2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

Benim oturacağım ev 3 oda bir salon
Odalar küçük
Ben hep büyük yatak odam olsun istedim
Şuanki yatak odamda küçük ve hep küçükdü odam
Bi odayı birleştireyim diyorum
ama birleştirirsem oturma odası yapamayacağım
Çünkü mutlaka bir odaya baza koymam lazım
Uzaktan gelen misafirim cok olur benim o yüzden
hem o odaya ütü masamı filan koyup bir dolap koyup fazla eşyaları yerleştircem
Ne yapmalıyım??

ben olsam birleştiririm odaları, önce senin evinde ne istediğin önemli

ben olsam birleştiririm odaları, önce senin evinde ne istediğin önemli

Bende öyle düşünüyorum
Zaten en az 3 yıl cocuk düşünmüyorum
çocuj olduktan sonrada misafir için ayırdığım yataklı odayı cocuk odaı yaparım diyorum
Sıkıntı 3 odalı evim 2 oda bir salon olcak
:44::44:

Bende bir odamı bir tek kişilik yatak yanına bir koltuk spor bişey olabilir öle yapıcam ütü masamı ve çamaşırlımı koyucam evimi 2+1 düşünüyorum

kızlar önümüzdeki ay uyku seti yatak örtüsü almayı planlıyorum.yatak örtüsüne linensten bakmaya karar verdim.uyku setine nerden baksam karar veremedim.sarevden yada özdilekten almayı planlıyorum ama desenlerinde çok kararsızım

bu arada sanırım düğünüm kesin olmamakla beraber 30 eylülde olacak dolayısıyla 161 gün kaldı ALLAH'IN izniyle...

olsun, ama bu senin tercihin olmuş olucak artık yatak odasında kovalamaca oynarsınız

Bende bir odamı bir tek kişilik yatak yanına bir koltuk spor bişey olabilir öle yapıcam ütü masamı ve çamaşırlımı koyucam evimi 2+1 düşünüyorum

Ya bende ütü masamı çamaşırlarımı koyarım diye düşünüyorum işte
Kardeşim var benim o herhafta sonu gelmeyi planlıyor en yakın arkadaşım 2saatlik uzaklıkta oturuyor geldiğinde kalıyor
Onlar içinde öyle bir odayı düşündüm

olsun, ama bu senin tercihin olmuş olucak artık yatak odasında kovalamaca oynarsınız

ayıp kız aaa

Canım ben daysincolours dan aldım
Yatak örtüsünüde elarttan aldım

bide şu var yatak odası takımının ekstra parçaları varmı, bi boy aynası şifoniyer falan

Canım ben daysincolours dan aldım
Yatak örtüsünüde elarttan aldım

bide şu var yatak odası takımının ekstra parçaları varmı, bi boy aynası şifoniyer falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…