- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #22.221
18 kasım düğünüm doğum günümde evleniyorumm
18 kasım düğünüm doğum günümde evleniyorumm
hoşgeldin canımm nie etmeyelim kuzum burda öyle bişi olmazhepimiz biriz hepimiz dertlerimizi sıkıntılarımı mutluluklarımı paylaşıyoruzz tekrardan hoşgeldin
hazırlıklar nasıl gidiyoo ayy bu arada hayırlı olsunn
ne kadar güzelll
kızlarr sayfa sayımız 2222
Kızlar yaw bende jartiyerli takım aldım kendime
Hemde gelinliğimde bir tane bile dantel filan yok içi uhuuuwwwwww çok seksii
Eki Görüntüle 426855
tam bedenime oturuyor acaba bir beden büyük mü alsaydım ki
Gelinlik provamda giydim kayınvalidemin çok hoşuna gitti çok güzelmiş benim gelinim bilir işini diyo
Galiba öyle cnm ben de çok sık vc ziyareti yaparım zaten ki bi de gelinlilk var çook zor Allah affetsinnn....makyaj varrrr...açık olanların saçlarında sprey, kapalı olanlarda türban...abdest almak imkansız...akşama kadar abdestlide gezemeyiz galiba..ben saati başı wc'ye çıkan biri olarak..o gün namaz kılmak imkansız gibi
ben 2255 e takmış durumdayım
çok seviyorum 2255 i nedense
çok güzel 21 gün var aramızda ee neler yaptınız ne durumda hazırlıklar
ben dun provaya gıttım glinlikçi bna iç çamasırı verdı ama sadece ust tabıkı,ama normal beyaz bı sutyen yaa sımdı ben gelınlıgın altına bunumu gıycem dedım ıcımden,ama benım aldıgım pıerre cardın dantellı seksı takım normal gıydıgım beden kucuk geldı yanı gelınlıgın altına bız 1 beden buyuk gıydırıyoruz daha guzel dursun gögüs kısmı dedı kadın,bende o yuzden ordakıyle provya yaptım ama kafama takıldı altına ne gıycem takım barı olsaydı yaa
bu jartıyer ve bustıyerı bende cok merak edıyordum ama gelınlıkcım gıydırmıyoruz dedı kaldıkı bustıyerı o sıcakta o glınıkle gıyemezmısım zaten cok sıkıyo ayrıca kalıp gıbı tam belıme oturdu bıde bustıyer daha kalın gostrecektı ondan gazcetım ama en azından altı jartıyer olsun yaa off kafam karıştı yınee
Eki Görüntüle 426813 [ı]kızlar bakın bundan sonra çızıcaam[/ı]
Ayyyy foreverım herşeyin en güzelini hak ediyor...inş c.tesi en güzel anlarını geçirir...onun adına ben bile heyecanlandım
bende öyle düşündüm...zaten 2 kişi giydiriyor...taytı hiç çıkarmak gerekmiyornormalden utanmam ama dediğin gibi herkezinde görmesine gerek yok yani
kızlar bu sırada sizinle paylaşmayı unuttum..tüm evin avizelerini hallettik çok şükür..bir tek halılar kaldı...
Ay ben de öyle düşündüm cnm senin gibi...
Sonuçta gelinlikle işkence çekicez bari altına rahat bişeyler giyelim dimi yaa
E tabi namaz da kılmak lazım...Düğün günü bütün gün kılınmaz galibaa yaa o gelinlikle namaz:26:
Namaz kılan arkadaşlar bunu düşündünüz mü hiç:44:
makyaj varrrr...açık olanların saçlarında sprey, kapalı olanlarda türban...abdest almak imkansız...akşama kadar abdestlide gezemeyiz galiba..ben saati başı wc'ye çıkan biri olarak..o gün namaz kılmak imkansız gibi
canım aramıza hoşgeldin senide listemize ekleyelim o zamanmerhaba kızlar bende geldim aranıza kabul ederseniz
Nikahıma 44 gün kaldı (7 temmuz) düğünde 18 Kasımda
Geçmişi okudum biraz güzel bilgiler vardı muhabbetinizi çok beğendim daha çok şey öğreneceğim sizden belli
Çeyizim tam hazır herşeyiyle aldık ama daha ev yok. :44: Nişanlım İstanbul'da ben İzmir. Çok zor olacak düğün hazırlıkları ama umarım kazasız belasız yuvamızı kurarız.
