2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Son düzenleme:

canım ama kendi anneni alıp kayınvalideyi almadan gelinlik bakmaya gitmen dediğin gibi tatsızlık çıkarabilir ayrıca uygunda değil tabi bence

hep berberaber mi gideceğiz gelinlik almaya nasıl olucak

sadece annemi ve kayınvalidemi alır giderim hep beraber derken?
biz nişanlık bakmaya çıktığımızda da annem kayınvalidem görümcem nişanlım ben gittik ama bohça alışverişinide yaptık çokta güzel geçti görümcem hariç nişanlığıma karışmak isteyende olmadı kendi zevkme göre seçtim görümcemde nişanlım tarafından ağzının payını aldı oturdu zaten karışamadı bi şeye

Eylusum msjini yeni farkettim, cevapladim :)

Ben tum ev tekstilimi english home'dan aliyorum, benim tarzimi yansitan en guzel yer orasi. Ozellikle ayri ayri satilan nevresim, carsaf ve yastik kiliflarini kombinlemeye bayiliyorum :) boylece farkli kombinasyonlar yaparak bi suru takimim varmis gibi cesit oluyo :) bende cok carsaf vs var, belki 10-12 tane her birinden. Hepsini de kullaniyorum, degisik degisik hosuma gidiyo. Yatak ortusu 1 tane aldim, ucuk pastel renklerde patchwork gibi modeli. Ama bi tane de duz krem alicam, ustunu renkli yastiklarla suslemek icin. Ama dantelmis, gupurmus, satenmis; hic benlik seyler degil.

Ben gelinligimi belirlemistim kafamda, arkadaslarimla gittim anlastim valla, kaynanacima da telefonla bildirdim :) neyse ki anlayisli, modern kafali insanlar, takilmiyolar boyle seylere.

Bende yatak örtülerine bakıyorum canım,
ama satıcılar genelde mobilya tarzını,rengini soruyorlar
e daha eşya almamıza çok var bizim
o yüzden en sona yatak örtülerimi bırakıcam,
bir tane özel bir örtü,bir tanede günlük kullanıma uygun almayı düşünüyorum
fakat bazı özel örtüler çok pahalı,öyle bir şey alırsam bir tanede de kalabilirim
4 takım pike takımım var onlarda örtü gibi kullanılır zaten, diye düşünüyorum :)

evet canım haklısın bende öle yaparım işte zaman bi geçsin şöle 3 ay kala bakarız gelinliğe inşallah

evet canım haklısın bende öle yaparım işte zaman bi geçsin şöle 3 ay kala bakarız gelinliğe inşallah

tek taraflı değil çift taraflı düşünüp empati yapmak lazım ben ne kadar annemi yanımda istiyorsam onun hakkı benim gelinliğimi görmek diyorsam kayınvalidenin de öyle ama tabi her kayınvalide-gelin arası böyle değil ama inşallah böyle olmayanlarda düzelir diye dua ediyorum huzursuzluk çok kötü onun için hem kendini ezdirme hemde biraz ortama uy inatçılık aksilik yapma orta kararda git gerçi bilmiyorum sizin aranız nasıl ama...
biz bugün 3 aydan 3 gün düştük ama hala gitmedik gelinlik bakmaya falan

yatak örtüsü bakan kızlar alabiliyosanız örgü battaniyeli nevresimli takımlardan tavsiye ederim çok kullanışlı oluyo

kızlar kime sorduysam yatak örtüsünün zamanla dolaba kaldırılıdığını söylüyorlar.aslında bende öyle düşünüyorum her gün her gün sermem gibi geliyo.o yüzden ben spor bi model bakıcam daha sadee...ve bitanede yeter diye düşünüyorum.

aynen canım ben çok beğenerek aldım 1 yıl baktım gördüm pahalı geldiği için almamıştım son anda başka bşy beğenemediğim için kına alışverişi yaparken kullanırım mutlaka diye almıştım ben bile kullanmıyorum

yatak örtüsü bakan kızlar alabiliyosanız örgü battaniyeli nevresimli takımlardan tavsiye ederim çok kullanışlı oluyo

evet bende aldım gerçekten çok güzeller benim ki bu canım?

senin ki nasıl?

bir spor bir klasik yeter bence

tatlım o şekilde alırsam hem yatak örtüsü hem battaniye olarak mı kullanabilicem?

evet yatak örtüsü olarak kullanıyorum kocam işten geç geldiği için tv. karşısında çok uyukluyorum onu hemen alıyorum üzerime süper sıcak oluyo

ne annemle nede kayınvelidemle gittim. dergi aldım beğendim bu dedim gittik nişanlımla gelinlikciye şuandad dikiliyo:)) 3 haftaya alacam inşşş

Canım bende nişanlığımı internetten beğendim çıktı aldım diktirmeye diye çıktık ama çarşıda başka hazır dikili beğendim onu aldım
öle modelde beğenemedim hala gelinlikçi gezmek istiyorum canlı canlı bakmak denemek istiyorum böyle internetten falan filan beğenemedim ben hiç

allaha şükür benimde kayınvalidemle aram çok iyi inşallah hep böle olur değişir yeni daha diorlar ama 6 ay oldu nişanlanalı maşşallah hiç model bakmadın mı canım

bende çok baaktın netten bulamadım hep aynı model ya pelerinli yada birbirine çok benziyo:)) dergi aldım beğendim ordan kapalı olarak diktiryorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…