- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.361
Günaydın kuzularım
TUĞÇE gelinlik resim istiyoruz
Ev eşyalarımda belli oldu kızlar...hadi buyrun...
BU salonum; salonumdaki koltuklarda küçük yastıklar mürdüm rengli olacak...berjerlerede minik yastıklar gelecek..dikdörtgen şeklinde onlarında rengi mürdüm olacak..kumaşını beğendik
Eki Görüntüle 415159
Eki Görüntüle 415160
Eki Görüntüle 415161
Eki Görüntüle 415162
Yatak odam;Bu yatak odasında gri renkte yatak örtüsü almaya karar verdim..yatak odam gri, beyaz ve pudra rengi döşenecek
Eki Görüntüle 415163
Buda oturma grubum; yanlız sarı olan renkler olmayacak..sarı olan yerlerde turuncu olacak..turuncu ve kahve olarak ayarladık...tamamen nişanlımın zevki
Eki Görüntüle 415164
Nasıl kızlar :44::44::44:
Merakla bekliyorum kuzum resimleri...gelinlik, bindallı, evin çizimleri çok merak ettimeminim hepsi süperdir
Günaydın kızlarr
Gelinliğini görmek istiyorum en çok bindallını da merak ettım bak
Hayırlısı olsun bebeğim
günaydın şekerler hepinize
forever canım resimleri bekliyoruz heyecanlahürrem bindallını da çok merak ettim
libertem seçimleriniz çok başarılı canımAllah huzurla kullanmayı nasip etsin.
good_heart sen mi geldin kızzzcanım hoşgeldin
kızlr biryere gitmek yokkk herkes burda olsunnn
canım benimmm çok güzelll yazmışsın çok içten rabbim herşeyin hayırlısını veriyor inşş
çok güzel canım güle güle kullan inşş
kızlarrrrrr ben geldimmmmmmmm hepinizi çok çok çok çok ösledimmmmkınam nikahım harika geçtiii çok eğlendim çok mutluydumm balayım harika geçti marmara ege karadeniz gezdikk geçmişi okuyyım dedim ama dayanamadım yazayın sonra ara ara okurumm
bence good_heart geçmişi okuyor hepimize cevap yetiştirecek
inegölde mobilyacılar çarşısı mı ne varmış, daha ucuzmuş bende öyle duymuştum ,nişanlım şubat ayında gidip baktı ama daha evimiz belli olmadığı için karar veremedik.
Canım aslında daha tam netleşmedi, biz ev satınalacağız avrupa yakasında, ama içimize sinmediğinden eğer sonuç alamazsak kıraya cıkalım 1 yıl ıcınde bulup alıp taşınırız dedık, muhtemelen nişanlımın işine de yakın metrobus guzergahlarına yakın bir yerde, birde ev arayabılecegımız ortada merkezde bir ev kıralayacağız, semt bellı olsun yazarım :)
kızlarrrrrr ben geldimmmmmmmm hepinizi çok çok çok çok ösledimmmmkınam nikahım harika geçtiii çok eğlendim çok mutluydumm balayım harika geçti marmara ege karadeniz gezdikk geçmişi okuyyım dedim ama dayanamadım yazayın sonra ara ara okurumm
Hepsi çok güzellllll
Çokk çokkk çoooookkkkkkkkkk beğendim tatlım çok zevkli seçimler
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Canım resim çektik telefonla çektim çok güzel çıkmadı
Nişanlımın telefonunda söylerim müsait olursa mail atar bana bugün
İçime çok sindi gelinlik
Ama bindallının fotoğrafı yok tariflerime göre dikilcek
26 Mayısda onunda randevusunu aldım
Bindallıyı şaşırcaksınız ama 950 Tlden 300 Tl ye aldık
Canım ilk provadan sonra tam oturmuş olursa eklerim
Canım Gelinliği yükleyebilirim ama bindallı dikilceği için zaman alıcak
Good_heart anlat anlattt neler yaptın
bence good_heart geçmişi okuyor hepimize cevap yetiştirecek
inegölde mobilyacılar çarşısı mı ne varmış, daha ucuzmuş bende öyle duymuştum ,nişanlım şubat ayında gidip baktı ama daha evimiz belli olmadığı için karar veremedik.
galiba öle yapıyo sesi çıkmadığına göre
canım benimmm çok güzelll yazmışsın çok içten rabbim herşeyin hayırlısını veriyor inşş
çok güzel canım güle güle kullan inşş
Günaydın kuzularım
TUĞÇE gelinlik resim istiyoruz
Ev eşyalarımda belli oldu kızlar...hadi buyrun...
