2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ben varım canım.
Ben de anadolu yakasında eşarbı düzgün bağlayabilicek güzel bi kuaför arıyorum. Bilen tavsiye eden var mı?
Sizler nereye gittinizz?:26:

ben aslind avrupa yakasindayim ama dugunum ve foto cekimlerim hidiv kasrinda olucak o yuzden anadolu yakasinda kuafor ariyorumm. bir iki tane var int arastirdigimm 1.as hasan yoldas esarbi guzel bagladigini duygum orda ayse hanim varmis. bide moss kuafor var ama baska bilen arkadas varsa yardimci olursam kuafor icin cok sevirnirim kizlar dugune 31 gun kaldi kuafor ayarlamadim daaha

Biz seninle aynı gn dünya evine giriyoruz galiba senindemi 23 haziran?

müdürüm deli etti benii niee soruyasam sonuçta benim saatim belli saatim gelince çıkarım kardeşim ama bundan sonra görür oo

:) hay allah iyiliğini versin emi.. Bu mu dert şimdi.. Arkadaşım strese gerek yok yeterince stresimiz var hepimizin, birbirimize destek olalım. stres bizi yoruyor, düğün öncesi izin verme kimsenin seni strese sokmasına.. Benim de müdürüm var allah razı olsun izin konusunda anlayışlı...

canım hayırdır ne oldu? dur bi sakin ol bakim

noldu tatlım????

biz ofiste 3 kişiyiz bişey olduğunda hemen .......... sen yarım saat dururmusun .......... az beklermisin .......... anahtarımı unuttum gelirmisin beni hep boş boş bekletiyolar bazen hiçç anlaşamıyorum müdürümle ama insanlık bende kalsın die hep tamam diyorum işimi seviyorum işyerimi seviyorum aslında nie katlanıyosam buraya bak sinirlerim gerildi iyice yemek parası vermezler yol paramı vermezler verdiklerim maaş 725 tl benim borcum var sırf buyüzden katlanıyorum bunun kaçını borcuma ödeyeyim kaçını yemek parası kaçını yol parası yapayım iştee onuda geçtim seviyorum burayı. neyse herzaman beni gıcık etmesini başarıyooooooo evden yemeğe bekliyolar aradılar (annem-ablam) dedim ben çıkyorum sonuçta benim saatim belli bu şekilde anlaşıldı 1. ben 2. burdaki abla 3. müdürüm çıkıyoruz dedim başka zaman sonra çıkarım ama bugün yine saatimde çıkayım sonuçta anemler bekliyo veeee biliyoda annemin memleketten geldiğinii herzaman göremediğimi gıcıklığınaa yapıyooo yaaaaa

kuzum ben evliyim

sakin ol kuzum sen boşver, sabır çek, işini ve çalıştığın yeri seviyorsan takma fazla kafana. yol ve yemek parası yokmuş bu kötü işte

kuzum ben evliyim

evet o evli

üzülme canım yaaa işini seviyosun belli ama bu kadar ezdirme kendini ilk çalıştıgım yerde bende 1000 lıraya calıstım 6 cıkıs saatimdi ben sormadan cıkamıyordum,adam yarım saat bı saat oluyodu cık demıyodu bana,ama şimdi girdiğim yerde ilk günden 6 oldumu ben cıkıyorum deyıp cıktım kımse bısey demıyo,üzme kendini ama hakkını savun

sakin ol kuzum sen boşver, sabır çek, işini ve çalıştığın yeri seviyorsan takma fazla kafana. yol ve yemek parası yokmuş bu kötü işte

evet o evli

sen chnhn 'misin yoksa?

evet kuzum ben o'yum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…