2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

İşte babamda öyle diyor..ben sana bir bilezik fazla takayım ama sonra o taraf bak sana bir saat takmadılar diye laf ederler diyor..Biri istemem diye tutturdu biri takıcam alıcam diye kaldım iki erkek arasında

Ohh tuğçem beğensin alın siz keşke bizimkide inat olmasa

Ben birşey yapılcak dediysem akan sular durur güzelim hahahahahah

demek ki bunlardan ne anlıyoruz

1. erkekler saat takayı sevmez

2.ama eşlerinin zoruyla takmaya mecburdurlar

3. tüm erkekler playstation delisi

4. kadının fendi her zaman erkeği her zaman yener

Ben birşey yapılcak dediysem akan sular durur güzelim hahahahahah

Waaaaayyyyy artistliğinide yaptın yaniii..Lafı koydum diyorsun Ahh kuzum ahhh benim herif pek inatçı bazı şeylerde taktımı takar..Katır inadı var yani resmen Ama o saat alınacak ve takılacak yaniii...Mecburrr kaçışı yokkk

Son düzenleme:

Saat konusunda birşey sormak istiyorum size saatin karşılıklı alınması gerekmiyormuydu erkek kıza kızında erkeğe alması mesela bana nişan hazırlıklarım sırasında hiçç saatten bahsedilmedi alınmadı bende alma gereği duymadım bunun üzerine çünkü evli arkadaşlarım saatin karşılıklı alınıp takıldığını söylemişti :S

ben düğünde bayan eşine saat , erkekte eşine set ve bilezik takar diye biliyorum ama yöreden yöreye değişir belki,
onu bilmiyorum:44:

Son düzenleme:

Kızlarada eskiden altın saat takılıyordu tatlım ama şimi bayanlar altın saat takmadıkları için onu yerine bilezik takılıyor fazladan genelde. Yani karşılıklı..Ama erkeğe bir tek saat takılınca ondan vazgeçmek olmuyor işte..

Estafurullah canım
Benimki de inatçıdır ama ben dediysem yapılır,gidilir,alınır
Ben beğendiysem yerine getirilir

Canım saat dediğinden ucuz birşey değilki
Ben seikodan beğendim bi tane 850 Tl dedi
Saat yani saat bu

eline sağlık bal böceğiiii anammm ilk benim cok panik oldum

Canım saat dediğinden ucuz birşey değilki
Ben seikodan beğendim bi tane 850 Tl dedi
Saat yani saat bu

Öyle tatlım işte bir bilezik parası..Benin nişanlım o kabından hiç çıkmayacak eskiyecek gidecek diyor. Onu yerine sanada fazladan bir bilezik alsınlar diyor..Kimde karşamaz bu benim tercihim diyor ama bilmiyorum artık karar vericez.

benim ki de baya inatçıdır. inatçılık duruma göre değişir ama bazen huyuna gidersem , benden iyisi yokk

hemen bir madde daha eklemek geldi içimden kızlar

1. Erkekler inatçıdır.

2. saat takmayı hiç sevmezler

3.ama eşlerinin zoruyla takmaya mecburdurlar

4. tüm erkekler playstation delisi

5. kadının fendi her zaman erkeği her zaman yener

Son düzenleme:

Evet canım ailenle konuş o paraya sana bilezik yapsınlar
Yada damada tam altın taksınlar

bana pek bir altında takılcağğını sanmıyorum nedense herşeyi nişanlım yapıyor ben söylemeden hiçbirşey akıllarına gelmiyor bende bunaldım nişanlıma sormuştum saat zaten takan biri değil kararsızım kafam karmakarışık nişanlılığın tadını çıkar diyor millette ben öyle bi tad alamadım fazlasıyla stresli gerginim ...nişanlımın ailesiyle bizim yaşam standartında farklılıklar var bana ucuz gelen 400-500 liralık abiye onlara çooook pahallı gelio öyle oluncada ben beğendiiğimi bile onlara söyleyemediim rencide olmasınlar yada beni yanlış anlaasınlar diye kendimi mengeneye sıkışmış hissediyorum yardım edin

allahım benim herif te öle dediyse olacak kaçarı yok ama saat istemedi damatlık alacaz

Evet canım ailenle konuş o paraya sana bilezik yapsınlar
Yada damada tam altın taksınlar

Bak bu tam altın çok iyi oldu...Süpersin fıstığımmm....

hahaha bu maddelerde gayet güzel oldu tatlım

allahım benim herif te öle dediyse olacak kaçarı yok ama saat istemedi damatlık alacaz

Biz zaten damatlık alıcaz..Saat ona ilave olacak canım.

muhtemelen anlaşarak bi evlilik yapacaksınız benimde nişalımın benim ailem arasında farklılıklar var anlaşamıyolar cok belli ama biz görmüyoruz bence nişanlın elinden geleni yapıyosa o yeter bence canm tek başına zorlanıyodur ama onuda anla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…