BU salonum; salonumdaki koltuklarda küçük yastıklar mürdüm rengli olacak...berjerlerede minik yastıklar gelecek..dikdörtgen şeklinde onlarında rengi mürdüm olacak..kumaşını beğendik
Eki Görüntüle 415159
Eki Görüntüle 415160
Eki Görüntüle 415161
Eki Görüntüle 415162
Yatak odam;Bu yatak odasında gri renkte yatak örtüsü almaya karar verdim..yatak odam gri, beyaz ve pudra rengi döşenecek
Eki Görüntüle 415163
Buda oturma grubum; yanlız sarı olan renkler olmayacak..sarı olan yerlerde turuncu olacak..turuncu ve kahve olarak ayarladık...tamamen nişanlımın zevki
Eki Görüntüle 415164
Nasıl kızlar :44::44::44:
Hepsi çok güzellllll
İçime çok sindi gelinlik
günaydıınnn kızlarr
canım inegöl çarşısı var evet ben bursalıyım ama hiç gidip bakma gereği duymadım çünkü fiyatları genelde aynı. Birde farklı şehirden gidip bakıyorsanız fiyatları uçuk söylüyorlar. Mobilyaları da heryerde olan modeller farklı bişey yok yani.
Bu arada beyaz eşyalrımı annem alacağı için hep onları var kabul etmiştim. Dün gidip onları da beğendik aldık.Bosch un Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve fırını 5.00 e aldık kızlar. Kampanya yapmış değerlendirdik bizde. Bu ara kampanyaları iyi değerlendirdim
Hepsi çok güzellllll
İçime çok sindi gelinlik
Good_heart anlat anlattt neler yaptın
allah tamamına erdirsin tatlım bi yastıkta kocayın
bende avrupa yakasındayım da ondan sordum bildiğim yerler olursa söylerim diye
canım hoşgeldin , hepsinin güzel geçmesine sevindimnasıl gidiyor evlilik hayatı.? tavsiyelerin neler resim var mı paylaşabileceğin bizlerle
Bizde seni çok özledik tatlım...hergün adını andık forumda...bize bundan sonra deneyimli bir kadın olarak yardım edikceksin
tatlım mobilyalrın çok güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
900 tl den 300 e mi düştü abovvv, kızzz sen bizle gel alışverişe, pazarlık süper
o zaman gitmeyelim bari madem hemen hemen aynı hiç değmez, bir de nakliye parası olur onların dimi.
aldığın eşyalar hayırlı olsun canım, güle güle kullanın ağız tadıyla
Teşekkürler kuzum...Rabbim hepimiz sağlıkla yuvalarımızda mutlu yaşamayı nasip etsin..
Good-heart bu ilk günkü gibi rüya gibi olan yaşamın ömür boyu devam etsin inş birtanem...çokkkk çoookkkk mutlu ol
good_heart canım hoş geldin allah her gününüzü ilk günkü gibi yaşatsın inş. Mutluluklar canımm
tatlım mobilyalrın çok güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
kızlar herşey okadar yeniki o kadar taze şuanda sadece ilk günlerinin tadını çıkarıyorsun çok değişik bir duygu rüya gibi rbbim bir ömür saygı sevgi çerçevesinde yaşamayı hepimize nasip etsin çok güzel duygu kızlar ama
kınam harika geçti çok eğlendim nikahımda bi o kadar güzel ve eğlenceliydirbbim her genç kıza nasip etsin bende hiç resim yok tatlım yaa ama alınca hepsini paylaşacağımmm
chnhn tatlım evet nakiye alıyorlar...biz mobilyacıdan aldığımız için onlar kendi aralarında hesaplaştılar..biz başka yerden sorduğumuzda inegolden geldiği için nakliye parasıda şu tutar falan dediler..bence olduğun yerdeki mobilyacılara bak..belki bu modelin aynısını bulursun...zaten şu anda üretimde olan en fazla ürün buymuş...fuarda en çok beğenilenler arasındaymış...biz baya gezdik çok çakma olanlar vardı...benim o işlemeler oymalı içineayne konulmuş...bazı yerlerde buralara normal aynı gibi bişey yapıştırmışlar..oyma yoktugözünle görüp al canım
chnhn tatlım evet nakiye alıyorlar...biz mobilyacıdan aldığımız için onlar kendi aralarında hesaplaştılar..biz başka yerden sorduğumuzda inegolden geldiği için nakliye parasıda şu tutar falan dediler..bence olduğun yerdeki mobilyacılara bak..belki bu modelin aynısını bulursun...zaten şu anda üretimde olan en fazla ürün buymuş...fuarda en çok beğenilenler arasındaymış...biz baya gezdik çok çakma olanlar vardı...benim o işlemeler oymalı içineayne konulmuş...bazı yerlerde buralara normal aynı gibi bişey yapıştırmışlar..oyma yoktugözünle görüp al canım
Dün uyuz kayınpederim yüzünden ve azcıkta benim yüzümden nişanlımla tartıştık. Aldıklarımızın heyecanını bile yaşayamadan boğazımıza dizildi. Herkesin içinde biraz söylendim biliyorum hatalıydım ama o kadar dolmuştum ki artık kendimi tutamadım. Eve geldim ağla ağla içim çıktı derler ya aynen öyle oldum gözlerim balon gibi şişti. Çok üzüldüümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?