- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.541
Kızlar Merhaba Beni bahar çarptı sanırım 2 gündür fenayım başım çatlıyor yaa
evet bakalım talihli kişi kim olacakgeçen sene kuzenimin çiçeğini ben tuttum ve inş hemen onun arkasından ben ev le ni yo rumm
KAçış yok canım cts- pazar benim de var çalıştım biraz ama yine tırs tırs düşüncesi bile geriyo yaaa
Geçmiş olsun tatlım yaa..Melisa çayı iç baş ağrısına iyi gelir şekerim
Hahaha demekki doğruymuş gelinin çiçeğini tutan hemen evlenirBakalım kim tutacak seninkini :)
Off ya bana kalsa gitmicem sınava..annemler zorluyor neymiş efendim o kadar para vermişim gircekmişim sınava
Geçmiş olsun tatlım yaa..Melisa çayı iç baş ağrısına iyi gelir şekerim
Hahaha demekki doğruymuş gelinin çiçeğini tutan hemen evlenirBakalım kim tutacak seninkini :)
Off ya bana kalsa gitmicem sınava..annemler zorluyor neymiş efendim o kadar para vermişim gircekmişim sınava
good_heart ın önerisi bu
pınar arkun ayakkabı kızlar. googleye yazın çıkıyor
pınar arkundan bir kaç tane daha ayakkabı beğendim ben kızlar
Eki Görüntüle 383823 Eki Görüntüle 383824 Eki Görüntüle 383825 Eki Görüntüle 383826
Evet canım yapay çiçekler her rengi de var bence gelinliğe çok yakışıyor renkli çiçek
Hoşbulduk canım ,Teşekkür ederim
Çiçeğe 90 tl diyor yapan bayan bi de damada yaka çiçeği vericek yanında
leyla sende ne var ne yok canım bayadır görüşemedik
Kızlar Merhaba Beni bahar çarptı sanırım 2 gündür fenayım başım çatlıyor yaa
Şükür kuzum ya iyiyim..işe gidip geliyoruz..bugünlerde lazer ile bozdum kafayı şu tüylerden kurtulmak istiyorum düğüne kadar..Tuğçe sayesind değiştirdim bakalım lazercimi...yarın guya aöf sınavım var kitap yüzü açmadım gitmeyede pek niyetim yok sonava ama zoraki gidicem işte böyle geçiyor zaman..sende ne var yok canım?
Bende yazıldım lazere ve 3 gün yok ıpl yok bilmem ne kafam ağrıdı şuan netleştim pazartesi ilk seansım yarın benimde sınavım var sosyal hizmetler okuyorum yarın kayınpederim ve nişanlım yani sevgilumm düğün salonunu netleştircekler bende gidip bakıcam nasipse yarın tutucaz boyna internetten yok kına tacı yok bindallı yok gelinlik araştırmasındayım yaşasınnn 6 ay 3 haftam kaldı
gecmis olsun sekerim.
aynen kuzum ya..iş yerinde dalga geçiyorlar benimle..artık evlende kurtulalım diye..ben nedime taçlarımı, bileklerimi, mumluklarımı aldım canım..şimdi nikah şekeri falan bakıyorum..gelinlik modelimide belirledim ama nişanlığa kara veremedim..hep böyle çok abartılı şeyler var..bende sevmiyorum abartıyı beklicem 1 ay daha yeni modeller gelsin diye.Herşey çok yoğun yani kafayı yicem onu düşüm, bunu düşün
kuzucuklarrr,
yarın eminönüne gidip bu kelebekten ve tülden alıcam, kendim tek tek yapıcammm, arkasına da kınaları koyucam :)
Eki Görüntüle 384361
tüllere de bunu yapıştırıcam
Eki Görüntüle 384360
acaba diyorum sadece kırmızı yapmasam da renk renk mi yapsam kelebekciklerii ???
kuzucuklarrr,
yarın eminönüne gidip bu kelebekten ve tülden alıcam, kendim tek tek yapıcammm, arkasına da kınaları koyucam :)
Eki Görüntüle 384361
Eki Görüntüle 384360
acaba diyorum sadece kırmızı yapmasam da renk renk mi yapsam kelebekciklerii ???
kuzucuklarrr,
Eki Görüntüle 384361
Eki Görüntüle 384360
al benden de o kadar nerden aldın nedime taçlarını canım bide nişanlığı kınada mı giyeceksin canım
çok güzell canım ama sade kırmızı olsa daha iyi olur kına gecesinin anlamıdır kırmızı. ama yinede senin tercihin canım gönlünden ne geçiyorsa öyle yap tatlım
bencede sadece kırmızı olsun canım
Kına gecesinin özel rengi kırmızı tatlım..ben sadece kırmızı ve beyaz tercih ettim o gün için..ama tabi sen bilirsin...
doğru diyosunuz arkadaşlar, kırmızı olsun çamurdan olsunnnnn :))))
İnternetten aldım tatlım özelden atayım adını sana..Evet tatlım nişan-kına biraarada olacak benim.. önce nişanlık ardından bindallı giycem
Siz Söz Yaptınız Nişanla Kına Beraber İyi Fikirmiş valla canım
Evet tatlım..Nişanlımla girişimiz olcak dans edicez sonra pasta ve takı töreni olacak..ondan sonra erkekler çıkacak ve başlasın kına hoppaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?