2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

aldığım yer uzun zamandır çeyiz alışverişi yaptığım bi yer görevlilerlede samimiyim sorun çıkarıcaklarını sanmıyorum ama ben özellikle kırmızı siyah istemiştim moralim bozuldu şimdi yaa

sorun yaşarsan verirsin geri.

bende çok istemiştim ama problem çıkınca almadım

Hadi yaaa offf bende çok beğenmiştim. O zaman bornozda çok renkli bir tercih yapmak doğru değil.

bende bi sorayım bari, şimdi bu durumda illaki beyaz mı alıcaz diğer renklerde de aynı sıkıntı oluyomuymuş

Hadi yaaa offf bende çok beğenmiştim. O zaman bornozda çok renkli bir tercih yapmak doğru değil.

illa beyz almak zorunda değil.
kırmızı ve siyah çok dikkatli renkler azcık soldu mu özelliği gider.
gri-pembe- kahve bunlarda sıkıntı olmuyor.

benimki pembe beyaz ev almadan önce almıştık kırmızı kötü diye sevmeyerek aldım. ama banyoma uydu

kızlar ayakkabı seçimini yaptınız mı gelinlik için...daha gelinlik bakmadım ama
ayakkabım kesin bu olacak
]

Son düzenleme:
evlendikten sonra en zor zamanınız temmuz olacak malum ramazan da anne evinden herkes alışıktır keyfe göre kalkmaya hatta bide yiyyp hemen yatmaya

kızlar ayakkabı seçimini yaptınız mı gelinlik için...daha gelinlik bakmadım ama
ayakkabım kesin bu olacak
Eki Görüntüle 365855 ]

bende tam ayakkabı sorcaktım
ben ne istediğime karar veremedim ama ne istemediğimi biliyorum, bi kere düğün günü topuklar çimlere girsin istemiyorum, ama doldu topuk falanda istemiyorum, ince ve uzun topuklu olmıcak ama mantar topuk falanda olmıcak

Ben babet giycem. Boyum uzun zaten. nişanlımlada nerdeyse aynıyız. saç, taç falan derken daha uzun gözükcem. O yüzden cici bir babet alıcam

Ayakkabi konusu en zevklisi bence, tabi istedigini bulabilirsen :) ben bi ayakkabi asigi olarak, ayakkabi alisverisinin her turlusunden keyif aliyorum :)

Benim gelinligimin pembe fiyonku ve pudra rengi dantel kuyrugu olacagi icin, ayakkabimi da pudra rengi ve fiyonk gibi bi aksesuara sahip olacak sekilde istiyorum.

Bi de beyaz dantel babetler aldim, onlara pudra renkli susler dikicem, ayaklarim yorulursa hoop babete gecerim :) zaten ayakkabimi da 6 cm topuklu istiyorum, hic yoramam kendimi.

seninde hazırlıkların ramazana gelecek o da ayrı zor , yani oruçlu şekilde koşturmuş olacaksın

Ben çalışıyorum deyip anneme halama yıkıcam herşeyi canım. Bizde akşamları yapıcaz artık yada napalım. Zaten evide ramazan öncesi tutmayı ve eşyaları yerleştirmeyi düşünüyoruz ramazanda zor olur diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…