2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar bende size bi yatak örtüsü göstermek istiyorum nasıl eklicem foto bilmiyorum.fkirlerinizi almam lazım o.na göre bugün gidip alabilrim belki

Merhaba canım...seninde düğüne baya az kalmış...bize gelinlik resmini. kına gecesi elbiseni ekleyebilirmisin? fikir olur bizede..

gelinliğim dikimde nasıl biley olcak bende tam bilmiyorum :26:
eklemiştim daha önce ama tekrar ekliyim, birinin üstü diğerinin eteğiyle kombine olcak hangileri siz bulun :) transparan olmucağı kesin ama
kına elbisemin resmi yok suan kırmızı abiye aldım, gelinlikçimde lacivert bindallı vericek en son onu giyebilirim kararsızım.

hepside güzel ama birinciyi sec bencede..

Eklentiler

• $Görüntü0412.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 38
  • $Görüntü0510.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 31

1. üstü transparan olacak dediğin için böyle düşündüm 2. eteği hoşmuşş yani güzel bir gelinlik çıkacak ortaya

2. gelinlik çok güzell.
Transparanda güzelmiş ya
Dilediğinden daha güzel olur umarım gelinliğin.

Teşekkür ediyorum:)

Hatta çiçekcilerde bile bulabilirsin, genelde çiçeklerin kenarına falan koyup dekore ediyolar.. Kolay gelsin.

Canım benim fikrim camlarda erzak çok ağır oluyorr, plastikler daha kullanışlı bencee, ben bunlardan aldımm,

Baharat içinde bunalrdan 10 tane felan aldımm, yeterli boyutta ve içini net görebilmek içinn, vee pıtt diye açılıyooo, kapakk çevirmekten nefret ediyorumdaa

Son düzenleme:

2.cinin üstü 1. alt kısmı olacak tatlım bence...hatta kesin

çok güzeller canım ben şimdilik cam aldım plastik pek sağlıklı değil die ama ileride şunlardan istiyorum tupperware daha sağlıklı olur die ama pahalılarkısmet

Eklentiler

• $TPWR3237_757.webp
    5 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
bende erzak için aynen böyle plastik almayı düşünüyorum.

evet çok kullanışlı oluyorr, ailemde herkese aldım nerdeyse herkes çok memnunn, içindeki erzak zaten ağırr kavonozun ağırlığıda eklenince pek kullanışlı olmuyoo ama dekor amaçlı tezgah üstüne 3 boy alıcam, çok nadirr kullandığım şeyleri koyarım makarna felan gibi misal.

erzak kaşıklarına bayıldm ama nerde bulabilirimm tatlım

2. modeli çok beğendim...hatta şyerindeki tüm arkadaşlar 2:yi çok beğendik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…