2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar ben kirada oturucam ve 2+1 evin bana yetceğini düşünüyorum.önceleri oturma odası,misafir odası,yemek odası ayrı ayrı almayı düşünüyordum ama sonra karar değiştirdim.bi oturma grubu yemek masası,yatak odası bana yeter diye düşnüyorum.kalabalık bir ev istemiyorum.konsol alıp almamakta kararsızım,alsam mı ki kızlar?

Canım çok gerekli bir şey değil
Ama yerin var temizlerim diyorsan al

benim evim 3+1 ama bi odam boş kullanmıcam ütü odsı felan yaparım şimdilik sonrda bebek odası olacak. bende konsol istemiyordum ama lazım olur al dediler büyükler yerimde var die aldım. gerçektende kullanılıyor tatlım yerin vrsa al derim:)) hayırlı olsun

bende ilk başlarda öyle yapmıştım canım elime kağıdı kalemi aldım. ne varsa ne alıncaksa yazdım hepsini. bende önümüzdeki ay mutfak için eksik ıvır zıvırları almak için Tedi ye gidicem, oradaki ürünler çok hoşuma gidiyor. hemde hesaplı.
misafir için çatak bıçak kaşık takımım yok benim onlardan alacağım bende.
90 tl mi şaka gibi :) bu fiyata makarnayı yapmak yerine fabrikasını satın alırız yahu

kızlarrrr günaydınnn nasılsınız bugün bakalım. dün çeyizime borcam vs şeyler aldım:):)

günaydın canım, güle güle kullan hepsini

bende konsol istemiyorum ne kadar eşya o kadar evi dar gösteriyor çünkü. geniş olmalı ev dediğin rahat rahat gezinceksin evde

Günaydın tatlım...
Annen temizler artık
Bazalara filan koyarsın artık tatlım..

Birşey sorcam
Nick name de bazı kullanıcalarda UI yazıyor ya ne demek??

Hiç bilmiyorum tatlım o ne demek
Makarna süzgeci 90 tl'mi :18::18: Ben 15'e aldım valla hergün makrna yapcak değilim ya kırılsın bir daha alırım
Off bende liste yaptım tatlım..Küçük kaselerden yokmuş benim hiç, su bardağı eksiğim var, C.tesi 12 tane daha çay bardağı aldım 42 tane çay bardağım olmuş bir dahada almıcam artık çay bardağı falan.

Günaydın gelincikleeeeeeeeeer nasılsınız
siz oralarda baharın tadını benim yerime de çıkarın olur mu,bizim burda kar tatili ilan edildi,bugün iş yok..dinlenirim diye seviniyorum,güneşi bi türlü göremiyoruz diye üzülüyorumAllah sabır versin,ben güneş çocuğuyum zor geliyor ya..dün bi arkadaş kışlıkları kaldırdım diye yazdı ya..sabah her yeri karlar altında görünce dedim ben anca haziranda kendi evime doğru yol alınca mı kaldırıcam

of neyse,moral bozmayayım geri sayım heyecanla devam ediyooo

kıss diyorum ya zevklerimizde uyuşan noktalar var diye. ben de sürekli zizigodayım,ayakkabı sitelerindeyim.alışveriş sitelerinde ayakkabı indirimlerindeyimelle'nin cidden güzel ayakkabıları çarptı gözüme,çok değil ama birkaç tane de marjin'de var,hotiçte de yaz sezonu çok hoş şeyler var,bi bak derim.pelin'in ayakkabıları tanıdık geliyor,bakmışmıydım hatırlayamadım,bi bakarım cnm..Nr39 aynen bende de o etkiyi yaptı,az topuk istiyorum,düğün günü acayip bi görüntü oluşacak yoksa,ama her yerde platformlar uçuşuyo,gıcık oldum geçsin artık şu moda yaaşahane bi ayakkabı görüyorum,aşık oluyorum,topuk boyuna bakınca vazgeçmek zorunda kalıyorumkardeşim şunun normal topuklusunu da yapsanıza,elinize mi yapışır ya

