- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.501
Büyükler ikna etsin Canim onun için tartışmicam zaten uzakta zorlamicam :)))
aa doğru söylüyorsun unutmuşum ben onu
Kıslarr merhabalarr, baktımm her yıl içinn gelin sohbet topiği açılmış, bizim neden topiğimiz olmasın dimiiihadii bakalımm kimlerrr evleniyorr 2012 dee el kaldırsınnnnnn
emyay_8990 :123:
12 Mayıs 2012
duckling :123:
12 Mayıs 2012
HayatımM :123:
19 Mayıs 2012 Düğün
Lilapausee :123:
05 Mayıs 2012
Pink_love :123:
31 Mayıs 2012
gzmvs :123:
2 Haziran 2012
bal_bocegi :123:
23 Haziran 2012
cgdm16 :123:
30 Haziran 2012 Düğün
miska :123:
7 Temmuz 2012 Dügün
yclozl :123:
16 Temmuz 2012 Dügün
forever1212 :123:
26 Ağustos 2012 Dügün
elfmmmm :123:
30 Ağustos 2012 Dügün
chnhn :123:
09 Eylül 2012 Dügün
leyla1111 :123:
09 Eylül 2012 Dügün
kardelen3434 :123:
09 Eylül 2012 Dügün
Troubledoll357357 :123:
28 Ekim 2012 Dügün
abcde_123 :123:
12 Aralık 2012 Dügün
Topiğee uğramayanlar otomatik silinirr bilginize...
benide eklermisiniz 6 mayıs tarihim
Wawww güzell olcakk, çok güzel bi gelin olcaksınn, etekk harika gerçekten cnm
Bende 1. yi çok beğeniyorum cnm, özellikler kolları duvağıı istediğim gibiii
bu konuyla alakası yok ama benide listeye eklermisin 6 mayıs
Arada beni eklemisiniz 2 Haziran :))) listeyi uzatalım :))
bende bende 7 temmuzzz
kızlar bal_bocegi yoğun olduğu için fazla giremiyor topiğe diye biliyorum ben. isterseniz toplu mesaj atın biriniz, öyle ekler sizi listeye
ben eklemiyorum tatlım bal_bocegi ekliyor bildiğim kadrıyl:)
biz 2 yıllık evliyiz 2 yıldır geri çekme yöntemi kullanıyoruz canım
yaa ben utanırım doktora bıle sorama ki yaa haptan korkuyrum ilerisi için,nişanlımda istemiyo am o prezervatifde istemez kesinevet bu gün bi gidip sorayım. hemen yanıbaşımda hastaneler varr:))
Kıslarr merhabalarr, baktımm her yıl içinn gelin sohbet topiği açılmış, bizim neden topiğimiz olmasın dimiiihadii bakalımm kimlerrr evleniyorr 2012 dee el kaldırsınnnnnn
emyay_8990 :123:
12 Mayıs 2012
duckling :123:
12 Mayıs 2012
HayatımM :123:
19 Mayıs 2012 Düğün
Lilapausee :123:
05 Mayıs 2012
Pink_love :123:
31 Mayıs 2012
gzmvs :123:
2 Haziran 2012
bal_bocegi :123:
23 Haziran 2012
cgdm16 :123:
30 Haziran 2012 Düğün
miska :123:
7 Temmuz 2012 Dügün
yclozl :123:
16 Temmuz 2012 Dügün
forever1212 :123:
26 Ağustos 2012 Dügün
elfmmmm :123:
30 Ağustos 2012 Dügün
chnhn :123:
09 Eylül 2012 Dügün
leyla1111 :123:
09 Eylül 2012 Dügün
kardelen3434 :123:
09 Eylül 2012 Dügün
Troubledoll357357 :123:
28 Ekim 2012 Dügün
abcde_123 :123:
12 Aralık 2012 Dügün
Topiğee uğramayanlar otomatik silinirr bilginize...
yaa ben utanırım doktora bıle sorama ki yaa haptan korkuyrum ilerisi için,nişanlımda istemiyo am o prezervatifde istemez kesin
nişanlıcım gitti az önce, ağlamaktan gözlerim şişti yine( aslında 15 günde bi görüşüyoruz ve hiç kalmasa 1 haftaya yakın kalıyo çocuk ama bana yetmiyo bi türlü. ben hiç dayanıklı değilim uzak ilişkiye yaa, ilk defa böyle bi şey yaşıyorum ve çok zorlanıyorum. bi de benim nişanlım hayatımı o kadar kolaylaştırıyo, yanımdayken öyle rahat ve mutluyum ki maşallah, o gidince boşluğa yuvarlanıyorum resmen ( ayy ağlaya ağlaya yazıyorum bunları, nişanlısını uzun süre göremeyen kızlar kızacak bana biliyorum ama napıyım, içimi döküverdim işte..
