- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 39
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.601
sadece bir fikir olsun diye benimkisi kayınvalidem bi gelinlikçi ayarlamış tanıdıkmış felan
hoşgeldin
ben bayılıyorum şu vintage tarzına ama yinede spor rahat döşüyorum evimi
çok sağol iyi dileklerin için Allah sanada ömür boyu mutluluklar versin
benim kız kardeşimde yok biraz büyüklere hediye götürürüm birazda erkek kardeşime bırakıyım napim
hey maşallah 112 yemeni
canım sadece ev halkına bide babaanne dede ye götürdüğümüz halde dünyanın parası gitti nasıl yetiştiricem diye uğraştım sana anlatamam gerçekten maddi yıpratıcı ama insan maddi yıpranınca manevide yıpranıyo zaten tam nişan üstüydü zaten çok masraf yapılmıştı bide üzerine bohça yani öle yengeye halaya teyzeyede yapsam hiç belimi doğrultamazdım herhalde
hayırlı olsun canım
işin zormuş o zaman senin allah yardımcın olsun canım
Neeeee 112 yemenimiiiiii?????? Kız napıcan bu kadar yemeniyi..Torununun çocuğuna bile yeter vallaMaşallaj size ya..Güle güle kullanın güzel gelincikler. Ben kapanmıcam nişanlım istemiyor, bende kendimi şahsen hiç hazır hissetmiyorum...zamana bıraktık biz o kararı
bu arada bu aksam mobılyalarımı almaya gıdıyoruz sıze begendıgımı sölemıstım ya dun bu aksam gıtcez bakalım kaynanam falan para konusunu konuscaklar alcaz buyuk ıhtımalle mutluyum mutlu
Kızlarr günaydınnnn, topiğee tarih yazılmasınıı isteyen gelinciklerr, topiğee hergün geliyorum fakat geçmişe bazen bakamaya biliyorum. O yüzden bana mesaj atmanız daha iyi olacaktır. Ve ayrıca düzenli olarak topiğee uğramayan, sohbetlere katılmayan gelinler otomatikman silinecektirr, bilginiz olsun.
Hayirli olsun Canim :))
ay sorma o kadar çokkki abowwwwwwwww dedim çıkartınca ütüledikçe kapanasım geldi arada örttümmm kapancam yani evlenince çocuklaırma çeyiz yapmayacağım ya onlara bilene yeterrrr size sorum sorum kaç tane çocuk istyosunuzzzzzzzben iki tane istyorum hemende istemyorum kaza yaparsak ne alaaaaa
Günaydın balböceği :)
benide eklermisin, 14 ekim
güle güle kullanın ama hakikaten çok fazlaymış :)
bu arada bu aksam mobılyalarımı almaya gıdıyoruz sıze begendıgımı sölemıstım ya dun bu aksam gıtcez bakalım kaynanam falan para konusunu konuscaklar alcaz buyuk ıhtımalle mutluyum mutlu
hayırlı olsun tatlımmmm :))
saol cnm tesekkurler
ya bi de yengem tutturmuş neden sade nevresim-pike aldın,gelin olucan dantelli al diye..
siz nasıl yaptınız kızlar,bu dantelliler nasıl bişi?yıkanınca kırış kırış oluyosa uğraşamam çalışıyorum ben ya..o yüzden zevkimize göre cıvıl cıvl sade şeyler aldık ama birileri laf söyleyince de acayip canımı sıkıyor ya..
miskacann kısss sana bi ayakkabıyla ilgili msj attım,okumadın halaaa
kuzu bana özelden mail adresini yazsana,sana bişiler göndericem,şimdi çıkıyorum biraz birşeyler yiyeyim.sabahtan beri eve alınabilecek birşeyler var mı diye onyüzmilyon tane alışveriş sitesi gezdim bu saate geldim ayy
kızlar alışveriş sitelerinde bi sürü ayakkabı,bazılarında da ev tekstili markaları var,hatırlayamadım şimdi hangisi hangisindeydi afedersiniz kapattım..
bu arada yatak örtüsü aldınız mı,nasıl bişi?ben sade ama şık bişey istiyorum öyle gece elbisesi gibi olmasın?bi de kaç tane aldınız,markasıfiyatı?? 1 tane alsam yetmez mi?yada biri biraz daha ağır şık,diğeri spor 2 tane iyi olur mu? bir de çok sordum ama toplamda tek kişik ve çift kişilik nevresimleriniz kaçar tane?ya gördükçe alasım geliyo ama sonra eskimez,sıkılırım diyorum,ideali nedir bi fikir verir misiniz?.
ayy gelinlik konuşmayın ne olur ya,3 ay kaldı hala bi gelinlikçiye girmişliğim yokbirkaç haftaya anca gidicem inşaallah nişanlımın yanına,öyle bakarız.