sağol cnm cevapladığın için...ama konsol olsun ya bence,o kadarıyla uğraşırım artık.o kdr tabak çanağı nereye koyucam.misafir takımlarımı ona yerleştiririm,gerisini mutfak dolaplarına..çünkü mutfak dolaplarına bi tek kap kacak konmuyo ki bazı erzaklar da konuyo,onları bilmem ne sepeti diye oraya buraya saçmak da istemiyorum.tabi yanlış anlaşılmasın patatesi soğanı da dolaba koyucam demiyorumbi de evler küçücük,evim belli değil,ne bilim mutfağım minik olur,dolabım az olur kestiremiyo ki insan..süs eşyası olarak da 1-2 şey alır konsol üzerine koyarım yeter,sevmiyorum evde gereksiz eşya ya..bakalım hayırlısı,herkes içine sinen evlere sahip olur inşaallah..

Ve şimdi sizden uykusuz şişmiş gözlerle fikir almak için işe gelir gelmez yazmak istedim...

kızlar benim 8yıllık bi ilişkim vardı söz oldu nişan oldu çoook ama çok uzadı velhasıl bitti.(şimdi allahıma şükürler ediyorum)

şuanda 11aydır harika giden bi mutluluğum var bu normalde bu haftasonu aileler tanışacaktı 2-3hafta sonrada isteme olcak yüzük takılacaktı eylülede düğün yani nisan ayında bunlar olacaktı.ben ailemle ve sevgilim ailesiyle böyle konuştu hersey okey gibi doğal olarak bnm ailem gelsn bi görüşelm önce diyor bundada sorun yok....

lakin dün akşam ablam ve eniştem bize geldiler.eniştem dobra bi insandr kendsni severimde ama bana fikir verirken kafamı çok karıştrdı.diyorki iki aile birbirini tanımıyor önce bi söz olsun aileler birbirni sindirsin örf adetlerini görsün mayısn sonnda nişan yapın diyo bi kere de vermesin baban biraz gelip gitsinler hiç mi ders almadın oldu bittiye gelmesin ağır ağır olsun diyor.bi yanım hak veriyor bir yanım tüm bunları prosedür olarak görüyor kafam karıştı midem ağrıyo düşünmekten sıkıntıdan

ay kızlar o listelerinizi müsait bi zamanda buraya da yazar mısınız? birimizin aklına gelmeyen öbürünün aklına gelir,faydalanmış olur herkes..

bende evim geniş olsun istiyorum ama evimi kira olucağı için evime göre eşya alamıcam malesef,o yüzden evim küçük mü olur büyük mü olur kestiremiyorum sadece 2+1 ev istiyorum ama odaları bilemiyorum işte.aslında istiyorum içine fazla eşyalarımı koyarım diye düşünüyorum ama odamıda küçültürmiki ya kararsızım işte...neyse bi alıyımde burdan paylaşırım artık kızlar...

Bende 2+1 olarak düşünüyıorum canım, yatak odası-misafir odası-oturma odası şeklinde. Ben yemek odasına ait tüm parçaları aldım tatlım. bir sürü tabak çanak aldım mutfağa sığmaz hepsi misafirlik olanların çoğunu oraya koyucam.

:)) katılıyorum tatlım sana rahat olmalı

Evet 90 Tl
Almam canım 15e filan bi tane daha görmüştüm onu alcam
Benim o kadar çok bardağım var ki
Şarap,viski,likör takımlarına kadar aldım
bardak almayacağım diyorum
hala bardak reyonuna gidiyorum
Mutfağımı yaptırırken bardaklar için ayrı bir dolap yaptırmma lazım
Salondada koycak vitrinim olmayacak

Dün babacığımda havlu almış bana
En çok evimde mevcut olan şeylerden biride havlu
Kız kardeşimde kıskandı herhalde o havlular benim olsun baba diyor 17 yaşında

Aynen canım yaa fabrika istedik sanki
Benim misafir var günlük alcam
Onuda 12li mi 6 lı mı alsam karar veremedim
Misafir yemek takımım 12 kişilik

Tatlım 11 ay kısa bir zaman. sevgilin ailesi gelsin bir tanışsın aileler. baban biraz araştırsın bencede. Sonra istene töreni olur 5-6 ay kesin nişanlı kal çok çabuk evlenme tatlım bence. Tabi bu kısmet meselesi tatlım ne kadar beklesende insanın içine girmeden bilinmiyor ama en azından sonra pişman olmazsın keşke biraz tanısaydım diye.

