2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Ayy Canim tebrik ederim yarın aksam evli bı gelin olarak gelcEksin aramıza bı gelinimiz daha ebleniyor
Yaptir çiçek neden komik olsun tatlim :44:

Doğru tatlim inşallah hepimiz mutlu gelinler oluruz mutlu huzurlu evlilerimiz olur

Ahh Canim yaa günler cok çabuk geciyor İnan. hepimiz sırayla gelin olup gidicez yarın bı gelinimiz daha var

benim daha çok zamanım var inan hiçç vakit geçmiyo ya tatlım
ALLAH SİZİ SEVDİKLERİNİZLE İKİ CİHANDADA MUTLU MESUT ETSİN İNŞALLAH

Tuticim tatlim Haklisin Canim ama ben bulunduğum durumdan dolayı evlilikten korkuyorum sanırım evlilikten sonrası icin onumuzu göremiyoruz evlilik bizim icin bu durum sıkıntılı ister istemez gerginlik var ikinizdede

canım şuan urfadayım,suruçta öğretmnlik yaptığım için burda yaşıyorm. benm aklımda da şimdilik stüdyo model var ( yine forumdaki tavsiyelerden) ama düğün fotoğrafcısı olarak görüştüğüm tugba ölçer vardı 750-850 ve 1000 tl.lik paketleri var bilgin olsun tatlım.

benim daha çok zamanım var inan hiçç vakit geçmiyo ya tatlım
ALLAH SİZİ SEVDİKLERİNİZLE İKİ CİHANDADA MUTLU MESUT ETSİN İNŞALLAH

Bende öyle dıyordum cok var 150 gün saydığım oldu
Şimdi 6 gunüm var evleniyorum korkular sardı beni
İnşallah hepimiz mutlu oluruz tatlim

Bence gerekli canım sen gelinsin yaptır güzel bi buket çiçek
Şimdiden hayırlı olsun nikahın mutluluklaaarrr

bayanların doğası böyle canım napcan :)) bulursun merak etme düğün ne zaman hayırlısı ile inş ?
düğünüm 29 haziranda canım

Ayy Canim tebrik ederim yarın aksam evli bı gelin olarak gelcEksin aramıza bı gelinimiz daha ebleniyor
Yaptir çiçek neden komik olsun tatlim :44:

çok teşekkürler ballı kaymaklarım :) zaten nişanlıma yaptırması için iyice tembihledim :) evet yarın akşam sanırsam bi kocam olacak ta ben hala o modda diilim kardeşim dioki abla sen evlenecek bi kız gibi olsan bende sen gidecekmişin gibi hissedecemde sen hiç evlencek gibi durmuyonki dio güldüm walla dedim sanırım şoktan çıkamıyom bi türlü şaka maka evleniyom ya aboooooooooooo.....

Evet yarın evli olucaksinnn

Tuticim tatlim Haklisin Canim ama ben bulunduğum durumdan dolayı evlilikten korkuyorum sanırım evlilikten sonrası icin onumuzu göremiyoruz evlilik bizim icin bu durum sıkıntılı ister istemez gerginlik var ikinizdede

aynen bende senin gibiyim canım birde ben farklı şehire gidicem alışabilirmiyim alışamazmıyım diye korkum war sözlümle bizde bazen çok gergin oluyoruz...ama dilerimki allahın izniyle atlatırız hepimiz inşallah mutlu olmak hepimizin hakkı yeterki bu zamanlarda sakin olalımmm

Evet yarın evli olucaksinnn

Haklisin tatlim her gecen gün dahada geriliyoruz cok sorunlar oldu inşallah evlendikten sonra hersey guZel olur hepimiz icin

Haklisin tatlim her gecen gün dahada geriliyoruz cok sorunlar oldu inşallah evlendikten sonra hersey guZel olur hepimiz icin

şekercim yaaa içi çok kötü oluyo bugün yaaa walla yarın evli olcam yaaaa ayyyy siz duygulanıyodunuz ya anne babanıza karşı ben o modda diildim bugün içim burkulup duruyo ağlayasım geliyo :'( bu arada salonumu perdesini ayarladım fon var ya koltuk takımımla aynı renk buldum şahhanee çok pahalıydı ama napim uygun renk bulamıyodum kaç olsa alacaktım

BENDE URFADAYIM CANIM AMA MERKEZDE...İSİM VERİLEBİLİYORMU BİLMİYORUM DA Hngi Fotoğrafçıdan bahsediypn belki bilgim vardır?

