- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #11.001
bana pek bir altında takılcağğını sanmıyorum nedense herşeyi nişanlım yapıyor ben söylemeden hiçbirşey akıllarına gelmiyor bende bunaldım nişanlıma sormuştum saat zaten takan biri değil kararsızım kafam karmakarışık nişanlılığın tadını çıkar diyor millette ben öyle bi tad alamadım fazlasıyla stresli gerginim ...nişanlımın ailesiyle bizim yaşam standartında farklılıklar var bana ucuz gelen 400-500 liralık abiye onlara çooook pahallı gelio öyle oluncada ben beğendiiğimi bile onlara söyleyemediim rencide olmasınlar yada beni yanlış anlaasınlar diye kendimi mengeneye sıkışmış hissediyorum yardım edin
benim ki de baya inatçıdır. inatçılık duruma göre değişir ama bazen huyuna gidersem , benden iyisi yokk
hemen bir madde daha eklemek geldi içimden kızlar
1. Erkekler inatçıdır.
2. saat takmayı hiç sevmezler
3.ama eşlerinin zoruyla takmaya mecburdurlar
4. tüm erkekler playstation delisi
5. kadının fendi her zaman erkeği her zaman yener
kızlar gelinliğin altına converse giyecek lan var mı??? nasıl olur sizce.
Eylusum ben iyiyim hosum da, aldigim her kiloyu gobek ve cevresinden aliyorum. Popik de buyudu bi hayli :) tartildim, 58 kiloyum. Normalde 56 civari oluyorum. Bakinca 2 kilo cok degil gibi geliyo ama hepsini ayni yerden alinca goruntu kirliligi yaratiyo, o yuzden verme cabasindayim.
Ben de bi kac yil pilates yaptim, cok severim. Sonra tembellesip biraktim ama cok pismanim. Simdi yeniden baslamak istedim, bu sefer de doktorum izin vermedi. Mayis basi baslayabilirmisim en erken. Simdilik hafif bi diyetle idare ediyorum. Yani abur cubur, makarna, pilav, tatli, hamurisi ve yagli seylerden kacinip, ara ogunler (meyve falan) yiyerek bi seyler yapiyorum kendimce. Ise yarar muhtemelen, bi de arada kendimi cok yormadan yuruyusler yapiyorum.
Ay nisanlim cok hasta yaa kiyamamaklim hep onda, bu uzakliklarin gozu kor olsun!
Kızlar bu davetiyelerden birini seçmem lazım
sizce hangisini seçmeliyim
Eki Görüntüle 377251 Eki Görüntüle 377250 Eki Görüntüle 377252
kızLAR gelincikler günaydıııııınnnnn tatlllılarrrrrrrr2014 de bebek yapmak isteeyen varmı birlikte yapalımmm
bizde ben inatçıyım nisanlım sakin hemen evet derrr ama ben asla kabul etmem çok kızarrr
Tatlım nişanlın elinden geldiğinde yapsın seninde içinde kalmasın...Bizde ailesinden bir kuruş yardım almadık nişanlım elinden geldiğinde herşeyimi almaya çalışıyor..Aşkımmm benim hiçbirşey eksik kalmasın diye gece gündüz çalışşıyor çok üzülüyorum bu haline ama elden bişey gelmiyor ne yazıkki.Takmamaya çalış fazla canım.
nişan kıyafetim mercan rengi
nişan kıyafetim mercan rengi
Evet canım ailenle konuş o paraya sana bilezik yapsınlar
Yada damada tam altın taksınlar
bana pek bir altında takılcağğını sanmıyorum nedense herşeyi nişanlım yapıyor ben söylemeden hiçbirşey akıllarına gelmiyor bende bunaldım nişanlıma sormuştum saat zaten takan biri değil kararsızım kafam karmakarışık nişanlılığın tadını çıkar diyor millette ben öyle bi tad alamadım fazlasıyla stresli gerginim ...nişanlımın ailesiyle bizim yaşam standartında farklılıklar var bana ucuz gelen 400-500 liralık abiye onlara çooook pahallı gelio öyle oluncada ben beğendiiğimi bile onlara söyleyemediim rencide olmasınlar yada beni yanlış anlaasınlar diye kendimi mengeneye sıkışmış hissediyorum yardım edin
Ay telefondan okudugum icin alinti yapamiyorum, gecmisi okuyup geldikten sonra da kime ne yazcaktim unutuyorum :)
Gelinlik alti converse bence sempatik oluyo, eylulun de dedigi gibi foto cekimlerinde kullanilabilir. Ben cok yuksek topuklari olmayan pudra rengi, bagcikli ayakkabilar aldim, fotosunu eklemistim. Ilerleyen saatler icinde, kocaman pembe tul fiyonku olan, beyaz dantelden babetler giyicem :)
Bebis icin de allah kismet ederse 2015 baslarinda calismalara baslamayi planliyoruz :)
Eylulum, senin dugun tarihin neydi?
ben düğünde bayan eşine saat , erkekte eşine set ve bilezik takar diye biliyorum ama yöreden yöreye değişir belki,
onu bilmiyorum:44:
saat and saat'de ünlü markaların indirimde saatleri oluyor canım,
mesela cerrutı'nin 250tl ye klasik güzel saati vardı,hediye aldık
illa da takılacaksa öyle bir şeyde olabilir
bende böyle biiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?