2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Teşekkür ederim güzel fikir için.

Tealight ya da küçük kavanoz ve lavanta kesesi nişan için, şeffaf içinde çerezler olan kına için, küçük kovacık nikah şekerleri için olabilir. Bulurum inşAllah. Beğendim bunları.

Kızlar Kına Gecesi İçin Tuttuğunuz Yer Fiyatları Nasıl

ben çok uyguna tuttum 500 tl

benimki daha da uygun, 350 TL'ye

ben daha uygununu tutmayı hedefliyorum 250 tl :)

kızlar çok uyguna tutmuşsunuz bizim 1000 tl oda tanıdık diye yoksa 3000 den aşağı yok düğün salonu:26:tanımadık biri en son 2250 ye indi bizde tanıdığı tutak dedik 1000 tl ye tuttuk

hımm uygunmuş baya nerede bu salon

hadi canımm semt neresi acaba merak ettim

kızlar çok uyguna tutmuşsunuz bizim 1000 tl oda tanıdık diye yoksa 3000 den aşağı yok düğün salonu:26:tanımadık biri en son 2250 ye indi bizde tanıdığı tutak dedik 1000 tl ye tuttuk

kızlar ben salon düşünmüorum ya bi pastene ya bi dükkan olabilir araştırma içindeyim şuan 350 tl ye buldum ama bakıyorum daha

kızlar geçen Tupperware saklama kapları ve sürahi aldım sizce nasıllar
saklama kapları ile sürahimi takım yaprım

Eklentiler

• $002.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 37
  • $cache_500_1__i_3073900_SHZ.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 21
ayyy kızlar, şirkettee çok kötü olaylar oldu... bitsin artık bugüün
Ne kadar salak insanlar var bu dünyada yaaaa !! La havleeee:113:

kızçeler benim kına gecem düğün salonunda oluyo , 600 TL ye tuttum.. sadece orkestra var okadar.
düğün salonum da Taç düğün salonu, 4500 TL 450 kişilik bi salon yazık günah çok içim gitti bu paraya ama yapacak bişey yok

baya pahalıymış ama benim arkadaşım 7.500 tl tuttu ama onun yemekli o yüzden pahalı ben veremem o kadar 500 tl çok yeter bana 150 200 kişilik

baya pahalıymış ama benim arkadaşım 7.500 tl tuttu ama onun yemekli o yüzden pahalı ben veremem o kadar 500 tl çok yeter bana 150 200 kişilik

senin nikah, akşamı yemek dimii?

bende öyle istedim, çünkü pek bi akrabamız yoktur bizim. Ama olmadı düğün salonu istedi karşı taraf, bende oturduğum yere en yakın olanı seçtim :)

kızlar ben salon düşünmüorum ya bi pastene ya bi dükkan olabilir araştırma içindeyim şuan 350 tl ye buldum ama bakıyorum daha

eniştemin tanıdığı olduğundan 800 tl tuttum ben canım ikramlarımı aldım pasta felan sadece garsonlar servis yaptılar canım bana çok yakın herkes kendi arabasıyla geldi

biz ikram dağıtmıyacağız kınada kızlar sadece kıan ve çerez dağıtılacak bizim 1000 tl için de d orkestra salon kameraman ve ftoğrafçı var

düğn salonunu 6000 tl ye tuttularistanbul alyans düğün salonu

şimdi farkettim, takip çizelgem AY'dan HAFTA'ya geçmişşşşşş

doğalgaz sayacı gibi tıkır tıkır atıyor günlerrrr

senin nikah, akşamı yemek dimii?

Bende öyle istedim, çünkü pek bi akrabamız yoktur bizim. Ama olmadı düğün salonu istedi karşı taraf, bende oturduğum yere en yakın olanı seçtim :)

hayır tatlım sadece nikah olacak ben o gece balayına çıkacağım için istemedim Otobüsü yetişemeyiz yoksa die

Benimki kişi başı 14 tl tatlım..2500-3000 arası tutca 250-300 kişi arası olur sanırsam.içinde video,foto,barkovizyon gösterisi, gelin çıkışı, solist herşey var..tıpkı düğün organizasyonu olcak sadece takı töreninden sonra erkekler çıkacak o kadar geri kalan herşey düğün şeklinde olacak tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…