2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Benimde çay kahve şeker kavanozum aynı bundan tatlım...ama diğer baharatlıklarım farklı...çok beğenerek aldım..kavanozlarında cam tatlım...bende güzel seçimler

bende çok beğenerek aldım rengide aynı siyahh ne kadar güzel aynı modellerimiz. baharatlığım buna benziyo ama bu değil daha güzell şaşlı felan beyaz kırmızı ayy çokmu kokoş oldu evimm

kızlar benim kavanozlarım bunlar sizce nasıl :44::44: baharatlığım porselenmiş sizce nasıldır acaba buna benziyo

kavanozlarına bayıldım tatlım,bende buna benzer kırmızısından ıstıyorum işte ama metal değilmi bu sırf paslanır korkusu yuzunden alamadım bunları,sen nerden aldın kaça aldın tatlım,çok konuştum geveze gibi

kızlar bugün 6 adet kupa 1 tahta kepçe1 tahta spatula aldım vardı benim ama olsun fazla olsun dedimm tahta kepçem 10 tane olmuşturr

yok tatlım cam ama alt kısımları metal sanırım silikonda olabilir kaymasın die tam emin değilim ne kadar olduğu konusunda bilgim yok malesef :44::44::44: bütün çeyizleri toptan aldım

bende çok beğenerek aldım rengide aynı siyahh ne kadar güzel aynı modellerimiz. baharatlığım buna benziyo ama bu değil daha güzell şaşlı felan beyaz kırmızı ayy çokmu kokoş oldu evimm

Evet şekerim benziyor..demekki zevklerimiz benziyor birbirine...benim mutfak tamamen mor ve pembe tonlardan oluşuyor tatlım herşeyim o renklerde...mutfak masamıda masa beyaz, sandalyeler mor istiyorum inş

nerelerdesin kız sen kayboldun gittin
kendi adıma iyiyiym canımm sen nasılsın

Allah iyilik versin mervosum, buralardayımda işlerim yoğun ayrılacağım işten yeni elemana devrediyorum vs.
Arada giriyorum arkadaşların muhabbettinide bölmek istemiyorum iki dakkalığına okuyup çıkıyorum bende.

hoşbulduk canım, hazırlıklar tam gaz valla tam bi ay kaldı evi tuttuk onunla uğraşıyo nişanlım ufak tefek tadilat yapıyo bende perde halı ölcüsü aldım fiyat araştırıyorum ayrıca davetiye bakınıyorum öyle işte..

kızlar benim kavanozlarım bunlar sizce nasıl :44::44: baharatlığım porselenmiş sizce nasıldır acaba buna benziyo
çok güzeller güle güle kullan banada lazım kavanoz koycağım rafın boyunu bile ölçtüm 17 cmlik kavanoz arıyoruuum gidip magazada ölccem alırken deli dicekler bana

Merhaba canım...seninde düğüne baya az kalmış...bize gelinlik resmini. kına gecesi elbiseni ekleyebilirmisin? fikir olur bizede..

Evet şekerim benziyor..demekki zevklerimiz benziyor birbirine...benim mutfak tamamen mor ve pembe tonlardan oluşuyor tatlım herşeyim o renklerde...mutfak masamıda masa beyaz, sandalyeler mor istiyorum inş

ne güzel benim bordo dolaplarım vişne çürüğü

yok canımm en güzeli bencee ölç tabii

sana bişey diyim mi :)) bende ölçtüm erzak koyacagım rafların boyunu :))) demekki gelin olacak kızların böyle ayrıntıları düşünmesi normalmiş.yalnız olmadıgıma sevindim :)))

sana bişey diyim mi :)) bende ölçtüm erzak koyacagım rafların boyunu :))) demekki gelin olacak kızların böyle ayrıntıları düşünmesi normalmiş.yalnız olmadıgıma sevindim :)))

bnde ölctum bnde:))))) sımdı almaya gıderken karton cetvelle gıdıcem ahahahahhahahaha

kızlar bunları buldum netten en baştakiydi beğenip almadığım sizce hangisini almalıyım???

fiyatları sırayla,44 TL,37 TL,22 Tl ve 44 TL

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…