Benim kayinvalidemde gelinlik baktım biraz dediğinde dehşete düşmüştüm hemen nişanlımı söyledim ben seninle beraber alcam diye aramış söylemiş kurtuldum şimdi :)) ah bu kayınvalideler kendilerini gelin olcam sanıyorlar :))
ewtttt cnmmmm 112 dün saydık allahım pazra günü yemenileri ütülemeye başladımmm 12,30 da tam saat 7 kadar yemeni ütüledimmm
sen adınımı değiştirdin canım eski adın neydi
ay sorma o kadar çokkki abowwwwwwwww dedim çıkartınca ütüledikçe kapanasım geldi arada örttümmm kapancam yani evlenince çocuklaırma çeyiz yapmayacağım ya onlara bilene yeterrrr size sorum sorum kaç tane çocuk istyosunuzzzzzzzben iki tane istyorum hemende istemyorum kaza yaparsak ne alaaaaa
saol cnm vallahi öle çok fazla çeyizleri eve srilecek işteeeeee ama kendi evime sermycem kim topluycak ertesi gün evlendikten sonra bide diyolarki evlendiğin gün iş yapma hiç işin bitmez diyolar
bende 2 tane düşünüyorum tabi rabbim nasip ettikten sonra yapacak bişey yok:)) ben 2 sene çoçuk duşunmuyoum :))
miskacann kısss sana bi ayakkabıyla ilgili msj attım,okumadın halaaa
kuzu bana özelden mail adresini yazsana,sana bişiler göndericem,şimdi çıkıyorum biraz birşeyler yiyeyim.sabahtan beri eve alınabilecek birşeyler var mı diye onyüzmilyon tane alışveriş sitesi gezdim bu saate geldim ayy
kızlar alışveriş sitelerinde bi sürü ayakkabı,bazılarında da ev tekstili markaları var,hatırlayamadım şimdi hangisi hangisindeydi afedersiniz kapattım..
bu arada yatak örtüsü aldınız mı,nasıl bişi?ben sade ama şık bişey istiyorum öyle gece elbisesi gibi olmasın?bi de kaç tane aldınız,markasıfiyatı?? 1 tane alsam yetmez mi?yada biri biraz daha ağır şık,diğeri spor 2 tane iyi olur mu? bir de çok sordum ama toplamda tek kişik ve çift kişilik nevresimleriniz kaçar tane?ya gördükçe alasım geliyo ama sonra eskimez,sıkılırım diyorum,ideali nedir bi fikir verir misiniz?.
ayy gelinlik konuşmayın ne olur ya,3 ay kaldı hala bi gelinlikçiye girmişliğim yokbirkaç haftaya anca gidicem inşaallah nişanlımın yanına,öyle bakarız.
ya bi de yengem tutturmuş neden sade nevresim-pike aldın,gelin olucan dantelli al diye..
siz nasıl yaptınız kızlar,bu dantelliler nasıl bişi?yıkanınca kırış kırış oluyosa uğraşamam çalışıyorum ben ya..o yüzden zevkimize göre cıvıl cıvl sade şeyler aldık ama birileri laf söyleyince de acayip canımı sıkıyor ya..
ya tamam madem heves ediyorlar kayınvalidelerde gelsin ama karışmasın dimibende nişanlımla gitmiycem aksine beni ilk sadece düğün günü gelinlikle görsün istiyorum yanında denemek istemiyorum şimdiye kadar hep gelinlikle hayalimi kurdu düğün günü görsün bence
Karışmazsa gelsin ama hiç karismicaklarini sanmıyorum :)) duyduktan sonra gercekten sok oldum gelin yok gelinlik bakılıyor bu hakkı nerden buldu kendinde bilmiyorum bende inat ettim gıtmıyorum bakmaya nişanlım gelince gitcem artık arkadaslarımı alıp gitcem annemle gitmek istiyorum kayınvalidem yok annemle gitcem tatsizlik olcak diye korkmuyoda değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?