- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.581
şık durur birde ayna alıp kombine edersin şık durur o zaman:))
Günaydın kızlar :))) nasıldınız ?
slm kızlar gunaydın. ooo dokturmussunuz yıne. ımam nıkahı falan konusmussunuz bn allah kısmet ederse kınadan bı gun once ıstıyorum gercı artık kıymıyolar densede kıyan ark gordum o yuzden böle konusuyorum. havlular cetıkler ve ortuler hepsı bnmm korkulu ruyam yemın ederım.bunlar kayınvalıdemın nısanda koydukları bıde benımkılerın eklendıgını dusunun allahım nereye koycam bn bunları. aklımı kaybedıyorum dusununce
6 kişilik doğru az olur
12li alırım bende o zaman
Maşallah havlularına
Rabbim sanada en kısa zamanda ev almayı nasip etsin kuzucum
Mutfak önemli ya
Benimde küçük mutfağım
Yani aslında şuan babamın evindeki mutfağımız çok büyük ondan belkide gözüme küçük geliyor
bnde çok cafcafı sevmem,gösterdiğin gibi güzel olur canım, sade ama şık dururgüle güle kullan şimdiden.
cgdm16 baya çok havlun,baş örtün filan
Ama bunları kullanırmısın bilmiyorum
bunlardan bende de var bohça yaptığımızda onlara koycam
Bizde damadın hala-teyzesine kadar bohça yapılır düğünde
Sadlikten yana biri olarak çok hoşlanmıyorum böyle süslü havlulardan
valla bir grip oldum daha halen toparlanamadım dün izin günümdü gelinliklere bir göz gezdirdik of ya 7 ay var daha da utanıorum denemeye moralim bozuluyor
kızlar meraba herkese hayırlı olsun şimdiden ben 2011 geliniydim forumda sizi görünce bi bakiim dedim geçen yıl yaşadığım telaşlar geldi aklıma herşeyin tadını çıkarın herşey olacağına varıyo bi şekilde yetişiyo yani
cgdm16 maşallah kaynanan ne güzel ve ne kadar çok hediye vermiş seninkiler de birleşince çocuğunun çeyizine bile kalır
hepiniz cici çeyizciklerinizi güle güle iyi günlerde kullanın
Kızlar Nasılsınız Bayağı Uzak Kaldım Sizden MAlum YGS sınavı var İşler Yoğun
valla bir grip oldum daha halen toparlanamadım dün izin günümdü gelinliklere bir göz gezdirdik of ya 7 ay var daha da utanıorum denemeye moralim bozuluyor
gule gule kullan mı :))))) kullanabılecegımı pek sanmıyorum tatlım. sandık bekcısı olcak hepsi. yada bı kac zaman sonra ıhtıyacı olan ceyız yapan kızlara dagıtırım barı bı ıse yarasın. tut tut nereye kadar bosuna yer kaplıcak.
boswer cnm ya hıc gerek yok zaten. abartı resmen gosterıs ıcın
allahım getırsınler ıyı hos guselde sonra napcaz bakalım. yemenıler nısanlım gorunce dalga gectı annem sana bı msj verıo anladın mı dıye :))) bıde fark ettıysen kopukte dızılı hepsı o yuzden hıc acmadım ceyızde de öle gorunsunler ondan sonra aynı paketlerle bazalara daha az yer kaplar en azından
günaydın canım iyidir seni sormalı?
