2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
günaydıb kıslar off sürekli bişiler çıkıyo nisan mayısta bi çok şeyi halletmem lazım benmmm gelinlik kuaför fotograf ya bide şeyi sorcm size şu 9 parça gecelikleri aldınızmı almayı düşünyomusunuz benmki alalım diyoda

allaha şükür bende iyim
Halettik canım
Hayırlısıyla 21 Ağustos 2012 Saat 21:00 da nikah

ama hala soyadımı kullansam mı diye düşünüyorum
İstiyorum ama sorun yaratır mı ki?

Ben daha almadım ama alcaz canım

Son düzenleme:

Ben aldım Canim sende al bence...

Günaydın canimmmm :)))

çok sevindiriğim bugün içim içime sığmıyo

zamanı gelince hepsi bir bir tıkır tıkır oluyo canım merak etme :) kafanda bişeyler oluştur araştır ama telaş etme
o 9 parça olanların satenini istemiyorum ben ama aynı ona benzer pamuklu saten mi desem penye mi öyle bi kumaşı çıkmış, daha kullanışlı olur ondan almayı düşünüyorum ben..

hayırlı olsun nikah gününü almışsın, çok heycanlı olcak yaa düşünmesi bile içini hoplatıyo insanın valla
biz nikah günümü almaya gittiğimizde bi çiift vardı kız kendi soyadını kullanmak için dilekçe yazıyodu, nişanlısıyla daha önce konuşmamış heralde çok bozulmuştu tartışcaklardı ordaki memur dışarda bi konuşun isterseniz demişti
bende nişanlıma dedim bi dilekçede benmi yazsam ne, o da diyoki gel bi dışarı çıkalım istersen
kendi soyadın ikinci ismin gibi oluyormuş, soyadın yine onun soyadı geçiyor, güzel duruyosa kullanılabilir.. :44:

Amin canım saol
Ya ben dilekçe filan yazmadım
Nufus dairesi ile hallederler diye düşünmüştüm
Soyadımdan vazgeçmek istemiyorum ya

Son düzenleme:
sağol canım iyiyim çok şükür. sen nasılsın?

şafak veriyorum 172 days & 12 hours & 53 minutes

ay ilk defa duydum

Tatlım fırçala sadece. Aman sakın yemeyin yani yanlış anlaşılmasın

Hayırlı olsun tatlım. Nişanlın ne diyor soyismi konusunda onunda fikrini al bence. Karşı çıkmıyorsa kullan. Karşı çıkarsada eğerki sen çok istiyorsan yine kullan derim. Sonuçta senin kararın tatlım

Nişanlım benim çok anlayışlıdır öyle takıntıları yok
Sen bilirsin istiyorsan kullan diyor

kendi soyadın isim olamıcak bişeyse çift kullan mesela ayşe şahin arslan olsan kimse şahini 2.isim sanmaz heralde

Kendi soyadım isim gibi değil canım
Soyadım olduğu belli

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…