2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
saol teşekkür ederim su alt çizelgenizi nasıl yapıyorsunuz ben urastım yapamadım

valla benimkini de bir üye yapmıştı Daisypath - Wedding and Reunion Tickers ama şurdan düzenliyorsun eklemeyi bende bilmiorum

geçsin geçsin sen nasılsın bugun napıcaksın nişanlımı bekliyorum öğlen için

canlar aranızda Ankara'da olanlar vardı dimi yaaa orda Dia gelinlik var, bir model beğendim sitesinden ama oraya gidenler gidecekler var mı?

yolunuz düşüpte Giderseniz eğer benim için kumaş kalitesi ve fiyatını sorar mısınız ya kafama taktım sırf bunun için bile gidebilirim Ankara'ya, bayıldım bu gelinliğe ben

gelinliği eklemedim pardon

Son düzenleme:
ya ben buranın baya bir eski üyesiyim önceden her seyini bilirdim kurdu olmustum ama nişanlımla tanısana kadar brdaydım sonra onun bazı tavırlarından dolayı girmedim sonra evliliğimize son 2 ay bile kalmadı artık stresten kimseyle konusamaz hale geldim buraya girdim burdada evlenecek kızlar oldundan beni anlarlar diye düşündüm

ben izmirliyimde nişanlım ankaralı kendime gelinlik bakmaya gittimde cok pahalı bulmustum ben orda en ucuz gelinlik 1 500 dan baslıyo izmirde ben gelinliğimize kınalıgımıda 1 200 e aldım ikisinide

canım bizde isyan123'le baya bir eskiyiz ama üyelik iptali falan oldu.bu yeni üyeliklerimiz

hayırdır canım sorun nedir? bu kadar az zaman kalmışken üzmeyin birbirinizi

ben izmirliyimde nişanlım ankaralı kendime gelinlik bakmaya gittimde cok pahalı bulmustum ben orda en ucuz gelinlik 1 500 dan baslıyo izmirde ben gelinliğimize kınalıgımıda 1 200 e aldım ikisinide

iyimiş gene fiyatları ben dün 2000-2500 arası fiyatlar sordum imkan yaratıp gidicem sırf şu gelinliği görmek için, peki dia gelinliğin kumaş kaliteleri nasıl?

sen ikisinide 1200 e almışsın valla süper

ya ben,m halam gelinlikçide celısıyodu eski calıstıgı yere gittik zaten tanıdıklarmıs bide ben dügün mevsiminden önce gittim yani daha yaza gelmemişti o yüzden cok ucuza aldık hem içime sindi ankara izmire göre cok pahalı her konuda

Merhaba gelin adaylari.
Buraya da yazayim dedim.
Iki arkadasin gelinligini cok begendim :)
Hayirli ugurlu olsun insaAllah.
Rabbim hepimize bir yastikta yaslanmaiy nasip etsin insaAllah.

Benim dügünüm hemen hemen bir ay sonra.
Ama 26 gün sonra ailemden ayriliyorum.
Pek iyi degilim son zamanlarda.

Ayrica kaynanasiyla sorun yasayan var mi diye sorulmus.
Direk sorun yasamiyoruz aslinda sükür ki.
Ama sag olsun kayinvalidemle zevklerimiz uyusmadigi icin dolayli yollardan carpisiyoruz :)

kuzum gidemedim....yaaa senin yüz ifadelerin duruyor bende niye yok?

canım kullanıcı profilinden----sol tarafta seçenekleri düzenle---çeşitli seçeneklerde mesaj editöründeki Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü nü tıkla

nereye gidion bakım , havada güzel çık gez

Son düzenleme:

tam yarama ayak bastın bilimiyomusun evimiz bizim tutuldu esyalarımızı begendim her seyimiz tam takır az tek tük şeyler kaldı eve boya badana yapılıcak öle şeyler eve baktık begendik kapıdan cıkarken beu benim evim olucak dedimde içim okadar cız ettiki şimdi odamdayım söle bi etrafa baktımda ben burayı ailemi bırakıp gidicem diyorum içim cız ediyor anneme sarılamıyorum aglıyorum dayanamıyorum üzülmesin diye gıkımı cıkaramıyorum ben bide tek cocugum babam dik durmaya calısıyo ama biliyrum oda cok üzülüyo nişanlım benim için taaa ankaradan bırakıp geldi ben evimi bırakamıyorum

canım hoşgeldin aramızaçok az kalmış seninde, Allahım mutlu bir yuva kurmayı nasip etsinhazırlıklar ne alemde, heyecan durumun nasıl

tünaydın güzel gelinlerrrrr...

yaşasın beautiful gelmiş hoşgeldin canım sefalar getirdin...

aramıza yeni gelenler sizde hoşgeldiniz,hayırlı olsun düğün tarihleriniz inşallah

güzelmiş canım modeli fiyatıda baya iyimiş valla

tabiki canım yanındayız

sayende yaptım tatlım sana teşekkür ederim

ama yanlış eklemişsin çizelgeyi canım geri doğru sayması lazım

canım bende senin gibiyim bende istanbuldan kopup adanaya gelin gideceğimm odamın kokusunu içime çekiyorum annem,babam,kardeşim,anneannem,dedem hep duygusala bağladılar hoş daha nişanlanacağıö haziranda allahın izniyle eylül veya ekim geliniyim bende canım hakkımızda hepimizin hayırlısı olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…