bende bulamadım daha ne giyceğimi
aaaa süper bende kıskandım yaaaa bende yapıcam
:128::128::128::128::128:
hayırlı olsun canım, bitiyor yavaş yavaş hazırlıklar he
benimde aklıma geldi namaz olayı ya. normalde fazla tuvalete gimeyen biriyim ama o gün heyecandan gelirse kılamam namazlarımı. sabah kılarım ama öğlen -akşam ikindi kalır hep abdestim giderse
inşallah gitmezde abdestim kılıveririm gelinliklede süper olur heee, tarihe geçeriz valla 2012 gelileri gelinlikle namaz kıldılar diye
canım aramıza hoşgeldin senide listemize ekleyelim o zaman
Troubledoll357357 canım sen en son olmayacaksın bak
ne kadar güzelll
kızlarr sayfa sayımız 2222
Hoşbuldumm
Hazırlıklar tam gaz devam. Çok teşekkür ederim. Hepimize hayırlı olsunn
canım aramıza hoşgeldin senide listemize ekleyelim o zaman
Troubledoll357357 canım sen en son olmayacaksın bak
sormaaa:18::18::18: ben artık saymaıyorum saymak ıstemıyorum ıstemıyorummmay iki hafta klmış yaaa
ahahh işte bu model ben gelınlıgımın altına ıymıycem ama eve gıdınce gıycem tatlım çok seksiiiKızlar yaw bende jartiyerli takım aldım kendime
Hemde gelinliğimde bir tane bile dantel filan yok içi uhuuuwwwwww çok seksii
Eki Görüntüle 426855
tam bedenime oturuyor acaba bir beden büyük mü alsaydım ki
Gelinlik provamda giydim kayınvalidemin çok hoşuna gitti çok güzelmiş benim gelinim bilir işini diyo
ben de dusunuyorum bunu canım ama mantıklı bısey bulamadım sabah namazı kılıp dogru yola cıkarız ama öğlen aksam kalır cıkaramayız kı ,yatsıyı kılar mıyız onuda bılemıyorum ayıptır soylemesı nısanlım akrep burcu zaten o gecenın namazını kılıcaz ama sonrasını bılemıyorum ınsallah onu da kılarız sabredipAy ben de öyle düşündüm cnm senin gibi...
Sonuçta gelinlikle işkence çekicez bari altına rahat bişeyler giyelim dimi yaa
E tabi namaz da kılmak lazım...Düğün günü bütün gün kılınmaz galibaa yaa o gelinlikle namaz:26:
Namaz kılan arkadaşlar bunu düşündünüz mü hiç:44:
evet aynen bu konu nasıl halledılır acaba,eve gıdınce ben hep gelınlıgı esım cıkarır dıye hayal etmıstım ama hem butun gunun hreketlı hlınden kaynaklı terlemıs oluruz hem de simdi adam gelınlıgı acacak ee mazarayı gorur de bıdaha brakırmı valla benım kı zaten cok düşkün neme lazım ben kendım fermuarı bırazcık acınca gıderım banyoya sonra namazı rahat rahat kılar önümüze bakarız hahhayyy,makyaj varrrr...açık olanların saçlarında sprey, kapalı olanlarda türban...abdest almak imkansız...akşama kadar abdestlide gezemeyiz galiba..ben saati başı wc'ye çıkan biri olarak..o gün namaz kılmak imkansız gibi
Canım çok güzelmiş yaa ben de böyle bişey alayım bari...
İnşallah şişman göstermez gelinliğin altından....
Galiba öyle cnm ben de çok sık vc ziyareti yaparım zaten ki bi de gelinlilk var çook zor Allah affetsinnn....
neden kine canım özel bişey mi
Canlar hepinize bir sorum var benim için çok önemli!!
Şimdi ben gelinliğimin modelini zaten kesinleştirdimm..
Ama burda değil nişanlımın memleketinde diktirmeye niyetlendik 1400 lira dediler bize...
Kuzenim gelinliğini 300 liraya kiralayan biri olarak bana dedi ki: Prenses gel senin gelinliği burda diktirelim hem kiralık ama bana dikilecek..
750 TL ye hallederiz zaten babamın arkadaşı dedi..
Şimdi sizce ben iyi bi modaevinde paradan kısmadan mı diktireyim
Yoksa bu bahsettiği gelinlikçide ucuza ve nasıl olacağını da bilmediğim bi yere mi diktireyimm...
Çok karışık yaa kafamm
Hoşbuldum
Tabi ki ekleyelim bensiz olmaz
En sonuncu benim sanırım. Bu güzel bi şey tecrübelerinizden yararlanırım artık
baya ilerledik yaaa ben ilk geldiğimde bu konu yanlış hatılamıyorsam 1200 lerde falandık
ne gevezeyiz ayol
demekki 2255 te evleneceksin sen kuzum
naptın yavrum yaabaya ilerledik yaaa ben ilk geldiğimde bu konu yanlış hatılamıyorsam 1200 lerde falandık
ne gevezeyiz ayol
demekki 2255 te evleneceksin sen kuzum
sormaaa:18::18::18: ben artık saymaıyorum saymak ıstemıyorum ıstemıyorummm
ahahh işte bu model ben gelınlıgımın altına ıymıycem ama eve gıdınce gıycem tatlım çok seksiii
anam kayınvalıdenemı gösterdın bıde kızz ben hayatta göstermem görmesin bananeee e bıde onanee
ben de dusunuyorum bunu canım ama mantıklı bısey bulamadım sabah namazı kılıp dogru yola cıkarız ama öğlen aksam kalır cıkaramayız kı ,yatsıyı kılar mıyız onuda bılemıyorum ayıptır soylemesı nısanlım akrep burcu zaten o gecenın namazını kılıcaz ama sonrasını bılemıyorum ınsallah onu da kılarız sabredip
hee kızlar bır de o gece damat gelının ayaklarını bı kapta yıkayıp o suyu evın 4 bır kosesıne serpecekmıs bolluk bereket mutluluk için Hz.Ali'ye Peygamber Efendimizin tavsiyesi olmus bu...
evet aynen bu konu nasıl halledılır acaba,eve gıdınce ben hep gelınlıgı esım cıkarır dıye hayal etmıstım ama hem butun gunun hreketlı hlınden kaynaklı terlemıs oluruz hem de simdi adam gelınlıgı acacak ee mazarayı gorur de bıdaha brakırmı valla benım kı zaten cok düşkün neme lazım ben kendım fermuarı bırazcık acınca gıderım banyoya sonra namazı rahat rahat kılar önümüze bakarız hahhayyy,bugun bana bıseykler oldu galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?