- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #22.821
evet yaa bizde 3 ay 1 hafta olduk sonunda yani :)
kızlar ben çıkıorum şimdi görüşmek üzere öpüldünüz
saol teşekkür ederim su alt çizelgenizi nasıl yapıyorsunuz ben urastım yapamadım
ya bende bazen öyle düşünüyorum ama ne bilim içime sinen olmadıktan sonra daha uyguna alsam sen olur, bir kere giyeceğim sonuçta. kararsız kaldım bende şimdi:44:
canım aramıza hoşgeldin
günaydın canım, sana da mutlu günler, nasılsın?
tam 5 ay kaldı süper yaaaa, bak geçecek demiştik sana geçti çok şükür
canlar aranızda Ankara'da olanlar vardı dimi yaaa orda Dia gelinlik var, bir model beğendim sitesinden ama oraya gidenler gidecekler var mı?
yolunuz düşüpte Giderseniz eğer benim için kumaş kalitesi, hangi kumaştan yapılıyor, ve fiyatını sorar mısınız ya kafama taktım sırf bunun için bile gidebilirim Ankara'ya, bayıldım bu gelinliğe ben
canlar aranızda Ankara'da olanlar vardı dimi yaaa orda Dia gelinlik var, bir model beğendim sitesinden ama oraya gidenler gidecekler var mı?
yolunuz düşüpte Giderseniz eğer benim için kumaş kalitesi ve fiyatını sorar mısınız ya kafama taktım sırf bunun için bile gidebilirim Ankara'ya, bayıldım bu gelinliğe ben
saol teşekkür ederim su alt çizelgenizi nasıl yapıyorsunuz ben urastım yapamadım
canım ben çalışıyorum bugün, ama yoğun değilim çok şükürgeçsin geçsin sen nasılsın bugun napıcaksın nişanlımı bekliyorum öğlen için
ya ben buranın baya bir eski üyesiyim önceden her seyini bilirdim kurdu olmustum ama nişanlımla tanısana kadar brdaydım sonra onun bazı tavırlarından dolayı girmedim sonra evliliğimize son 2 ay bile kalmadı artık stresten kimseyle konusamaz hale geldim buraya girdim burdada evlenecek kızlar oldundan beni anlarlar diye düşündüm
ben izmirliyimde nişanlım ankaralı kendime gelinlik bakmaya gittimde cok pahalı bulmustum ben orda en ucuz gelinlik 1 500 dan baslıyo izmirde ben gelinliğimize kınalıgımıda 1 200 e aldım ikisinide
canım bizde isyan123'le baya bir eskiyiz ama üyelik iptali falan oldu.bu yeni üyeliklerimiz
hayırdır canım sorun nedir? bu kadar az zaman kalmışken üzmeyin birbirinizi
iyimiş gene fiyatları ben dün 2000-2500 arası fiyatlar sordumimkan yaratıp gidicem sırf şu gelinliği görmek için, peki dia gelinliğin kumaş kaliteleri nasıl?
sen ikisinide 1200 e almışsın valla süper
sonunda 3 ay 1 hafta
görüşmek üzere isyanımben bu gün burdayım
kuzum gidemedim....yaaa senin yüz ifadelerin duruyor bende niye yok?
Merhaba gelin adaylari.
Buraya da yazayim dedim.
Iki arkadasin gelinligini cok begendim :)
Hayirli ugurlu olsun insaAllah.
Rabbim hepimize bir yastikta yaslanmaiy nasip etsin insaAllah.
Benim dügünüm hemen hemen bir ay sonra.
Ama 26 gün sonra ailemden ayriliyorum.
Pek iyi degilim son zamanlarda.
Ayrica kaynanasiyla sorun yasayan var mi diye sorulmus.
Direk sorun yasamiyoruz aslinda sükür ki.
Ama sag olsun kayinvalidemle zevklerimiz uyusmadigi icin dolayli yollardan carpisiyoruz :)
Merhaba gelin adaylari.
Buraya da yazayim dedim.
Iki arkadasin gelinligini cok begendim :)
Hayirli ugurlu olsun insaAllah.
Rabbim hepimize bir yastikta yaslanmaiy nasip etsin insaAllah.
Benim dügünüm hemen hemen bir ay sonra.
Ama 26 gün sonra ailemden ayriliyorum.
Pek iyi degilim son zamanlarda.
Ayrica kaynanasiyla sorun yasayan var mi diye sorulmus.
Direk sorun yasamiyoruz aslinda sükür ki.
Ama sag olsun kayinvalidemle zevklerimiz uyusmadigi icin dolayli yollardan carpisiyoruz :)
canım kullanıcı profilinden----sol tarafta seçenekleri düzenle---çeşitli seçeneklerde mesaj editöründeki Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü nü tıkla
ya ben buranın baya bir eski üyesiyim önceden her seyini bilirdim kurdu olmustum ama nişanlımla tanısana kadar brdaydım sonra onun bazı tavırlarından dolayı girmedim sonra evliliğimize son 2 ay bile kalmadı artık stresten kimseyle konusamaz hale geldim buraya girdim burdada evlenecek kızlar oldundan beni anlarlar diye düşündüm
sayende yaptım tatlım sana teşekkür ederim
tam yarama ayak bastın bilimiyomusun evimiz bizim tutuldu esyalarımızı begendim her seyimiz tam takır az tek tük şeyler kaldı eve boya badana yapılıcak öle şeyler eve baktık begendik kapıdan cıkarken beu benim evim olucak dedimde içim okadar cız ettiki şimdi odamdayım söle bi etrafa baktımda ben burayı ailemi bırakıp gidicem diyorum içim cız ediyor anneme sarılamıyorum aglıyorum dayanamıyorum üzülmesin diye gıkımı cıkaramıyorum ben bide tek cocugum babam dik durmaya calısıyo ama biliyrum oda cok üzülüyo nişanlım benim için taaa ankaradan bırakıp geldi ben evimi bırakamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?