- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.561
Ve şimdi sizden uykusuz şişmiş gözlerle fikir almak için işe gelir gelmez yazmak istedim...
kızlar benim 8yıllık bi ilişkim vardı söz oldu nişan oldu çoook ama çok uzadı velhasıl bitti.(şimdi allahıma şükürler ediyorum)
şuanda 11aydır harika giden bi mutluluğum var bu normalde bu haftasonu aileler tanışacaktı 2-3hafta sonrada isteme olcak yüzük takılacaktı eylülede düğün yani nisan ayında bunlar olacaktı.ben ailemle ve sevgilim ailesiyle böyle konuştu hersey okey gibi doğal olarak bnm ailem gelsn bi görüşelm önce diyor bundada sorun yok....
lakin dün akşam ablam ve eniştem bize geldiler.eniştem dobra bi insandr kendsni severimde ama bana fikir verirken kafamı çok karıştrdı.diyorki iki aile birbirini tanımıyor önce bi söz olsun aileler birbirni sindirsin örf adetlerini görsün mayısn sonnda nişan yapın diyobi kere de vermesin baban biraz gelip gitsinler hiç mi ders almadın oldu bittiye gelmesin ağır ağır olsun diyor.bi yanım hak veriyor bir yanım tüm bunları prosedür olarak görüyor kafam karıştı midem ağrıyo düşünmekten sıkıntıdan
ay kızlar o listelerinizi müsait bi zamanda buraya da yazar mısınız? birimizin aklına gelmeyen öbürünün aklına gelir,faydalanmış olur herkes..
günaydın kızlar ben geldimmm
bi konsol muhabbeti olmuş bende konsol ve vitrin almıycam küçücük olur odam istemiyorum
eeee nasılsınız bakalım?
günaydın hoşgeldin.iş güç çalışmaktayım her zaman ki gibi, sen nasılsın?
bende konsol istemeyenlerdenim
Tuğçen ben günlük yemek takımımıda 12 kişilik aldım annemler falan geldiğinde ilerde misafir yemek takımımı çıkarmam yani. Yada öyle normal misafirler geldiğinde günlük yemek takımı kullanılır 6 tanede yetmez diye düşündüm tatlım.
Bendede bir ton bardak falan var birde kirada oturcam off yani off. İnş mutfağım genişm olur tuğçem ya ):
Benim 40 tane havlum olmuş artık ondanda almıcam yani. yeter...Valla eve sığmıcak bunlar..Almıcam diyorum dayanamayıp alıyorum.
bende iyiyim çok şükür dediğim gibi konsol istemiyorum ama baktım olmuyo lazım bişi
o resmini gösterdiğim gbi bişi yaptırırım koyacağım yerin boyutunda öle aynalı cafcaflı bişi istemiyorum
slm kızlar gunaydın. ooo dokturmussunuz yıne. ımam nıkahı falan konusmussunuz bn allah kısmet ederse kınadan bı gun once ıstıyorum gercı artık kıymıyolar densede kıyan ark gordum o yuzden böle konusuyorum. havlular cetıkler ve ortuler hepsı bnmm korkulu ruyam yemın ederım.bunlar kayınvalıdemın nısanda koydukları bıde benımkılerın eklendıgını dusunun allahım nereye koycam bn bunları. aklımı kaybedıyorum dusununce
Eki Görüntüle 376236
Eki Görüntüle 376237
Eki Görüntüle 376238
Eki Görüntüle 376239
Kızlar Nasılsınız Bayağı Uzak Kaldım Sizden MAlum YGS sınavı var İşler Yoğun
slm kızlar gunaydın. ooo dokturmussunuz yıne. ımam nıkahı falan konusmussunuz bn allah kısmet ederse kınadan bı gun once ıstıyorum gercı artık kıymıyolar densede kıyan ark gordum o yuzden böle konusuyorum. havlular cetıkler ve ortuler hepsı bnmm korkulu ruyam yemın ederım.bunlar kayınvalıdemın nısanda koydukları bıde benımkılerın eklendıgını dusunun allahım nereye koycam bn bunları. aklımı kaybedıyorum dusununce
Eki Görüntüle 376236
Eki Görüntüle 376237
Eki Görüntüle 376238
Eki Görüntüle 376239
Eki Görüntüle 376236
Eki Görüntüle 376237
Eki Görüntüle 376238
Eki Görüntüle 376239
Nerdesin sen
Özlettin canım
İyiyim saol seni sormalı??
cgdm16 baya çok havlun,baş örtün filan
Ama bunları kullanırmısın bilmiyorum
bunlardan bende de var bohça yaptığımızda onlara koycam
Bizde damadın hala-teyzesine kadar bohça yapılır düğünde
Sadlikten yana biri olarak çok hoşlanmıyorum böyle süslü havlulardan
günaydın canım hoşgeldin, kız o yemeniler, havlular, patikler ne öylemaşallah ne kadar çok güle güle kullan hepsini canım.
Eki Görüntüle 376236
Eki Görüntüle 376237
Eki Görüntüle 376238
Eki Görüntüle 376239
6 kişilik doğru az olur
12li alırım bende o zaman
Maşallah havlularına
Rabbim sanada en kısa zamanda ev almayı nasip etsin kuzucum
Mutfak önemli ya
Benimde küçük mutfağım
Yani aslında şuan babamın evindeki mutfağımız çok büyük ondan belkide gözüme küçük geliyor
valla bir grip oldum daha halen toparlanamadım dün izin günümdü gelinliklere bir göz gezdirdik of ya 7 ay var daha da utanıorum denemeye moralim bozuluyor
bnde hıc sevmem dantelı falan ama yapcak bısı yok durcaklar öle. senın elındekını erıtme ıhtımalın var ama bnm malesef yok bunlar nısanda bana geldı bıde bnm azcıkta olsa var ceyızımde artık dugunden sonra ıhtıyacı olan yenı evlencek kızlara dagıtırım olmadı napıyım bu kadar cok sandık bekcısını
gule gule kullan mı :))))) kullanabılecegımı pek sanmıyorum tatlım. sandık bekcısı olcak hepsi. yada bı kac zaman sonra ıhtıyacı olan ceyız yapan kızlara dagıtırım barı bı ıse yarasın. tut tut nereye kadar bosuna yer kaplıcak.
tatlım hayırlı günler kullan hepsini:)) maşallah ne kadarda çok 39 günüm kaldı benim bu kadar yok:))
çğdem valla benm kaynanamda aynı sneinki gibi getirmiş benmkiler onların 3 katı sandık filan almaz vallaabiyandan topluyoruz az kaldı neyse benmkileri toplamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?