- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.521
Düğün büte mi denk geliyo?
Olsun canım seneye halledersin
Bende bu yıl kpss gidiyordum baktım düğün hazırlıklarıma kendimi veremiyorum aman dedim
bidaha hazırlanırım bir kere düğünüm olcak dedim gitti öyle birde peşin yazılmıştım
Hatta nişanlım dalga geçiyo gelinlikle sına salonuna gitcekmişim..oturcakmışım önümde sınav kitapçığı başımda nilanlım hoca gibi durcakmış orada doğal foto çekimi yaptırcakmışız..ömrümüz sınavla geçti düğün fotomuzda sınavda olsun diyor..O aradada ben çözcekmişim soruları..Ne kadar dahi ir sevgilim var benimdüşünemiyorum gelinlikle sınavda kendimi
İlginç Vallahi
Olay olursun gelinlikle sınava giren gelin diye
Haberlere falan çıkarız ayy kesin..Eğitim bu durumda işte diyeEvleniyorlar hala sınav telaşındalar falan diye manşet oluruz
ESMERSİRİNE:123:
23 Nisan 2012
trianka:123:
05 Mayıs 2012
good_heart:123:
06 Mayıs 2012
emyay_8990 :123:
12 Mayıs 2012
duckling :123:
12 Mayıs 2012
HayatımM :123:
19 Mayıs 2012 Düğün
Pink_love :123:
31 Mayıs 2012
SehKer :123:
2 Haziran 2012
bal_bocegi :123:
23 Haziran 2012
my_everything:123:
23 Haziran 2012
cgdm16 :123:
30 Haziran 2012 Düğün
eylul. :123:
30 Haziran 2012 Düğün
miska :123:
7 Temmuz 2012 Dügün
citl :123:
7 Temmuz 2012 Dügün
yclozl :123:
16 Temmuz 2012 Dügün
forever1212 :123:
26 Ağustos 2012 Dügün
elfmmmm :123:
30 Ağustos 2012 Dügün
chnhn :123:
09 Eylül 2012 Dügün
liberte11 :123:
09 Eylül 2012 Dügün
kardelen3434 :123:
09 Eylül 2012 Dügün
mimare :123:
14 Ekim 2012 Dügün
Troubledoll357357 :123:
28 Ekim 2012 Dügün
abcde_123 :123:
12 Aralık 2012 Dügün
Topiğee uğramayanlar otomatik silinirr bilginize...
[B .!.:canım biz sadece düğün salonumuzu tuttuk, şimdi gün alıcaz. biraz ters davranmışız ama bakalım nasıl olucak, dua edin kızlar bana , aynı güne alabiliriz inşallah[/B]
canım dün biz nikah günü almaya gittik,salonda kıyılmasını ıstiyorduk yani aynı gün malesef 1 tane memur varmıs haftasonları full dolu gec kalmışız 6 hazirana yazdırdık eger o gune kadar 2 memur olursa salona gelecek memur ama zayıf bı ıhtımalmıs
Bu gidişler zaten öyle gözüküyor canım
Evlenme yaşları arttı
Ben evlendiğimde 23 yaşında olcam
Aslında hiç evlenmeyi düşünmüyordum
yüksek lisansa filan devamm etmeyi düşünüyordum bu yıl kpss girip kazanamazsam alese hazırlancaktım
Kpss kursuna yazıldığımda nişanlım hayatımda yoktu
Arkadaşım olarak bie
3 ayda hayatım değişti
Arkadaşlarımı aradığımda ben nişanlanıyorum diye şakamı biiz kandırma filan dediler
Okul hayallerin...
Ama sevdiğim herşeye değer
biliyorum ki evliykende engel olmaz arkamda olur hep
[B .!.:canım biz sadece düğün salonumuzu tuttuk, şimdi gün alıcaz. biraz ters davranmışız ama bakalım nasıl olucak, dua edin kızlar bana , aynı güne alabiliriz inşallah[/B]
canım dün biz nikah günü almaya gittik,salonda kıyılmasını ıstiyorduk yani aynı gün malesef 1 tane memur varmıs haftasonları full dolu gec kalmışız 6 hazirana yazdırdık eger o gune kadar 2 memur olursa salona gelecek memur ama zayıf bı ıhtımalmıs
Ayy tatlım ya üzüldüm ama geç kalmışınız sizin şubat gibi falan başvuru yapmanız gerekirdi. inş 2 memur vardır canım yaaa..herşey yolunda gider umarım..
Evet tatlım benimde nişanlımın okulu var daha...Bu yıl sondı ama ne yazıkki bir dönem uzadı..hem çalışıyor hem okuyor işte elinden geleni yapıyor bende ona destel olmaya çalılışıyorum..Evlenincede hep böyle olalım inş.
Evet tatlım benimde nişanlımın okulu var daha...Bu yıl sondı ama ne yazıkki bir dönem uzadı..hem çalışıyor hem okuyor işte elinden geleni yapıyor bende ona destel olmaya çalılışıyorum..Evlenincede hep böyle olalım inş.
Ayy tatlım ya üzüldüm ama geç kalmışınız sizin şubat gibi falan başvuru yapmanız gerekirdi. inş 2 memur vardır canım yaaa..herşey yolunda gider umarım..
malesef canım,düğün tarihimiz belli olmadı bı turllu tam 22 nisan dedik nişanlımın babasını kayvettik 2 ay evvel,o yuzden haziran oldu hayırlısı artık,yaa bişey sorucam salonda birini tutup nikah kıyıyormusuz gıbı aynen ayarlasak nasıl olur sizce ,sahtekarlıkla ilgisi yok bunun demi cok istiyoduk olmazsa oyle yapalım diyoruz kim bilecek memurun gercek olmadıgını
malesef canım,düğün tarihimiz belli olmadı bı turllu tam 22 nisan dedik nişanlımın babasını kayvettik 2 ay evvel,o yuzden haziran oldu hayırlısı artık,yaa bişey sorucam salonda birini tutup nikah kıyıyormusuz gıbı aynen ayarlasak nasıl olur sizce ,sahtekarlıkla ilgisi yok bunun demi cok istiyoduk olmazsa oyle yapalım diyoruz kim bilecek memurun gercek olmadıgını
Tatlım bunu çoğu kişi yapıyormuş salona getirip 400 tl verceğim yere düğünden 2 gün nşkah salonunda kıydırıp tanıdık birini getirtiyorlarmış. Ama işte cüppe falan nerden buluyorlar bilmiyorum.
kızlarrr bugün gelinlikcide randevum varrrduvağımı el çiçeğimi seçecem benim 2 tane çiçeğim olacak biri renkli biri krem olacakk krem olanı atacamm kim tutarsa onun olurr
Sağlık kurumları işletmeciliği tatlım..Sağlıkta çalışınca ileride lazım olur diye okumam istendi benden ama hiç ders çalışmak falan gemlioyrki içimden..sınavdan nasıl kaçsam diye düşünüyorum valla
kızlarrr bugün gelinlikcide randevum varrrduvağımı el çiçeğimi seçecem benim 2 tane çiçeğim olacak biri renkli biri krem olacakk krem olanı atacamm kim tutarsa onun olurr
bende öyle yapmıştım ama benimkinin biri canlıydı düğünüm geldi aklıma :)
Ayyy ne güzelll...iyi fikirmiş o çiçeği tutan yaşadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?