2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

günaydın canım aramıza hoşgeldin öncelikle. o kadar beklemişsin az kalmış sıkma canını.

aileler birbirini tanımadığı için önce söz olması bir süre sonra nişan olması daha iyi tabi bence. bu prosedür dediklerimizi bazende ay keşke yapsaymışız diyoruz mayıs çok geç bir ay değil 2 ay var hemen geçer o sürede de birbirini tanımış olur aileler.

ay kızlar o listelerinizi müsait bi zamanda buraya da yazar mısınız? birimizin aklına gelmeyen öbürünün aklına gelir,faydalanmış olur herkes..

yazıcam canım bulayım listeleri

günaydın kızlar ben geldimmm

bi konsol muhabbeti olmuş bende konsol ve vitrin almıycam küçücük olur odam istemiyorum

eeee nasılsınız bakalım?

günaydın hoşgeldin.iş güç çalışmaktayım her zaman ki gibi, sen nasılsın?

bende konsol istemeyenlerdenim

günaydın hoşgeldin.iş güç çalışmaktayım her zaman ki gibi, sen nasılsın?

bende konsol istemeyenlerdenim

bende iyiyim çok şükür dediğim gibi konsol istemiyorum ama baktım olmuyo lazım bişi
o resmini gösterdiğim gbi bişi yaptırırım koyacağım yerin boyutunda öle aynalı cafcaflı bişi istemiyorum

slm kızlar gunaydın. ooo dokturmussunuz yıne. ımam nıkahı falan konusmussunuz bn allah kısmet ederse kınadan bı gun once ıstıyorum gercı artık kıymıyolar densede kıyan ark gordum o yuzden böle konusuyorum. havlular cetıkler ve ortuler hepsı bnmm korkulu ruyam yemın ederım.bunlar kayınvalıdemın nısanda koydukları bıde benımkılerın eklendıgını dusunun allahım nereye koycam bn bunları. aklımı kaybedıyorum dusununce

6 kişilik doğru az olur
12li alırım bende o zaman
Maşallah havlularına

Rabbim sanada en kısa zamanda ev almayı nasip etsin kuzucum
Mutfak önemli ya
Benimde küçük mutfağım
Yani aslında şuan babamın evindeki mutfağımız çok büyük ondan belkide gözüme küçük geliyor

bende iyiyim çok şükür dediğim gibi konsol istemiyorum ama baktım olmuyo lazım bişi
o resmini gösterdiğim gbi bişi yaptırırım koyacağım yerin boyutunda öle aynalı cafcaflı bişi istemiyorum

bnde çok cafcafı sevmem,gösterdiğin gibi güzel olur canım, sade ama şık durur güle güle kullan şimdiden.

cgdm16 baya çok havlun,baş örtün filan
Ama bunları kullanırmısın bilmiyorum
bunlardan bende de var bohça yaptığımızda onlara koycam
Bizde damadın hala-teyzesine kadar bohça yapılır düğünde
Sadlikten yana biri olarak çok hoşlanmıyorum böyle süslü havlulardan

günaydın canım hoşgeldin, kız o yemeniler, havlular, patikler ne öyle maşallah ne kadar çokgüle güle kullan hepsini canım.

tatlım hayırlı günler kullan hepsini:)) maşallah ne kadarda çok 39 günüm kaldı benim bu kadar yok:))

Ya ben vintage tarzinda bi ev dosemeyi planliyorum kismetse. Boyle romantik, eskitme esyalarla bezeli bi dekorasyon stiline de ne tv unitesi uyuyor, ne de konsol vs.

Ben tvmi alcak bi tv masasina koymayi planliyorum, kapakli ve oyma ayakli. Rengi beyaz eskitme ya da su yesili olabilir. Ama konsol niyetine nasil bi sey almaliyim hic bilmiyorum. Belki de sadece iki yuksek oyma bacakli dresuar alip tvnin iki yanina koyarim. Karar veremedim.

Eylusum bosver tatilin tadini cikar. Hep sikayet ediyodun gunduz giremiyorum diye :) ben de sirket pc'sinden girmiyorum hic, telden okuyup yaziyorum, zor oluyo ama en azindan takip edebiliyorum :)
Suraya begendigin bi kac gelinligi koysana merak ediyorum.

çğdem valla benm kaynanamda aynı sneinki gibi getirmiş benmkiler onların 3 katı sandık filan almaz vallaa biyandan topluyoruz az kaldı neyse benmkileri toplamak

bnde hıc sevmem dantelı falan ama yapcak bısı yok durcaklar öle. senın elındekını erıtme ıhtımalın var ama bnm malesef yok bunlar nısanda bana geldı bıde bnm azcıkta olsa var ceyızımde artık dugunden sonra ıhtıyacı olan yenı evlencek kızlara dagıtırım olmadı napıyım bu kadar cok sandık bekcısını

günaydın canım hoşgeldin, kız o yemeniler, havlular, patikler ne öyle maşallah ne kadar çokgüle güle kullan hepsini canım.

gule gule kullan mı :))))) kullanabılecegımı pek sanmıyorum tatlım. sandık bekcısı olcak hepsi. yada bı kac zaman sonra ıhtıyacı olan ceyız yapan kızlara dagıtırım barı bı ıse yarasın. tut tut nereye kadar bosuna yer kaplıcak.

Ohh ohh maşallah kuzum..Bunlar sadece kayınvalidenden gelense birde seninkileri düşünemiyorum..Ben kendiminkine çok diyordum valla

tatlım kesinlikle 12 kişilik al emin ol pişman olmayacaksın..Babanın evinin mutfağı büyük olduğu için öyle geliyordur tatlım. kendi düzenini bir kursan küçükl mutfakta bile çok şeylern yapılabiliyor.
İnş. canım bizimde olur evimiz :26:

valla bir grip oldum daha halen toparlanamadım dün izin günümdü gelinliklere bir göz gezdirdik of ya 7 ay var daha da utanıorum denemeye moralim bozuluyor

Geçmiş olsun tatlım
Daha bakma gelnlik bu yaz bakarsın düğünlerden sonra nasıl gelinlikler var

Evet canım öyle yap hem yardımcı olmuş olursun yeni gelinciklere
Bunlar ömür boyu kullanayım desen yine bitmez
Zevkli hatunsun sen işini bilirsin

tatlım hayırlı günler kullan hepsini:)) maşallah ne kadarda çok 39 günüm kaldı benim bu kadar yok:))

boswer cnm ya hıc gerek yok zaten. abartı resmen gosterıs ıcın

çğdem valla benm kaynanamda aynı sneinki gibi getirmiş benmkiler onların 3 katı sandık filan almaz vallaa biyandan topluyoruz az kaldı neyse benmkileri toplamak

allahım getırsınler ıyı hos guselde sonra napcaz bakalım. yemenıler nısanlım gorunce dalga gectı annem sana bı msj verıo anladın mı dıye :))) bıde fark ettıysen kopukte dızılı hepsı o yuzden hıc acmadım ceyızde de öle gorunsunler ondan sonra aynı paketlerle bazalara daha az yer kaplar en azından

kızlar meraba herkese hayırlı olsun şimdiden ben 2011 geliniydim forumda sizi görünce bi bakiim dedim geçen yıl yaşadığım telaşlar geldi aklıma herşeyin tadını çıkarın herşey olacağına varıyo bi şekilde yetişiyo yani
cgdm16 maşallah kaynanan ne güzel ve ne kadar çok hediye vermiş seninkiler de birleşince çocuğunun çeyizine bile kalır
hepiniz cici çeyizciklerinizi güle güle iyi günlerde kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…