- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.401
kızlar bazen inanamıyorum evlendiğimetam 1 hafta 1 gün oldu
bu arada tek balayından dönen benmiyim
sizlerin duaları syesinde çok teşekkür ederim dualarınız için canlarrrrallah hapinizden razı olsun
Düğünde çok eğlendiğine emınım sen çanlar çaldı ve arabanıza bindiniz gerisini anlat bize bebeğim balayına gidişi ordakı zamanı ohum ohum
aman yeni gelin utanırmışta
balayımda çok eğlenceli geçti hiç evde durmadık eşim hep gezdirdi beni bu arada balıkesir altınoluka gittik balayına ordan edremite geçtik ordan bursa sonra zonguldak benim memlekete gittik çok güzelldiii
ayy utandım vallaa
bu aralar sensin canım
kızlar hemen derin mevzulara daldılar arkadaşlar durun daha kızcağız farkındamı acaba olanların ki anlatsın
yinede tavsiye falan vericeksen dinleriz ama canım
canım hayırdır inşallah , neler oldu
balayımda çok eğlenceli geçti hiç evde durmadık eşim hep gezdirdi beni bu arada balıkesir altınoluka gittik balayına ordan edremite geçtik ordan bursa sonra zonguldak benim memlekete gittik çok güzelldiii
ayy utandım vallaa
Nazlanmaaaaa ayy merak ediyoruz yahuu nolcekkk
üstü kapalı anlatıver:
Dün alışverişimizi yaptık annemden ayrıldık,biraz dolaştık nişanlımla sonra eve gelirken bize gidelim babamlar gelmiş dedi. Bende görmek istemiyorum onları gelmicem dedim. Yapma böyle bi selam verir çıkarız bende meraklı değilim dedi. Çok görmek istiyorlarsa gelinlerini kendileri gelsin daha nişan mubareklemeye gelmediler dedim. Neyse ben küçüğüm dedim gittik. Nişanlımın kuzeni de yeni doğum yapmıştı (hepsi aynı apartmanda oturuyor) babaları da oraya çıkmışlar bizde çıktık herkes ordaydı. Babaanne sordu hallettiniz mi diye evet dedik. Üvey kaynana hemen ucuz olan marka ismi verdi ordan mı aldınız diye ağzını burnunu ovuşturarak hayır dedim bende bosh tan aldık. Hııı falan dedi. Babası yine para yok para yo muhabbetine girdi ama karısı üvey kaynana atıp tutuyor. Biz banyo için banyo dolabı almamız lazım dedik kaynana aaa bizimde lazım bizde alcaz zaten 250 lira bişey biz o parayı bir günde harcıyoruz falan madem 1 günde harcıyorsunuz azcık yardım edin o eksiğinizi de biz kapatalım deyin. ama nerde bide kendi annesini övüyor annem bizim herşeyimizi yapıyor dolduruyor dolabı falan ev aldı bize diyor. Nişanlımda orda vay be ne kaynanalar var dedi bana dönerek şaka yaptı tabi. Ben zaten sinirliyim yüzlerini görmek istemiyorum bide benimle yarışması hepten sinir ederek nişanlıma dönüp ne yani annem bişey yapmıyor mu herşeyimzi almaya çalışıyor beyaz eşyamızı aldı daha napsın dedim. Kimse kusura bakmasın anneme laf söyletmem dedim. Nişanlımın öyle huyu zaten yoktur annemi çok sever ve kendisi de asla laf söyletmez ben sinir haliyle onu yanlış anlayıp bütün sinirimi nişanlımdan çıkardım. Dedesi falan kimse annene laf söyleyemez kızım sizin gibi aileyi nerden bulcak öyle kaynanayı nerden bulcak falan dedi. Nişanlımda ben asla öyle bişey demem anneni kendi annem gibi görüyorum annem olmadığı için ben kendi annem yerime koydum nasıl bu anlamda söyleyebileceğimi düşündün diye bana daha sonra kızdı. Benim amacım orda babalarının hiçbişeye karışmadıklarını herşeyi bizim yaptığımızı vurgulamaktı dedim. Ordaki herkes bunu biliyor zaten keşke aşkım annem ve sen olmasan zaten bu kadar şeyin altında kalkamayız desen zaten herkese dersini vermiş olcaktın ama sen bana en yakınına çemkirince iş başka boyut aldı dedi. Haklıydı evet ama artık dayanamadım çok doldum ve patladım. Akşam geldi bize annemle konuştu bana hak verdiğini söyledi benim için üzüldüğünü de biliyorum ama ben alıştım kapımızı kapatıcaz kimseyi duymicaz dedi. Çok kızmasına rağmen olgunlukla karşıladı ama akşam annemle konuşurken bile sinirlerime hakim olamadım ağlamaya başladım. Nişanlım da ben senin üzülmene dayanamam senden tek şey istiyorum başkası yüzünden bana çemkirme. Sonra tatlıya bağladık. belki kötü oldu hatam vardı evet ama kimse benim hiç bişey için susmayacağımı gördü.
