- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.341
Masko ya falan gittin mi canım nerde oturuyordun?
Ben Masko da klasık ahşap hoş takımlar gordum, 6bin civarıydı, Birde şimdi Doğtaşta ay sonuna kadar %40 ındırım varmış ya baktın mı modellere çeşit fazla gorunuyor, gerçi birebir bakamadım ben ama..
Kızlar ben kaçayım başladım esnemeye
Sabah 7 de kalkıcam yanı başarabılırsem tabi
sabah okurum yazdıklarınızı, opuyorum hepinizi kocaman iyi sohpetler
Merhaba kızlar,geçmişi okuyana kadar herkes kaçtı gitti
aklımda olanlara cevap yazıcam:
FOREVER-- salonda olacaksa pembeyi,dışarda olacaksa turkuazı öneririm.turkuaz rengini çoook severim,o yüzden bittim ben o elbiseye.pembenin modeli güzel ama dış çekimdeki rengi hoşuma gitmedi.pudra olsaymış,iyiymiş..
ayyyy hemen bakıcam,çok sağol canım
ya kızlar bu hangi site evimister mi? herkese veriliyorsa ben de deneyeyim evin çok eksiği var ama borcumuz birikti diye pek birşey bakınamıyoruz.ne kadar veriyor şimdi bu site ve kaç tane? ütü filan varsa ihtiyacım var çok iyi olur..
Bende de o kadar boy yok naptınız anam manken misiniz nesiniz herkeste 170 boy
Ben memnunum boyumdan ama kilo takıyorum iyice zapzayıf olmam lazım..
Kirpiklerim çok uzun bileklerim ve ellerim de ince fazlasıyla
Bende de bunlar var işte sevinecek
Geçmişi okuyayım dedim bitiremedim, gelinlik provam vardı çok heyecanlandım baya gelinliğe benzemiş artık 22 mayısta son provam var 23 mayısta da teslim edecekler :)
Okuduklarıma cevap yazıp çıkacağım... Benimde bileklerim çok ince çok da iyi bişey değilmiş canım bu durum annem kelepçe alacaktı bulamadk bana göre 14 cm mçapında bileklerim o kadar küçültemeyiz dedi kuyumcular, yine büyük gelir dediler alamadıkçok istemiştim oysaki tramzon hasırı aldık mecbur, adamda dalga geçiyor gramdan yırttınız az tuttu diye
170 boyundayım, 48 kiloyum... Kilo almak istiyorummmmm...
Tebrik ederim canım, inş. gönlünce geçer..
Salonda olucaksa pembe daha uygun geldi bana canım zaten ikisi de çok güzel elbiselerin
Teyzesiymiş yapar bir güzellik sıkma canını tatlım..
Canım bindallına bayıldım görmemiştim çok güzellll :) tabi ki gelinliğinde çok güzel.. Mutlu mutlu giy inş.
Günaydın kızlar
Hafta sonu Kınalık için turkuaz rengi olan elbisenin morunu denedim vardı
Ama hiç beğenmedim
ve üstümde güzel duran başka hiç bir elbise,abiye beğenemedim
Hepsi çok işlemeli kabarık
Ve bende bindallımı özel birşey diktirip abiye giymemeye karar verdim
Nişan elbisemde tadilat yapıp onu giyncem
Zaten benim nişanım aile arasında oldu 2-3 sa giydim
Straplez yerine askı yaptırıcam
Bindallımı diktiriyorum C.tesi bi model beğendim
Hürrem diye geçiyor ama tarlatansız
Gelinliğimide belirledik
Mayısın 26 da randevum var
Kiracımız evden çıktı dün ölçü almaya gittik
Evin heryeri değişcek kesinlikle
Mutfak ve Banyo dresuar,kiler,Portmantoyu tasarımını hemen çizdiler
Olmayacak bi kaç yeri değiştirdik ettik derken karar verdik
Bugün mail olarak çizimleri atarlarsa bende sizinle paylaşırım
Kızlar çoğumuz gelir-giderler üzerine hesaplar yapmışızdır, malum evleneceğız yenı sorumluluklar gelecek üstümüze,
Sizden ortalama gelir ongorulerınızı istesem? (Tabı gelire göre herkesin farklı olacaktır, ama ortalama bir fikriniz vardır, onun bilgisini rica ediyorum, nerede oturacağınızla birlikte, fiyatlar değişiyor az çok ne de olsa)
Ben İstanbul Avrua Yakasında oturacağım,
Kira: 750
Elektrık-Su Faturaları:100
Doğalgaz: 250
Yol Giderleri: 200
Aidat:100
Ev-cep telefon&İnternet: 150
Mutfak&Banyo giderleri:350
Unuttugum birşeyler var mı? Yada yanlış ongorduğum sizce? :18:
