- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #22.861
dün alışveriş yaptımmmseramik tencere, bulaşık sepeti, salonum için süs eşyalarını ve çelik tepsi aldım....
Eki Görüntüle 429173 Eki Görüntüle 429174
Eki Görüntüle 429179
dün alışveriş yaptımmmseramik tencere, bulaşık sepeti, salonum için süs eşyalarını ve çelik tepsi aldım....
Eki Görüntüle 429173 Eki Görüntüle 429174
Eki Görüntüle 429179
Kızlar valla çok hızlısınız takip edemiyorum geçmişi okumaktan yazamadım bir kaç gündür
Mutlu güzel bir gün diliyorum hepinize
güle güle ağız tadıyla kullan canım, çok güzeller hepsi seramik tencere setini ne marka aldın?
bu arada albüm ekledim, hemen bak
cem aldım tatlım...baya bir batım...karaca vardı ama 2 katıydı fiyatı...kıyamadım parama
olsun cem'de iyidir. aman zaten bir kaç sene sonra bıkacaz onlardan, biz bayanlar hemen sıkılıveriyoruz çoğu zaman kullanmıyoruz çoğunlukla
en iyisini yapmışsın boşver
olsun cem'de iyidir. aman zaten bir kaç sene sonra bıkacaz onlardan, biz bayanlar hemen sıkılıveriyoruz çoğu zaman kullanmıyoruz çoğunlukla
en iyisini yapmışsın boşver
sözlüm ev sahibiyle görüşmeye gidicek bugün dua edin kızlar alalım şu evibu hafta kesinleşecek ev işi allahım görmediğim ev bizim olsun ne olurrr sözlümün zevkine güveniyorum...
bayanlar ya şu ev eşyalarında vitrin almasamda sadece konsol alsam olurmu çok eşya sevmiyorum evde ben zaten şu yemek masalarıda bir dünya yer kaplıyor
tatlım baktım ve yorumlarımı ekledim hemen
kızlar hoşçakalın
canım dualarımız seninle kafana göre bir ev olur inşallah
bende vitrin almıcam çok gereksiz yaaa, dediğin gibi çok yer kaplıyor
gördüm ve hemen yorum yaptım
bundan sonra böyle yapalım bence. albüm ekleyip silelim
canım teşekkür ederim duaların için inşallah tatlım başka bişey istemiyorum ev olunca herşey kolaylaşıyor eşya desen zamanla alınır ama ev herşeyden önemli rabbim herkese nasip etsin...bu arada şimdiki ev eşyalarıda kocaman ya bir koltuk yapıyorlar dünya kadar yer kaplıo 2 li yada 3 lü koltuklar...vitrin evet çok gereksiz ben sevemedim vitrini sadece allah izin verirse ev olursa niş yaptıracağım orayada dekor amaçlı süsler koyucam inşallah...
niş bu şekilde oluyor bayanlar bilmeyenlere göstermek amaçlı resim ekledim...
http://www.gunlukreklam.com/resimler/280120121217073986kam6.jpg
canım ev olunca herşey hallour inşallah
aaa bak bu niş olayı süperçok değişik bir hava veriyor eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?