2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
karamel allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin cnmcım.darısı başımıza:)karar vermek ne güzel bir şey...ben daha 33 parça kahvaltılık takımına karar veremiyorum

ALLAH razı olsun canım.evet karar vermek çok zor.sıra geldi perde halı işine.bu evlilik ne zor şeymiş ya herşeye karar vermek zorundasın.koca'ya karar veriyosun vermekle kalmıyo bide onun yanında birsürü şeye karar vermek zorunda kalıyosun

sakin ol kuzum sen boşver, sabır çek, işini ve çalıştığın yeri seviyorsan takma fazla kafana. yol ve yemek parası yokmuş bu kötü işte

evet o evli

işimi sevmesem durmama borcumuda geçtim allahtan çok bişi kalmadı ama seviyorum burayıı çok güzel teklifler geldi yol yemek maaşıda iyiydi ama ben burdan vazgeçemedim hatamı yapıyorum bilemiyorum

ayy utandım kısss

artık bende sormuyorum en geç 18:20 geçe çıkıyorum yaa ben ilk başladığım zamanlarda boşu boşuna burda 8 e kadar duruyodum keyiflerini bekliyodum kusurabakmasınlar artık evli bir bayan olarak bekleyemem vee benim evimde artık uzakkkk

bekleme tabıkı canım,yaa el işi işte zor ne yapıcaz mecbur katlanıcaz,ben de haftaiçi bile bomboşş oturuyorum burda diplomam sayesınde maas alıyorum zaten ama cok sıkılıyorum gelıstıremıyorum kendımı burda,maası ıyı ıste mecburum benı de cumartesı gunlerı bosu bosuna getırtıyolar ıse 1 e kadar patrona oturuyo bende belkı 1 satıs olursa fatura sevk hazırlıyorum o kadar oda coook nadır,nısanlım cumartesı calısmıyo,diyorum acaba konussam da artık gelmesem mi,bi yandan da 3 ay oldu daha yaa olmaz derlerse o zaman cok fena bozulurum

Aleykümselam canım bu tuvalet konusunda hepimiz muzdaribiz
sen yine iyi babanın yanıdasın ben sabah patronla ufaktan tartıştım o daha can sıkıyo

Evet kuzum her işin iyi kötü yanı var
Benim işimin iyi yanı kimseye (babam dışında ) işle ilgili herhangi bir hesap verme mecburiyetim yok..
Kendi işimiz olduğu için gelenime gidenime kimse laf edemiyor ...
Satıştan ben sorumluyum kendi kendime kızar kendi kendimi yüreklendiririm..
Ama kötü yanları da var muhakkak...
Serbest meslek olduğumuz için şu gün izinliyim şu gün çalışmıyorum diyemiyorum..
Şu saatte çıkıcam deme gibi bir lüksüm yok..
Kimseye şu saatte görüşelim diye söz veremiyorum..
Aniden bir iş çıkıyor hep.
Nişanlımda buna kızıyor. hep iş hep iş benimle ilgilenmiyorsun diyor.
Pazar günlerimi seninle geçirmek istiyorum diyor haklıda bende çok istiyorum ama en azından evlenene kadar babama bu şekilde destek olmam gerek.
off ne dertliymişim bee
Genede damatlar annesi ve eşleri arasında kalır hep..
Ben hep babamla damadım arasında kalıyorum...
yaşladım ayol

Aman kuzum bu müdürler hep böyle sen işini bitir saatin gelince çık...işini seviyorsanda umursama o adamı nanik yap ve çık

kızlar yatak odası takımım.yatak başlığı arası kahve yatak çerçevesi krem olucak inşallah güzel olur.yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 424643
Eki Görüntüle 424644

tatlım beğendim ben...güzel günlerde, romantik günlerde kullan inş

siz de mi 23 haziran Ben de :)

evetttttttttttttttttttttttt 23 hazirann :)))))))))))))))))))))))))))))))) beni ekleyin listeyee

birde balböceği var konu sahibemiz yani şimdilik bildiğim kadarıyla 4 kişiyiz aynı gün

canım bende maaş konuşunda dertliyim işimi seviyorum burayı seviyorum diye katlanıyorum yol paramıda vermiyo bi yemek var işte

Allah iyiliğini versin kızzz

sen yinede bi dene kuzu yaa

ne yaşlanması kızzz yolun başındayız daha
her işin var bi zorluğu maalesef
yaş demişken aramızdaki en küçük gelinle en büyük gelin kim acaba

canım sıkılıooooooooooooooo püüüffff

çiğdem hoşgeldin ben görmedim senin geldiğini nasılsın canım?

Bugün çok sıkıcı bi gün yaa
Sabhtan beri telefon yoğunluğundayım
Teyzem ve kuzenim saolsun evime yakın oturuyorlar gidip geliyorlar
Doğalgazcı gelmiş keşfe teyzoşum götürdü C.tesi doğalgazda döşeniyor

Ohhh ne güzel hazırlıklar hız kazandı...herşey yolunda gidecek inş kuzucum
bugün gerçekten sıkıcı...daraldımmmmm

Ohhh ne güzel hazırlıklar hız kazandı...herşey yolunda gidecek inş kuzucum
bugün gerçekten sıkıcı...daraldımmmmm

Bende daraldım yaaa offf
Bugünde arkadaşımız geliyor Rakı-Balık yapcaz
C.tesi gelinlik provam var
Bindallı provam var
Sonra arkadaşıma gidicem
sonra evime
Ayy Liberte11 hızlandık birden yaa
Günler azalıyor

ohhhh ne güzelll....rakı-balık....hoş ağzıma hiç alkol almadım ama arkadaş ortamı zevkli olur
gelinlik provası haaa
c.tesi benim nöbet var...saat 2,30'da bitecek..sonrada annemle yatak örtüsü ve seramik tencere setlerine bakıcaz...
valla sen baya huzlandın kuzum...eee nernen baksan aramızda azda olsa zaman farkkı var birde senin ev belli herşeyini halledebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…