- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.541
kızlar ben kirada oturucam ve 2+1 evin bana yetceğini düşünüyorum.önceleri oturma odası,misafir odası,yemek odası ayrı ayrı almayı düşünüyordum ama sonra karar değiştirdim.bi oturma grubu yemek masası,yatak odası bana yeter diye düşnüyorum.kalabalık bir ev istemiyorum.konsol alıp almamakta kararsızım,alsam mı ki kızlar?
kızlar ben kirada oturucam ve 2+1 evin bana yetceğini düşünüyorum.önceleri oturma odası,misafir odası,yemek odası ayrı ayrı almayı düşünüyordum ama sonra karar değiştirdim.bi oturma grubu yemek masası,yatak odası bana yeter diye düşnüyorum.kalabalık bir ev istemiyorum.konsol alıp almamakta kararsızım,alsam mı ki kızlar?
Valla canım artık bitti gibi görünüyor
dün bir liste yaptım aklıma gelenleri yazdım kalem kağıt alıp
3sayfa oldu ki aklıma gelenler
Sadece günlük yemek tak.-Çkb kalmış
Birde bernardodan almak istediğim şamdanlarım
ve ilginçtir benim makarna süzgeçim yok
1 tane beğendim 90 Tl diyo
Şaka gibi
kızlarrrr günaydınnn nasılsınız bugün bakalım. dün çeyizime borcam vs şeyler aldım:):)
Günaydın tatlım...
Annen temizler artık
Bazalara filan koyarsın artık tatlım..
Birşey sorcam
Nick name de bazı kullanıcalarda UI yazıyor ya ne demek??
aynen canım, flemenko ayakkabısı :)) zizigo'dan elle'ye bakarsan bulursun modeli, yakından inceleyebilirsin. bu arada bi gözüm zizigoda olsun, nr39 falan da satılıyo orda. ben sabırsızlıkla yeni sezonu bekledim ama kriterlerime uygun bi ayakkabı bulamadım bu sezonunda. en önemli kriterim 6 cm-8 cm kadar topuklu olması ki nr39 da sağolsun 10-12 cmden başlayan topuklarla... o yüzden alamadım ama sen de bi bak, harika modeller var. bi de pelin'in ayakkabıları diye bi marka var, ona da bak, süpersonik şeyler var :) ayakkabının acelesi yok tabi de, ben hazır vaktim varken, nihayetinde alıncak şeyleri yavaş yavaş topluyorum, sıkışmak istemiyorum son dakka.
Canım benim evimdede kalabalık yok
Ben Tv ünitesi aldım sadece
Konsol vitrin yok
Ama Şamdan ve dekorayon olmaıs laızm biraz
evet pahalı ama eve ayrı bir havada katıyor
Ben çok fazla eşya kalabalıklığı istemiyorum
Koltuk takımım yemek masası ve Tv ünitesi olcak sadece
Konsol vitrin uğraşamam zaten çalışıyorum
Hiç bilmiyorum tatlım o ne demek
Makarna süzgeci 90 tl'mi :18::18: Ben 15'e aldım valla hergün makrna yapcak değilim ya kırılsın bir daha alırım
Off bende liste yaptım tatlım..Küçük kaselerden yokmuş benim hiç, su bardağı eksiğim var, C.tesi 12 tane daha çay bardağı aldım 42 tane çay bardağım olmuşbir dahada almıcam artık çay bardağı falan.
bende ilk başlarda öyle yapmıştım canım elime kağıdı kalemi aldım. ne varsa ne alıncaksa yazdım hepsini. bende önümüzdeki ay mutfak için eksik ıvır zıvırları almak için Tedi ye gidicem, oradaki ürünler çok hoşuma gidiyor. hemde hesaplı.
misafir için çatak bıçak kaşık takımım yok benim onlardan alacağım bende.
90 tl mi şaka gibi :) bu fiyata makarnayı yapmak yerine fabrikasını satın alırız yahu
günaydın canım, güle güle kullan hepsini
bende konsol istemiyorumne kadar eşya o kadar evi dar gösteriyor çünkü. geniş olmalı ev dediğin rahat rahat gezinceksin evde
Hiç bilmiyorum tatlım o ne demek
Makarna süzgeci 90 tl'mi :18::18: Ben 15'e aldım valla hergün makrna yapcak değilim ya kırılsın bir daha alırım
Off bende liste yaptım tatlım..Küçük kaselerden yokmuş benim hiç, su bardağı eksiğim var, C.tesi 12 tane daha çay bardağı aldım 42 tane çay bardağım olmuşbir dahada almıcam artık çay bardağı falan.
bende ilk başlarda öyle yapmıştım canım elime kağıdı kalemi aldım. ne varsa ne alıncaksa yazdım hepsini. bende önümüzdeki ay mutfak için eksik ıvır zıvırları almak için Tedi ye gidicem, oradaki ürünler çok hoşuma gidiyor. hemde hesaplı.
misafir için çatak bıçak kaşık takımım yok benim onlardan alacağım bende.