yurtdışında balayı da bence çok mantıklı değil hayatım. çünkü düğün öncesi ve düğün sırasında öyle yorgun olucaz ki, dinlenebileceğimiz bi tatilin daha uygun olduğunu düşünüyorum. o yorgunlukla bi de uzun yolculuklar yaşayıp, bi ülkeyi keşfetmeye çalışmak zor olabilir. o yüzden bence yurtdışı gezilerini ileri bi tarihe erteleyip, düğün sonunda huzur ve dinginlik dolu, ayakları uzatıp yatmalı bi tatili tercih ederim, ki gezmeyi çok sevmemem rağmen öyle bi balayı ayarladım.
canım Allah kavuştursun,son fotonuza,senin son haline de bayıldımm,oraya yazmak istemedim,foto altındaki yazının büyüsü kaçmasın diye..şanslısın ama bak sen,bizi düşün,ben nişandan beri görmedim,geldiğimde nerdeyse 3 ay olacak görüşmeyeli..ilk defa bu kadar uzun ayrı kaldık,çok zor gelmeye başladı artık.Allah kavuştursun hayırlısıyla hepimizi..
Bernardoda bunlaır beğendim ama
Kansolum yok nereye koycam bilemedim
Ev de siyah beyaz
Siyah beyaz başka dekorasyonlarım var kullanacağım
ama bunları da çok beğeniyorum nereye koyabilirim fikri olan var mı??
Yada raf yaptırıp salona duvara koysam görgüsüz gibi olurum diyorum
ya kızlar birşey sorucam,biz yemek odamıı filan aldık,konsolumuz,gümüşlüğümüz bi de adı büfe mi vitrin mi ne tam bilmiyorum onlar da var,alırken öyle aklım kaç karış havadaysa düşünemedim..şimdi düşünüyorum ist.da evler küçük genelde(ben hep büyük evlere alışkınım bizim memleketten)o yüzden sıkıntı olabilir diye düşündüm.bi de kiracı olucaz bi süre,taşı dur bunları peşinde..üçüncü olarak da içine süslü püslü şeyler al,onlara masraf et,onlardan sıkılınca yenilerini al yine masraf,bi de çalışıyorum tozu kiri var.vermek istiyorum gümüşlükle vitrini.bi tek konsolum kalsın diyorum.sizler nasıl aldınız,kullanışlı mı bunlar,öneriniz ne?nişanlımla ikimiz evde eşya kalabalığı istemiyoruz.keşke aldığımız gün istemem deseydim,şimdi adam kesin 3 kuruş fiyat biçip düşer hesaptan onu da biliyorum ya..off ya neyse sağlık olsun..
ben sandık almıycam kızlar başka almayacak olan varmı?
ben almayı düşünmüyorum canım bakalım annem zorlamazsa.. şunu sormak istiyorum,çeyiz için alınan sandıklar ne işe yarıyo kızlar?cidden bilmiyorum yanlış anlamayın..ben öyle çok incik boncuk dantelle doldurmak istemiyorum evi..annemden biliyorum,yıka ser,danteli düzelt diye bağır,ay bunu niye buraya attınız filanayyhh uğraşamam ben ya..o yüzden az bi çeyizle gidicem bu anlamda,aileler sıkıntı çıkarmıyo sağolsun.olanları da hurçlayıp baza altına koyarım dedim,sandık sonradan kullanılabilecek mi?yer tutmaz mı boşuna yaa
bu arada gündüz gene herkes döşemiş sonra da işten çıkmış topik boşalmış..of ya işin bu yanı kötü he..
canım Allah kavuştursun,son fotonuza,senin son haline de bayıldımm,oraya yazmak istemedim,foto altındaki yazının büyüsü kaçmasın diye..şanslısın ama bak sen,bizi düşün,ben nişandan beri görmedim,geldiğimde nerdeyse 3 ay olacak görüşmeyeli..ilk defa bu kadar uzun ayrı kaldık,çok zor gelmeye başladı artık.Allah kavuştursun hayırlısıyla hepimizi..
