2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

evet canım dön dolaş hep aynı modeller...fiyatlarda yaklaşık hep aynı...baya gezdik biz..
bende o ayna içi dolaba bittim zaten...baya birşeyler koyarım ben oraya

günaydın kuzularrrr ilk günaydın benden olsun bugünnn

günaydın canımmm nasılsın

oh oh sende baya bi iş halletmişsin bak sevindim canım resimlerini bekliyoruzzz

güle güle kullan canım çok güzeller

günaydın canımmm

Kızlar valla pazarlık annemdeydi
Gelinliğide 2700 den 2150 aldık

2 tane duvak
1 uzun bi kısa
gelinliğin içi için korse
Takı kurdeleleri
Bel Kuşağı
Kese
El Çiçeği
Hepsi içinde
ayrıca inci işleyecek gelinliğe çok küçük serpme yapcak onlar içinde ücret almayacak
birde gelinliğin güpüründen eldiven yapcak

bana çok uygun geldi

Banada çok uygun geldide...meraktan çatlıcam şimdi orta yerimdennn...nişanlın atıversim mail yahuuu

Evet canım çok iyi olmuş parça parça daha sıkıntılı, indirimde çok iyiymiş

hoşgeldin good_heart nasılsın?

çok güzel geçmiş herseyin darısı başımıza insallah,ben zaman daraldıkça korkmaya başladım,ailemle o kadar mutlu bi hayatımız var ki evlenince ararım diye ,o huzuru ,rahatı bidaha bulamam diye çok korkuyorum,
sen nasıl ayrıldın ailenden zor oldumu peki?:26::26::26:

günaydın şekerler hepinize

günaydın canımmm nasılsın

iyi almışsın canım bizde baza yatak hariç mdf yaptırdık 2100 liraya ama bizede baya uyguna geldi
ladim mobilyadan baza aldık 500 liraya derinliği kalitesi falan çok güzel bide doğtaştan visco yatak aldık ya varya süper bişimiş o visco yataklar üzerine bi yattım yumuşacık gerçekten hemen şeklini alıyo vücüdun

canım hoşgeldin güzel geçmesine çooook sevindim bizde seni bakliyorduk anlat ayrıntıları hemen

sizlerin duaları syesinde çok teşekkür ederim dualarınız için canlarrrr allah hapinizden razı olsun

Şu anda sensin kuzucum...şimdi özel konulara gircem ama utanıyorum

Evet sensin şu derin mevzuları bi açsan ...

canım hayırlı uğurlu olsun bizede hayırlısı atlatmayı nasip etsin Allah

Çarşamba günü tam 100 gün kalıyo

ohh ohhh maşallah az kaldı canım kızlar nikah günü hiç kimsenin morelimi bozmasına izin vermedim inatla sarıldım kocişimee kıskananlar çatlasınn die

hoşbuldum tatlım vallaa balayımda hep aklımdaydınız kızlar şimcik kaynatıyordum dedimkiiii zaten bayaaa bi kynatmışsınızzzz bi ara girdim nete durmadım yazı yazdım çıktımm

kızlar bazen inanamıyorum evlendiğime tam 1 hafta 1 gün oldu

bu arada tek balayından dönen benmiyim

Merhabalar,
mutluluklar diliyorum canım,
büyük gün hazırlığı o kadar uzun sürüyor ki,
düğünden sonra herkeste sanki hala olacakmış gibi bir psikoloji
veya provadan geçmiş, oldu bitti mi boşluğu oluyor deniliyor,
Allah daim mutluluk versin inşallah, düğün sonrası karşılıklı davetler oluyor bizde,
bu da geçişi kolaylaştırır gibi geliyor, onca koşturmadan sonra boşluk hissi olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…