2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar bu arada bugün gelinlik ayakkabılarımın siparişini verdim. tabi benim alıp alıp iade ettiğim bilmem kaçıncı ayakkabı da olabilir, henüz elime ulaşmadı :) internetten sipariş ediyorum, gelince deniyorum, mutlaka bi kusur bulup iade ediyorum :) bakalım bu nasıl gelicek, umarım rahat olur da iade etmek zorunda kalmam çünkü tipini çok sevdim :)

iplerini çıkarıp, tozpembe tülden bağcıklar yapıcam :) hep istediğim farklı ama rahat gelin ayakkabısına sahip olabilirim umarım. bu arada gelinliğimin arkasında pembe bi kurdele ve pudra rengi bi dantel kuyruk var, hani merve eklemişti ya bi ara fotolarını, onun gibi.

ay bilgisayarım öyle yavaş ki, yazana kadar eylüşümü kaçırmışım
kuzum o foto pazar günü çekildi. boğazda muazzam bi kahvaltıdan sonra, 10 kişi bi motor kiraladık boğaz turu yaptık, biz bu organizasyonu sık sık yapıyoruz, bayaa hoşumuza gidiyo :) geldiğinde seninle de yaparız, keyfini çıkarırız buraların inşaallah :) hava haftasonu harikaydı, 24 derece falandı, baharlıklarla gezindik ama bugün yine 6 derecelere geriledi ya bence de artık gelsin yaz, ben de çok özledim. ben bütün yaz bacağıma pantolon geçirmem, sadece elbise giyerim, elbiselerimi özledim valla

takı kutusunu aldım ben english home'dan, çok sevimli :) annen çok ısrarcı olursa da kırma kadıncağızı, sonrasında yatak odanda kullanırsın. yatağın ayakucuna koyup, üzerine de minderler atıp bi sedir yapabilirsin mesela? iç mimar gibi hatunum yaa :))

Kuzucuk bişey görünmüyo ama biraz dans ayakkabısına benziyo..ben ayakkabı için sitelerde dolaşırken hotiç'in bu seneki koleksiyonundan buna benzer krem bi ayakkabı gördüm,bittim desem yeridir!ama önü siyahlıydı sanırım,gelinlik altına olmaz da ben onu accaaayip derecede gözüme kestirdim,yaz sonu indirime girer girmez atliycam kapıcam inşaallahzevklerimiz benziyomuş..ben daha gelinliğime bile kavuşamadığım için ayakkabı bakmıyom bi süredir..ama ince topuk'ta mavi üzerine beyaz puantiyeli veya beyaz üzerine pembe-mor puantiyeli ciciler gördüm pek hoşayyy ben puantiye aşığıyım yaaaaa,bi ara gözüme bildiğin klasik siyah üzerine beyaz puantiyeli ve üzerinde kırmızı kurdale olan bişey kestirdim,topuğu çook yüksekti de öyle vazgeçtim.napıcam bilmiyorum

puantiye aşkınaaaaaa

güle güle giy,içine sinsin inşaallah kuzu..

Bal böceği 30 eylül benimde :)

hahhaayy aynen ya,maşallah,olabilir bak..ya süpermiş,valla çook isterim katılabilmeyi,bol bol gezer foto çekeriz inşaallahh..burdaydım da başka topikleri dolandım biraz,geçmiş gelinler ne zmn ne yapmış yetişmiş mi gibisinden şööyle bi dolandım,azcık bakmayla olmuyo tabi..içimdeki hiçbişey yetişmeyecek çığlığı zmn zmn yükseliyo,engel olamıyorum napim..

english home ürünleri çok güzel yaa,,hele o çiçekli çiçekli örtüler mörtüler yok mu ay bitiyorum onlara..
dur dur senn,ben yararlanmayı düşünüyorum senin bu kabiliyetlerinden haberin olsun
hadi kaçtım ben geç oldu,öpüyorum canımcımm

aynen canım, flemenko ayakkabısı :)) zizigo'dan elle'ye bakarsan bulursun modeli, yakından inceleyebilirsin. bu arada bi gözüm zizigoda olsun, nr39 falan da satılıyo orda. ben sabırsızlıkla yeni sezonu bekledim ama kriterlerime uygun bi ayakkabı bulamadım bu sezonunda. en önemli kriterim 6 cm-8 cm kadar topuklu olması ki nr39 da sağolsun 10-12 cmden başlayan topuklarla... o yüzden alamadım ama sen de bi bak, harika modeller var. bi de pelin'in ayakkabıları diye bi marka var, ona da bak, süpersonik şeyler var :) ayakkabının acelesi yok tabi de, ben hazır vaktim varken, nihayetinde alıncak şeyleri yavaş yavaş topluyorum, sıkışmak istemiyorum son dakka.

ne demek şekerim, sen yeter ki gel, yeter ki iste. hem gezer tozarız, hem fotoğraf çekeriz, hem de evlerimizi süsler püsleriz :)

ne demek şekerim, sen yeter ki gel, yeter ki iste. hem gezer tozarız, hem fotoğraf çekeriz, hem de evlerimizi süsler püsleriz :)

Kızlarr günaydınnnn, topiğee tarih yazılmasınıı isteyen gelinciklerr, topiğee hergün geliyorum fakat geçmişe bazen bakamaya biliyorum. O yüzden bana mesaj atmanız daha iyi olacaktır. Ve ayrıca düzenli olarak topiğee uğramayan, sohbetlere katılmayan gelinler otomatikman silinecektirr, bilginiz olsun.

Canım benim evimdede kalabalık yok
Ben Tv ünitesi aldım sadece
Konsol vitrin yok
Ama Şamdan ve dekorayon olmaıs laızm biraz
evet pahalı ama eve ayrı bir havada katıyor
Ben çok fazla eşya kalabalıklığı istemiyorum
Koltuk takımım yemek masası ve Tv ünitesi olcak sadece
Konsol vitrin uğraşamam zaten çalışıyorum

Valla tatlım benim vitrin cart curt ne ararsan var Annen yeni gelin evi olması lazım dedi. Benden daha hevesli maşallah. Bir ton çeyiz yapmış nereye koycam diyor aldık artık valla

Valla tatlım benim vitrin cart curt ne ararsan var Annen yeni gelin evi olması lazım dedi. Benden daha hevesli maşallah. Bir ton çeyiz yapmış nereye koycam diyor aldık artık valla

Günaydın tatlım...
Annen temizler artık
Bazalara filan koyarsın artık tatlım..

Birşey sorcam
Nick name de bazı kullanıcalarda UI yazıyor ya ne demek??

sağol canım, iyiyim çok şükür. nasıl gidiyor hazırlıklar heyecan ne dorukta

Valla canım artık bitti gibi görünüyor
dün bir liste yaptım aklıma gelenleri yazdım kalem kağıt alıp
3sayfa oldu ki aklıma gelenler
Sadece günlük yemek tak.-Çkb kalmış
Birde bernardodan almak istediğim şamdanlarım
ve ilginçtir benim makarna süzgeçim yok
1 tane beğendim 90 Tl diyo
Şaka gibi

günaydın tatlım beni eklermisin canım 6 mayıs :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…