90 tl mi şaka gibi :) bu fiyata makarnayı yapmak yerine fabrikasını satın alırız yahu
Ve şimdi sizden uykusuz şişmiş gözlerle fikir almak için işe gelir gelmez yazmak istedim...
kızlar benim 8yıllık bi ilişkim vardı söz oldu nişan oldu çoook ama çok uzadı velhasıl bitti.(şimdi allahıma şükürler ediyorum)
şuanda 11aydır harika giden bi mutluluğum var bu normalde bu haftasonu aileler tanışacaktı 2-3hafta sonrada isteme olcak yüzük takılacaktı eylülede düğün yani nisan ayında bunlar olacaktı.ben ailemle ve sevgilim ailesiyle böyle konuştu hersey okey gibi doğal olarak bnm ailem gelsn bi görüşelm önce diyor bundada sorun yok....
lakin dün akşam ablam ve eniştem bize geldiler.eniştem dobra bi insandr kendsni severimde ama bana fikir verirken kafamı çok karıştrdı.diyorki iki aile birbirini tanımıyor önce bi söz olsun aileler birbirni sindirsin örf adetlerini görsün mayısn sonnda nişan yapın diyobi kere de vermesin baban biraz gelip gitsinler hiç mi ders almadın oldu bittiye gelmesin ağır ağır olsun diyor.bi yanım hak veriyor bir yanım tüm bunları prosedür olarak görüyor kafam karıştı midem ağrıyo düşünmekten sıkıntıdan
Evet 90 Tl
Almam canım 15e filan bi tane daha görmüştüm onu alcam
Benim o kadar çok bardağım var ki
Şarap,viski,likör takımlarına kadar aldım
bardak almayacağım diyorum
hala bardak reyonuna gidiyorum
Mutfağımı yaptırırken bardaklar için ayrı bir dolap yaptırmma lazım
Salondada koycak vitrinim olmayacak
Dün babacığımda havlu almış bana
En çok evimde mevcut olan şeylerden biride havlu
Kız kardeşimde kıskandı herhalde o havlular benim olsun baba diyor 17 yaşında
Aynen canım yaa fabrika istedik sanki
Benim misafir var günlük alcam
Onuda 12li mi 6 lı mı alsam karar veremedim
Misafir yemek takımım 12 kişilik
Tuğçen ben günlük yemek takımımıda 12 kişilik aldım annemler falan geldiğinde ilerde misafir yemek takımımı çıkarmam yani. Yada öyle normal misafirler geldiğinde günlük yemek takımı kullanılır 6 tanede yetmez diye düşündüm tatlım.
Bendede bir ton bardak falan var birde kirada oturcam off yani off. İnş mutfağım genişm olur tuğçem ya ):
Benim 40 tane havlum olmuş artık ondanda almıcam yani. yeter...Valla eve sığmıcak bunlar..Almıcam diyorum dayanamayıp alıyorum.
günaydın kızlar ben geldimmm
bi konsol muhabbeti olmuş bende konsol ve vitrin almıycam küçücük olur odam istemiyorum
eeee nasılsınız bakalım?
40 havlu muuuanam benim bişeyim yok o zamannnnn,kızlar evi doldurmuşunuz yaa...hayırlı olsun.
zuzu88 bence de yaşın daha çok genç,tanıyın birbirinizi.karşındaki sana uygun mu,evlilik sorumluluğunu alacak olgunlukta mı..yanlış anlama,kimseyi ilgilendirmez kimin kimi ne kadar zamanda tanıdığı/tanıyacağı..ama başından üzücü bi olay geçtiği için temkinli olmanı öneririm,hak verdim eniştene.bu olay olmasa 11 ay az değil,gelsinler birşeylere karar verilsin derdim ben de,ama Allah korusun üzücü birşey olursa yine,senin hergün başının etini yerler büyük sözü dinlemedin,yine olan oldu diye.ve bir daha da güvenlerini zor kazanırsın.hem sen de çok zor güvenirsin artık..hakkında hayırlısı olsun canım,Allah hayırlı yuvalar kurmayı nasip etsin herkese.bu arada yanlış mı hatırlıyorum sanki ben seni geçmiş yılların gelin başlıklarında gördüm gibiya da isim benzerliği de olabilir..neyse canım.ay acıktım kızlar kahvaltılar yapıldı mı bakiiiimm
günaydın tatlım hoş geldin. aslında kullanışlı oluyomuş tabaklarını koymak için. bende istemiyordum ama ablamlar tutturdular al al die:)))) zaten mobilyalarımda evimin ölçülerine göre oldu beğendik firmdan geldiler ölçü aldılar ona göre yapıldı:))
Ayy evet tatlım ya 40 tane havlum olmuş 20-25 tanesi dantelli, uyalı falan annem yapmış canım benimmmgeri kalanınıda hep ben aldım günlük kullanayım diye ama geçen sayınca gözüm korktu abartmışım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?