2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
hahahahahaha sana birşey söyliyim mi ben erkeğin kini giymişim L bedenmiş o şimdi gittim baktım benim ki M beden akşam onu denerim hahahaha ay öldüm gülmekten

delü ay güldüm kaçık kıs biz ikimizde ufak tefeğiz herfimde minyum giyiyoy

bnmkini annem çok önce almış özdilekten cnm açtım bi kere bn bunu giymem çok uzun dedim senin gibi annemde güldü bana

Güle güle kullan canım..Model çok şık ama ben siyah beyazı sevmiyorum sanırım yatak odasında..fakat model çok şık kesinlikle.

Çok teşekkür ederim canım
Tercih meselesi
Benim evim komple siyah beyaz canım
Başka renk yok

Canım indirimli fiyatı 2350-2750 arasıydı hatırlayamadım

kızlarrrrrrrrr
söledim mafya suratlıya.iyi şimdi git dedi bende tamam dedim aldım çantamı çıktım evdeyimmmmm netimide yaptım

birazdan yorganlarımı ve bornozumu almaya çıkıcaz annemleeeeee

canım tazminat falan yokmu,bonozunu paylaş bizimlede... bende taçın bu siyah kırmızı bornozuna bayılıyorum, ama daha önce aldığım için alamıcammmdaha önce görseydim kesin alırdım...

aldığım boznoz bu..

Eki Görüntüle 365791

Kızlarrrr merhabalar :) dün düğün mekanı baktık ve kesemize gayet uygun bi yer :) cuma akşamı 3750 dediler :) salonun fotolarını nasl koyabilrim ???
hayrlı olsun canım.konuyu cevaplama alaınına girdiğinde ataş işareti var ona tıkla,önce siteye yükle resimleri , sonra konuna ekle...
ya bnmkide öle çok büyük bedeni bilmiyorum ama

bedenleri genelde Erkek L, Bayan M oluyormuş kızlar. bnmkilerde öyle..

tuğçe güle güle kullan bizde belirledik koyarbilirsem becerirsem resmini

Yaaaa benim bornozum yok dahaaa...bak unutmuşum ben onu...Off bayada varmış parası birde bu çıktı..nese bende alayım inş indirimde falan bulurum. Kırmızı-siyaha bayıldım.

kırmızı siyahları kimse önermiyor arkadaşlar..
yıkama kısmında tüyleri çok dökülüyormş bide en kalitelisinin bile boyası çıkıyormş bilginiz.

alacaklar aldıkları yerlerle bence görüşsün aksi halde bizim gruptan 3*4 kişi iade etmişti.

aaa gerçekten mi... iyiki almamışım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…