- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.621
ya bi de yengem tutturmuş neden sade nevresim-pike aldın,gelin olucan dantelli al diye..
siz nasıl yaptınız kızlar,bu dantelliler nasıl bişi?yıkanınca kırış kırış oluyosa uğraşamam çalışıyorum ben ya..o yüzden zevkimize göre cıvıl cıvl sade şeyler aldık ama birileri laf söyleyince de acayip canımı sıkıyor ya..
sorma canım bizimkiler de tutturmuştu illa dantelli nevresim takımı olucak. olması gerek özel günlerde kullanılacakmış falan. aylarca dedim istemem kullanmam falan diye ama yine yaptırcaklarmışbende olursa şöyle bir şey yaptırmaya karar verdim. öle ortası saten falan istemiyorum. napcam ya eski adetler
yatak örtüsü de bunu aldım. ama bi tanede beyaz alıcam.
Karışmazsa gelsin ama hiç karismicaklarini sanmıyorum :)) duyduktan sonra gercekten sok oldum gelin yok gelinlik bakılıyor bu hakkı nerden buldu kendinde bilmiyorum bende inat ettim gıtmıyorum bakmaya nişanlım gelince gitcem artık arkadaslarımı alıp gitcem annemle gitmek istiyorum kayınvalidem yok annemle gitcem tatsizlik olcak diye korkmuyoda değilim.
bizim seninle aramızda fazla yok
canım ama kendi anneni alıp kayınvalideyi almadan gelinlik bakmaya gitmen dediğin gibi tatsızlık çıkarabilir ayrıca uygunda değil tabi bence
hep berberaber mi gideceğiz gelinlik almaya nasıl olucak
miskacann kısss sana bi ayakkabıyla ilgili msj attım,okumadın halaaa
kuzu bana özelden mail adresini yazsana,sana bişiler göndericem,şimdi çıkıyorum biraz birşeyler yiyeyim.sabahtan beri eve alınabilecek birşeyler var mı diye onyüzmilyon tane alışveriş sitesi gezdim bu saate geldim ayy
kızlar alışveriş sitelerinde bi sürü ayakkabı,bazılarında da ev tekstili markaları var,hatırlayamadım şimdi hangisi hangisindeydi afedersiniz kapattım..
bu arada yatak örtüsü aldınız mı,nasıl bişi?ben sade ama şık bişey istiyorum öyle gece elbisesi gibi olmasın?bi de kaç tane aldınız,markasıfiyatı?? 1 tane alsam yetmez mi?yada biri biraz daha ağır şık,diğeri spor 2 tane iyi olur mu? bir de çok sordum ama toplamda tek kişik ve çift kişilik nevresimleriniz kaçar tane?ya gördükçe alasım geliyo ama sonra eskimez,sıkılırım diyorum,ideali nedir bi fikir verir misiniz?.
ayy gelinlik konuşmayın ne olur ya,3 ay kaldı hala bi gelinlikçiye girmişliğim yokbirkaç haftaya anca gidicem inşaallah nişanlımın yanına,öyle bakarız.
sadece annemi ve kayınvalidemi alır giderim hep beraber derken?
biz nişanlık bakmaya çıktığımızda da annem kayınvalidem görümcem nişanlım ben gittik ama bohça alışverişinide yaptık çokta güzel geçti görümcem hariç nişanlığıma karışmak isteyende olmadı kendi zevkme göre seçtim görümcemde nişanlım tarafından ağzının payını aldı oturdu zaten karışamadı bi şeye
evet canım haklısın bende öle yaparım işte zaman bi geçsin şöle 3 ay kala bakarız gelinliğe inşallah
canım ama kendi anneni alıp kayınvalideyi almadan gelinlik bakmaya gitmen dediğin gibi tatsızlık çıkarabilir ayrıca uygunda değil tabi bence
yatak örtüsü bakan kızlar alabiliyosanız örgü battaniyeli nevresimli takımlardan tavsiye ederim çok kullanışlı oluyo
kızlar kime sorduysam yatak örtüsünün zamanla dolaba kaldırılıdığını söylüyorlar.aslında bende öyle düşünüyorum her gün her gün sermem gibi geliyo.o yüzden ben spor bi model bakıcam daha sadee...ve bitanede yeter diye düşünüyorum.
yatak örtüsü bakan kızlar alabiliyosanız örgü battaniyeli nevresimli takımlardan tavsiye ederim çok kullanışlı oluyo
kızlar kime sorduysam yatak örtüsünün zamanla dolaba kaldırılıdığını söylüyorlar.aslında bende öyle düşünüyorum her gün her gün sermem gibi geliyo.o yüzden ben spor bi model bakıcam daha sadee...ve bitanede yeter diye düşünüyorum.
tatlım o şekilde alırsam hem yatak örtüsü hem battaniye olarak mı kullanabilicem?
ne annemle nede kayınvelidemle gittim. dergi aldım beğendim bu dedim gittik nişanlımla gelinlikciye şuandad dikiliyo:)) 3 haftaya alacam inşşş
tek taraflı değil çift taraflı düşünüp empati yapmak lazım ben ne kadar annemi yanımda istiyorsam onun hakkı benim gelinliğimi görmek diyorsam kayınvalidenin de öyle ama tabi her kayınvalide-gelin arası böyle değil ama inşallah böyle olmayanlarda düzelir diye dua ediyorum huzursuzluk çok kötü onun için hem kendini ezdirme hemde biraz ortama uy inatçılık aksilik yapma orta kararda git gerçi bilmiyorum sizin aranız nasıl ama...
biz bugün 3 aydan 3 gün düştük ama hala gitmedik gelinlik bakmaya falan
Canım bende nişanlığımı internetten beğendim çıktı aldım diktirmeye diye çıktık ama çarşıda başka hazır dikili beğendim onu aldım
öle modelde beğenemedim hala gelinlikçi gezmek istiyorum canlı canlı bakmak denemek istiyorum böyle internetten falan filan beğenemedim ben hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?