2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
şık durur birde ayna alıp kombine edersin şık durur o zaman:))

o resimde ki konsolun üzerindeki yuvarlak aynalar güzelmiş aslında

Günaydın kızlar :))) nasıldınız ?

günaydın canım iyidir seni sormalı?

biz düğünden 1 hafta önce yapalım imam nikahını diyoruz çünkü miraç kandiline denk geliyor yani kandil gecesi bol bol dualarla kıyılır inşallah nikahımızay kayınvaliden kendini kaybetmiş maşallah amma çok patik tülbent havlu var

ama günlüğü de 12 alıpta bazı misafirlerede bunu kullanırım dersek o canım misafirlik porselenlerimize sıra gelmeyecek
nişanlımda diyor bu tabakları annem gibi öle vitrindemi bekleteceksin arada benimde önüme koy diyo dalga geçiyo gıcıkkkk
benimde mutfağım küçükk

bnde çok cafcafı sevmem,gösterdiğin gibi güzel olur canım, sade ama şık durur güle güle kullan şimdiden.

daha yaptırmadım canım böle bişi sonra evlendikten sonra lazım olur eksikliğini hissedersem yerde uydurabilirsem anca o zaman o konsolun üzerindeki aynalar güzelmiş ama öle bişi de yapılabilir üzerine

biz o kadar herkese bohça yapmadık sadece ev halkına bide anneanneyle dedeye yaptık onlarda aynı şekilde yaptı ama evlendikten sonra bizi yemeğe çağıracakmış halalar yengeler dedeler falan bizde öle hem yemeğe hem el öpmeye gidecekmişiz giderkende tülbent patik falan götürecekmişim hediye olarak dağıtılacak yani

Son düzenleme:

saol tatlım cocugumu bılmemde hepsını kardesıme aktaracagım konusunda hıc bır suphem yok

Kızlar Nasılsınız Bayağı Uzak Kaldım Sizden MAlum YGS sınavı var İşler Yoğun

valla bir grip oldum daha halen toparlanamadım dün izin günümdü gelinliklere bir göz gezdirdik of ya 7 ay var daha da utanıorum denemeye moralim bozuluyor

hoşgeldin canım. Allah zihin açıklığı versin. başarılı geçer inşallah sınavın dikkat et kendine düğün üstü, geçmiş olsun canım.
moralin bozulmasın hiç o 7 ay su gibi geçecek inşallah

doğru söylüyosun bu kadar şey , torununun çeyizin bile yete valla

çiğdem benmkide aynısını söledi annem sana anlatıyo kapan gibi diy gerçi benmki kapanmamı istyo yaa kapanacam evlenince benmki çok istyo ende istyorum ama nebilim 112 yemeni başörtüm var sadece düşün 50 tane havlu 40 tane patik var abowww

Bizde de öyle bohça yapılmadı..Annen kardeşlerine ve anneannesine yapıcak birşeyler bende el öpmeye giderken hediye olarak götürcekmişim gittiğimde.. Aslında bizde sürü olur kıs tarafı erkek tarafı bir ton hediye alır önce kız tarafı götürür sonra erkek tarafı getirir bohçaları ama ben istemiyorum bunları zaten zamanımda yok çalışıyorum birde bunlarla oyanalırsam daha da yıprancam yani.

benim kendi yaptıklarım 20 tane felan bana kayınvalidem bi koca hurç verdi:)) benimkilerden fazla resmen ben pek sevmiyorum ne gerek var bana yetecek kadar olsun yeter. zten sürekli farklı modeller çıkyoo yenisini alırım:)) eskitemez insan bu kadarınıı valla:)

günaydın canım iyidir seni sormalı?[/B]

İyiyim Canim bende teşekkür ederim :))

saol tatlım cocugumu bılmemde hepsını kardesıme aktaracagım konusunda hıc bır suphem yok

evet kardeşin varsa düğününden sonra verebilirsin çünkü o kadar çok şeyi kullanmaya ömür yetmez sandık bekliyorlar
kaynanana helal olsun bana da nişanda sözde bohça geldi çarşıdan herşeyi bolbol aldık yani eşim almıştı ama böyle el işi yoktu

Son düzenleme:

gercı benımkı kapan falan demıo hıc ama annesının yanında takılmadan da gecemedı. kaynanam öle kasmaz kendını o yuzden nısanlım cok ugrasır ondan evden cıkarken mesela kaynanam hadı yıne gel kızım emı falan dıyo nısanlımda ay fatma kız sende gel emı hadı bızede buyrun falan dıye dalga gecıo kadınla

valla ben bunları eskıtemem de bunlar benı eskıtır dıyorum sureklı :)))

ya zaten annem yok bnm ceyız telasem hıc bıtmıcek evlenene kadar kendıme ugrasıom evlendıkten sonra da kız kardesım ıcın ugrascam. en ıyısı bunları hop ona aktarıp bı kac dertten aynı anda kurtulmak :)))

112 mi?
abovvvvvv

valla görümcem açık o yüzden banada bişey diyemiyo çalışıyo kendi bilir ama çok yakışıyo dyo benmkide kapancak zaten düğünden sonra diyooo ben tabi cnm diyorum o dabana göstreiririm ben sana tabii cnımııı diyooooooo

sadece bir fikir olsun diye benimkisi kayınvalidem bi gelinlikçi ayarlamış tanıdıkmış felan

bu arada bu aksam mobılyalarımı almaya gıdıyoruz sıze begendıgımı sölemıstım ya dun bu aksam gıtcez bakalım kaynanam falan para konusunu konuscaklar alcaz buyuk ıhtımalle mutluyum mutlu

Kızlar Nasılsınız Bayağı Uzak Kaldım Sizden MAlum YGS sınavı var İşler Yoğun

hoşgeldin

ben bayılıyorum şu vintage tarzına ama yinede spor rahat döşüyorum evimi

çok sağol iyi dileklerin için Allah sanada ömür boyu mutluluklar versin

benim kız kardeşimde yok biraz büyüklere hediye götürürüm birazda erkek kardeşime bırakıyım napim

hey maşallah 112 yemeni

canım sadece ev halkına bide babaanne dede ye götürdüğümüz halde dünyanın parası gitti nasıl yetiştiricem diye uğraştım sana anlatamam gerçekten maddi yıpratıcı ama insan maddi yıpranınca manevide yıpranıyo zaten tam nişan üstüydü zaten çok masraf yapılmıştı bide üzerine bohça yani öle yengeye halaya teyzeyede yapsam hiç belimi doğrultamazdım herhalde

işin zormuş o zaman senin allah yardımcın olsun canım

Neeeee 112 yemenimiiiiii?????? Kız napıcan bu kadar yemeniyi..Torununun çocuğuna bile yeter valla Maşallaj size ya..Güle güle kullanın güzel gelincikler. Ben kapanmıcam nişanlım istemiyor, bende kendimi şahsen hiç hazır hissetmiyorum...zamana bıraktık biz o kararı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…