- 19 Aralık 2009
- 736
- 0
- 316
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #9.701
Günaydın kızlarr günaydın günaydın günaayydııınnnn...
Günaydın tatlım gayet iyiyim şükür sen nasılsın? Nişanlımda gayet iyi canım şükürki hiçbirşeyi yok. Nikah işlemleriniz bitti değilmi canım tam olarak.
İyiyim tatlım seni sormalı?
günaydıb kıslar off sürekli bişiler çıkıyo nisan mayısta bi çok şeyi halletmem lazım benmmmgelinlik kuaför fotograf ya bide şeyi sorcm size şu 9 parça gecelikleri aldınızmı almayı düşünyomusunuz benmki alalım diyoda
Nasılsın tatlım :) şafak kaç hazırlıklar nasıl gidiyor ???
Dişini fırçala tatlım Diş macunu insanı tok tutuyormuş. Bir dene. benim arkadaşım hep öyle yapıyordu
günaydıb kıslar off sürekli bişiler çıkıyo nisan mayısta bi çok şeyi halletmem lazım benmmmgelinlik kuaför fotograf ya bide şeyi sorcm size şu 9 parça gecelikleri aldınızmı almayı düşünyomusunuz benmki alalım diyoda
Günaydın canimmmm :)))
allaha şükür bende iyim
Halettik canım
Hayırlısıyla 21 Ağustos 2012 Saat 21:00 da nikah
ama hala soyadımı kullansam mı diye düşünüyorum
İstiyorum ama sorun yaratır mı ki?
Ben daha almadım ama alcaz canım
Ben aldım Canim sende al bence...
hayırlı olsun nikah gününü almışsın, çok heycanlı olcak yaa düşünmesi bile içini hoplatıyo insanın valla
biz nikah günümü almaya gittiğimizde bi çiift vardı kız kendi soyadını kullanmak için dilekçe yazıyodu, nişanlısıyla daha önce konuşmamış heralde çok bozulmuştutartışcaklardı ordaki memur dışarda bi konuşun isterseniz demişti
bende nişanlıma dedim bi dilekçede benmi yazsam ne, o da diyoki gel bi dışarı çıkalım istersen
kendi soyadın ikinci ismin gibi oluyormuş, soyadın yine onun soyadı geçiyor, güzel duruyosa kullanılabilir.. :44:
Amin canım saol
Ya ben dilekçe filan yazmadım
Nufus dairesi ile hallederler diye düşünmüştüm
Soyadımdan vazgeçmek istemiyorum ya
sağol canım iyiyim çok şükür. sen nasılsın?
şafak veriyorum 172 days & 12 hours & 53 minutes
ay ilk defa duydum
allaha şükür bende iyim
Halettik canım
Hayırlısıyla 21 Ağustos 2012 Saat 21:00 da nikah
ama hala soyadımı kullansam mı diye düşünüyorum
İstiyorum ama sorun yaratır mı ki?
Ben daha almadım ama alcaz canım
kızlar bu arada sakın diş macunu falan yemeyin midenizi delersiniz valla
Tatlım fırçala sadece. Aman sakın yemeyin yani yanlış anlaşılmasın
Tatlım fırçala sadece. Aman sakın yemeyin yani yanlış anlaşılmasın
Hayırlı olsun tatlım. Nişanlın ne diyor soyismi konusunda onunda fikrini al bence. Karşı çıkmıyorsa kullan. Karşı çıkarsada eğerki sen çok istiyorsan yine kullan derim. Sonuçta senin kararın tatlım
kendi soyadın isim olamıcak bişeyse çift kullan mesela ayşe şahin arslan olsan kimse şahini 2.isim sanmaz heralde
kızlar şafaklar kaç bakalım
daha 100'den düşenler yok mu yaaa ıslatalım
Nişanlım benim çok anlayışlıdır öyle takıntıları yok
Sen bilirsin istiyorsan kullan diyor
Kendi soyadım isim gibi değil canım
Soyadım olduğu belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?