Tuğçen ben günlük yemek takımımıda 12 kişilik aldım annemler falan geldiğinde ilerde misafir yemek takımımı çıkarmam yani. Yada öyle normal misafirler geldiğinde günlük yemek takımı kullanılır 6 tanede yetmez diye düşündüm tatlım.
Bendede bir ton bardak falan var birde kirada oturcam off yani off. İnş mutfağım genişm olur tuğçem ya ):
Benim 40 tane havlum olmuş artık ondanda almıcam yani. yeter...Valla eve sığmıcak bunlar..Almıcam diyorum dayanamayıp alıyorum.

40 havlu muuu anam benim bişeyim yok o zamannnnn,kızlar evi doldurmuşunuz yaa...hayırlı olsun.

zuzu88 bence de yaşın daha çok genç,tanıyın birbirinizi.karşındaki sana uygun mu,evlilik sorumluluğunu alacak olgunlukta mı..yanlış anlama,kimseyi ilgilendirmez kimin kimi ne kadar zamanda tanıdığı/tanıyacağı..ama başından üzücü bi olay geçtiği için temkinli olmanı öneririm,hak verdim eniştene.bu olay olmasa 11 ay az değil,gelsinler birşeylere karar verilsin derdim ben de,ama Allah korusun üzücü birşey olursa yine,senin hergün başının etini yerler büyük sözü dinlemedin,yine olan oldu diye.ve bir daha da güvenlerini zor kazanırsın.hem sen de çok zor güvenirsin artık..hakkında hayırlısı olsun canım,Allah hayırlı yuvalar kurmayı nasip etsin herkese.bu arada yanlış mı hatırlıyorum sanki ben seni geçmiş yılların gelin başlıklarında gördüm gibiya da isim benzerliği de olabilir..neyse canım.ay acıktım kızlar kahvaltılar yapıldı mı bakiiiimm

günaydın kızlar ben geldimmm

bi konsol muhabbeti olmuş bende konsol ve vitrin almıycam küçücük olur odam istemiyorum

eeee nasılsınız bakalım?

günaydın kızlar ben geldimmm

bi konsol muhabbeti olmuş bende konsol ve vitrin almıycam küçücük olur odam istemiyorum

eeee nasılsınız bakalım?

günaydın tatlım hoş geldin. aslında kullanışlı oluyomuş tabaklarını koymak için. bende istemiyordum ama ablamlar tutturdular al al die:)))) zaten mobilyalarımda evimin ölçülerine göre oldu beğendik firmdan geldiler ölçü aldılar ona göre yapıldı:))

Ayy evet tatlım ya 40 tane havlum olmuş 20-25 tanesi dantelli, uyalı falan annem yapmış canım benimmm geri kalanınıda hep ben aldım günlük kullanayım diye ama geçen sayınca gözüm korktu abartmışım biraz

hoşbulduk canım
ama benim salonum biraz küçük ama evlenince baktım olmuyo şöyle bir konsol düşünüyorum

sadece o kutunun olduğu raf kısmı kapaklı olur dolap şeklinde bide rengi böyle olmaz tabi

benimde 30 a yakın var ama daha alınacaklarda var yaa daha niye alacaksa annem de bu yetmez çeyiz diyo ama maşallah senin havlularına

ben 30 küsür tane başörtü koydum çeyize
30-35 arası havlu olur
30 tane falanda patik var
yıllarca bu üçünü almam artık kullan kullan bitmez bide bunlardan yüzer tane yapanlar var yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…