2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Hatta nişanlım dalga geçiyo gelinlikle sına salonuna gitcekmişim..oturcakmışım önümde sınav kitapçığı başımda nilanlım hoca gibi durcakmış orada doğal foto çekimi yaptırcakmışız..ömrümüz sınavla geçti düğün fotomuzda sınavda olsun diyor..O aradada ben çözcekmişim soruları..Ne kadar dahi ir sevgilim var benim düşünemiyorum gelinlikle sınavda kendimi

İlginç Vallahi
Olay olursun gelinlikle sınava giren gelin diye

Haberlere falan çıkarız ayy kesin..Eğitim bu durumda işte diye Evleniyorlar hala sınav telaşındalar falan diye manşet oluruz

Bu gidişler zaten öyle gözüküyor canım
Evlenme yaşları arttı
Ben evlendiğimde 23 yaşında olcam
Aslında hiç evlenmeyi düşünmüyordum
yüksek lisansa filan devamm etmeyi düşünüyordum bu yıl kpss girip kazanamazsam alese hazırlancaktım
Kpss kursuna yazıldığımda nişanlım hayatımda yoktu
Arkadaşım olarak bie

3 ayda hayatım değişti
Arkadaşlarımı aradığımda ben nişanlanıyorum diye şakamı biiz kandırma filan dediler
Okul hayallerin...
Ama sevdiğim herşeye değer
biliyorum ki evliykende engel olmaz arkamda olur hep

Son düzenleme:

günaydınnnnnn,

kızlar benimde 10 haziran benide yazın beni de

Evet tatlım benimde nişanlımın okulu var daha...Bu yıl sondı ama ne yazıkki bir dönem uzadı..hem çalışıyor hem okuyor işte elinden geleni yapıyor bende ona destel olmaya çalılışıyorum..Evlenincede hep böyle olalım inş.

kızlar yarın evim temizlenecek perdelerim takılacak 21.04 de çeyizlerim götürcez. ayy çok heyecanlıyım dün akşam mutfağımın masasını birde b.makinası ç.mkinası buzdolabı kuruldu bugün aspiratör ve set üstüm takılcakkkk

kızlarrr bugün gelinlikcide randevum varrr duvağımı el çiçeğimi seçecem benim 2 tane çiçeğim olacak biri renkli biri krem olacakk krem olanı atacamm kim tutarsa onun olurr

Tünaydin sekerler nasılsiniz :)) sabahtan işlerim vardı anca girebildim sınava gircek arkadaslara basarılar evi için telaşda olan arkadaslara kolay gelsin :))

KAçış yok canım cts- pazar benim de var çalıştım biraz ama yine tırs tırs düşüncesi bile geriyo yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…