biz o kadar herkese bohça yapmadık sadece ev halkına bide anneanneyle dedeye yaptık onlarda aynı şekilde yaptı ama evlendikten sonra bizi yemeğe çağıracakmış halalar yengeler dedeler falan bizde öle hem yemeğe hem el öpmeye gidecekmişiz giderkende tülbent patik falan götürecekmişim hediye olarak dağıtılacak yani
boswer cnm ya hıc gerek yok zaten. abartı resmen gosterıs ıcın
allahım getırsınler ıyı hos guselde sonra napcaz bakalım. yemenıler nısanlım gorunce dalga gectı annem sana bı msj verıo anladın mı dıye :))) bıde fark ettıysen kopukte dızılı hepsı o yuzden hıc acmadım ceyızde de öle gorunsunler ondan sonra aynı paketlerle bazalara daha az yer kaplar en azından
saol tatlım cocugumu bılmemde hepsını kardesıme aktaracagım konusunda hıc bır suphem yok
çiğdem benmkide aynısını söledi annem sana anlatıyo kapan gibi diy gerçi benmki kapanmamı istyo yaa kapanacam evlenince benmki çok istyo ende istyorum ama nebilim 112 yemeni başörtüm var sadece düşün 50 tane havlu 40 tane patik var abowww
benim kendi yaptıklarım 20 tane felan bana kayınvalidem bi koca hurç verdi:)) benimkilerden fazla resmen ben pek sevmiyorum ne gerek var bana yetecek kadar olsun yeter. zten sürekli farklı modeller çıkyoo yenisini alırım:)) eskitemez insan bu kadarınıı valla:)
evet kardeşin varsa düğününden sonra verebilirsin çünkü o kadar çok şeyi kullanmaya ömür yetmez sandık bekliyorlar
kaynanana helal olsun bana da nişanda sözde bohça geldi çarşıdan herşeyi bolbol aldık yani eşim almıştı ama böyle el işi yoktu
çiğdem benmkide aynısını söledi annem sana anlatıyo kapan gibi diy gerçi benmki kapanmamı istyo yaa kapanacam evlenince benmki çok istyo ende istyorum ama nebilim 112 yemeni başörtüm var sadece düşün 50 tane havlu 40 tane patik var abowww
gercı benımkı kapan falan demıo hıc ama annesının yanında takılmadan da gecemedı. kaynanam öle kasmaz kendını o yuzden nısanlım cok ugrasır ondan evden cıkarken mesela kaynanam hadı yıne gel kızım emı falan dıyo nısanlımda ay fatma kız sende gel emı hadı bızede buyrun falan dıye dalga gecıo kadınla
Geçmiş olsun tatlım
Daha bakma gelnlik bu yaz bakarsın düğünlerden sonra nasıl gelinlikler var
Evet canım öyle yap hem yardımcı olmuş olursun yeni gelinciklere
Bunlar ömür boyu kullanayım desen yine bitmez
Zevkli hatunsun sen işini bilirsin
112 mi?
abovvvvvv
Kızlar Nasılsınız Bayağı Uzak Kaldım Sizden MAlum YGS sınavı var İşler Yoğun
Ya ben vintage tarzinda bi ev dosemeyi planliyorum kismetse. Boyle romantik, eskitme esyalarla bezeli bi dekorasyon stiline de ne tv unitesi uyuyor, ne de konsol vs.
Ben tvmi alcak bi tv masasina koymayi planliyorum, kapakli ve oyma ayakli. Rengi beyaz eskitme ya da su yesili olabilir. Ama konsol niyetine nasil bi sey almaliyim hic bilmiyorum. Belki de sadece iki yuksek oyma bacakli dresuar alip tvnin iki yanina koyarim. Karar veremedim.
Eylusum bosver tatilin tadini cikar. Hep sikayet ediyodun gunduz giremiyorum diye :) ben de sirket pc'sinden girmiyorum hic, telden okuyup yaziyorum, zor oluyo ama en azindan takip edebiliyorum :)
Suraya begendigin bi kac gelinligi koysana merak ediyorum.
kızlar meraba herkese hayırlı olsun şimdiden ben 2011 geliniydim forumda sizi görünce bi bakiim dedim geçen yıl yaşadığım telaşlar geldi aklıma herşeyin tadını çıkarın herşey olacağına varıyo bi şekilde yetişiyo yani
cgdm16 maşallah kaynanan ne güzel ve ne kadar çok hediye vermiş seninkiler de birleşince çocuğunun çeyizine bile kalır
hepiniz cici çeyizciklerinizi güle güle iyi günlerde kullanın
saol tatlım cocugumu bılmemde hepsını kardesıme aktaracagım konusunda hıc bır suphem yok
Bizde de öyle bohça yapılmadı..Annen kardeşlerine ve anneannesine yapıcak birşeyler bende el öpmeye giderken hediye olarak götürcekmişim gittiğimde.. Aslında bizde sürü olur kıs tarafı erkek tarafı bir ton hediye alır önce kız tarafı götürür sonra erkek tarafı getirir bohçaları ama ben istemiyorum bunları zaten zamanımda yok çalışıyorum birde bunlarla oyanalırsam daha da yıprancam yani.
bu arada bu aksam mobılyalarımı almaya gıdıyoruz sıze begendıgımı sölemıstım ya dun bu aksam gıtcez bakalım kaynanam falan para konusunu konuscaklar alcaz buyuk ıhtımalle mutluyum mutlu
valla ben bunları eskıtemem de bunlar benı eskıtır dıyorum sureklı :)))
ya zaten annem yok bnm ceyız telasem hıc bıtmıcek evlenene kadar kendıme ugrasıom evlendıkten sonra da kız kardesım ıcın ugrascam. en ıyısı bunları hop ona aktarıp bı kac dertten aynı anda kurtulmak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?