2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar damatlık buna benziyo siyah papyon ve kuşak aldık içine sarar baktık hep aynı modeller damattan aldık 570 tl tuttu

Eklentiler

• $2011-istanbul-fashion-week-damat-tween-defilesi-16.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 27
HErkese günaydın

kızlar damatlık buna benziyo siyah papyon ve kuşak aldık içine sarar baktık hep aynı modeller damattan aldık 570 tl tuttu

günaydın kızlar. bende bu gün kimse gelmez sanıyorum

güle güle kullansın canım eşin, son 5 günn ayyyy çok heyecanlı , sen kuaför falan ayarladın mı canım?

Son düzenleme:

günaydın kızlar. bende bu gün kimse gelmez sanıyorum

güle güle kullansın canım eşin, son 5 günn ayyyy çok heyecanlı , sen kuaför falan ayarladın mı canım?

evet canım kuaförümü fotoğrafcımı ayarladım
herzamanki kuaförüme gidecem canım

Son düzenleme:

hayılrı olsn canım bekliyoruz resimleri senden

esse markasını bende duydum ama ütüsü nasıl bilmiyorum

canım benim seni tebrik ve takdir ettim çok zor bir karar, Allah sevabını kat kat verecektir, nasıl kendi annemize kıyamayacağımız gibi onlara da kıyamayız tabi, onlarda sonuçta annemiz.

kızlarrr... bugün eksik kalan fırınımızı ve buzdolabımızı aldık..tüm beyaz eşyalarımız halloldu:))) birde tatil için çekilişe katıldık hadi bakalım çıkacak mı???

canım ben netten buldum aysel düğün nişan malzemeleri yazınca çıkıyor. bir arkadaş paylaşmıştı burada.linkini sana mesaj attım canım. yeni ayakkabılar çıkmış çok ciciler fiyatı 70 tl falandı

Son düzenleme:

gnydnnnnnn :)) ve şimdiden çoookkk mutluluklar :))

Günaydın kızlar....
Bugün işçi bayramı ve işteyim... bursa da hava kapalı ...
ve ben sersem gibiyim.
Sizler nasılsınız

hoşgeldin canım aramıza :))

Günaydın kızlar....
Bugün işçi bayramı ve işteyim... bursa da hava kapalı ...
ve ben sersem gibiyim.
Sizler nasılsınız

bende öyle işci bayramı ve işteyim

Günaydın canlarımm..
tatlım damatlık tam benim nişanlığımın istediği gibi..çok şıkmış..güle güle giyinsin inş.

günaydın canım, nasılsın bu gün bakalım, nasıl durumlar, çalışıyormusun?
paylaş bizimle gelinliğini artık yaaaa, sen aklı başında birisin , sen çekemeyen biri için sıkma canını boşver

bu babeti çok sevdim ben..çok şekermişşşş

çok cicileerrrr

canım sende istanduldaydın galiba merak ettim hangi kuaförü arayladın diye.
bugün kimsecikler yok evet, bi ben varım

gelirler birzdan gelinlerr

teşekkür ederim canımmmm

Günaydın canlarımm..
tatlım damatlık tam benim nişanlığımın istediği gibi..çok şıkmış..güle güle giyinsin inş.

saol canım ben çok beğendim ve çokda yakışdı nişanlımaa

hayırdır canm rahatsızmısın

boşver dinlen canım, en iyisini yapıyorsun

moralim hala çok bozuk ama dünkü gibi değilim..nişanlım akşamda eve gitmedi..kaınvalidem kardeşine arattırmış nişanlımı..laf aramış..nişanlımda morali gayet düzgün gibi konuşmuş..akşam kesin haber uçurmuştur teyzesi annesine..

canım üzülme , kaynanan hatasını anlayıp düzelecektir inşallah. dualarımız seninle

canım benim üzülme inşş artık inşş herşey yoluna girecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…