2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

evet aslında vakit var ama bi türlü gidip bakamadık canım neyse hafta içi iş çıkışı bakacaz artıkk napaalım:)

ben daha davetiyemi seçmedimm(( 40 günüm kaldı ne kadar yavaş hallediyorum işlerimi

kızlar hiç davetiye nikah şekerini internetten sipariş veren varmı. sorun yaşarmıyım acaba internetten versem kararsız kaldım(

Canım internetten verme bence, birebir görmek çok farklı,
bende çok araştırdım netten... beğendiiklerimin kodlarıyla gittim daveticiye.. hiç göründüğü gibi çıkmadılar.
bu davetiye ise hiç aklımda yoktu, o an gördüm ve İŞTE BU' dedim....
ayrıca yarım saate yakın iç dizayn yaptık... yazı karakterleri falan, ince detaylar.

bencede görerek en manıtklısı, çünkü gördüğün ve netteki çok farklı çıkıyo, arkadaşım netten beğenip bastırdı, hem yanlış oldu hem de beklediği gibi değildi, göründüğünden çok daha minyatür bir davetiye geldi, yanlış da olsa parasını aldı adamlar. En iyisi git göre göre ver siparişini

saol tatlım bende gidip birebir görüşeyim. riske atmayalım şimdii:))

kızlar hiç davetiye nikah şekerini internetten sipariş veren varmı. sorun yaşarmıyım acaba internetten versem kararsız kaldım(

Bencede görerek karar vermek en guZeli internetten riskli olur beklediğin gibi çıkmaz uZulursun bence hiç düşünme az bı zaman ayır görerek karar ver Canim :)

kızlarr kimler imam nikahı kıydırdı yada ne zaman kıydırmayı düşünüyorsunuz???

ben bu aralar istiyordum ama daha ailem istemiyor. erkenmiş bilmem ne,
nikahım 9 eylülde. kına günüm 5 eylülde olucak muhtemelen. kına günü öğlen falan kıydırcaz nikahımızı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…