- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #12.561
hımm sizde kadınlar erkekler ayrı oluyo yani bizde düğün gibi karışık olur
İnternetten aldım tatlım özelden atayım adını sana..Evet tatlım nişan-kına biraarada olacak benim.. önce nişanlık ardından bindallı giycem
Evet tatlım..Nişanlımla girişimiz olcak dans edicez sonra pasta ve takı töreni olacak..ondan sonra erkekler çıkacak ve başlasın kına hoppaaa
Evet tatlım bizde kına sadece kadınlara mahsustur...daha rahat oluyor sanki o şekildekadınlar çoşuyorlar
harika fikir masraf da böylelikle azalmış oluyor.
evet daha rahat olurbenim kınam karışık olacak nişanlım pek istemiyo ama napalım adetlerimiz böyle
kızlar ben kuşagımı kendim yapmak istiyorum ama ince fransız göpürünü nerden bulbilirim acaba ? kurdalenın üstüne dikil incilerle süslemek istiyorum tuafiyelerde bulabilirmiyim sizce ?
masrafı düşünmedik tatlım ama tabi birde orasıda var doğru yani..Nişan ayrı olabilirdi birincisi ben istemedim ikincisi ise nişanlımın amcası halası hepsi izmirdeler...nilan kına düğün derken zor olcaktı bizde 2 güne sığdırdık Herkezin düğün yaptığı bir salon var konyada ben hep düğünüm olursa burası olsun derdim bir kere ağzımdan kaçırmışım babacım unutmamış ve gitti orasyı kınaya canım babam
benimde nişanlım asla girmem kına yakılırken diyor..bazıları giriyor kına yakılırken ama benimki girmez içeri
Bulabilirsin sanırım tatlım..Bende isimlerimizi işleticem üzerine...İki uç kısmına
masrafı düşünmedik tatlım ama tabi birde orasıda var doğru yani..Nişan ayrı olabilirdi birincisi ben istemedim ikincisi ise nişanlımın amcası halası hepsi izmirdeler...nilan kına düğün derken zor olcaktı bizde 2 güne sığdırdık Herkezin düğün yaptığı bir salon var konyada ben hep düğünüm olursa burası olsun derdim bir kere ağzımdan kaçırmışım babacım unutmamış ve gitti orasyı kınaya canım babam
benimde nişanlım asla girmem kına yakılırken diyor..bazıları giriyor kına yakılırken ama benimki girmez içeri
kızlar ben kuşagımı kendim yapmak istiyorum ama ince fransız göpürünü nerden bulbilirim acaba ? kurdalenın üstüne dikil incilerle süslemek istiyorum tuafiyelerde bulabilirmiyim sizce ?
10 Tane taç sipariş verdim canım:123::123::123::123::123::123:
benim nişanlım girmeyeceğinden değil kadın erkek karışık istemiyoobirazcık kıskancızdaa
saol tatlım bu akşam bi bakınayımbende isim istedim ama çok abartı olur die düşündüm hem güpür hem isim güpürde karar kıldım sonra
Ben de nişan bohcası yapmak için aradım incili modeller çok güzeldi.
Büyük tuhafiyelerde bulabilirsin yada İstanbuldaysan eminönü-tahtakale-mahmutpaşa civarında binlerce çeşit var.
evet canım istanbuldayım ama benim gidebilme ihtimalim çok düşük ablam gidiyo benim yerimeburalarda bulamazsam gittiğinde aldırırım ablama
Bi kaç gündür ben de rahatsızım bahar çaprmış olabilir.:2: Geçmiş olsun.
Sevdiceğimle tartışınca midemde ağrıdı sinirden.
Benim sözüm çok aceleye geldi düşündüğüm şeyler vardı gelenlere hediyeler vs gibi ama hiçbirini gerçekleştiremedim. Nişanda böyle hediyeler veren oldu mu? Neler olabilir mesela? :44:
benimde nişanım çok aceleye geldi ne oldu anlmadım bileçok kalabalık değildi aile arasında Dilruba Restaurant yaptım
hadi bakalım hayırlı olsun şekerim
Benin kuşak dümdüz olcak uçlarında isim işleme olacak şekerim
Fethipaşa mı?
evvet tatlımçok severim Dilruba Restaurant ı bi salonu kiraladım sade bişey oldu işte
yaptırdığın zaman resmini eklersen tatlım
İlk buluşmamız ve annesiyle tanışmam orda oldu. Çok severim ben de.
bizim nişan muhakkak kalabalık olur onlarda bizde oldukça kalabalığız.
Osmanlı Salonu 150 kişilik güzelmiş ama fiyatı ne acabaa.
Hiç aklıma gelmemişti. anlamlı olabilir.
İlk buluşmamız ve annesiyle tanışmam orda oldu. Çok severim ben de.
bizim nişan muhakkak kalabalık olur onlarda bizde oldukça kalabalığız.
Osmanlı Salonu 150 kişilik güzelmiş ama fiyatı ne acabaa.
Hiç aklıma gelmemişti. anlamlı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?