2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
nişanlım polis, şarka gidiyoruz biz, zor gelmiyo şimdilik malatya elazığ vs yazdık tercihlere, aileler ankarada, ki bence evliliğimiz oturana kadar uzakta olmak daha iyi

senin değil onun ailesinin olduğu şehre gittiğinde kendini daha yalnız mı hissedersin yada eşit şartlar olsa her iki aileden de uzak daha mı kolay olur acaba

senin değil onun ailesinin olduğu şehre gittiğinde kendini daha yalnız mı hissedersin yada eşit şartlar olsa her iki aileden de uzak daha mı kolay olur acaba

her iki ailedende uzak olunsa harika bi evlilik olur bence.ben ailemde 15-16 saat uzaklıkta olcam 900-1000 km ( ama onun ailesinin üst katı

benm ailemle evlenriimiz allahtan yakın olck çok şükür ya bende çok kötü oluyorum şimdiden ne kdarda olsa evim ayrı olcak

benm ailemle evlenriimiz allahtan yakın olck çok şükür ya bende çok kötü oluyorum şimdiden ne kdarda olsa evim ayrı olcak

zor valla offff düşündükçe ağlayasım geliyo.

neyse kızlar ben çıkıyorum birazdan eve gidicem öğlen için.görüşürüz öğleden sonra.

her iki ailedende uzak olunsa harika bi evlilik olur bence.ben ailemde 15-16 saat uzaklıkta olcam 900-1000 km ( ama onun ailesinin üst katı

Aslında ailelerde evlat koruma iç güdüsü yada çekememezlik,kıskançlık olmasa yakın olmak güzel
Birşey olsa hemen ulaşabilirsiniz
Benim annem babsının vefatına yetişemedi mesela yıllardır dert içine

Ay içim bi tuhaf oldu konusyu kapatalım evlendiğiniz gün evinizdemi yoksa balayına gitcekmisiniz ben eviimde geçircemmm

oooooo herkes bir hal olmuş...şükürki ailemle aynı şehirdeyim. başka şehire gitmek gerçekten zor. biz ilk gece otelde kalıcaz. düğünümüz otelde olcak hediye ettiler :)

sen söle nişanlına yokde kalamam de evimize gidelşimde ya ni ölede olmazkii

Bencede nişanlına söyle bu senin en özel gecen..
Belki ertesi gün uyucan belki gecelikle gezcen ayy ne biliyim
Bu işin banyosu var falan filan
hem rahat rahat gerilmeden yaşa geceni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…