- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.901
adaşım benim iki ismim var biri elif
ben senin çeyizcikleirni görmüşütm zaten canım
Al yaa dursun kenarda 30 Tl zaten durumun müsaitse alınabilir
ay alcam valla.biz ende kullanıyoruz böle 3lü mini set.mesela annemle oturuyoruz canımın sıkılıyo buzluktan sarma ıkarıyo yarısını en minik tencereye koyuyo 2-3 kişiye yetiyo.hemde taze olmuş oluyo.en sık o tencereleri kullanıyoruz evde 3 kişiyiz mesela.bende çok kullanırım kesin almam lazım
aaaaa ne güzel adaşmışız hemde hemşeri sayılırız nese canım bnm karnım zil çalıyo yemeğe gidiyorum gelince görüşürüz herkese afiyet olsun :)
ay alcam valla.biz ende kullanıyoruz böle 3lü mini set.mesela annemle oturuyoruz canımın sıkılıyo buzluktan sarma ıkarıyo yarısını en minik tencereye koyuyo 2-3 kişiye yetiyo.hemde taze olmuş oluyo.en sık o tencereleri kullanıyoruz evde 3 kişiyiz mesela.bende çok kullanırım kesin almam lazım
aaaaa ne güzel adaşmışız hemde hemşeri sayılırız nese canım bnm karnım zil çalıyo yemeğe gidiyorum gelince görüşürüz herkese afiyet olsun :)
Evet bizdede var çok kullanıyoruz bizde..
Sende kardeş yok mu??
Evin tek kzıımısın sen
afiyet olsun kuzummm... bende birazdan yerimm.. herkese afiyet olsunnnnn
canım kardeşim var ama ünv okuyo orduda o :)
bende acıktım ya evlenince yemek sorununu nasıl halledeceksiniz akşamdanmı yoksa işe gitmedenmi yapacaksınız akşam 7,30 8,00 geliyorum napcm bilmyorum
bende acıktım ya evlenince yemek sorununu nasıl halledeceksiniz akşamdanmı yoksa işe gitmedenmi yapacaksınız akşam 7,30 8,00 geliyorum napcm bilmyorum
ben bi süre çalışmicam ama çalışmaya baslayınca artık yemekleri 2 günlük falan yaparım.arada kahvaltılık da yapılır alan 2 kişi her türlü doyar sıkıntıya gerek yok
ayyy ailen için çok zor olcak
aynen kahvaltı yapılır Allah ne verdiyse artık...Eşlerimizde yardımcı olsun canım aaa
evet cidden çok zor olucako da orduda bende oraya gidicem yalnız kalcaklar ama kardeşim benm yanımda kalcak tek tesellileri bu olur rahat olurlar en azından.
Senin içinde iyi olur kardeşinin yanında olması motive olursun..
Ben bazen babmdan ayrılcağımı düşününce evlenmekten vazgeçecek duruma geliyorum
Babam eve gelmeden uyumayan biriyim onsuz nasıl yaşayacağım bilmiyorum
ben babam deilde annemsiz nası nefes alcam bilmiyorummmm offfff
Bizde bir yuva kurucaz..Bazen ben bile kendime diyorum ne çabuk büyüdün diye???
Ailelerimizin düşünmesi ne kadar normal
Artık sabahları babam kaldırmayacak beni uyan kızım diye
Akşam annemin yemeklerinden kokmayacak ev
Kardeşime şu badim sende mi diyemeyeceğim
Bazen geceleri düşünüp gizli gizli ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?