2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Tatlım nişanlın elinden geldiğinde yapsın seninde içinde kalmasın...Bizde ailesinden bir kuruş yardım almadık nişanlım elinden geldiğinde herşeyimi almaya çalışıyor..Aşkımmm benim hiçbirşey eksik kalmasın diye gece gündüz çalışşıyor çok üzülüyorum bu haline ama elden bişey gelmiyor ne yazıkki.Takmamaya çalış fazla canım.

kızlar ev eşyası nişanlık alacaksanız önceden tasarladığınız gbi olmuyo alışverişte kafanız cok karısıyo akla gelmeyecek şeyler alıyosnuz nişanlınız aileniz vitrin beyaz düşünüyodum siyah aldık vs bu arada nişanlım mercan rengi sizce nasıl bu sene
modaymış inş güzel olur ya

kızlar bakıyorumda kaynatmışsınız:)) maşşalhh.... velhasıl kelam alınacak takılacakk

bizde ben inatçıyım nisanlım sakin hemen evet derrr ama ben asla kabul etmem çok kızarrr

bizde ben inatçıyım nisanlım sakin hemen evet derrr ama ben asla kabul etmem çok kızarrr

Selam kıslar ben geldim,anaamm ne kadar kaynatmışsınız oku oku bitmediiiii
önce bazı yorumlarım vaaarr

kızlar gelinliğin altına converse giyecek lan var mı??? nasıl olur sizce.

canım,düğünde herkesin içinde değil de,fotoğraf çekimlerinde buna benzer birşey yapmayı düşünüyorum,bence çok şirin oluyor fotolar,yıllar sonra sana güzel bi hatıraneden olmasın

anladım canım,boyun kaçtı ki,çünkü kötü görünmüyosun yani..kilo aldığımda bnm de popike gidiyoo yüzden minicik olduğunda da büyüdüğünde de hep hep koca popikli olduğumu düşünüyorumbaşlasak pilatese,fena olmaz.nişanlım çook zayıf,o yüzden zayıf insanlara ''normal'' diyoben de onun yüzünden deli gibi korkuyorum şişmekten zayıf halime normal diyen adam,ben normal olunca şişko dicek aaaa eniştemize de Allah şifalar versin,mesafelerin gözü çıksın oyy oyy

Kızlar bu davetiyelerden birini seçmem lazım
sizce hangisini seçmeliyim
Eki Görüntüle 377251 Eki Görüntüle 377250 Eki Görüntüle 377252

canım ben ortadakini beğendim,aynısı bi ark.ımın davetiyesiydi,o zmn da beğenmiştim.

kızLAR gelincikler günaydıııııınnnnn tatlllılarrrrrrrr 2014 de bebek yapmak isteeyen varmı birlikte yapalımmm

inşaallah kuzuu,neden olmasıınn nasip bu işler,evliliğin oturması,maddi durum,beraber vakit geçirme..belli olmuyor tabi kimin ne zaman hazır olacağı,Rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin..bak çok içten söyledim ezan da okunuyor amin deyin kıslaar

Keşke takmamayı becerebilsem zaten nişanlımla ayrı illerdeyiz ankarada uzun süredir iş buluyor sonunda buldu o da beypazarında merkeze 150 km uzak hergün gelemeyecek onun burda olmayışından ötürü hiçbir hazırlığımızıda yapamıyoruz içimdende gelmiyor normalde ankara merkez dışında çalışmasını istemiyordum ama zaman daralınca buna razı gelmek zorunda kaldım...Şuanda kına salonum düğün salonum ve gelinliğim dışında hiç birşeyim yok ve bellide değil sonumuz hayır ola bunca ay hasret çektiğim yetmiyor gibi yanıma gelmiş halide hasretlik kokuyor ve evlenincede orda çalışacak elim kolumu bağlı hissetmek mahvediyor...

Ay telefondan okudugum icin alinti yapamiyorum, gecmisi okuyup geldikten sonra da kime ne yazcaktim unutuyorum :)

Gelinlik alti converse bence sempatik oluyo, eylulun de dedigi gibi foto cekimlerinde kullanilabilir. Ben cok yuksek topuklari olmayan pudra rengi, bagcikli ayakkabilar aldim, fotosunu eklemistim. Ilerleyen saatler icinde, kocaman pembe tul fiyonku olan, beyaz dantelden babetler giyicem :)

Bebis icin de allah kismet ederse 2015 baslarinda calismalara baslamayi planliyoruz :)

Eylulum, senin dugun tarihin neydi?

Evet canım ailenle konuş o paraya sana bilezik yapsınlar
Yada damada tam altın taksınlar

bencede damada altın güzel fikir,
o altını nasıl isterse öyle değerlendirir,
ister saat alsın ister saklasın,ister üstünü tamamlayıp sana takı hediye yapsın :)
hem takıldığı görülür onun ailesi söz yapamaz,
hemde nasıl değerlendireceği eşine kalmış olur :)

kızlar gelinlikcimi aradım el çiçeğimin modelini söylemek için ve birde son provaya çağırdılar artık etek boyu alınacak 2 hafta içinde teslim edecekler yaşasın allahhın izniyle buda bitiyo inşş

saat and saat'de ünlü markaların indirimde saatleri oluyor canım,
mesela cerrutı'nin 250tl ye klasik güzel saati vardı,hediye aldık
illa da takılacaksa öyle bir şeyde olabilir

30 haziran nasipse kuzucum,senden 1 hafta önce

ya ben senin mail adresini ekledim,bu adresten 3 tane olduğundan hepsi listenize eklendi diye bi yazı çıktı,msn.imde 3 adres var aynı isimli.o yüzden sana mail atamadım.sen bana bi ara boş bi mail at,ya da iyisi mi cici ayakkabılarının fotosunu at,ben de ona dönerim sana atacaklarımı atarım canım.

saat and saat'de ünlü markaların indirimde saatleri oluyor canım,
mesela cerrutı'nin 250tl ye klasik güzel saati vardı,hediye aldık
illa da takılacaksa öyle bir şeyde olabilir

Çok teşekkürler canım gidip bakayım bari yani bana kalsa çok şey yaparımda soğutuyorlar sanki benide :) 29 hazirana çok var daha hem düünde takmasam sonradan ona alırım daha çok içime siner hemde daha güzel birşey alırım olamaz mı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…