ya kızlar birşey sorucam,biz yemek odamıı filan aldık,konsolumuz,gümüşlüğümüz bi de adı büfe mi vitrin mi ne tam bilmiyorum onlar da var,alırken öyle aklım kaç karış havadaysa düşünemedim..şimdi düşünüyorum ist.da evler küçük genelde(ben hep büyük evlere alışkınım bizim memleketten)o yüzden sıkıntı olabilir diye düşündüm.bi de kiracı olucaz bi süre,taşı dur bunları peşinde..üçüncü olarak da içine süslü püslü şeyler al,onlara masraf et,onlardan sıkılınca yenilerini al yine masraf,bi de çalışıyorum tozu kiri var.vermek istiyorum gümüşlükle vitrini.bi tek konsolum kalsın diyorum.sizler nasıl aldınız,kullanışlı mı bunlar,öneriniz ne?nişanlımla ikimiz evde eşya kalabalığı istemiyoruz.keşke aldığımız gün istemem deseydim,şimdi adam kesin 3 kuruş fiyat biçip düşer hesaptan onu da biliyorum ya..off ya neyse sağlık olsun..
ben almayı düşünmüyorum canım bakalım annem zorlamazsa.. şunu sormak istiyorum,çeyiz için alınan sandıklar ne işe yarıyo kızlar?cidden bilmiyorum yanlış anlamayın..ben öyle çok incik boncuk dantelle doldurmak istemiyorum evi..annemden biliyorum,yıka ser,danteli düzelt diye bağır,ay bunu niye buraya attınız filanayyhh uğraşamam ben ya..o yüzden az bi çeyizle gidicem bu anlamda,aileler sıkıntı çıkarmıyo sağolsun.olanları da hurçlayıp baza altına koyarım dedim,sandık sonradan kullanılabilecek mi?yer tutmaz mı boşuna yaa
bu arada gündüz gene herkes döşemiş sonra da işten çıkmış topik boşalmış..of ya işin bu yanı kötü he..
canım benim, duaların ve beğenilerin için çok teşekkür ederim. burnum oturdukça ben de daha çok beğenmeye başlıyorum, en azından takma gibi durmuyo artık :) düğüne kadar iyice otursa çok mutlu olucam. sevgilim de izmire gider gitmez hasta oldu, yatak döşek yatıyo yaa, aklım iyice onda kaldı... allah hepimizin yardımcısı olsun, uzaktan çok zor...
kuşum bence de alma gümüşlük ıvır zıvır yaa. hem sığdıramazsın, hem de geçti onların modası, çok alaturka görünüyo, boşver. bi konsol yeter bence, fazlası kalabalıktan başka bi şey değil.
sandık ben de almıycam, zaten içine koycak çeyizim de yok :))) ay ben ne biçim gelinim be, gevşek :)
canım benim, duaların ve beğenilerin için çok teşekkür ederim. burnum oturdukça ben de daha çok beğenmeye başlıyorum, en azından takma gibi durmuyo artık :) düğüne kadar iyice otursa çok mutlu olucam. sevgilim de izmire gider gitmez hasta oldu, yatak döşek yatıyo yaa, aklım iyice onda kaldı... allah hepimizin yardımcısı olsun, uzaktan çok zor...
kuşum bence de alma gümüşlük ıvır zıvır yaa. hem sığdıramazsın, hem de geçti onların modası, çok alaturka görünüyo, boşver. bi konsol yeter bence, fazlası kalabalıktan başka bi şey değil.
sandık ben de almıycam, zaten içine koycak çeyizim de yok :))) ay ben ne biçim gelinim be, gevşek :)
ayy kuzum geçmiş olsun,Rabbim hayırlı şifalar versin..evet son foton cidden güzel,hem gözümüz alıştı,hem şişliklerin gidince daha sahici görünüyor,inşaallah daha da güzel olucak.ay bu arada fotonuz yaz fotosu gibi,o ne ayol teknede filan mısınız,arkadaki renk ve eniştemin beyaz ceketi,ayy nasıl özledim ben yazı nasıl nasıl nasıl..kar yağdı yine bugün burda ya..ismini hatırlayamıyorum bi ark. kışlıkları kaldırdım diye yazmış ya foruma,sanırım ben burdan ayrılmadan hiçbişeyimi kaldıracak duruma gelemicem pffff..
sandık ve çeyizkızzaaamm annem duymasın da bu konuda aynı kafadanız,kadın zaten fenalık geçiriyo çeyiz götürmicem,herşeyi ordan alıcam diyince..herrrr akşam ısrarla sabırla sorar kızım ne aliyim söyle diye,ben de her seferinde hiçbişey derim ama sandığa tutturabilir gibime geliyo ya..kıss daha makul boyutta olaydı ben onu bi türlü kendilerine yer bulamadığım takılara kutu yapardım dermişim de neyse hakketten ya takı kutusu almam lazım,evleniyom öyle ayakkabı kutusuna koymakla olmas,azıcık hanım olayım cızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?