- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.521
benide ekleyin ama kızlar...30 eylül gelinciğiyim bende inşallah.
Kıslarr merhabalarr, baktımm her yıl içinn gelin sohbet topiği açılmış, bizim neden topiğimiz olmasın dimiiihadii bakalımm kimlerrr evleniyorr 2012 dee el kaldırsınnnnnn
emyay_8990 :123:
12 Mayıs 2012
duckling :123:
12 Mayıs 2012
HayatımM :123:
19 Mayıs 2012 Düğün
Lilapausee :123:
05 Mayıs 2012
Pink_love :123:
31 Mayıs 2012
gzmvs :123:
2 Haziran 2012
bal_bocegi :123:
23 Haziran 2012
cgdm16 :123:
30 Haziran 2012 Düğün
miska :123:
7 Temmuz 2012 Dügün
yclozl :123:
16 Temmuz 2012 Dügün
forever1212 :123:
26 Ağustos 2012 Dügün
elfmmmm :123:
30 Ağustos 2012 Dügün
chnhn :123:
09 Eylül 2012 Dügün
leyla1111 :123:
09 Eylül 2012 Dügün
kardelen3434 :123:
09 Eylül 2012 Dügün
Troubledoll357357 :123:
28 Ekim 2012 Dügün
abcde_123 :123:
12 Aralık 2012 Dügün
Topiğee uğramayanlar otomatik silinirr bilginize...
ay bilgisayarım öyle yavaş ki, yazana kadar eylüşümü kaçırmışım
kuzum o foto pazar günü çekildi. boğazda muazzam bi kahvaltıdan sonra, 10 kişi bi motor kiraladık boğaz turu yaptık, biz bu organizasyonu sık sık yapıyoruz, bayaa hoşumuza gidiyo :) geldiğinde seninle de yaparız, keyfini çıkarırız buraların inşaallah :) hava haftasonu harikaydı, 24 derece falandı, baharlıklarla gezindik ama bugün yine 6 derecelere geriledi yabence de artık gelsin yaz, ben de çok özledim. ben bütün yaz bacağıma pantolon geçirmem, sadece elbise giyerim, elbiselerimi özledim valla
takı kutusunu aldım ben english home'dan, çok sevimli :) annen çok ısrarcı olursa da kırma kadıncağızı, sonrasında yatak odanda kullanırsın. yatağın ayakucuna koyup, üzerine de minderler atıp bi sedir yapabilirsin mesela? iç mimar gibi hatunum yaa :))
Kuzucuk bişey görünmüyo ama biraz dans ayakkabısına benziyo..ben ayakkabı için sitelerde dolaşırken hotiç'in bu seneki koleksiyonundan buna benzer krem bi ayakkabı gördüm,bittim desem yeridir!ama önü siyahlıydı sanırım,gelinlik altına olmaz da ben onu accaaayip derecede gözüme kestirdim,yaz sonu indirime girer girmez atliycam kapıcam inşaallah zevklerimiz benziyomuş..ben daha gelinliğime bile kavuşamadığım için ayakkabı bakmıyom bi süredir..ama ince topuk'ta mavi üzerine beyaz puantiyeli veya beyaz üzerine pembe-mor puantiyeli ciciler gördüm pek hoş ayyy ben puantiye aşığıyım yaaaaa,bi ara gözüme bildiğin klasik siyah üzerine beyaz puantiyeli ve üzerinde kırmızı kurdale olan bişey kestirdim,topuğu çook yüksekti de öyle vazgeçtim.napıcam bilmiyorum
puantiye aşkınaaaaaa
güle güle giy,içine sinsin inşaallah kuzu..
hahhaayyaynen ya,maşallah,olabilir bak..ya süpermiş,valla çook isterim katılabilmeyi,bol bol gezer foto çekeriz inşaallahh..burdaydım da başka topikleri dolandım biraz,geçmiş gelinler ne zmn ne yapmış yetişmiş mi gibisinden şööyle bi dolandım,azcık bakmayla olmuyo tabi..içimdeki hiçbişey yetişmeyecek çığlığı zmn zmn yükseliyo,engel olamıyorum napim..
