- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #14.541
Kızlar Nasılsınızz
kızlar bunları buldum netten en baştakiydi beğenip almadığım sizce hangisini almalıyım???
fiyatları sırayla,44 TL,37 TL,22 Tl ve 44 TL
http://www.kadinlarkulubu.com/dugun/521290-dugunde-dilek-agaci-konsepti.html#post24172693
Kızlar nerden bulabilirim bunlara benzer ağaçları?
kızlar bende size bi yatak örtüsü göstermek istiyorum nasıl eklicem foto bilmiyorum.fkirlerinizi almam lazım o.na göre bugün gidip alabilrim belki
Merhaba canım...seninde düğüne baya az kalmış...bize gelinlik resmini. kına gecesi elbiseni ekleyebilirmisin? fikir olur bizede..
Eki Görüntüle 393502 Eki Görüntüle 393503 Eki Görüntüle 393504 Eki Görüntüle 393505
kızlar bunları buldum netten en baştakiydi beğenip almadığım sizce hangisini almalıyım???
fiyatları sırayla,44 TL,37 TL,22 Tl ve 44 TL
gelinliğim dikimde nasıl biley olcak bende tam bilmiyorum :26:
eklemiştim daha önce ama tekrar ekliyim, birinin üstü diğerinin eteğiyle kombine olcak hangileri siz bulun :) transparan olmucağı kesin ama
kına elbisemin resmi yok suan kırmızı abiye aldım, gelinlikçimde lacivert bindallı vericek en son onu giyebilirim kararsızım.
hepside güzel ama birinciyi sec bencede..
cevap yazıyosunya canım aşağı doğru in biraz eklenti ekle diyo oraya tıkla ordanda dosya ekle diyosun ve resmi ekleyip bitir diyosun
O dallar bauhaus tarzı yerlerde var.
Arkadaşım takı standından yapmıştı.
edit: İkeada bile bulunabilir.
eklentiler ekleyebiliyosunuz yazıyo ama tıklanmıyo üzeri canım ya
2. gelinlik çok güzell.gelinliğim dikimde nasıl biley olcak bende tam bilmiyorum :26:
eklemiştim daha önce ama tekrar ekliyim, birinin üstü diğerinin eteğiyle kombine olcak hangileri siz bulun :) transparan olmucağı kesin ama
kına elbisemin resmi yok suan kırmızı abiye aldım, gelinlikçimde lacivert bindallı vericek en son onu giyebilirim kararsızım.
Teşekkür ediyorum:)
eklenti ekle tıklayınca ayrı bir sayfa açılıyo canım
Canım benim fikrim camlarda erzak çok ağır oluyorr, plastikler daha kullanışlı bencee, ben bunlardan aldımm,
Eki Görüntüle 393654
Baharat içinde bunalrdan 10 tane felan aldımm, yeterli boyutta ve içini net görebilmek içinn, vee pıtt diye açılıyooo
Eki Görüntüle 393651
gelinliğim dikimde nasıl biley olcak bende tam bilmiyorum :26:
Canım benim fikrim camlarda erzak çok ağır oluyorr, plastikler daha kullanışlı bencee, ben bunlardan aldımm,
Eki Görüntüle 393654
Baharat içinde bunalrdan 10 tane felan aldımm, yeterli boyutta ve içini net görebilmek içinn, vee pıtt diye açılıyooo, kapakk çevirmekten nefret ediyorumdaa
Eki Görüntüle 393651
bende erzak için aynen böyle plastik almayı düşünüyorum.
evet çok kullanışlı oluyorr, ailemde herkese aldım nerdeyse herkes çok memnunn, içindeki erzak zaten ağırr kavonozun ağırlığıda eklenince pek kullanışlı olmuyoo ama dekor amaçlı tezgah üstüne 3 boy alıcam, çok nadirr kullandığım şeyleri koyarım makarna felan gibi misal.
2. modeli çok beğendim...hatta şyerindeki tüm arkadaşlar 2:yi çok beğendik....gelinliğim dikimde nasıl biley olcak bende tam bilmiyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?