- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.521
Benimde çay kahve şeker kavanozum aynı bundan tatlım...ama diğer baharatlıklarım farklı...çok beğenerek aldım..kavanozlarında cam tatlım...bende güzel seçimler
Saliha_25
Benim aldıklarım Berghoff
yağlık sirkelik
Eki Görüntüle 393395
Baharat takımı
Eki Görüntüle 393396
Karabiber tuz değirmeni
Eki Görüntüle 393397
ayyyy kızlarr hepinize çokkkk çokk teşekkür ederim...nice senelere beraber inşallah...
kızlar benim kavanozlarım bunlar sizce nasıl :44::44: baharatlığım porselenmiş sizce nasıldır acaba buna benziyo
kavanozlarına bayıldım tatlım,bende buna benzer kırmızısından ıstıyorum işte ama metal değilmi bu sırf paslanır korkusu yuzunden alamadım bunları,sen nerden aldın kaça aldın tatlım,çok konuştum geveze gibi
bende çok beğenerek aldımrengide aynı siyahh ne kadar güzel aynı modellerimiz. baharatlığım buna benziyo ama bu değil daha güzell şaşlı felan beyaz kırmızı ayy çokmu kokoş oldu evimm
nerelerdesin kız sen kayboldun gittin
kendi adıma iyiyiym canımm sen nasılsın
FOREVER CANIM GÜLE GÜLE KULLAN ALDIKLARINI ÇOK GÜZELLER
HAYATİMm hoşgeldin canım, biz iyiyiz sen nasılsın neler yapıyorsun, nasıl hazırlıklar
good_heart seninkilerde çok güzel canım güle güle iyi günlerde kullanın
çok güzeller güle güle kullankızlar benim kavanozlarım bunlar sizce nasıl :44::44: baharatlığım porselenmiş sizce nasıldır acaba buna benziyo
Allah iyilik versin mervosum, buralardayımda işlerim yoğun ayrılacağım işten yeni elemana devrediyorum vs.
Arada giriyorum arkadaşların muhabbettinide bölmek istemiyorum iki dakkalığına okuyup çıkıyorum bende.
hoşbulduk canım, hazırlıklar tam gaz valla tam bi ay kaldıevi tuttuk onunla uğraşıyo nişanlım ufak tefek tadilat yapıyo bende perde halı ölcüsü aldım fiyat araştırıyorum ayrıca davetiye bakınıyorum öyle işte..
çok güzeller güle güle kullanbanada lazım kavanoz koycağım rafın boyunu bile ölçtüm 17 cmlik kavanoz arıyoruuum gidip magazada ölccem alırken deli dicekler bana
Evet şekerim benziyor..demekki zevklerimiz benziyor birbirine...benim mutfak tamamen mor ve pembe tonlardan oluşuyor tatlım herşeyim o renklerde...mutfak masamıda masa beyaz, sandalyeler mor istiyorum inş
Allah iyilik versin mervosum, buralardayımda işlerim yoğun ayrılacağım işten yeni elemana devrediyorum vs.
Arada giriyorum arkadaşların muhabbettinide bölmek istemiyorum iki dakkalığına okuyup çıkıyorum bende.
hoşbulduk canım, hazırlıklar tam gaz valla tam bi ay kaldıevi tuttuk onunla uğraşıyo nişanlım ufak tefek tadilat yapıyo bende perde halı ölcüsü aldım fiyat araştırıyorum ayrıca davetiye bakınıyorum öyle işte..
çok güzeller güle güle kullanbanada lazım kavanoz koycağım rafın boyunu bile ölçtüm 17 cmlik kavanoz arıyoruuum gidip magazada ölccem alırken deli dicekler bana
sana bişey diyim mi :)) bende ölçtüm erzak koyacagım rafların boyunu :))) demekki gelin olacak kızların böyle ayrıntıları düşünmesi normalmiş.yalnız olmadıgıma sevindim :)))
Eki Görüntüle 393502 Eki Görüntüle 393503 Eki Görüntüle 393504 Eki Görüntüle 393505
kızlar bunları buldum netten en baştakiydi beğenip almadığım sizce hangisini almalıyım???
fiyatları sırayla,44 TL,37 TL,22 Tl ve 44 TL
kızlarr slm herkese.. Benim bugün doğum günümmm.. çok mutluyum öğrencilerim parti hazırlamışlardı bana..çok güzeldi bir kaç çeyizlik hediye almışlar..bir mutlu oldum.. Bir mutlu oldum :))))
Kızlar Nasılsınızz
Eki Görüntüle 393502 Eki Görüntüle 393503 Eki Görüntüle 393504 Eki Görüntüle 393505
kızlar bunları buldum netten en baştakiydi beğenip almadığım sizce hangisini almalıyım???
Kızlar Nasılsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?