2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kronikbalık gelinliğinin kuyruğu çok hoşmuş fazla kabarık yapma gelinliğini özelliği gider kuyruğun canım hayırlı olsun şimdiden...
ebrummm nice yıllara herşey gönlünce olsun sevdiklerinle beraber...
sehker kınalığın çok hoşmuş güle güle giy...

bu arada herkesin regaip kandili mübarek olsun kalbinizle ettiğiniz tüm dualar kabul olsun inşallah...

ya ben strestten adetim gecikti çok sinirliyim bu ara ota b.ka ağlıyorum aşırı hassasım

AytenYeni Hani düğün salonu gelinlik mobilya beyaz eşya ne durumda diye sordum şekercim

düğün salonunu tuttuk canım. Mobilyalarda hazır sayılır.. Yatak odası, koltuk takımı, tv ünitesi, beyaz eşyalar hepsini yaptık. Gelinliği daha almadım. Önce nikahım olacak tek sorun o şu anlık nasıl bi şey giyeceğime karar veremedim

tuti benimde reglim gecikti acayip iç sıkıntısı var bende de :44:

aytenyeni hanımefendi hayırlı olsun şimdiden sizinde gelinlik için mümkünse başlayın şimdiden ben ağlaya ağlaya anca buldum nişanlığımı gelinliğimi düşünemiyorum ekimde düğünümüz inşallah 2 ay sonra bakmaya başlıcam

aytenyeni hanımefendi hayırlı olsun şimdiden sizinde gelinlik için mümkünse başlayın şimdiden ben ağlaya ağlaya anca buldum nişanlığımı gelinliğimi düşünemiyorum ekimde düğünümüz inşallah 2 ay sonra bakmaya başlıcam

Çaresizlik allah"tan gelen en güzel işarettir.Duanın vaktinin geldiğini gösterir.Kulluğunu hatırlatır kullara.. ve rabbiyle buluşma vaktidir aslında.. süzülüyorsa gözlerden yaşlar,ahlar içindeyse yüreğin,hüzünlüyse güzel yüzün Rabbin seni özlemiş,sesini duymak istemiş demektir..dua ile.. "Hayırlı kandiller.."

Çok güzelmiş paylaşmak istedim sadece

Eksikler hiç bitmez ki canım sürekli çıkıyor. Çeyizi tamamladım sayılır. Eşyalarda hazır gibi tek eksik ev. Lojman bekliyoruz inşallah olur. :26:
bizde lojman bekliyoruz ve malesef evlendikten snr çıkıcak çok zor olucak seni anlıyorum

teşekkür ederim ama kafam karıştı biraz burdaki arkadaşlar söyleyince bana da sönük gibi geldi ama son provamdı bilmiyorum ki gidip bir daha konuşayım bari

tuti benimde reglim gecikti acayip iç sıkıntısı var bende de :44:

senindemi canım ya aynen bende içim sıkılıyor en ufak bişeye ağlıyorum sözlüm uzakta ona sataşıyorum bişey beğenmiyorum yemek yiyorum çok iştahım var ama sürekli ağlak moddayım tv de duygusal sahne göreyim başlıyorum çocuk gibi ağlamaya

AYY ben bir arap dizisinde izlemiştim...jademiydi neydi...adam gelinin ayaklarını yıkıyordu..güllü syun içinde..sonra gelinin ayağını öpüp güzel şeyler söylüyordu...waayyyy be demiştimmm
valla kuzum benimki düşkünmü değilmi bilmiyorum o gece görücez ama beklicek beyefendi...önce bir duş...sonra seksi bir gecelik ve hafif bir makyajjj tamamdırrrrr

Daha karar bile veremedim nasıl bir şey aradığıma kolay kolayda beğenmiyorum.. Nişanlımda burada değil. Hafta sonları gelebiliyor. Onun fikrini almadan da yapmak istemiyorum. İnşallah istediğimiz gibi bulabiliriz. Nişanlıkta bende sorun yaşamıştım ağlaya ağlaya istediğim gibi bi şey bulamadım çok stresli geçmişti. umarım sorun yaşamam gelinlikte de

canım çok kabarık yapma demek istedim tabi kabarıklık olsun biraz ama çok abartı kabarıklığı olmasın bence çünkü gelinlik modelin ağır bir model çok güzel bir model çok kabarık tarlatanla basitleştirme sakın demek istedim bu arada giyecek olan sensin tatlım bence tarlatanları tek tek dene sanırım numaralı oluyor onlar hafif kabarıklık olan tarlatanla çok kabarık olan tarlatan arasında sen karar ver canım

ayy ben merak ettim ilk kaçıncı sayfada yazmaya başlamışım die 999 Veeee ilk cvp sen yazmışsın bana kuzummmmmmmmmmm
bende bakcam bende

hayırlı uğurlu olsun canım allah kolaylıklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…