english home ürünleri çok güzel yaa,,hele o çiçekli çiçekli örtüler mörtüler yok mu ay bitiyorum onlara..
dur dur senn,ben yararlanmayı düşünüyorum senin bu kabiliyetlerinden haberin olsun
hadi kaçtım ben geç oldu,öpüyorum canımcımm
hahhaayyaynen ya,maşallah,olabilir bak..ya süpermiş,valla çook isterim katılabilmeyi,bol bol gezer foto çekeriz inşaallahh..burdaydım da başka topikleri dolandım biraz,geçmiş gelinler ne zmn ne yapmış yetişmiş mi gibisinden şööyle bi dolandım,azcık bakmayla olmuyo tabi..içimdeki hiçbişey yetişmeyecek çığlığı zmn zmn yükseliyo,engel olamıyorum napim..
english home ürünleri çok güzel yaa,,hele o çiçekli çiçekli örtüler mörtüler yok mu ay bitiyorum onlara..
dur dur senn,ben yararlanmayı düşünüyorum senin bu kabiliyetlerinden haberin olsun
hadi kaçtım ben geç oldu,öpüyorum canımcımm
Bal böceği 30 eylül benimde :)
ya kızlar birşey sorucam,biz yemek odamıı filan aldık,konsolumuz,gümüşlüğümüz bi de adı büfe mi vitrin mi ne tam bilmiyorum onlar da var,alırken öyle aklım kaç karış havadaysa düşünemedim..şimdi düşünüyorum ist.da evler küçük genelde(ben hep büyük evlere alışkınım bizim memleketten)o yüzden sıkıntı olabilir diye düşündüm.bi de kiracı olucaz bi süre,taşı dur bunları peşinde..üçüncü olarak da içine süslü püslü şeyler al,onlara masraf et,onlardan sıkılınca yenilerini al yine masraf,bi de çalışıyorum tozu kiri var.vermek istiyorum gümüşlükle vitrini.bi tek konsolum kalsın diyorum.sizler nasıl aldınız,kullanışlı mı bunlar,öneriniz ne?nişanlımla ikimiz evde eşya kalabalığı istemiyoruz.keşke aldığımız gün istemem deseydim,şimdi adam kesin 3 kuruş fiyat biçip düşer hesaptan onu da biliyorum ya..off ya neyse sağlık olsun..
:
Günaydın Kızlar, Nasılsınız bakalım
Canım benim evimdede kalabalık yok
Ben Tv ünitesi aldım sadece
Konsol vitrin yok
Ama Şamdan ve dekorayon olmaıs laızm biraz
evet pahalı ama eve ayrı bir havada katıyor
Ben çok fazla eşya kalabalıklığı istemiyorum
Koltuk takımım yemek masası ve Tv ünitesi olcak sadece
Konsol vitrin uğraşamam zaten çalışıyorum
Valla tatlım benim vitrin cart curt ne ararsan varAnnen yeni gelin evi olması lazım dedi. Benden daha hevesli maşallah. Bir ton çeyiz yapmış nereye koycam diyor aldık artık valla
Günaydın canımm
İyiyim Allaha şükür sen nasılsın?
sağol canım, iyiyim çok şükür.nasıl gidiyor hazırlıklar heyecan ne dorukta
Kızlarr günaydınnnn, topiğee tarih yazılmasınıı isteyen gelinciklerr, topiğee hergün geliyorum fakat geçmişe bazen bakamaya biliyorum. O yüzden bana mesaj atmanız daha iyi olacaktır. Ve ayrıca düzenli olarak topiğee uğramayan, sohbetlere katılmayan gelinler otomatikman silinecektirr, bilginiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?