2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
nerde yaptırdın canım? rahat mı,ayağın onca saatte rahat etmesi önemli çünkü
birde resmini koyabilirsen eğer :)

resmi yok cnım evet rahatlar zten evde giyip lıştırmam lazım :)

Şu son babet nerden kızlar ya çok şekermiş..

pınr arkun tatlım

kızlarrrr bu babetler nerde bana link verin çok sevdim düğün için alabilirim

pınar arkun tatlım google ye yaz çıkıyo ordnda ulaşabilirsin

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ..hava yine bulanık yaaa :44::44:

günaydın tatlım

Günaydın tatlı gelinlerrrrr
Güzel sohbetli bir gün olsun

Leyluşum teşekkürler güzelim iyiyim sen naıslsın?

İyi diyelim iyi olsun şekerim..Yarın aöf sınavım var ninaşım ısrarlar 2. üniv. okumamı istedi..ben kitap yüzü açmadan yarın sınava giricem..Merak ediyorum hiç çalışmadan sınava girmek nazıl oluyormuş
Kızlaaaarrrrr bugün tam 1 ayım kaldııııı .52:

Ayyy ne güzel darısı başımıza

sağol tatlım iyiyim, sen nasılsın?

sende de oldu mu canım, bu hafta ben inanılmaz huzursuzum, tedirginim, boşlukta gibiyim... son 29 gün son 4 haftasonu

çok farklı duygular ve çok duygusallaştım bazen düşünemiyorum hiçbirşeyi beynim dunmuş gibi. çok çok faklı bişey bu.

Şimdi birde düğün telaşı hep düğünü düşünüyoruz ya onunda etkisi vardır canım

kızlar günaydın canlarım okuyamıyorum işlerim yoğunmalesef yarın ebnmde aof sınavım var bal böceğim bütün bankaları gezin tam anlayamadım durum ne şuan okuycm inş. pazartesi bütü n yazdıkalrınızı griptim biraz iyiym tamda sınava denk gitti. herşey olacağına varır kızlar tatlım bütün banaklara sor eğer nakitin varsa bal böceği kredi çekeceğin bankaya yatır önce hemen çıkıyo cnm bak aklında bulunsun... bal böceğine duyrulur oku yazdıklarımı

Ayy tatlım bende gircem hangi bölüm okuyosun kaçıncı sınıf..Bu benim 2. üniv. o yüzden çok tınlamıyorum ama çalışan ve son sınıf olan herkeze Allah yardım etsin tatlım..Çok başarılar diliyorum.

iyim cnm benm sen nasılsın valla çalıştım cnm ama pazartesi salı kötüydüm dün iyyiim bugünle işte hayırlısı inş. geçerim şu sınavı sen naptın görmeyeli

Tekrar geçmiş olsun
Bende bugun rahatsızım biraz
Gözlerim akıyor
Bahar alerjisi sanırım
Başarılar tatlım

Sanırım tatlım hatta kesin o yüzden..Birde büt sınavları tam düğün günüme denk geliyor o yüzden de umursamıyorum

Düğün büte mi denk geliyo?
Olsun canım seneye halledersin
Bende bu yıl kpss gidiyordum baktım düğün hazırlıklarıma kendimi veremiyorum aman dedim
bidaha hazırlanırım bir kere düğünüm olcak dedim gitti öyle birde peşin yazılmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…