- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #8.881
aaa gerçekten mi... iyiki almamışım o zaman
evet canım..
en iyisi bile olsa canım renk veriyormuş hepsi tek tek değiştirdi. bazılarında satan kişi sorun çıkarttı.
fab. falan yolladılar araştırmak için ellerinde kaldı inşallah seninkine bişey olmaz
aldığım yer uzun zamandır çeyiz alışverişi yaptığım bi yer görevlilerlede samimiyim sorun çıkarıcaklarını sanmıyorum ama ben özellikle kırmızı siyah istemiştim moralim bozuldu şimdi yaa
sorun yaşarsan verirsin geri.
bende çok istemiştim ama problem çıkınca almadım
evet canım..
en iyisi bile olsa canım renk veriyormuş hepsi tek tek değiştirdi. bazılarında satan kişi sorun çıkarttı.
fab. falan yolladılar araştırmak için ellerinde kaldı inşallah seninkine bişey olmaz
bende bi sorayım bari, şimdi bu durumda illaki beyaz mı alıcaz diğer renklerde de aynı sıkıntı oluyomuymuş
Hadi yaaa offf bende çok beğenmiştim. O zaman bornozda çok renkli bir tercih yapmak doğru değil.
ütü masası ve çamaşır askılığı olmayanlar
A101den bakın bence gayet güzel
aaa bu haftamı geliyormuş, hemen bakmalıyım benimde çamaşır askılığım ve ütü masam yokkk
kızlar ayakkabı seçimini yaptınız mı gelinlik için...daha gelinlik bakmadımama
ayakkabım kesin bu olacak
Eki Görüntüle 365855 ]
evlendikten sonra en zor zamanınız temmuz olacak malum ramazan da anne evinden herkes alışıktırkeyfe göre kalkmaya hatta bide yiyyp hemen yatmaya
bende tam ayakkabı sorcaktım
ben ne istediğime karar veremedim ama ne istemediğimi biliyorum, bi kere düğün günü topuklar çimlere girsin istemiyorum, ama doldu topuk falanda istemiyorum, ince ve uzun topuklu olmıcak ama mantar topuk falanda olmıcak
Hahahha ben sırf bunu düşünerek ramazandan hemen sonra istedim düğünü canım. Evlenir evlenmez ramazan ayı çok zor geçerd çünkü
seninde hazırlıkların ramazana gelecek o da ayrı zor , yani oruçlu şekilde koşturmuş olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?