- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #19.421
günaydın kızlarrr ve yeni gelinimiz hoşgeldin ne var ne yok havadisler senden ( bu arada bendende bi havadis cumartesi bütün mobilyalarımı aldım :) ) daha evim olmamasına rağmen
hem bir işe elini sürmeyip hemde havalara giren insanlara uyuz oluyorum, oturdukları yerden laf ederler yok şunu alın bunu alın diye.hiçç sinirlenme canım boşver,senin alnın açık yapanda kendine , yapmayanda.
nişanlında doğru söylemiş ama x bir kişi için ona çemkirme boşver,siz birbirinizi biliyorsunuz tabi ama dışarıdan çok yanlış anlaşılır.
hemen ekliimmsalon takımım burda dinlenme koltuğum turkuaz olacakEki Görüntüle 415273 Eki Görüntüle 415274 Eki Görüntüle 415275 Eki Görüntüle 415276
yemek odası takımım sandalyeler turkuaz olacakEki Görüntüle 415277
oturma odasına ikitene üçlü çekyat kırmızı olacak Eki Görüntüle 415278
yatak odam dolabın çamsız kapağı ve çekmeceler açık mat ceviz yatağı çekmeyi unutmuşum :)Eki Görüntüle 415279 Eki Görüntüle 415280
bende dün kına gecesi için cd listesi yapıyordum kına şarkılarını dinlerken annemle sarıldık ağladık döktük içimizi baya kötü oldum yaa
takıların hayırlı olsun canımmmmm
benim evde kum beji güzel duruyo ama yatak odanı merak ettim
Anlaşıldı yenı gelinin nazlı olanı makbuldur diye boşuna demıyorlar
Bende hapa karşıyım, ama eşlerin korunmasında da risk oluyor diye de korkmuyor değilim :26:
gelinliğimi bindallımı kiraladık canım şimdi paylaşıcam resmini
esmer şirine bi gelip bi kayboluyo cadica ve trianka gelmedi daha canım
bende dün kına gecesi için cd listesi yapıyordum kına şarkılarını dinlerken annemle sarıldık ağladık döktük içimizi baya kötü oldum yaa
ohhhh iyi yapmışsın özellikle halalar çatlasın sorun çıkaramamışlar
iyi gezmişsin valla ne güzel bizde en çok balayını dinlenip gezmek için istiyoruz çok bunaldık yorulduk çünkü
haklısın canım ama dediği gibi onların yanında nişanlına çatmak yerine destek olsan daha iyi olurdu neyse olan olmuş sende çok dolmuşsun belli üzülme yaa bakın hızla geçiyo nişanlılık devresi tadını çıkar
günaydın canımmm hadi hayırlı uğurlu olsun çok sevindim
takıların hayırlı olsun canımmmmm
benim evde kum beji güzel duruyo ama yatak odanı merak ettim
hemen ekliimmsalon takımım burda dinlenme koltuğum turkuaz olacakEki Görüntüle 415273 Eki Görüntüle 415274 Eki Görüntüle 415275 Eki Görüntüle 415276
yatak odam dolabın çamsız kapağı ve çekmeceler açık mat ceviz yatağı çekmeyi unutmuşum :)Eki Görüntüle 415279 Eki Görüntüle 415280
Bende hapa karşıyım, ama eşlerin korunmasında da risk oluyor diye de korkmuyor değilim :26:
canlarım günaydın kızlar inanın o kadr yoğunumki ya illere yetişemiyorum evimizi tuttuk kızlarrrr rrtv aldık aşkımlada koltuk halı perde kaldı ev aramak ne kadar zormuş ya allah yardımcxımız olsuunnn
ayy öylemi canım bak sevındım buna ınsallah bıtmıs halı senınkı gıbı guzel olmustur,yatak odam elma sekeri aslında osmanlı sarabı rengını gördüm arkadasımda bayıldım,ama nalburda bulamadık vakıt de yoktu bend e daha acık bı tonlu olan elma sekerını aldırdım bakalım beyaz yatak odamla güzel olacagını dusunuyorum
ben de kesınlıkle karsıydım ama arkadasım 8 yıllık evlı konustuk onla bı kızı var 5 yasında,nasıl yapıyosun dedım cok takıntılıyım sureklı panık halındeydım dedı,o ılk 2 ay kullanmıs hap sonra esı alısınca bırakmıs hapı yoksa ılk baslarda kesınlıkle hamıle kalırsın devamlı kullanma tabı ama 1 ay kullan bırak dedı bana,düğünden oncede 15 ıcersın felan dedı,cunku o an Allah korusun kazaya kurban gıdersın dedı
gelinliğimi bindallımı kiraladık canım şimdi paylaşıcam resmini
kızlar herşey zamanla oluyooo
ohh sefam olsun kimse bişii diyemediii kimseye izin vermedimannem babam hep yanımdaydı
çok güzel dinlendim gezdim baya ama iyi geldi kafamı dağıttım
kızlar ben evden ayrılırken en çok ablamladan ayrıldığıma üzüldüm anne babadan zaten ayrıydım ama ablamdan ayrılmak çok koydu bana bizi zor ayırdılarrr dün gittim ablamın yanına görmeye zor tuttum kendimiiiiiiiiii
canlarım günaydın kızlar inanın o kadr yoğunumki ya illere yetişemiyorum evimizi tuttuk kızlarrrr rrtv aldık aşkımlada koltuk halı perde kaldı ev aramak ne kadar zormuş ya allah yardımcxımız olsuunnn
hayırlı olsun canım , çok sevindim
Hayırlısı olsun cnaım
Allah içine sindirsin
Mutlu günlerde kullanın tattlım
canım benim hepsi birbirinden güzel güle güle kullan
canım çok güzel güle güle kullan inşş
Çok güzeller canım çok beğendim hele yatak odan çok hoşuma gitti güle güle kullan inş.
canım hepsi çok güzeller güle güle kullan inşallah
paylaş kız merak ettik :)))
nler var bakalım cd de bize de fikir olur
çok zor tabi yaaa ben nasıl ayrılacağım bilmiyorum hiç
günaydın canım hoşgeldin. Allah kolaylık verisin
benim nişanlım koruncak çünkü benim korunmamam gerekiyor. Yumurtalıklarım yavaş çalıştığı için eğer kullanırsam zaten yavaş çalışan yumurtalıklarımı hepten yavaşlatırmış doktor öyle söyledi. Daha sonra çocuk için çok uğraşırsın dedi. :18:Ablam aylık iğne yaptırıyordu kendine ama çok kilo yaptı o yüzden bıraktı.
iyi günlerde kullan inşallah canım çok güzeller
Canım çok güzeller...rabbim ağız tadı ile oturmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?