Bugün maskodaydım canım, nişanlımla gezdim tek tek nerdeyse tüm mağazaları.. Bende bir yerde gördüm 6bine takım.. zaten fazla da klasikçi yok, 10bin ve üstü dediler hep beğendiğimiz takımlara hatta bir yerde 24bin bile dediler ... Dalga geçtik araba satıyorlar sanki diye :)
Günaydın kızlar
Hafta sonu Kınalık için turkuaz rengi olan elbisenin morunu denedim vardı
Ama hiç beğenmedim
ve üstümde güzel duran başka hiç bir elbise,abiye beğenemedim
Hepsi çok işlemeli kabarık
Ve bende bindallımı özel birşey diktirip abiye giymemeye karar verdim
Nişan elbisemde tadilat yapıp onu giyncem
Zaten benim nişanım aile arasında oldu 2-3 sa giydim
Straplez yerine askı yaptırıcam
Bindallımı diktiriyorum C.tesi bi model beğendim
Hürrem diye geçiyor ama tarlatansız
Gelinliğimide belirledik
Mayısın 26 da randevum var
Kiracımız evden çıktı dün ölçü almaya gittik
Evin heryeri değişcek kesinlikle
Mutfak ve Banyo dresuar,kiler,Portmantoyu tasarımını hemen çizdiler
Olmayacak bi kaç yeri değiştirdik ettik derken karar verdik
Bugün mail olarak çizimleri atarlarsa bende sizinle paylaşırım
Günaydın kuzularım
TUĞÇE gelinlik resim istiyoruz
Ev eşyalarımda belli oldu kızlar...hadi buyrun...
BU salonum; salonumdaki koltuklarda küçük yastıklar mürdüm rengli olacak...berjerlerede minik yastıklar gelecek..dikdörtgen şeklinde onlarında rengi mürdüm olacak..kumaşını beğendik
Nasıl kızlar :44::44::44:
Günaydın kızlarr
Dün nişanlımla bütçe planlaması yaptık acaba çok şaşar mı emın olamadık bende akşam yenı evleneceklerden fikir almaya karar verdım,
görmeyenler için aşağı ekledım, fikriniz ne
Bayıldım hepsine çok güzeller tatlım
Yatak odana hele bittim nerden aldınız bunu maliyeti ne oldu bir de ?
Tatlım bütçeler bence normal...bundan 100 yukarı olur aşağı olmaz canım
Yatak odası inegölden geliyor tatlım... 3000 dediler..biz bazası,yatağı, yatak koruyucusu hepsi içinde 3000'e aldık..babamın arkadaşıydı...başka bir yerde aynı modeli sorduk 4000 dediler bize canım baza hariç
Herkese merhaba kızlar, epeydir giremiyorum işten ayrıldım düğünüme 5 gün kaldı. Bugün çeyizlerim taşındı evimi yerleştirdik herşey güzel oldu. Diğer hazırlıklarda bitti sayılır çok şükür herşey yolunda ama anneme ablamlara nerdeyse bütün akrabalarıma uzakta olacağım için üzülüyorum onun haricinde mutluyum galiba bilmiyorum karmakarışığım :26: Öptm hepinizi..
Kızlar çoğumuz gelir-giderler üzerine hesaplar yapmışızdır, malum evleneceğız yenı sorumluluklar gelecek üstümüze,
Sizden ortalama gelir ongorulerınızı istesem? (Tabı gelire göre herkesin farklı olacaktır, ama ortalama bir fikriniz vardır, onun bilgisini rica ediyorum, nerede oturacağınızla birlikte, fiyatlar değişiyor az çok ne de olsa)
Ben İstanbul Avrua Yakasında oturacağım,
Kira: 750
Elektrık-Su Faturaları:100
Doğalgaz: 250
Yol Giderleri: 200
Aidat:100
Ev-cep telefon&İnternet: 150
Mutfak&Banyo giderleri:350
Unuttugum birşeyler var mı? Yada yanlış ongorduğum sizce? :18:
good_heart hoş geldin neden cevap vermiyosun önerilerini bekliyoruz evli bi bayan olarak
Tatlım bütçeler bence normal...bundan 100 yukarı olur aşağı olmaz canım
Yatak odası inegölden geliyor tatlım... 3000 dediler..biz bazası,yatağı, yatak koruyucusu hepsi içinde 3000'e aldık..babamın arkadaşıydı...başka bir yerde aynı modeli sorduk 4000 dediler bize canım baza hariç
bence good_heart geçmişi okuyor hepimize cevap yetiştirecek
inegölde mobilyacılar çarşısı mı ne varmış, daha ucuzmuş bende öyle duymuştum ,nişanlım şubat ayında gidip baktı ama daha evimiz belli olmadığı için karar veremedik.
canım Allah tamamına erdirsinçok heyecanlısındır şimdi Allah bizlere de nasip etsin.
