2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Güzel olmazmı canım ya..Rabbim gönlümüme göre versin herşeyi. Umarım multu oluruz hepimiz :)[/QUOTE]

amiiiiiiiiiin.. dualar şükürler hiç ağzımdan düşmüyo.. allahım yardım eder bizlere...

neler yaşadık buralara gelene kadar..şimdi bunlarda hediyeleri bize yaşadıklarımızın.. bide ayrıntılara takık biriyim ben.. amaaan düşünde düşün

bu aralar tek derdim iş.. bi de onu halledebilsem.. her şeyimi yapıcam inşallaah.. bu günleri güzel yaşayalım kii sevdiğimizle güzel başlangıçlar yapalım

Güzel olmazmı canım ya..Rabbim gönlümüme göre versin herşeyi. Umarım multu oluruz hepimiz :)

çok güzel olur cnm bnm nışanlımda pek sevmiyo oynamayı bnde aksine çok seviyorum bide doğuluyum halay çekmeyi çok seviyorum yaa bide bn kandıra bilsem öğretmek istiyorum ama o öğrenmek istemiyo [/QUOTE]

canımmmmmmm halay biizm kanımızda var.. cennet mahallesi gibiyim..2sokak öteden davul zurna duyimm aman tutmayın beniii

ben duramam oynamadan valla.. nişanımda bi oynadım bi oynadım halay başı bırakmadım.. biraz dedikodu yapanlar olmuştu aman napim.. valla düğünümde de coşucam.. teyy teeeey

kızlar benm çelik tencere setim var.ama A.101 de bu perşembe 3 lü tencere seti 30 tl.çok tatlılar.küçük küçük.alsam mı.çelik tencere setinin boy boy büyüklükleri.küçük çok yok.hani bunlar sürekli kullanılır diye düşündüm 2 kişiyiz ne de olsa.ne düşünüyosunuz A 101 - Hoşgeldiniz

çok güzel olur cnm bnm nışanlımda pek sevmiyo oynamayı bnde aksine çok seviyorum bide doğuluyum halay çekmeyi çok seviyorum yaa bide bn kandıra bilsem öğretmek istiyorum ama o öğrenmek istemiyo

canımmmmmmm halay biizm kanımızda var.. cennet mahallesi gibiyim..2sokak öteden davul zurna duyimm aman tutmayın beniii

ben duramam oynamadan valla.. nişanımda bi oynadım bi oynadım halay başı bırakmadım.. biraz dedikodu yapanlar olmuştu aman napim.. valla düğünümde de coşucam.. teyy teeeey
[/QUOTE]

aynen ya bnde geçen nışanlıma dedim tmm sen oynama ama banada karışma bn hiç oturmicam hep oynicam dedim oynicamda kimseyi dinlemicem istediklerini desinler bn oynamayı seviyorum kendi düğünümdede oynamıcam kimin düğününde oynicam dimi yani :)

çok güzel olur cnm bnm nışanlımda pek sevmiyo oynamayı bnde aksine çok seviyorum bide doğuluyum halay çekmeyi çok seviyorum yaa bide bn kandıra bilsem öğretmek istiyorum ama o öğrenmek istemiyo

[/QUOTE]

Bende aynen öleyim oynamayı çok seviyorum kınamdada düğünümdede döktürcem kim ne dersin desin tın yaniii :)
Benim nişanlımda oynamaktan nefret ediyor napayım alkış tutsun o da o zaman :)

bncede al dediğin gibi 2 kişisiniz koca tencereleri kullanma misafirin gelince onları kullanırsın al sen küçükler daha iyi oluyo bnde aldım küçük 3 lü takım

Bende aynen öleyim oynamayı çok seviyorum kınamdada düğünümdede döktürcem kim ne dersin desin tın yaniii :)
Benim nişanlımda oynamaktan nefret ediyor napayım alkış tutsun o da o zaman :)[/QUOTE]

:) evet onlarda madem oynamıyolar alkış tutsunlar cnm bu arada memleket nere?

aynen ya bnde geçen nışanlıma dedim tmm sen oynama ama banada karışma bn hiç oturmicam hep oynicam dedim oynicamda kimseyi dinlemicem istediklerini desinler bn oynamayı seviyorum kendi düğünümdede oynamıcam kimin düğününde oynicam dimi yani :)[/QUOTE]

ayneeeeen yaaaa kendi düğünümüzde döktürcez tabikii. hem ağlarım hem oynarım hem giderim

Benim nişanlımda oynamaktan nefret ediyor napayım alkış tutsun o da o zaman :)[/QUOTE]

evet ya onlarda karşıdan alkış tutsun yada kalkıp eşlik etsinler..beyler kendileri bilir.. bize mani olamıcakları kesin de

canım baktım da şimdi başka şeylerde var bu perşembe bi ziyaret edelim... tencerelerde evet alabilrsin..bize ilk zamnlar hep küçük takımlar lazım olcak

ayneeeeen yaaaa kendi düğünümüzde döktürcez tabikii. hem ağlarım hem oynarım hem giderim

evet ya onlarda karşıdan alkış tutsun yada kalkıp eşlik etsinler..beyler kendileri bilir.. bize mani olamıcakları kesin de

canım baktım da şimdi başka şeylerde var bu perşembe bi ziyaret edelim... tencerelerde evet alabilrsin..bize ilk zamnlar hep küçük takımlar lazım olcak[/QUOTE]

esmer cnm ya senin memleket neresiydi?

Canımfiyatı uygun ihtiyacın varsa alabilirsin..
Ama çelik tencerem var diyorsun onların içinde bu küçüklerden yok mu?=

Kızlarrr snaırım en az benim ben nişanlımla tanışalı 1 yıl oldu daha öncesinde 3 ay bi arkadaşlık dönemi yaşadık
3 ay sevili kaldık
4.ayıma girdiğimde nişanlandık
Ve şuan 6 aylık nişanlıyım

Ayyy ne kadar güzel böyle evlenecek kişilerle sohbet etmek. bilgiler paylaşmak :)
Benim mobilyalar ve beyaz eşyalardan buzdolabı hariç tamam bakalım :)

ewt cnm ya başka biri derdinden anlamıyor çünkü bizde beyaz eşyalrımızı aldık bosch aldık uuzn süre araştırmadan sonra ben oynamayı sevmyorum ama nişanlımın süllesi acyip oynuyolar ankaralı oldukları için nişanda bir döktürdüler ben de grip olduk ne kadar felaketti ayakta zor durmuştum ya düğünde yine döktürecekler malesef herşye borç harç olckya off sıkılıyorum ya ikimizde çalışıyoruz bakalım sizlere çok konusacakalrımız var ütü bornoz robotum filan aldım bende çeyizler işte ıvır zıvır sürekli alıyos bakalımmm

Canımfiyatı uygun ihtiyacın varsa alabilirsin..
Ama çelik tencerem var diyorsun onların içinde bu küçüklerden yok mu?=

canım var tabi küçük.ama böle minik minik midir hiç bilmiyorum yaaaa.üşenmesemde açsam ama koca kolinin içinde her tencere tek tek kolili.zor olur dur eklim setimi

Eklentiler

• $window_ceyiz_siyah.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 31
  • $KARACA-PORSELEN-84-PARCA-YEMEK-TAKIMI-1687__39955551_0.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 25
  • $slim_imaj.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…