2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
sadece bir fikir olsun diye benimkisi kayınvalidem bi gelinlikçi ayarlamış tanıdıkmış felan

Benim kayinvalidemde gelinlik baktım biraz dediğinde dehşete düşmüştüm hemen nişanlımı söyledim ben seninle beraber alcam diye aramış söylemiş kurtuldum şimdi :)) ah bu kayınvalideler kendilerini gelin olcam sanıyorlar :))

sen adınımı değiştirdin canım eski adın neydi

ay sorma o kadar çokkki abowwwwwwwww dedim çıkartınca ütüledikçe kapanasım geldi arada örttümmm kapancam yani evlenince çocuklaırma çeyiz yapmayacağım ya onlara bilene yeterrrr size sorum sorum kaç tane çocuk istyosunuzzzzzzz ben iki tane istyorum hemende istemyorum kaza yaparsak ne alaaaaa

bu arada bu aksam mobılyalarımı almaya gıdıyoruz sıze begendıgımı sölemıstım ya dun bu aksam gıtcez bakalım kaynanam falan para konusunu konuscaklar alcaz buyuk ıhtımalle mutluyum mutlu

Hayirli olsun Canim :))

Günaydın balböceği :)
benide eklermisin, 14 ekim

güle güle kullanın ama hakikaten çok fazlaymış :)

güle güle kullanın ama hakikaten çok fazlaymış :)

saol cnm vallahi öle çok fazla çeyizleri eve srilecek işteeeeee ama kendi evime sermycem kim topluycak ertesi gün evlendikten sonra bide diyolarki evlendiğin gün iş yapma hiç işin bitmez diyolar

miskacann kısss sana bi ayakkabıyla ilgili msj attım,okumadın halaaa
kuzu bana özelden mail adresini yazsana,sana bişiler göndericem,şimdi çıkıyorum biraz birşeyler yiyeyim.sabahtan beri eve alınabilecek birşeyler var mı diye onyüzmilyon tane alışveriş sitesi gezdim bu saate geldim ayy

kızlar alışveriş sitelerinde bi sürü ayakkabı,bazılarında da ev tekstili markaları var,hatırlayamadım şimdi hangisi hangisindeydi afedersiniz kapattım..

bu arada yatak örtüsü aldınız mı,nasıl bişi?ben sade ama şık bişey istiyorum öyle gece elbisesi gibi olmasın?bi de kaç tane aldınız,markasıfiyatı?? 1 tane alsam yetmez mi?yada biri biraz daha ağır şık,diğeri spor 2 tane iyi olur mu? bir de çok sordum ama toplamda tek kişik ve çift kişilik nevresimleriniz kaçar tane?ya gördükçe alasım geliyo ama sonra eskimez,sıkılırım diyorum,ideali nedir bi fikir verir misiniz?.

ayy gelinlik konuşmayın ne olur ya,3 ay kaldı hala bi gelinlikçiye girmişliğim yokbirkaç haftaya anca gidicem inşaallah nişanlımın yanına,öyle bakarız.

ya bi de yengem tutturmuş neden sade nevresim-pike aldın,gelin olucan dantelli al diye..
siz nasıl yaptınız kızlar,bu dantelliler nasıl bişi?yıkanınca kırış kırış oluyosa uğraşamam çalışıyorum ben ya..o yüzden zevkimize göre cıvıl cıvl sade şeyler aldık ama birileri laf söyleyince de acayip canımı sıkıyor ya..

tatlım bnm hıc dantellı nevresımım yok valla. sadece 1 tane pıke 1 tanede nevresım olmak uzere fransız gupuru dedıklerı seylı olanlardan var o kadar gerısı kafama gore aldım hep. boswer sende nasıl kullanabıleceksen öle al

ben 2 tane aldım biri fransız güpürlü şık. digeride yiine güpürlü ama sade bence iki tane alman ideal çünkü birtanesi evini yerleştirilirken serilir dierinide sonra günlüğünde kullanırsın tatlım..5 tane nevresim tak.4 tane uyku seti :))) taçdan aldım tatlım. hiç tek kişilik almadım(

eylül meraba benim aklıma gelen 7 tane çift kişilik nevresim takımım var şu an ama sadece 3 tanesini yedekli olarak kullanıyorum diğer 4 tane paketin de bekliyo
misafir için ayrıca var benim yatılı misafirim çok geldiği için 3 çift 1 tek kişilik sürekli kullanıyorum
çok fazla alma 2-3 taneden fazla kullanılmıyo ve hemen eskiyen bşy değil senin aldıkların şu an için yeterli bence
yatak örtüm de days in colours örgü battaniye kış boyu onu kullandım hep çok rahat
taç madam yatak örtüsü aldım oda pullu ama sade düz bi model günlükte kullanılabilir ama ben kullanmadım hiç
bir de beyaz lilamor diye bi marka aldım düz tek bi kumaştan tülü danteli yok sadece kendi kumaşından gülleri var inciler var ilk evlendiğimde bi süre kullandım kaldırdım

ya tamam madem heves ediyorlar kayınvalidelerde gelsin ama karışmasın dimi bende nişanlımla gitmiycem aksine beni ilk sadece düğün günü gelinlikle görsün istiyorum yanında denemek istemiyorum şimdiye kadar hep gelinlikle hayalimi kurdu düğün günü görsün bence

ewtttt cnmmmm 112 dün saydık allahım pazra günü yemenileri ütülemeye başladımmm 12,30 da tam saat 7 kadar yemeni ütüledimmm

hey maşallah tülbent ütülemektende nefret ederim küçücük oya zor ütüleniyor

sen adınımı değiştirdin canım eski adın neydi

yok değiştirmedim adım hep buydu

bende kısmetse olursa bi kız bi erkek 2 tane istiyorum ama Allah bilir tabii niyet 2 ama

saol cnm vallahi öle çok fazla çeyizleri eve srilecek işteeeeee ama kendi evime sermycem kim topluycak ertesi gün evlendikten sonra bide diyolarki evlendiğin gün iş yapma hiç işin bitmez diyolar

bende sermem öyle çeyiz falan annemde diyo bana iş yapma işin bitmez bak ben yaptım bitmiyo diyo

bende 2 tane düşünüyorum tabi rabbim nasip ettikten sonra yapacak bişey yok:)) ben 2 sene çoçuk duşunmuyoum :))

bende 2 yada 3 sene düşünmüyorum inş. 2 tane

ben bi günlük aldım bide ağır bişi özel günlerde kullanmaya 2 tane yeter yani bence

bende var dantel ama bence gerek yok annem yapmış işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…