- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #10.981
hepimizde aynı durum var demek :)
benimki de hiç sevmez saat takmayı...
ve oda bana saat yerine playstation al dediiii
bana göre hava hoş da, yarın öbür gün erkek tarafı demez mi oğluma bir saat bile takmadılar diyeee
Kızlar güldürdünüz bni yaaa
Benim nişanlıma ben sevgililer gününde aldım
Takıyor takmasa kızarım vallahi
Şimdi düğünde belki altın künye alır sonra bozdururuz diyorum o da ben altın takmam saat alsınlar künye alcaklarına diyor
Ben metal kordonlu almıştım
Şimdi alcağımı da artık deri kordonlu alırız
İşte babamda öyle diyor..ben sana bir bilezik fazla takayım ama sonra o taraf bak sana bir saat takmadılar diye laf ederler diyor..Biri istemem diye tutturdu biri takıcam alıcam diye kaldım iki erkek arasında
Ohh tuğçem beğensin alın siz keşke bizimkide inat olmasa
Kızlar güldürdünüz bni yaaa
Benim nişanlıma ben sevgililer gününde aldım
Takıyor takmasa kızarım vallahi
Şimdi düğünde belki altın künye alır sonra bozdururuz diyorum o da ben altın takmam saat alsınlar künye alcaklarına diyor
Ben metal kordonlu almıştım
Şimdi alcağımı da artık deri kordonlu alırız
hepimizde aynı durum var demek :)
benimki de hiç sevmez saat takmayı...
ve oda bana saat yerine playstation al dediiii
bana göre hava hoş da, yarın öbür gün erkek tarafı demez mi oğluma bir saat bile takmadılar diyeee
Ben birşey yapılcak dediysem akan sular durur güzelim hahahahahah
demek ki bunlardan ne anlıyoruz
1. erkekler saat takayı sevmez
2.ama eşlerinin zoruyla takmaya mecburdurlar
3. tüm erkekler playstation delisi
4. kadının fendi her zaman erkeği her zaman yener
süpersin canm ya koptum playstation harika fikir
Süpersin canımmmm..Valla benimkide mecbur kabul etcek..Diyorki bana gidelim sahte ucuz bişi alalım sanki herkez bakacakmı nasıl bişey diye diyor..Onun yerine babam bana fazladan altın takıcakmış öle diyor bizimkinde dahi fikirler çookkkk. Nasıl baş edicem ben bilmiyorum bununla.....
Saat konusunda birşey sormak istiyorum size saatin karşılıklı alınması gerekmiyormuydu erkek kıza kızında erkeğe alması mesela bana nişan hazırlıklarım sırasında hiçç saatten bahsedilmedi alınmadı bende alma gereği duymadım bunun üzerine çünkü evli arkadaşlarım saatin karşılıklı alınıp takıldığını söylemişti :S
Saat konusunda birşey sormak istiyorum size saatin karşılıklı alınması gerekmiyormuydu erkek kıza kızında erkeğe alması mesela bana nişan hazırlıklarım sırasında hiçç saatten bahsedilmedi alınmadı bende alma gereği duymadım bunun üzerine çünkü evli arkadaşlarım saatin karşılıklı alınıp takıldığını söylemişti :S
Waaaaayyyyy artistliğinide yaptın yaniii..Lafı koydum diyorsunAhh kuzum ahhh benim herif pek inatçı bazı şeylerde taktımı takar..Katır inadı var yani resmen Ama o saat alınacak ve takılacak yaniii...Mecburrr kaçışı yokkk
Estafurullah canım
Benimki de inatçıdır ama ben dediysem yapılır,gidilir,alınır
Ben beğendiysem yerine getirilir
Kızlarada eskiden altın saat takılıyordu tatlım ama şimi bayanlar altın saat takmadıkları için onu yerine bilezik takılıyor fazladan genelde. Yani karşılıklı..Ama erkeğe bir tek saat takılınca ondan vazgeçmek olmuyor işte..
eline sağlık bal böceğiiii anammm ilk benim cok panik oldumKıslarr merhabalarr, baktımm her yıl içinn gelin sohbet topiği açılmış, bizim neden topiğimiz olmasın dimiiihadii bakalımm kimlerrr evleniyorr 2012 dee el kaldırsınnnnnn
ESMERSİRİNE:123:
23 Nisan 2012
trianka:123:
05 Mayıs 2012
good_heart:123:
06 Mayıs 2012
emyay_8990 :123:
12 Mayıs 2012
duckling :123:
12 Mayıs 2012
HayatımM :123:
19 Mayıs 2012 Düğün
Pink_love :123:
31 Mayıs 2012
SehKer :123:
2 Haziran 2012
bal_bocegi :123:
23 Haziran 2012
my_everything:123:
23 Haziran 2012
cgdm16 :123:
30 Haziran 2012 Düğün
eylul. :123:
30 Haziran 2012 Düğün
miska :123:
7 Temmuz 2012 Dügün
citl :123:
7 Temmuz 2012 Dügün
yclozl :123:
16 Temmuz 2012 Dügün
forever1212 :123:
26 Ağustos 2012 Dügün
elfmmmm :123:
30 Ağustos 2012 Dügün
chnhn :123:
09 Eylül 2012 Dügün
leyla1111 :123:
09 Eylül 2012 Dügün
kardelen3434 :123:
09 Eylül 2012 Dügün
Troubledoll357357 :123:
28 Ekim 2012 Dügün
abcde_123 :123:
12 Aralık 2012 Dügün
Topiğee uğramayanlar otomatik silinirr bilginize...
Canım saat dediğinden ucuz birşey değilki
Ben seikodan beğendim bi tane 850 Tl dedi
Saat yani saat bu
Öyle tatlım işte bir bilezik parası..Benin nişanlım o kabından hiç çıkmayacak eskiyecek gidecek diyor. Onu yerine sanada fazladan bir bilezik alsınlar diyor..Kimde karşamaz bu benim tercihim diyor ama bilmiyorum artık karar vericez.
Waaaaayyyyy artistliğinide yaptın yaniii..Lafı koydum diyorsunAhh kuzum ahhh benim herif pek inatçı bazı şeylerde taktımı takar..Katır inadı var yani resmen Ama o saat alınacak ve takılacak yaniii...Mecburrr kaçışı yokkk
Evet canım ailenle konuş o paraya sana bilezik yapsınlar
Yada damada tam altın taksınlar
benim ki de baya inatçıdır. inatçılık duruma göre değişir ama bazen huyuna gidersem , benden iyisi yokk
hemen bir madde daha eklemek geldi içimden kızlar
1. Erkekler inatçıdır.
2. saat takmayı hiç sevmezler
3.ama eşlerinin zoruyla takmaya mecburdurlar
4. tüm erkekler playstation delisi
5. kadının fendi her zaman erkeği her zaman yener
allahım benim herif te öle dediyse olacak kaçarı yok ama saat istemedi damatlık alacaz
bana pek bir altında takılcağğını sanmıyorum nedense herşeyi nişanlım yapıyor ben söylemeden hiçbirşey akıllarına gelmiyor bende bunaldım nişanlıma sormuştum saat zaten takan biri değil kararsızım kafam karmakarışık nişanlılığın tadını çıkar diyor millette ben öyle bi tad alamadım fazlasıyla stresli gerginim ...nişanlımın ailesiyle bizim yaşam standartında farklılıklar var bana ucuz gelen 400-500 liralık abiye onlara çooook pahallı gelio öyle oluncada ben beğendiiğimi bile onlara söyleyemediim rencide olmasınlar yada beni yanlış anlaasınlar diye kendimi mengeneye sıkışmış hissediyorum yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?