- 21 Nisan 2012
- 6.349
- 1.666
- 198
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #22.841
tam yarama ayak bastın bilimiyomusun evimiz bizim tutuldu esyalarımızı begendim her seyimiz tam takır az tek tük şeyler kaldı eve boya badana yapılıcak öle şeyler eve baktık begendik kapıdan cıkarken beu benim evim olucak dedimde içim okadar cız ettiki şimdi odamdayım söle bi etrafa baktımda ben burayı ailemi bırakıp gidicem diyorum içim cız ediyor anneme sarılamıyorum aglıyorum dayanamıyorum üzülmesin diye gıkımı cıkaramıyorum ben bide tek cocugum babam dik durmaya calısıyo ama biliyrum oda cok üzülüyo nişanlım benim için taaa ankaradan bırakıp geldi ben evimi bırakamıyorum
canım hoşgeldin aramızaçok az kalmış seninde, Allahım mutlu bir yuva kurmayı nasip etsin hazırlıklar ne alemde, heyecan durumun nasıl
güzelmiş canım modeli fiyatıda baya iyimiş valla
tabiki canım yanındayız
ama yanlış eklemişsin çizelgeyi canım geri doğru sayması lazım
canım bende senin gibiyim bende istanbuldan kopup adanaya gelin gideceğimm odamın kokusunu içime çekiyorum annem,babam,kardeşim,anneannem,dedem hep duygusala bağladılar hoş daha nişanlanacağıö haziranda allahın izniyle eylül veya ekim geliniyim bende canım hakkımızda hepimizin hayırlısı olur inşallah...
Allah yardimcimiz olsun. Bende evin en kücügüyüm ve yurt disindan türkiyeye gelicem. Annemlere evimiz tutuldu dedigim gece hic birimizin gözüne uyku grimedi gece 3e kadar agladim inanirmisin. Yanlarinda aglayamiyorum onlari daha fazla üzmek istemiyorum cünkü bu benim kararimdi. Ama fazlasiyla zor olacka benim. Ben nisanlimi buraya getirmeyi istemedim oda bunu istemedi cünkü o buraya gelmis olsaydi hersey cok daha zor olacakti onun icin. Din dil kültür hersey cok farkli. Ama aileden ayrilik cok zor...
C
tünaydın cnm hoşbuldumtünaydın güzel gelinlerrrrr...
yaşasın beautiful gelmiş hoşgeldin canım sefalar getirdin...
aramıza yeni gelenler sizde hoşgeldiniz,hayırlı olsun düğün tarihleriniz inşallah
oleyyyy oleyyyyysaol kuzummmmm
tam yarama ayak bastın bilimiyomusun evimiz bizim tutuldu esyalarımızı begendim her seyimiz tam takır az tek tük şeyler kaldı eve boya badana yapılıcak öle şeyler eve baktık begendik kapıdan cıkarken beu benim evim olucak dedimde içim okadar cız ettiki şimdi odamdayım söle bi etrafa baktımda ben burayı ailemi bırakıp gidicem diyorum içim cız ediyor anneme sarılamıyorum aglıyorum dayanamıyorum üzülmesin diye gıkımı cıkaramıyorum ben bide tek cocugum babam dik durmaya calısıyo ama biliyrum oda cok üzülüyo nişanlım benim için taaa ankaradan bırakıp geldi ben evimi bırakamıyorum
ben izmirde oturuyorum ankaraya gitmicem ama umut benim için ankadaran izmire geldi işini kurdu falan ama ne bilim ya ha istersen evlen annenin dibinde dur hiç bişey eskisi gibi olmu nişanlanınca bie bunu hissedebiliyosan evlenince ne olucak Allah bilir sabır ne diyim
zor işler canım şanslısın eş adayın yanına gelmiş benim sözlümün kendi işi olduğu için dolayısı ile müvekilleri hep adanada olduğu için istanbula gelmesi çok zorama bunada şükür artık ben ailemi ağırlayacağım evimde inşallah...dünyanın düzenii ne diyelim allah sağlık versin yeterki...
offf yaa nişanşım bugün çalışcakmış...zaten 1 haftadır göremiyorum..acil iş varmış...çok sinir oldum....şimdi kavga çıkarırım bu sinirle ben...sakin ol sakin oll
Cok tesekkür ederim hosbuldum :) Evet benim az bir zamanim kaldi hayirlisiyla. Amin insaAllah cümlemiz cok mutlu oluruz. Aslinda herseyimiz tamam bi evimiz yerlesecek tek eksigimiz o suan. Gelinligini begendim ben provaya gideceksin sanirim sen daha degil mi? :)
ev yerleşecek kadar zamanın var bitirirsin canım
ben daha gelinlik bakma aşamasındayım beğendiğim bir model var resmini koyduğum onu diktirmek istiyorum ama fiyat alıyorum şimdilik. çok beğendiğim bir gelinlik çıkmadı , bakacağım daha
dün konuşmuştuk tatlım...yeni bir kullanıcı açıcaktı ama ne zaman açar bilmyorum...şimdi nişanlısı yanındadır diye aramıyorum...yarın sabah arıcam tekrarisyanım
forever nasıl , gelecek mi aramıza tekrar? gelsin yaaaa:26::26::26:
ev yerleşecek kadar zamanın var bitirirsin canım
ben daha gelinlik bakma aşamasındayım beğendiğim bir model var resmini koyduğum onu diktirmek istiyorum ama fiyat alıyorum şimdilik. çok beğendiğim bir gelinlik çıkmadı , bakacağım daha
albüm eklemeni sabırsızlıkla bekliyorum tatlım...ben forumdayken ekle ama tamam
InsaAllah tesekkür ederim :)
Kolay gelsin o zaman sana. Hayalinde ki gelinligi bulursun umarim :)
dün konuşmuştuk tatlım...yeni bir kullanıcı açıcaktı ama ne zaman açar bilmyorum...şimdi nişanlısı yanındadır diye aramıyorum...yarın sabah arıcam tekrar
InsaAllah tesekkür ederim :)
Kolay gelsin o zaman sana. Hayalinde ki gelinligi bulursun umarim :)
seninle dügün tariklerimiz aynı sanırım
tamam canım,gelsin onuda özlemle bekliyorum, bana iletişim bilgilerini vermişti özelden ama ben kaydedemeden üyelik iptal oldu
sağol canım dua et bizlere de , inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?