- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.861
ay yok ben giymedimde erkeğinden biraz kısa olabiliyomuş m beden aldım
hahahaha iyi demişssin vallaben şu bambulu olanlara taktığım için onlardan istedim aldım bu saatten sonra artık geride veremem gayet uygun sevdimde ama çok büyük kayboldum içinde
ya bnmkide öle çok büyük bedeni bilmiyorum ama
hahahahahaha sana birşey söyliyim mi ben erkeğin kini giymişim L bedenmiş o şimdi gittim baktım benim ki M beden akşam onu denerim hahahaha ay öldüm gülmekten
delü ay güldüm kaçık kısbiz ikimizde ufak tefeğiz herfimde minyum giyiyoy
Canım güle güle kullan çok hoşş
Artık aldık bi kere öylede böylede giyilcek
güle güle kulaln cnm kaça aldınız
elfim gülmekten katıldım size aldığımda adam uyardı nasıl giiyyosunuz ufak tefek gül gül öldü adamuyardı hangi beden diee geri döndüm yanlış oldu die kısa yoldan aldığımda hehee değiştim hemen
Güle güle kullan canım..Model çok şık ama ben siyah beyazı sevmiyorum sanırım yatak odasında..fakat model çok şık kesinlikle.
güle güle kulaln cnm kaça aldınız
elfim gülmekten katıldım size aldığımda adam uyardı nasıl giiyyosunuz ufak tefek gül gül öldü adamuyardı hangi beden diee geri döndüm yanlış oldu die kısa yoldan aldığımda hehee değiştim hemen
kızlarrrrrrrrr
söledim mafya suratlıya.iyi şimdi git dedi bende tamam dedim aldım çantamı çıktımevdeyimmmmm netimide yaptım
birazdan yorganlarımı ve bornozumu almaya çıkıcaz annemleeeeee
hayrlı olsun canım.konuyu cevaplama alaınına girdiğinde ataş işareti var ona tıkla,önce siteye yükle resimleri , sonra konuna ekle...Kızlarrrr merhabalar :) dün düğün mekanı baktık ve kesemize gayet uygun bi yer :) cuma akşamı 3750 dediler :) salonun fotolarını nasl koyabilrim ???
ya bnmkide öle çok büyük bedeni bilmiyorum ama
tuğçe güle güle kullan bizde belirledik koyarbilirsem becerirsemresmini
Yaaaa benim bornozum yok dahaaa...bak unutmuşum ben onu...Off bayada varmış parası birde bu çıktı..nese bende alayım inş indirimde falan bulurum. Kırmızı-siyaha bayıldım.
kırmızı siyahları kimse önermiyor arkadaşlar..
yıkama kısmında tüyleri çok dökülüyormş bide en kalitelisinin bile boyası çıkıyormş bilginiz.
alacaklar aldıkları yerlerle bence görüşsün aksi halde bizim gruptan 3*4 kişi iade etmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?