2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

Herkes zaten bana öyle bişey demedik kimse biişey diyemez dedi. ama kayınpederle kaynananın ağzından bişey çıkmıyor. Yeni doğum yapan diğer gelin de boşver tatlım biz herşeyin farkkındayız zaten ama bu saatten sonra değiştiremezsin siz birbirinize bakın herşeyi kendiniz alıyorsunuz zaten ilerde onlara laf vermiş olmayacaksınız dedi. Herkes beni haklı buldu ama nişanlım ona çemkirdiğim için çok üzüldü benim senden başka hayatta tututncak kimsem yok nolur bana böyle davranma dedi sonra ne olursa olsun beni üzmüş olsanda ben seni çok seviyorum dedi sarıldık annemde işte böyle olun herkese karşı siz birlik olun dedi. Şimdi sorun yok çok şükür

Hayırlısı olsun cnaım
Allah içine sindirsin
Mutlu günlerde kullanın tattlım

ayy öylemi canım bak sevındım buna ınsallah bıtmıs halı senınkı gıbı guzel olmustur,yatak odam elma sekeri aslında osmanlı sarabı rengını gördüm arkadasımda bayıldım,ama nalburda bulamadık vakıt de yoktu bend e daha acık bı tonlu olan elma sekerını aldırdım bakalım beyaz yatak odamla güzel olacagını dusunuyorum

Anlaşıldı yenı gelinin nazlı olanı makbuldur diye boşuna demıyorlar

Bende hapa karşıyım, ama eşlerin korunmasında da risk oluyor diye de korkmuyor değilim :26:

kızlar herşey zamanla oluyooo

ohh sefam olsun kimse bişii diyemediii kimseye izin vermedim annem babam hep yanımdaydı
çok güzel dinlendim gezdim baya ama iyi geldi kafamı dağıttım

kızlar ben evden ayrılırken en çok ablamladan ayrıldığıma üzüldüm anne babadan zaten ayrıydım ama ablamdan ayrılmak çok koydu bana bizi zor ayırdılarrr dün gittim ablamın yanına görmeye zor tuttum kendimiiiiiiiiii

canım benim hepsi birbirinden güzel güle güle kullan

Bende hapa karşıyım, ama eşlerin korunmasında da risk oluyor diye de korkmuyor değilim :26:

ben de kesınlıkle karsıydım ama arkadasım 8 yıllık evlı konustuk onla bı kızı var 5 yasında,nasıl yapıyosun dedım cok takıntılıyım sureklı panık halındeydım dedı,o ılk 2 ay kullanmıs hap sonra esı alısınca bırakmıs hapı yoksa ılk baslarda kesınlıkle hamıle kalırsın devamlı kullanma tabı ama 1 ay kullan bırak dedı bana,düğünden oncede 15 ıcersın felan dedı,cunku o an Allah korusun kazaya kurban gıdersın dedı

canım çok güzel güle güle kullan inşş

canlarım günaydın kızlar inanın o kadr yoğunumki ya illere yetişemiyorum evimizi tuttuk kızlarrrr rr tv aldık aşkımlada koltuk halı perde kaldı ev aramak ne kadar zormuş ya allah yardımcxımız olsuunnn

Çok güzeller canım çok beğendim hele yatak odan çok hoşuma gitti güle güle kullan inş.

güzel olur canım bitince resmini koy mutlaka

benim nişanlım koruncak çünkü benim korunmamam gerekiyor. Yumurtalıklarım yavaş çalıştığı için eğer kullanırsam zaten yavaş çalışan yumurtalıklarımı hepten yavaşlatırmış doktor öyle söyledi. Daha sonra çocuk için çok uğraşırsın dedi. :18:Ablam aylık iğne yaptırıyordu kendine ama çok kilo yaptı o yüzden bıraktı.

canım hepsi çok güzeller güle güle kullan inşallah

paylaş kız merak ettik :)))

nler var bakalım cd de bize de fikir olur

çok zor tabi yaaa ben nasıl ayrılacağım bilmiyorum hiç

günaydın canım hoşgeldin. Allah kolaylık versin

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım , çok sevindim

Hayırlısı olsun cnaım
Allah içine sindirsin
Mutlu günlerde kullanın tattlım

canım benim hepsi birbirinden güzel güle güle kullan

canım çok güzel güle güle kullan inşş

Çok güzeller canım çok beğendim hele yatak odan çok hoşuma gitti güle güle kullan inş.

çok çok teşekkürler gelinciklerim beğenmenize çok sevindim çok kısa sürede hepsine karar verdim mobilyacıya 2:30 da gittik 5 te pazarlığa oturduk

iyi günlerde kullan inşallah canım çok güzeller

benim de nişanlım korunacak ama ilk zamanlar hanı tecrube yok bı an yanlıs bısey erkenden bebıs sahıbı olmamıza sebep olur tabı hayırlısı ama 2 sene dusunmuyoruz bız,bende hipotroid hastasıyım bılmıyorum kullanmam dogrumu olur doktorda da gıdemem zaten zaman yok,ama ilk gece özellikle kokkuyorum yaa o heyecanla Allah korusun,o yuzden 1 ay kullanmayı dusunuyorum

iyi günlerde kullan inşallah canım çok güzeller

Canım çok güzeller...rabbim ağız tadı ile oturmayı nasip etsin

Canım çok güzeller...rabbim ağız tadı ile oturmayı nasip etsin

Amin cümnemize inşallah tatlım ...nişanlınla tek başıma alışverş yapmak en güzeli annem olaya müdahil olacaktı sen bişiden anlamıyon kullanışlısını to göstermeyeni dedi anne ben biliyorum biz alırız sen yorulma dedim hiç pişman değilim çünkü bunların hiçbirini bana aldırmayacaktı :) durup durup ucuz al diyordu zaten....nişanlımda sağolsun hiç karışmadı sadece beğendinmi dedi evet dedim pazarlık etti onada fiyat tuzlu geldi ama yinede mırın kırın etmedi çok hoşuma gitti ( sonuçta yarısından fazlasını düğünden sonra ödeyecez zaten)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…