canım bunlar hemen hemen ortalama fiyatlar ,iyi düşünmüşsün hepsini ama elektriğe bu aralar zam geldi elektrik-su giderleri 150-180 i bulur. avrupa yakasında nerede oturacaksın merak ettim
bence good_heart geçmişi okuyor hepimize cevap yetiştirecek
inegölde mobilyacılar çarşısı mı ne varmış, daha ucuzmuş bende öyle duymuştum ,nişanlım şubat ayında gidip baktı ama daha evimiz belli olmadığı için karar veremedik.
good heart bizim gelinlikler inş. gönlünüzce olur cnm dün trilanka resim koyacaktı koydumu kızlarrrr çok az kaldı düğüne neler yapıyosunuz bakıımmmmm leylam güzel olmuş güle güle giyyy hayatımmm
hersey gonlunce olsun tatlım. sımdıden mutluluklar :)))
cok guselmıs tatlım gelınlıgın gule gule mutlu mesut gıyersın ıns :))
günaydınnn,
good heart canım cok eglen mutlu ol inşallah cok güzel ve özel bi kına gecir
saolun kızlarrrrr
ciğdem,ayakkabı eklemıssın ben gelınlık ayakkabını begendım güzelmiş gule gule gıy ama dıgerlerı bındallı ıcın cok sonuk kalmıs suet gıbı duruyo bence daha sık olmalı ıster ıstemez alttan görünür bide ne zaman dugun bılmıyorum ama sıcak havada gıyılebılecek tarzda değiller,bılegıni kapatır sankı
Allahım biz utandırmasın canım hayırlı olsun tekrardan
ayyyyyyyy bizimde gelsin nolur hayırlısıynan
trianka ile good heart nasıllarki nasıl gidiyor koşturmalar acaba hayırlısıylan bbir atlatsalardı şu koşturmacaları az kaldı ama az
bu arada esmersirine'den hala haber yok deeğilmi gelmedimi ki balayından
düğününü yapan gitmesin ama ya gelsin yine konuşalımm
sağol canım hoşbuldum nasılsın hazırlıklar ne alemde :) şuan good heart ın durumunu çok merak ediyorum :) umarım çok güzel geçiyordur....
iyiym tatlım bende hazırlık yokki nişanlımı beklicem kaynanamla bakkala bile gitmem artık
kız bakmaya gittik bugün abime usuldendi tabi 17 mayısta istemeye gidiyoruz
güzel geçiyordur canım yaa heyecanını düşünemiyorum şuan
Baba evindeyim ama misafirim artik.Annem gözyaslarini sakliyor benden usul usul agliyor,Babamin yüzü gülsede, içi kan agliyor.Misafirim artik, esyalar kutulara yerlesiyor, odam hala gidecegimi kabullenemiyor. Gidiyorum ben baska yuvanin di$i kusu olmaya.Cok özlicem burayi, burada gülmeyi, burada aglamayi..Gidiyorum ben, düzeninin kendimizin belirledigi kocaman bir eve, Orada ben yokum, biz variz. Artik iki kisi için yasayacagim.Içim aciyor, belli etmesemde koyuyor bana gidisim.Gelin oluyorum ben, hem aglarim hem giderim gibisinden. Bende senin gibi olucam anne. Evimin annesi olmaya gidiyorum..Herseyi çok özlicem.. Ho$çakal odam, ho$çakal çocuklugum..HO$CAKAL BABA EVIM..
Eki Görüntüle 407782 Eki Görüntüle 407783 Eki Görüntüle 407784 Eki Görüntüle 407785 Eki Görüntüle 407786 Eki Görüntüle 407787 Eki Görüntüle 407788 Eki Görüntüle 407789 Eki Görüntüle 407790 Eki Görüntüle 407791 Eki Görüntüle 407792 Eki Görüntüle 407793 Eki Görüntüle 407794 Eki Görüntüle 407795 Eki Görüntüle 407796 Eki Görüntüle 407797 Eki Görüntüle 407798 Eki Görüntüle 407799 Eki Görüntüle 407800 Eki Görüntüle 407801 Eki Görüntüle 407802 Eki Görüntüle 407803 Eki Görüntüle 407804 Eki Görüntüle 407806 Eki Görüntüle 407807 Eki Görüntüle 407808 Eki Görüntüle 407809 Eki Görüntüle 407810 Eki Görüntüle 407811
bizim evden kareler kızlar daha gelecek mobilyalar var eksik şuan
bakalım beğenecekmisiniz
Bizi izleyen good-heartmı tatlımmmmmm hoşgeldin
günaydın şekerler hepinize
forever canım resimleri bekliyoruz heyecanlahürrem bindallını da çok merak ettim
libertem seçimleriniz çok başarılı canımAllah huzurla kullanmayı nasip etsin.
good_heart sen mi geldin kızzzcanım hoşgeldin
good_heart hoş geldin neden cevap vermiyosun önerilerini bekliyoruz evli bi bayan olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?