- 24 Ekim 2011
- 1.013
- 1.315
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.881
benimde düğünümde olcak..ikisinde de yapmim dedim.. slaytları kendim hazırlıcam.. fotolarla uğraşmaya bayılıyorum zaten..kayınvalideler de böyle bişiler yapınca iyi oluo hep kızdırma olmaz yaa. ...kınada değişik şeyler düşünüyorum tam kafamda oturtamasamda... ben halkoyuncuyum oyüzden düğünümde damatcımla bişeyler yapmak istiyorum değişik güzel olur ama bi beyfendiyi ikna edebilsem.. ahhh ahhh öle güzel şeyler varki.. ne güzel şeyler bunlar....
Güzel olmazmı canım ya..Rabbim gönlümüme göre versin herşeyi. Umarım multu oluruz hepimiz :)
çok güzel olur cnm bnm nışanlımda pek sevmiyo oynamayı bnde aksine çok seviyorum bide doğuluyum halay çekmeyi çok seviyorum yaa bide bn kandıra bilsem öğretmek istiyorum ama o öğrenmek istemiyo
çok güzel olur cnm bnm nışanlımda pek sevmiyo oynamayı bnde aksine çok seviyorum bide doğuluyum halay çekmeyi çok seviyorum yaa bide bn kandıra bilsem öğretmek istiyorum ama o öğrenmek istemiyo
kızlar benm çelik tencere setim var.ama A.101 de bu perşembe 3 lü tencere seti 30 tl.çok tatlılar.küçük küçük.alsam mı.çelik tencere setinin boy boy büyüklükleri.küçük çok yok.hani bunlar sürekli kullanılır diye düşündüm 2 kişiyiz ne de olsa.ne düşünüyosunuz A 101 - Hoşgeldiniz
canımmmmmmm halay biizm kanımızda var.. cennet mahallesi gibiyim..2sokak öteden davul zurna duyimm aman tutmayın beniii
ben duramam oynamadan valla.. nişanımda bi oynadım bi oynadım halay başı bırakmadım.. biraz dedikodu yapanlar olmuştu aman napim.. valla düğünümde de coşucam.. teyy teeeey
canımmmmmmm halay biizm kanımızda var.. cennet mahallesi gibiyim..2sokak öteden davul zurna duyimm aman tutmayın beniii
ben duramam oynamadan valla.. nişanımda bi oynadım bi oynadım halay başı bırakmadım.. biraz dedikodu yapanlar olmuştu aman napim.. valla düğünümde de coşucam.. teyy teeeey
kızlar benm çelik tencere setim var.ama A.101 de bu perşembe 3 lü tencere seti 30 tl.çok tatlılar.küçük küçük.alsam mı.çelik tencere setinin boy boy büyüklükleri.küçük çok yok.hani bunlar sürekli kullanılır diye düşündüm 2 kişiyiz ne de olsa.ne düşünüyosunuz A 101 - Hoşgeldiniz
:) evet onlarda madem oynamıyolar alkış tutsunlar cnm bu arada memleket nere?
aynen ya bnde geçen nışanlıma dedim tmm sen oynama ama banada karışma bn hiç oturmicam hep oynicam dedim oynicamda kimseyi dinlemicem istediklerini desinler bn oynamayı seviyorum kendi düğünümdede oynamıcam kimin düğününde oynicam dimi yani :)
canım erzincanlıyım ben.... sen?
bende erzurum :)
eeee kan çekiyoooo
adaşım oluosun bide galiba... deidm bu kıza kanım ısındı zaten
Ayyy ne kadar güzel böyle evlenecek kişilerle sohbet etmek. bilgiler paylaşmak :)
Benim mobilyalar ve beyaz eşyalardan buzdolabı hariç tamam bakalım :)
Canımfiyatı uygun ihtiyacın varsa alabilirsin..
Ama çelik tencerem var diyorsun onların içinde bu küçüklerden yok mu?=
ay teşekkür ederim aynen ya insanın geçekten kanı çekiyo dünde aynı muhabbet oldu işyerimde bnm isim elif tatlım :)
canım var tabi küçük.ama böle minik minik midir hiç bilmiyorum yaaaa.üşenmesemde açsam ama koca kolinin içinde her tencere tek tek kolili.zor olur dur eklim setimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?