kızlar tek şunu söyleyeyim şimdilik hiçç korkmayınn
günaydın canımmm nasılsın
aaa hadi canım artıknaz yapmaa yaa utanacak ne var derin ayrıntıya giremden anlatıver bak benimde yaklaştı ne yapacağımı şaşırmıs durumdayım,mesela doğum kontrol yöntemı arastırıyorum tek basıma kafayı sıyırdım yani sen örnek ol rahatlat bizleri
günaydın kızlarrr ve yeni gelinimiz hoşgeldin ne var ne yok havadisler senden ( bu arada bendende bi havadis cumartesi bütün mobilyalarımı aldım :) ) daha evim olmamasına rağmen
Canım emin ol herkes sorun yaşıyor
Hiç şimdi görmedim erkek tarafının 4 4lük herşeyi yaptığını
Para herkesin efendisi olmuş
Hekres kendi cebini düşünüyor bu baban dahi olsa
Birde artık kız değil erkek alınıyor emin ol
Zor zamanlar geçiriyoruz
Önemli olan az hasarla atlatmak sen nişnlınla iyi olmana bak
Herkes kendi yaptığına utansın ilerde pişman olcak şeyler yapmamış olursun
günaydın kızlarrr ve yeni gelinimiz hoşgeldin ne var ne yok havadisler senden ( bu arada bendende bi havadis cumartesi bütün mobilyalarımı aldım :) ) daha evim olmamasına rağmen
Evet tatlım ya sorun olmadan olmuyor ve haklısın erkek tarafı artık hiç bişeye kalkışmıyor daha sonra biz düğün yaptık demesini biliyorlar düğünde etrafa para saçmayı biliyorlar.Ben hep sustum canım çok şey alttan aldım çok lafı duymamazlıktan geldim. Ya nişanımda bile üvey kaynana öyle bir kıyafet giymiş ki saçı makyajı sanki gelin kendisi. Birde bu kadın kapalı ama giydiği kıyafet balık elbise modelinden tüm vücudunu sarmış bide kilolu her tarafı meydanda herkes çok ayıpladı. Sürekli benimle yarış halinde sinir oluyorum. Sağ olsun nişanlım ne yapılması gerekirse yapmaya çalışıyor ne istersem o alınıyor asla beni üzmüyor o yüzden şanslıyım ama bir yerde tıkandım işte patladım.
ben hapa karşıyım açıkcası eşimde istemedi zaten kullanmamı en güzeli eşleriniz korunsun canlarım
hoşbuldum canım çok sevindim mobilyalarını almana resimlerini eklersin inşş
ben hapa karşıyım açıkcası eşimde istemedi zaten kullanmamı en güzeli eşleriniz korunsun canlarım
hoşbuldum canım çok sevindim mobilyalarını almana resimlerini eklersin inşş
Sen ne yaptın canım gelinlik işlerini??
kızlar bazen inanamıyorum evlendiğimetam 1 hafta 1 gün oldu
bu arada tek balayından dönen benmiyim
hoşgeldin good_heart nasılsın?
