- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #6.941
ben evimde ilk gecemi ve ikinci gecemi geçircem.sonrasında 2 günlüğüne uzungöle gitmek istiyoruz.ama ailem düğünden sonra 3-4 gün kalıp gitcek.onlşarı belki de aylarca göremicem.onlar ordayken ben balayına gidememAy içim bi tuhaf oldu konusyu kapatalım evlendiğiniz gün evinizdemi yoksa balayına gitcekmisiniz ben eviimde geçircemmm
bende öyle düşünüyodum ama işte annemler zaten 3-4 gün kalcak onlar ordayken ben balayına gidememki daha aylarca göremicem zatenBende evimdeyim,ertesi gün balayına gidicez
sakın kabul etmeeeeeeeeeeeeeeeeeeepüf bende kaynanamlarda balayıda daha belli değil
tatlım nişanlına duygu sömürü yap bence :) canım kalamayız bu ilk gecemiz özel olması falan lazım de :) biraz duygusala bağla bence o da anlayacaktır. Kayınvalide evinde olmazki canım ya
Yok artık yaaa var mı hala öyle şeyler?
ben evimde ilk gecemi ve ikinci gecemi geçircem.sonrasında 2 günlüğüne uzungöle gitmek istiyoruz.ama ailem düğünden sonra 3-4 gün kalıp gitcek.onlşarı belki de aylarca göremicem.onlar ordayken ben balayına gidememartık aradan biraz zaman geçince hemde havalar daha çok ısınır haziran gibi gidebiliriz büyük ihtimalle.
bende öyle düşünüyodum ama işte annemler zaten 3-4 gün kalcak onlar ordayken ben balayına gidememki daha aylarca göremicem zaten
sakın kabul etmeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bencede
olur mu olur bilemedim :26:
Oyyy kuzum benimmm üzülmeyelim artık anımızın tadını çıkaralım..
Anneler gittikten sonra gidersin kuzum
Hem daha rahat balayı yaparsın
Haklısın..Eskiden ne saçmaymış yaa
Bende klasik Türk flimlerden izlediğim böyle baya kan geliyor sanıyordum
Ama az birşeymiş(bu sene öğrendim)gerçi pek açık konuştuk
Utanmazım ya
Oyyy kuzum benimmm üzülmeyelim artık anımızın tadını çıkaralım..
Anneler gittikten sonra gidersin kuzum
Hem daha rahat balayı yaparsın
cnmlarım ya bnde istemiyorum ama bilmiyorum diretiyorum orda olmasın diye ama hayırlısı olsun inş. galiba çarşaf meselesi var ondan orda istiyolar
annemler gittikten sonra kocişimin iş bası yapması gerekiyo muhtemelen 1 ay sonra gideriz havalarda ısınmış olur hem daha iyi olur.mayısda karadeniz yagmurlu ve serin oluyo
Hmm bilmiyorum o ilaçları kullanana sormak lazımzaten ben düğün günümde regl olucam tarihi öne çekmek için ilaçlar varmış ama sonrasında adet düzenliğine neden oluyomuş napsam bilemedim
zaten ben düğün günümde regl olucam tarihi öne çekmek için ilaçlar varmış ama sonrasında adet düzenliğine neden oluyomuş napsam bilemedim
cnmlarım ya bnde istemiyorum ama bilmiyorum diretiyorum orda olmasın diye ama hayırlısı olsun inş. galiba çarşaf meselesi var ondan orda istiyolar
Öyle yaparsın canım..Hem maddiyatınız da düzelmiş olur
Hmm bilmiyorum o ilaçları kullanana sormak lazım
Biz düğün tarihini ona göre belirledik
eczaneye sorarım yinede kuzumyok canım adet düzensizliliği yapmıyo ben daha önce kullandım aynı şekilde devam ediyo
e ya ilk gece olmazsa, korkarsan nolcak bekliyolar ille yapacaz diye seni zorlıcak mı eşin :26:
biz de ona göre belirlicektik ama istediğim mekandaki günler uygun değildi araya ramazanda giriyo ve tee eylüle kalıyodu e bizimde tayin durumu var olamadı yani
eczaneye sorarım yinede kuzum
Ya illa ilk gece olcak diye bir şey mi var??
Ve sende çarşaf göstemeyi kabullendin mi??
Ben büyük konuşmayımda isterlerse göstermem kocam biliyo zaten ne saçma şey yaa artık bu mantıktan cıkmak gerekiyo
Al marifet yaptım buda kanıtıCahil bizim toplum yaa
tmm cnm sen sor yinede aklında şüphe kalmasın
çok edepsizce bişey bence, bide avrupalılara ahlaksız deriz, bu ne peki?
ben yatak odamı millete açmak zorundamıyım yaa, bu baskı yüzünden erkeklerde de ereksiyon sorunları oluyo
Ya illa ilk gece olcak diye bir şey mi var??
Ve sende çarşaf göstemeyi kabullendin mi??
Ben büyük konuşmayımda isterlerse göstermem kocam biliyo zaten ne saçma şey yaa artık bu mantıktan cıkmak gerekiyo
Al marifet yaptım buda kanıtıCahil bizim toplum yaa
hayır öle bi konuyu açmadılarda bn nışanlımla konuştum bn halledeirm sen kafanı takma kimse çarşaf falan isteyemez dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?