benim saatim belli bu şekilde anlaşıldı 1. ben 2. burdaki abla 3. müdürüm çıkıyoruz dedim başka zaman sonra çıkarım ama bugün yine saatimde çıkayım sonuçta anemler bekliyo veeee biliyoda annemin memleketten geldiğinii herzaman göremediğimi gıcıklığınaa yapıyooo yaaaaa
ALLAH razı olsun canım.evet karar vermek çok zor.sıra geldi perde halı işine.bu evlilik ne zor şeymiş ya herşeye karar vermek zorundasın.koca'ya karar veriyosun vermekle kalmıyo bide onun yanında birsürü şeye karar vermek zorunda kalıyosun
bekleme tabıkı canım,yaa el işi işte zor ne yapıcaz mecbur katlanıcaz,ben de haftaiçi bile bomboşş oturuyorum burda diplomam sayesınde maas alıyorum zaten ama cok sıkılıyorum gelıstıremıyorum kendımı burda,maası ıyı ıste mecburum benı de cumartesı gunlerı bosu bosuna getırtıyolar ıse 1 e kadar patrona oturuyo bende belkı 1 satıs olursa fatura sevk hazırlıyorum o kadar oda coook nadır,nısanlım cumartesı calısmıyo,diyorum acaba konussam da artık gelmesem mi,bi yandan da 3 ay oldu daha yaa olmaz derlerse o zaman cok fena bozulurum
Evet kuzum her işin iyi kötü yanı var
Benim işimin iyi yanı kimseye (babam dışında ) işle ilgili herhangi bir hesap verme mecburiyetim yok..
Kendi işimiz olduğu için gelenime gidenime kimse laf edemiyor ...
Satıştan ben sorumluyum kendi kendime kızar kendi kendimi yüreklendiririm..
Ama kötü yanları da var muhakkak...
Serbest meslek olduğumuz için şu gün izinliyim şu gün çalışmıyorum diyemiyorum..
Şu saatte çıkıcam deme gibi bir lüksüm yok..
Kimseye şu saatte görüşelim diye söz veremiyorum..
Aniden bir iş çıkıyor hep.
Nişanlımda buna kızıyor. hep iş hep iş benimle ilgilenmiyorsun diyor.
Pazar günlerimi seninle geçirmek istiyorum diyor haklıda bende çok istiyorum ama en azından evlenene kadar babama bu şekilde destek olmam gerek.
off ne dertliymişim bee
Genede damatlar annesi ve eşleri arasında kalır hep..
Ben hep babamla damadım arasında kalıyorum...
yaşladım ayol
şimdi, yemekten geldim kızlar, felaket başım ağrıyor yaaa
Bugün çok sıkıcı bi gün yaa
Sabhtan beri telefon yoğunluğundayım
Teyzem ve kuzenim saolsun evime yakın oturuyorlar gidip geliyorlar
Doğalgazcı gelmiş keşfe teyzoşum götürdü C.tesi doğalgazda döşeniyor
Ohhh ne güzel hazırlıklar hız kazandı...herşey yolunda gidecek inş kuzucum
bugün gerçekten sıkıcı...daraldımmmmm
Bende daraldım yaaa offf
Bugünde arkadaşımız geliyor Rakı-Balık yapcaz
C.tesi gelinlik provam var
Bindallı provam var
Sonra arkadaşıma gidicem
sonra evime
Ayy Liberte11 hızlandık birden yaa
Günler azalıyor
Son 1 ay 1 gün
23 haziran gelinlerimiz mi varrr el kaldırsınlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?