çok güzel geçmiş herseyin darısı başımıza insallah,ben zaman daraldıkça korkmaya başladım,ailemle o kadar mutlu bi hayatımız var ki evlenince ararım diye ,o huzuru ,rahatı bidaha bulamam diye çok korkuyorum,
sen nasıl ayrıldın ailenden zor oldumu peki?:26::26::26:
aman yeni gelin utanırmışta
ohh ohhh maşallah az kaldı canım kızlar nikah günü hiç kimsenin morelimi bozmasına izin vermedim inatla sarıldım kocişimeekıskananlar çatlasınn die
hoşbuldum tatlım vallaa balayımda hep aklımdaydınız kızlar şimcik kaynatıyordum dedimkiiii zaten bayaaa bi kynatmışsınızzzzbi ara girdim nete durmadım yazı yazdım çıktımm
ayy utandım vallaa
Nazlanmaaaaa ayy merak ediyoruz yahuu nolcekkk
üstü kapalı anlatıver:
Dün alışverişimizi yaptık annemden ayrıldık,biraz dolaştık nişanlımla sonra eve gelirken bize gidelim babamlar gelmiş dedi. Bende görmek istemiyorum onları gelmicem dedim. Yapma böyle bi selam verir çıkarız bende meraklı değilim dedi. Çok görmek istiyorlarsa gelinlerini kendileri gelsin daha nişan mubareklemeye gelmediler dedim. Neyse ben küçüğüm dedim gittik. Nişanlımın kuzeni de yeni doğum yapmıştı (hepsi aynı apartmanda oturuyor) babaları da oraya çıkmışlar bizde çıktık herkes ordaydı. Babaanne sordu hallettiniz mi diye evet dedik. Üvey kaynana hemen ucuz olan marka ismi verdi ordan mı aldınız diye ağzını burnunu ovuşturarak hayır dedim bende bosh tan aldık. Hııı falan dedi. Babası yine para yok para yo muhabbetine girdi ama karısı üvey kaynana atıp tutuyor. Biz banyo için banyo dolabı almamız lazım dedik kaynana aaa bizimde lazım bizde alcaz zaten 250 lira bişey biz o parayı bir günde harcıyoruz falan madem 1 günde harcıyorsunuz azcık yardım edin o eksiğinizi de biz kapatalım deyin. ama nerde bide kendi annesini övüyor annem bizim herşeyimizi yapıyor dolduruyor dolabı falan ev aldı bize diyor. Nişanlımda orda vay be ne kaynanalar var dedi bana dönerek şaka yaptı tabi. Ben zaten sinirliyim yüzlerini görmek istemiyorum bide benimle yarışması hepten sinir ederek nişanlıma dönüp ne yani annem bişey yapmıyor mu herşeyimzi almaya çalışıyor beyaz eşyamızı aldı daha napsın dedim. Kimse kusura bakmasın anneme laf söyletmem dedim. Nişanlımın öyle huyu zaten yoktur annemi çok sever ve kendisi de asla laf söyletmez ben sinir haliyle onu yanlış anlayıp bütün sinirimi nişanlımdan çıkardım. Dedesi falan kimse annene laf söyleyemez kızım sizin gibi aileyi nerden bulcak öyle kaynanayı nerden bulcak falan dedi. Nişanlımda ben asla öyle bişey demem anneni kendi annem gibi görüyorum annem olmadığı için ben kendi annem yerime koydum nasıl bu anlamda söyleyebileceğimi düşündün diye bana daha sonra kızdı. Benim amacım orda babalarının hiçbişeye karışmadıklarını herşeyi bizim yaptığımızı vurgulamaktı dedim. Ordaki herkes bunu biliyor zaten keşke aşkım annem ve sen olmasan zaten bu kadar şeyin altında kalkamayız desen zaten herkese dersini vermiş olcaktın ama sen bana en yakınına çemkirince iş başka boyut aldı dedi. Haklıydı evet ama artık dayanamadım çok doldum ve patladım. Akşam geldi bize annemle konuştu bana hak verdiğini söyledi benim için üzüldüğünü de biliyorum ama ben alıştım kapımızı kapatıcaz kimseyi duymicaz dedi. Çok kızmasına rağmen olgunlukla karşıladı ama akşam annemle konuşurken bile sinirlerime hakim olamadım ağlamaya başladım. Nişanlım da ben senin üzülmene dayanamam senden tek şey istiyorum başkası yüzünden bana çemkirme. Sonra tatlıya bağladık. belki kötü oldu hatam vardı evet ama kimse benim hiç bişey için susmayacağımı gördü.
evet kızlar yaa sorunsuz hiçbi nşanlılık yok bence de olan hep kız tarafına oluyo nedense!
bizim kayınvalide cekti 16bın lırayı guya onun maasından kesılecekmıs innşallah dogrudur,ama bu seferde nişanlımın gözünde annem borc ödüyı diye buyuycek sonra ona para vermeye kalkacak cunnku annesıne o 2 kızı hergun geldıgı surece 400 maas yetmez,yani anlayacağınız yıne bızden para cıkacak kesın:26::26::26:
bu arada cumartesı arkadımın kardesının dugunune gıttık,ordan kuyumcuya gıttık bileziklerin 5 tanesını aldık,kolye baktık begenemdım uygun olanlar guzel degıldı,dun de babam evın bı odasını boyadı kum beji rengi almıstım ama alttakı mavı renk tam kapanmamıs tuhaf bısey olmus sankı moralım bozuldu ona da,ama yatak odama elma şekeri diye bi boya aldık kırmızı bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?