2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Ay içim bi tuhaf oldu konusyu kapatalım evlendiğiniz gün evinizdemi yoksa balayına gitcekmisiniz ben eviimde geçircemmm
ben evimde ilk gecemi ve ikinci gecemi geçircem.sonrasında 2 günlüğüne uzungöle gitmek istiyoruz.ama ailem düğünden sonra 3-4 gün kalıp gitcek.onlşarı belki de aylarca göremicem.onlar ordayken ben balayına gidemem artık aradan biraz zaman geçince hemde havalar daha çok ısınır haziran gibi gidebiliriz büyük ihtimalle.
Bende evimdeyim,ertesi gün balayına gidicez
bende öyle düşünüyodum ama işte annemler zaten 3-4 gün kalcak onlar ordayken ben balayına gidememki daha aylarca göremicem zaten
püf bende kaynanamlarda balayıda daha belli değil
sakın kabul etmeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tatlım nişanlına duygu sömürü yap bence :) canım kalamayız bu ilk gecemiz özel olması falan lazım de :) biraz duygusala bağla bence o da anlayacaktır. Kayınvalide evinde olmazki canım ya

bencede

Oyyy kuzum benimmm üzülmeyelim artık anımızın tadını çıkaralım..
Anneler gittikten sonra gidersin kuzum
Hem daha rahat balayı yaparsın

annemler gittikten sonra kocişimin iş bası yapması gerekiyo muhtemelen 1 ay sonra gideriz havalarda ısınmış olur hem daha iyi olur.mayısda karadeniz yagmurlu ve serin oluyo

Haklısın..Eskiden ne saçmaymış yaa
Bende klasik Türk flimlerden izlediğim böyle baya kan geliyor sanıyordum
Ama az birşeymiş(bu sene öğrendim) gerçi pek açık konuştuk
Utanmazım ya

zaten ben düğün günümde regl olucam tarihi öne çekmek için ilaçlar varmış ama sonrasında adet düzenliğine neden oluyomuş napsam bilemedim

cnmlarım ya bnde istemiyorum ama bilmiyorum diretiyorum orda olmasın diye ama hayırlısı olsun inş. galiba çarşaf meselesi var ondan orda istiyolar

annemler gittikten sonra kocişimin iş bası yapması gerekiyo muhtemelen 1 ay sonra gideriz havalarda ısınmış olur hem daha iyi olur.mayısda karadeniz yagmurlu ve serin oluyo

Öyle yaparsın canım..Hem maddiyatınız da düzelmiş olur

zaten ben düğün günümde regl olucam tarihi öne çekmek için ilaçlar varmış ama sonrasında adet düzenliğine neden oluyomuş napsam bilemedim
Hmm bilmiyorum o ilaçları kullanana sormak lazım
Biz düğün tarihini ona göre belirledik

Son düzenleme:
cnmlarım ya bnde istemiyorum ama bilmiyorum diretiyorum orda olmasın diye ama hayırlısı olsun inş. galiba çarşaf meselesi var ondan orda istiyolar

Ya illa ilk gece olcak diye bir şey mi var??
Ve sende çarşaf göstemeyi kabullendin mi??
Ben büyük konuşmayımda isterlerse göstermem kocam biliyo zaten ne saçma şey yaa artık bu mantıktan cıkmak gerekiyo
Al marifet yaptım buda kanıtı Cahil bizim toplum yaa

Öyle yaparsın canım..Hem maddiyatınız da düzelmiş olur

Hmm bilmiyorum o ilaçları kullanana sormak lazım
Biz düğün tarihini ona göre belirledik

biz de ona göre belirlicektik ama istediğim mekandaki günler uygun değildi araya ramazanda giriyo ve tee eylüle kalıyodu e bizimde tayin durumu var olamadı yani

yok canım adet düzensizliliği yapmıyo ben daha önce kullandım aynı şekilde devam ediyo
eczaneye sorarım yinede kuzum

çok edepsizce bişey bence, bide avrupalılara ahlaksız deriz, bu ne peki?
ben yatak odamı millete açmak zorundamıyım yaa, bu baskı yüzünden erkeklerde de ereksiyon sorunları oluyo

hayır öle bi konuyu açmadılarda bn nışanlımla konuştum bn halledeirm sen kafanı takma kimse çarşaf falan isteyemez dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…