- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.481
Bence en güzeli yüzyüze görüşerek bastırtmak arkadaşım,
siz bilirsiniz ama vaktiniz uygunsa hem model beğenirsiniz,
hem fiyatta anlaşırsınız, hemde yazıya karar verirsiniz,
netten olanın kağıdı ince çıkabilir veya başka bir problem olabilir
düşüncesiyle riskli geliyor bana :)
ben daha davetiyemi seçmedimm(( 40 günüm kaldı ne kadar yavaş hallediyorum işlerimi
kızlar hiç davetiye nikah şekerini internetten sipariş veren varmı. sorun yaşarmıyım acaba internetten versem kararsız kaldım(
Canım internetten verme bence, birebir görmek çok farklı,
bende çok araştırdım netten... beğendiiklerimin kodlarıyla gittim daveticiye.. hiç göründüğü gibi çıkmadılar.
bu davetiye ise hiç aklımda yoktu, o an gördüm ve İŞTE BU' dedim....
ayrıca yarım saate yakın iç dizayn yaptık... yazı karakterleri falan, ince detaylar.
kızlar hiç davetiye nikah şekerini internetten sipariş veren varmı. sorun yaşarmıyım acaba internetten versem kararsız kaldım(
Bencede görerek karar vermek en guZeli internetten riskli olur beklediğin gibi çıkmaz uZulursun bence hiç düşünme az bı zaman ayır görerek karar ver Canim :)
kızlarr kimler imam nikahı kıydırdı yada ne zaman kıydırmayı düşünüyorsunuz???
ben bu aralar istiyordum ama daha ailem istemiyor. erkenmiş bilmem ne,
nikahım 9 eylülde. kına günüm 5 eylülde olucak muhtemelen. kına günü öğlen falan kıydırcaz nikahımızı.
senin var biraz daha inşş hayırlısı olur tatlım
Benim nişanlım istemiyor imam nikahı olmaz falan dedim kiymamiz gerekiyor baktım konu uzucak gelince konuşurum diye düşündüm.
amin canım, hepimiz için hayırlısı inş. sen kıydırttın mı ? baya az kalmış düğüne
Benim nişanlım istemiyor imam nikahı olmaz falan dedim kiymamiz gerekiyor baktım konu uzucak gelince konuşurum diye düşündüm.
resmi nikah olmadan kıymıyolar tatlım imamlar artık :)
neden istemiyor canım anlayamadım :44::44::44:
Bende anlamadım Canim istemiyorum dedi bende uzatıp tartışmadım aileler ikna eder zaten :))
aileler ikna ederse sorun olmaz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?