- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #23.541
Günaydın Fıstıklarrr,
üzülme tatlım yaa anlattıgına bakılırsa sen alıştırmıssın o aramasa da enın arayacagını cok ıyı bılıyo ondan boyle yapıyo,sana tavsiyem kaçan kovalanır hesabı ustune düşme,benimki de bi ara babasını kaybettıgı zaman boyle olmustu sankı hersey bıtmıs gıbı davranıyordu,düğün tarihini bile ertelesem kabul edecekti o kadar sinir oluyodum tavırlarına,ama baktım olacak gibi değil ne mesaj yazdım(biz en az 100 mesaj yazarız hergun)ne aradım ne de aradıgında actım ısım var,müsait değilim felan diye kısa kestim ya da,baktı ki merak etmıyorum artık hemen cekıduzen verdı kendıne,sen de bu dediğimi simdi yap ki evlenince evden sana haber vermeden bı yere gıderse sinir krizleri gecirme kocanı merak edıp,biraz sık dişini eminim sende de etkili olur bu yöntem...
ayy maaşallah diyeyim yaa,ne güzel bende böyle sevebilmek isterdim kayınvalidemi,bende çok iyi gelinim diyebilmek isterdim ama Allah biliyo yaa kadını öperken bile zorlanıyorum,inşallah evlilikte bi keramet vardır gercekten ve ben de sevebılırım.Geçmiş olsun tekrar canım
aynen kuzum ben annemi düşününce "Annem" demek bile kendı anneme bı haksızlık gibi geliyo su an,ismini kullanmadan direk anne diyemiyorum bile,Allah kalbimize sevgi versin ne diyeyim...
geçmiş olsun kuzmm,dikkat et kendine,bizim evde bi tarftan esyalar geliyo bi taraftan pislik banyo tadilatta perdelerimi keske getirtmeseymişim yaa kullanmadan kirlenecek,sende ustaları tembıhle,benim babam kac gun badan ayaptı hıc pıslık yok,eve koltukla kose tk.geldi bıde ustunu acmıslar kagıtlar kartonlar hep yerlerde dün annem bu ne pıslık yaa yenı esyalrın ıcınde boyle olurmu deyınce topladılar sonunda ev bildiğin kartonlarla dolmmustu,
Camlari sizin kapamanz gerekiyor kuzucum yoksa sicrar
islak su sungerin sari yeriyle cikarcaniz
camlar yenimi
bende merak ediyorumm
bizde ins ev buluruz o evden sonra bida sifir daire ilani veril:18:medi :$
masatakvimi;
yok canım nişanlım merak etmiş acmıs koöe takımını ıdareten ustunu orttuk artık tozlanmaz ınsallah...
Düğüne ne kaldı tozlanmaz
Evini paylamayacakmısın bizimle
Özelden albüm yapcam ben en son halini
ahh ahha evim tutulsun yerleşsin hemen bende bire albüm yapıştırcam
Goog heart gecmis olsun canim
Allah acil sifalar versin insallah
Senin dünkü gönderdiğin oğluşunun fotolarına baktım şimdi tekrardan msjları siliyordum bunun yanaklarını yemek istiyorummmmmm
Dun gelinlikcim giydirirken belimdeki yirttiktan kilo alipmi derdib dedi yok dedim dogumdan sok oldu kadin birazda kotu oldu cunku esiyle bebegini kazafa kaybetmis bir daha hic evlenmemis
sen hicmerak etme ben semi cok guzel yapcam dedi
o resimleri onada gosterdim inanilmaz benziyormus bana » simdi ozledim bende yahuu
Kızlar ya bizim taşınacağımız evdeki oturan kiracılar 11 haziranda taşınıyorlarmış(
1 ayda yetişirmi temizlik ev düzenleme vs..
Birde ben dua okutmak istiyodum hangi ara okutucam
Kızlar ya bizim taşınacağımız evdeki oturan kiracılar 11 haziranda taşınıyorlarmış(
1 ayda yetişirmi temizlik ev düzenleme vs..
Birde ben dua okutmak istiyodum hangi ara okutucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?