2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Kızlar ben kaçayım başladım esnemeye

Sabah 7 de kalkıcam yanı başarabılırsem tabi

sabah okurum yazdıklarınızı, opuyorum hepinizi kocaman iyi sohpetler

Bugün maskodaydım canım, nişanlımla gezdim tek tek nerdeyse tüm mağazaları.. Bende bir yerde gördüm 6bine takım.. zaten fazla da klasikçi yok, 10bin ve üstü dediler hep beğendiğimiz takımlara hatta bir yerde 24bin bile dediler ... Dalga geçtik araba satıyorlar sanki diye :)

Evim ister canım..

Sende eminim çok güzelsin

Teşşekür ederim yorumun için canımm

Günaydın kızlar
Hafta sonu Kınalık için turkuaz rengi olan elbisenin morunu denedim vardı
Ama hiç beğenmedim
ve üstümde güzel duran başka hiç bir elbise,abiye beğenemedim
Hepsi çok işlemeli kabarık
Ve bende bindallımı özel birşey diktirip abiye giymemeye karar verdim
Nişan elbisemde tadilat yapıp onu giyncem
Zaten benim nişanım aile arasında oldu 2-3 sa giydim
Straplez yerine askı yaptırıcam
Bindallımı diktiriyorum C.tesi bi model beğendim
Hürrem diye geçiyor ama tarlatansız
Gelinliğimide belirledik
Mayısın 26 da randevum var

Kiracımız evden çıktı dün ölçü almaya gittik
Evin heryeri değişcek kesinlikle
Mutfak ve Banyo dresuar,kiler,Portmantoyu tasarımını hemen çizdiler
Olmayacak bi kaç yeri değiştirdik ettik derken karar verdik
Bugün mail olarak çizimleri atarlarsa bende sizinle paylaşırım

Günaydın kuzularım
TUĞÇE gelinlik resim istiyoruz
Ev eşyalarımda belli oldu kızlar...hadi buyrun...

BU salonum; salonumdaki koltuklarda küçük yastıklar mürdüm rengli olacak...berjerlerede minik yastıklar gelecek..dikdörtgen şeklinde onlarında rengi mürdüm olacak..kumaşını beğendik

Yatak odam;Bu yatak odasında gri renkte yatak örtüsü almaya karar verdim..yatak odam gri, beyaz ve pudra rengi döşenecek

Buda oturma grubum; yanlız sarı olan renkler olmayacak..sarı olan yerlerde turuncu olacak..turuncu ve kahve olarak ayarladık...tamamen nişanlımın zevki

Nasıl kızlar :44::44::44:

Merakla bekliyorum kuzum resimleri...gelinlik, bindallı, evin çizimleri çok merak ettim eminim hepsi süperdir

Günaydın kızlarr

Dün nişanlımla bütçe planlaması yaptık acaba çok şaşar mı emın olamadık bende akşam yenı evleneceklerden fikir almaya karar verdım,

görmeyenler için aşağı ekledım, fikriniz ne?

Ahşap klasıklerde yuksek oluyor fıyatlar haklısın canım o ne öyle ya... İnşallah bulursun istediğin gibi bir takım.

Gelinliğini görmek istiyorum en çok bindallını da merak ettım bak
Hayırlısı olsun bebeğim

Bayıldım hepsine çok güzeller tatlım

Yatak odana hele bittim nerden aldınız bunu maliyeti ne oldu bir de ?

günaydın şekerler hepinize

forever canım resimleri bekliyoruz heyecanla hürrem bindallını da çok merak ettim

libertem seçimleriniz çok başarılı canım Allah huzurla kullanmayı nasip etsin.

good_heart sen mi geldin kızzz canım hoşgeldin

Tatlım bütçeler bence normal...bundan 100 yukarı olur aşağı olmaz canım
Yatak odası inegölden geliyor tatlım... 3000 dediler..biz bazası,yatağı, yatak koruyucusu hepsi içinde 3000'e aldık..babamın arkadaşıydı...başka bir yerde aynı modeli sorduk 4000 dediler bize canım baza hariç

Tamam bebeğim güle güle kullan vallahı çok güzel özellıkle yatak odan

Butçe de inşallah çok şaşmaz bakalım hayırlısı planları yaptık yetıreceğiz gibi duruyor allahın izniyle :13:

canım Allah tamamına erdirsin çok heyecanlısındır şimdi Allah bizlere de nasip etsin.

canım bunlar hemen hemen ortalama fiyatlar ,iyi düşünmüşsün hepsini ama elektriğe bu aralar zam geldi elektrik-su giderleri 150-180 i bulur. avrupa yakasında nerede oturacaksın merak ettim

good_heart hoş geldin neden cevap vermiyosun önerilerini bekliyoruz evli bi bayan olarak

bence good_heart geçmişi okuyor hepimize cevap yetiştirecek

inegölde mobilyacılar çarşısı mı ne varmış, daha ucuzmuş bende öyle duymuştum ,nişanlım şubat ayında gidip baktı ama daha evimiz belli olmadığı için karar veremedik.

Son düzenleme:

Konyada mobilyacıları gezdik...çoğu yerde inegol malı satılıyor..benim babamda marangozdu...o da mallardan anlar..inegol malı ankara malundan daha iyi geldi...bilmiyorum artık aldık bakalım...inegöle gitme gibi şansımız yoktu...

Canım aslında daha tam netleşmedi, biz ev satınalacağız avrupa yakasında, ama içimize sinmediğinden eğer sonuç alamazsak kıraya cıkalım 1 yıl ıcınde bulup alıp taşınırız dedık, muhtemelen nişanlımın işine de yakın metrobus guzergahlarına yakın bir yerde, birde ev arayabılecegımız ortada merkezde bir ev kıralayacağız, semt bellı olsun yazarım :)

galiba öle yapıyo sesi çıkmadığına göre

hersey gonlunce olsun tatlım. sımdıden mutluluklar :)))

cok guselmıs tatlım gelınlıgın gule gule mutlu mesut gıyersın ıns :))

Allahım biz utandırmasın canım hayırlı olsun tekrardan

ayyyyyyyy bizimde gelsin nolur hayırlısıynan

kızlar sızce gunluk yatak ortusu ıcın bu nasıl

Eki Görüntüle 407003

kızlr biryere gitmek yokkk herkes burda olsunnn

sağol canım hoşbuldum nasılsın hazırlıklar ne alemde :) şuan good heart ın durumunu çok merak ediyorum :) umarım çok güzel geçiyordur....

canım benimmm çok güzelll yazmışsın çok içten rabbim herşeyin hayırlısını veriyor inşş

çok güzel canım güle güle kullan inşş

Bizi izleyen good-heartmı tatlımmmmmm hoşgeldin

good_heart hoş geldin neden cevap vermiyosun önerilerini bekliyoruz evli bi bayan olarak

kızlarrrrrr ben geldimmmmmmmm hepinizi çok çok çok çok ösledimmmm kınam nikahım harika geçtiii çok eğlendim çok mutluydumm balayım harika geçti marmara ege karadeniz gezdikk geçmişi okuyyım dedim ama dayanamadım yazayın sonra ara ara okurumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…