Bende öyle dıyordum cok var 150 gün saydığım oldu
Şimdi 6 gunüm var evleniyorum korkular sardı beni
İnşallah hepimiz mutlu oluruz tatlim

tatlım ne 150 si yaa keşke o kadar olsa...
atarsa 397 daha

SehkeR canım hiç tereddüte düşme çook mutlu olacağını düşün

Kızlar ben yatmaya gidiyorum hepinize tatlı rüyalar yarın görüşürüzz

biz arkadaşlarımızla mutluydukkkkkk çıkıyorum kızlar görüşürz sonraaaaa

nasıl ya kızlar nereye gitti üyeliklerimi iptal oldu sabahtır bakamıyodum nolduu........
biri banada anlatsınnn

ne oldu böyle burada güzeller hayırdır? :26:

neden hala topik gergin yaa böyle olmasın amaa:26:

güzelim ben geldim ama sen gitmişsin

neler olmuş ya bütün arkadaşlar üyeliğini sildirmiş ne güzel muhabbet ediyorduk ama özel hayatınız daha önemli inşallah tekrar karşılaşırız dostlar

kızlarrr neler oldu burda.......

o ayar yapıldımı yani hadi gözümüz aydın

günaydın kzılar 1 saattir topikdeyim ama içimden hiç yazmak gelmiyor artık liberte , Beautiful_Life1907 ,forever1212 üyelikleri iptal oldu çok üzgünümm

Günaydınnn,

aynen canım yaa bende yazmak istemiyorum konumuz gitmiş iki saat son sayfayı bulamadım zaten,kızlar artık hemen baska adresle üye olsunlar gitmesinler bi yere yaaa

Liberte , Beautiful_Life1907 ,forever1212 İ GERİ İSTİYORUZZZZZZZZZZZZZ

günaydın kızlarrrr...ben liberte11

geri gidicem kuzularım...sizleri çok özlicez...hep izlicem...şu anda beatiful'a ulaşmaya çalışıyorum...tüm irtibatımız koptu onunla..çok üzgünüm bu yüzden

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa neden peki?

kuzum hoşgeldin gitmeee ben beatiful'a ulaşabilirim inşş gitme kal bizimlee canım çok sıkkındı seni gördüm sevinçten gülmeye başladımmm gitmeeee

kızlar tuğçe ile konuştum şimdi. o da yeni bir hesap açıcak ve gelicek p.tesi...buradayız ama beatifula ulaşmamız lazım yaaa...bir şekilde onu bulmamız lazım...

günaydın kızlarr neler olmuş yahuu

kızlar gunaydın ne zmndır gıremedım sımdı okumaya gıdıcem.
neler olmus bu topıge baska yerlere tasınmıs.
nasılsınız ne var ne yok hepınızde

bn liberte tatlım...forerverde gelicek...
birtanem dün hakkımızı aramışın tşk ederim kuzum kendi adıma...çok sinirlenmişin..sizleri bizde bırakamadık :)

topik yine canlanacak deseneee ben beatiful'a ulaşırım siz orasın ı merak etmeyin

Ayyy nasıl sevinirim ulaşırsan...dün akşam içim acıdı resmen...çok alışmışız birbirimize...bundan sonra isimler hitap etmeyelim ve daha dikkatli olalım kızlar.

açı_lınnnnnnnnnnnnnnnn beautiful geldi :13::13::13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…