2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Hepsi çok güzellllll

Çokk çokkk çoooookkkkkkkkkk beğendim tatlım çok zevkli seçimler
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

Merakla bekliyorum kuzum resimleri...gelinlik, bindallı, evin çizimleri çok merak ettim eminim hepsi süperdir

Canım resim çektik telefonla çektim çok güzel çıkmadı
Nişanlımın telefonunda söylerim müsait olursa mail atar bana bugün
İçime çok sindi gelinlik
Ama bindallının fotoğrafı yok tariflerime göre dikilcek
26 Mayısda onunda randevusunu aldım
Bindallıyı şaşırcaksınız ama 950 Tlden 300 Tl ye aldık

Günaydın kızlarr
Gelinliğini görmek istiyorum en çok bindallını da merak ettım bak
Hayırlısı olsun bebeğim

Canım ilk provadan sonra tam oturmuş olursa eklerim

Canım Gelinliği yükleyebilirim ama bindallı dikilceği için zaman alıcak

Good_heart anlat anlattt neler yaptın

allah tamamına erdirsin tatlım bi yastıkta kocayın

günaydıınnn kızlarr

canım inegöl çarşısı var evet ben bursalıyım ama hiç gidip bakma gereği duymadım çünkü fiyatları genelde aynı. Birde farklı şehirden gidip bakıyorsanız fiyatları uçuk söylüyorlar. Mobilyaları da heryerde olan modeller farklı bişey yok yani.
Bu arada beyaz eşyalrımı annem alacağı için hep onları var kabul etmiştim. Dün gidip onları da beğendik aldık. Bosch un Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve fırını 5.00 e aldık kızlar. Kampanya yapmış değerlendirdik bizde. Bu ara kampanyaları iyi değerlendirdim

bende avrupa yakasındayım da ondan sordum bildiğim yerler olursa söylerim diye

canım hoşgeldin , hepsinin güzel geçmesine sevindim nasıl gidiyor evlilik hayatı.? tavsiyelerin neler resim var mı paylaşabileceğin bizlerle

950'den 300'e mi bu nasıl sıkı bir pazarlıktır tatlım...alkışlıyorum valla seni
oturma odamı sonunda beğendim yani neyseki bunda yanlarda azda olsa kol var

geldim kızlar hepsini okuyamadım ama
dayanamadım hemen girip yazmank iztedim sizleree kızlr çok mutluyummmmmm

galiba öle yapıyo sesi çıkmadığına göre

ynen öyle şekerimmmm

Bizde seni çok özledik tatlım...hergün adını andık forumda...bize bundan sonra deneyimli bir kadın olarak yardım edikceksin

tatlım mobilyalrın çok güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

900 tl den 300 e mi düştü abovvv, kızzz sen bizle gel alışverişe, pazarlık süper

o zaman gitmeyelim bari madem hemen hemen aynı hiç değmez, bir de nakliye parası olur onların dimi.
aldığın eşyalar hayırlı olsun canım, güle güle kullanın ağız tadıyla

allah tamamına erdirsin tatlım bi yastıkta kocayın

Bizde seni çok özledik tatlım...hergün adını andık forumda...bize bundan sonra deneyimli bir kadın olarak yardım edikceksin

kızlar herşey okadar yeniki o kadar taze şuanda sadece ilk günlerinin tadını çıkarıyorsun çok değişik bir duygu rüya gibi rbbim bir ömür saygı sevgi çerçevesinde yaşamayı hepimize nasip etsin çok güzel duygu kızlar ama

kınam harika geçti çok eğlendim nikahımda bi o kadar güzel ve eğlenceliydi rbbim her genç kıza nasip etsin bende hiç resim yok tatlım yaa ama alınca hepsini paylaşacağımmm

Teşekkürler kuzum...Rabbim hepimiz sağlıkla yuvalarımızda mutlu yaşamayı nasip etsin..
Good-heart bu ilk günkü gibi rüya gibi olan yaşamın ömür boyu devam etsin inş birtanem...çokkkk çoookkkk mutlu ol

Nakliye parası alırlar mı bilmiyorum canım. Ama dediğim gibi fiyatlar aynı modellerde. Yinede siz bilirsiniz aklınızda kalmasın. Teşekkür ederim tatlım çok şükür büyük eşyalar bitti. Bi tek mutfak için küçük şeyler kaldı, onlarıda alıcaz daha vakit var nasılsa.

good_heart canım hoş geldin allah her gününüzü ilk günkü gibi yaşatsın inş. Mutluluklar canımm

saol cnımm allah razı olsun rabbim hepimize nasip etsin

good_heart canım hoş geldin allah her gününüzü ilk günkü gibi yaşatsın inş. Mutluluklar canımm

allah razı olsun tatlım hepimize inşş

chnhn tatlım evet nakiye alıyorlar...biz mobilyacıdan aldığımız için onlar kendi aralarında hesaplaştılar..biz başka yerden sorduğumuzda inegolden geldiği için nakliye parasıda şu tutar falan dediler..bence olduğun yerdeki mobilyacılara bak..belki bu modelin aynısını bulursun...zaten şu anda üretimde olan en fazla ürün buymuş...fuarda en çok beğenilenler arasındaymış...biz baya gezdik çok çakma olanlar vardı...benim o işlemeler oymalı içineayne konulmuş...bazı yerlerde buralara normal aynı gibi bişey yapıştırmışlar..oyma yoktu gözünle görüp al canım

mutluluğun hep bu günkü gibi sürsün inşallah
resimleri bekliyoruz heyecanla

Dün uyuz kayınpederim yüzünden ve azcıkta benim yüzümden nişanlımla tartıştık. Aldıklarımızın heyecanını bile yaşayamadan boğazımıza dizildi. Herkesin içinde biraz söylendim biliyorum hatalıydım ama o kadar dolmuştum ki artık kendimi tutamadım. Eve geldim ağla ağla içim çıktı derler ya aynen öyle oldum gözlerim balon gibi şişti. Çok üzüldüümmm

en iyisi görüp almak gerçekten. sağolun kızlar. inegölede gitmeyelim o zaman boş yere. hem zaman kaybı.
bir evimiz netleşsinde bakalım bizde eşyalarımıza

Canım sanırım modeller hep aynı bu sene benim yatak odam ve yemek odamda seninki gibi.Yatak odasının aynalı ve içi kasalı dolabına bittim. Şimdi biizmkisine kasalı yeri şifreli yapcaklarmış. Hemen hemen aynı tarzda mobilyalar boşuna inegöle gitmeye gerek yok.

canım hayırdır inşallah , neler oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…